ΚΑΡΕ ΤΗΣ IΣΟΠΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ OVER!


Tags: -

Μετά τα χθεσινά κατορθώματα του Ολυμπιακού μαζεύουμε το κουράγιο μας και πάμε καμαρωτά-καμαρωτά, για να πάρουμε το μερίδιό μας από τα υπερκέρδη της ΟΠΑΠ Α.Ε!

Απόψε εντόπισα τρία-τέσσερα σημεία με υψηλή απόδοση, που αρέσουν πολύ στη στατιστική και στο ένστικτό μου και θα βαδίσουμε, ελπίζω, μαζί με αυτά:

101: ΜΠΟΧΟΥΜ-ΝΤΟΥΪΣΜΠΟΥΡΓΚ: Χ (3,20)

Οι δύο ομάδες παλεύουν να κρατήσουν το κεφάλι τους έξω από την ίσαλο γραμμή του υποβιβασμού. Για ποιότητα ας μην συζητάμε, αλλά από φόρμα να φάνε και οι κότες, στις τελευταίες έξη αγωνιστικές. Η Μπόχουμ δεν νικά με τέτοια απόδοση στον άσσο, αλλά ούτε χάνει. Η ισοπαλία μου αρέσει και σας την προτείνω.

111: ΣΑΤΟΡΟΥ-ΑΡΛ: Χ (3,05)

Τα ίδια ισχύουν και για αυτό το ζευγάρι, στην δεύτερη κατηγορία της Γαλλίας. Η Σατορού παραμένει αήττητη στην έδρα της, με πέντε νίκες και επτά ισοπαλίες, ενώ η Άρλ δεν είναι και εντελώς...μπάζο μακρυά από τη βάση της. Η προτίμησή μου στην ισοπαλία είναι εύλογη, νομίζω.

125: ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ-ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ: Χ2 (3,50-4,50)

Η Μάκλσφιλντ δεν πάει για τίποτα. Έχει, βέβαια καλή φόρμα. Από την άλλη, η Γκέιτσχεντ παραμένει τρεις βαθμούς κάτω από την γραμμή της σωτηρίας αλλά έχει αποσπάσει ορισμένα εντυπωσιακά αποτελέσματα από τις ομάδες της κορυφής. Με σύμμαχο τα στατιστικά μου, θα πάω με την κόντρα.

132: ΣΑΝΤΟΣ ΛΑΓΚΟΥΝΑ-ΚΛΑΜΠ ΑΜΕΡΙΚΑ: Χ (3,10)

Η γηπεδούχος παραμένει σε μέτρια κατάσταση, την ώρα που η Αμέρικα φλερτάρει με την κορυφή, στην μεξικάνικη κλαουσούρα. Οι δύο ομάδες συνηθίζουν πολύ το Χ στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ  η Σάντος Λαγκούνα, με 3,10 στην ισοπαλία φέρνει έξη νίκες, 15 ισοπαλίες και μόλις δύο ήττες.

Τέλος, σε όποιους αρέσκονται να παίζουν σκορ, σας παραθέτω τέσσερις αναμετρήσεις, με πολλές ελπίδες για ένα ακριβό πακέτο στο "over".

104: ΓΚΑΖΙΑΝΤΕΠΣΠΟΡ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ: over (1,75)
108: ΝΙΜ-ΙΣΤΡ: over (2,00)
127: ΕΣΤΟΡΙΛ-ΣΠΟΡΤΙΝΓΚ ΛΙΣ.: over (1,80)
128: ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΣΟΣΙΕΔΑΔ: over ( 1,60)

Καλή επιτυχία με τα δελτία σας

Αδάμ Αδαμόπουλος