ΣΤΟ ΚΑΖΑΝ-Ι ΤΗΣ ΡΟΥΜΠΙΝ!


Tags: -

Το Γιουρόπα Λιγκ δίνει, σχεδόν, πάντα ευκαιρίες για αποτελεσματικό ποντάρισμα. Απόψε, στις επαναληπτικές αναμετρήσεις της φάσης των "32", προκύπτουν λίγα, αλλά -πιστεύω- καλά σημεία.

Στο Καζάν, η Ρούμπιν κατεβαίνει με όπλο το 2-0 στο Βιθέντε Καλντερόν, επί της Ατλέτικο Μαδρίτης, της κατόχου του τροπαίου, πέρυσι. Η  Ρούμπιν είναι μια ομάδα σφιχτή, η οποία δεν πρόκειται -τί πιο φυσικό- να ανοιχτεί, ενώ οι Μαδριλένοι δεν έχουν άλλη λύση -αν επιθυμούν, βέβαια, να παλέψουν την πρόκριση (χλωμό)- παρά να επιτεθούν.
Μπροστά στην άριστα σχεδιασμένη αμυντική γραμμή των Ρώσσων, η ισοπαλία μοιάζει το πιο πιθανό αποτέλεσμα. Η Ρούμπιν και τις δύο φορές που αναμετρήθηκε με ισπανικές ομάδες, στο Καζάν παραχώρησε ισοπαλίες, ενώ η Ατλέτικο νικά μόλις στις τρεις από τις συνολικά 21 φορές που την προσφέρει ο ΟΠΑΠ, με 2,35 στο διπλό.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ

151: ΡΟΥΜΠΙΝ ΚΑΖΑΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Χ (3,30)

Η Λυών τάδωσε όλα στο Γουάιτ Χαρτ Λέιν, απέναντι στην Τότεναμ, αλλά δύο γκολ του παιχταρά, Μπέιλ, στις καθυστερήσεις του πρώτου και του δευτέρου ημιχρόνου, καθόρισαν το 2-1 της πρώτης αναμέτρησης, υπέρ των Πετεινών.
Η Ολιμπίκ δεν παύει να παραμένει μια από τις μεγάλες δυνάμεις του γαλλικού ποδοσφαίρου και αξιοσέβαστη στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.
Όμως, εγώ θα σεβαστώ περισσότερο, το γεγονός οτι κόντρα σε αγγλικές ομάδες μετρά, αγωνιζόμενη στο Ζερλάν, μία νίκη, μια ήττα και πέντε ισοπαλίες.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ

155: ΛΥΩΝ-ΤΟΤΕΝΑΜ: Χ (3,20)

Στο Πλζέν, η τοπική Βικτόρια θα εμφανιστεί μπροστά στο κοινό της με ένα τεράστιο σύμμαχο. Την "τριάρα" επί της Νάπολι, στον πρώτο αγώνα, στο Σαν Πάολο.
Η ομάδα της Τσεχίας, η οποία προπορεύεται και φέτος στη βαθμολογία του εγχώριου πρωταθλήματος σαρώνει εδώ και πολύ καιρό στο Γιουρόπα Λιγκ, μετρώντας τρεις νίκες σε ισάριθμες εντός έδρας αναμετρήσεις, στη φάση των ομίλων, την ώρα που οι παρτονοπέι παραπαίουν όταν απομακρύνονται από την ευεργετική σκιά του Βεζούβιου.
Κύριο χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι τα πολλά τέρματα που πετυχαίνουν και δέχονται.

ΕΠΟΜΕΝΩΣ

159: ΒΙΚΤΟΡΙΑ ΠΛΖΕΝ-ΝΑΠΟΛΙ: 4-6 GOAL (3,00)

Τέλος, να αποτολμήσω και μια πρόβλεψη για τον Ολυμπιακό. Το 0-3 στην Βαλένθια είναι, κατά τη γνώμη μου καταδικαστικό αποτέλεσμα.
Τόσο από ψυχολογικής -εξαιτίας του τρόπου με τον οποίο ηττήθηκε από την Λεβάντε- όσο και απο αγωνιστικής, επειδή η ισπανική ομάδα έχει δείξει μεγάλη συνέπεια στην εφαρμογή της τακτικής της απέναντι σε σαφώς πιο έμπειρους αντιπάλους.
Η πρώτη προσέγγισή μου, για την αναμέτρηση του Φαλήρου είναι η ισοπαλία, ενδεχομένως και δίχως γκολ -κάτι που σαν τρελός γαύρος απεύχομαι.

Καλή επιτυχία με τα δελτία σας

Αδάμ Αδαμόπουλος