ΟΙ ΔΡΑΚΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΜΑΓΚΕΣ ΑΠO ΤΗΝ ΜΑΛΑΓΑ!


Tags: -

Oμολογουμένως, τα ματσάκια του αποψινού κουπονιού μου μοιάζουν ακατανόητα. Μια... Τσάμπιονσιπ όπου γίνεται του Κουτρούλη ο Γάμος σε κάθε αγωνιστική, για να μην αναφέρω τις χαμηλότερες κατηγορίες, στο Νησί. Θα επιχειρήσω να αποκωδικοποιήσω ορισμένα από τα στατιστικά μου, αλλά δεν βάζω το χέρι μου στη φωτιά, τουλάχιστον για την Τρίτη.

101: ΠΟΡΤΟ-ΜΑΛΑΓΑ: OVER (1,80)

Η Πόρτο έχει την εμπειρία, αλλά η Μάλαγα κουβαλά την αίγλη της ομάδας που προέρχεται από την Πριμέρα. Με τους Ισπανούς, οι Δράκοι δεν τα πάνε και ιδιαίτερα καλά, μιας και τα αποτελέσματά τους είναι επτά νίκες, επτά ήττες και τρεις ισοπαλίες, στο Ντραγκάο. Οι Ισπανοί έχουν αφήσει άφωνη την ποδοσφαιρική Ευρώπη με τα απίστευτα αποτελέσματα που έχουν αρπάξει, στη φάση των ομίλων. Για να σας πω τη...μαύρη αλήθεια, το ένστικτό μου λέει "διπλό", αλλά πιστεύω πως θα ανοίξει το σκορ και προτιμώ το over 2,5 γκολ.

103: ΚΑΡΝΤΙΦ-ΜΠΡΑΪΤΟΝ: 2Χ (3,30-3,25)

Η Κάρντιφ έχει την καλύτερη έδρα στην Τσάμπιονσιπ, είναι πρωτοπόρος έχει αποκτήσει οκτώ βαθμούς διαφορά από την δεύτερη, Χαλ και έντεκα από την τρίτη, Γουότφορντ, ενώ έχει και ένα αγώνα λιγότερο. Η Μπράιτον καραδοκεί να αρπάξει μια θέση στα πλέι οφ και εμφανίζεται σε πολύ καλή φόρμα, έχοντας και ευνοϊκή παράδοση στην Ουαλία. Μιας και τα στατιστικά μου δίνουν ως πρώτο σημείο το "διπλό", θα πάω στην κόντρα.

111: ΧΑΛ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Χ (3,20)

Η Χαλ βρίσκεται στην κόψη του ξυραφιού, μιας και απέχει μόλις τρεις βαθμούς από την τρίτη, στη βαθμολογία, Γουότφορντ. Το ότι διαθέτει καλή ομάδα και καλή έδρα, δεν το συζητώ. Όμως, η Μπλάκμπερν έχει ανακάμψει, εσχάτως και είναι η ομάδα με τις περισσότερες εκτός έδρας ισοπαλίες στο πρωτάθλημα. Εννιά, συνολικά, σε 15 αναμετρήσεις! Αφού η παράδοση την ευνοεί, όπως και τα στατιστικά μου, ομοίως, θα αποτολμήσω την ακριβή ισοπαλία.

Καλή επιτυχία με τα δελτία σας

Αδάμ Αδαμόπουλος