ΚΡΗΤΗ ΜΟΥ ΟΜΟΡΦΟ ΝΗΣΙ!


Tags: -

Καλησπέρα παιδιά!

Στα χασομέρια χάθηκαν, χθες, οι δύο ακριβές ισοπαλίες μου, στην Σούπερ Λίγκα. Η Λίβερπουλ απέδειξε γιατί είναι η πιο γκροτέτσκα -για να μην πω τίποτε χειρότερο- ομάδα στον πλανήτη, ενώ η αλλαγή απόδοσης στο Βαγιαδολίδ-Ατλέτικο έριξε στον Καιάδα τα κόντρα στατιστικά μου για την ομάδα του Φαλκάο. Για μένα, που διαβάζω το αποτέλεσμα μέσω των αλγορίθμων μου, αυτό ήταν το επιστέγασμα της θεωρίας μου για το ποδοσφαιρικό στοίχημα.

Πάμε γρήγορα στα αποψινά:

Στο Γεντί Κουλέ, η λογική λέει...ΟΦΗ! Εγώ θα στραφώ στο ακριβό over, μιας και πιστεύω οτι θα γίνει ανοικτό παιχνίδι. Στα υπόλοιπα τώρα...

321: ΟΦΗ-ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: OVER (2,20)

322: ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΚΟΛΩΝΙΑ: Ο-1 ΓΚΟΛ (2,70)

Η Σαν Πάουλι έχει σκοράρει δύο φορές στα τελευταία έξη παιχνίδια, ενώ η Κολωνία έχει να σκοράρει εκτός έδρας, από τις 29 Ιανουαρίου,στο ματς με την Χέρτα. Δύο ομάδες που θα παίξουν σφιχτά, για διαφορετικούς λόγους η κάθε μια, με την γηπεδούχο να καίγεται για βαθμούς. Η ισοπαλία είναι το ιδανικό αποτέλεσμα της αναμέτρησης.

327: ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ Γ.-ΡΕΝΤΙΝΓΚ: Χ2 (5,50-8,00)

Εντάξει, σύμφωνοι... Είμαι επικηρυγμένος κυνηγός των εκπλήξεων. Αλλά...για σταθείτε... Εδώ βλέπω πως το 2007 οι δύο ομάδες αναδείχτηκαν ισόπαλες  στο "Όλντ Τράφορντ", για το Κύπελλο Αγγλίας, ενώ, οι Κόκκινοι Διάβολοι μετρούν μόλις μια νίκη κόντρα στην ταπεινή Ρέντινγκ, σε τρία, εντός έδρας παιχνίδια... Και γιατί, δηλαδή, να μην έχουμε μια κόντρα μεγατόνων; Η Άρσεναλ δεν έχει ψυχή που αποκλείστηκε από την Μπλάκμπερν; 

329: ΑΡΣΕΝΑΛ ΣΑΡΑΝΤΙ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΡΑΦΑΕΛΑ: 4-6 ΓΚΟΛ (4,00)

Δύο φορές έχουν αναμετρηθεί οι δύο ομάδες, στο παρελθόν. Η πρώτη, το 2004 έληξε 3-2 υπέρ της γηπεδούχου, η άλλη, το 2012, έληξε 2-2 στην ίδια έδρα. Τί θέλει να πει ο ποιητής; Παίξτε ανοιχτά το υψηλό σκορ που δίνει πολλά και ας παν στην ευχή τα παλιά!!! 

Καλή επιτυχία στα δελτία σας.

Αδάμ Αδαμόπουλος