Η...ΓΑΛΑΤΑ ΧΤΥΠΑ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΣΟΥ!


Tags: -

Η συγκομιδή ήταν, χθες, απογοητευτική. Και λοιπόν; Η στενοχώρια είναι παροδική μιας και επέλεξα ό,τι χάθηκε και παραμέρισα ό,τι επαληθεύτηκε... Ειρωνία!

Η Γαλατασαράι επιστρέφει στον υπέροχο και πεντακάθαρο κόσμο του τουρκικού ποδοσφαίρου -ξέρετε...αυτόν για τον οποίο πριν από δύο χρόνια "όλοι" μας έλεγαν οτι "αυτοεκκαθαρίζεται" από τα σκάνδαλα! Ωραίο ανέκδοτο κι αυτό...- για να αντιμετωπίσει την Όρντουσπορ. Η γηπεδούχος έχει πάρει αέρα τριών βαθμών από τη δεύτερη, Φενέρμπαξε και η λογική υπαγορεύει οτι εύκολα ή δύσκολα θα νικήσει. Αντί να πάω στο σημείο, που το χέρι μου με...τρώει για να το παίξω "Χ" (Η Γαλατά παραχώρησε ισοπαλία και στην Γκαζιαντετσπόρ, μια ομάδα με τις ίδιες, ακριβώς, εκτός έδρας επιδόσεις μακρυά από την έδρα της, με την αποψινή φιλοξενούμενη) προτιμώ να σας στρέψω στο ακριβό under, καθώς η Όρντουσπορ είναι απο τις ελάχιστες ομάδες που δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο, στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της.

328: ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΪ-ΟΡΝΤΟΥΣΠΟΡ: UNDER (2,00)

Στο Βερολίνο, η Χέρτα μοιάζει να εξασφαλίζει την απευθείας άνοδο στην Μπουντεσλίγκα, μιας και έχει αποκτήσει διαφορά δέκα βαθμών από την αποψινή αντίπαλό της, Καϊζερσλάουτερν, που βρίσκεται στην τρίτη θέση της βαθμολογίας της Τσβάιτε Λίγκα. Η Χέρτα διανύει περίοδο τρομερής φόρμας, με πέντε νίκες και μία ισοπαλία στις τελευταίες έξη αναμετρήσεις της, αλλά εντός έδρας συνηθίζει να γκελάρει, έχοντας έφεση στις ισοπαλίες, ενώ η φιλοξενούμενη, που μοιάζει να έχει χάσει το ρυθμό της τον τελευταίο μήνα μετρά μόλις δύο ήττες στα έντεκα εκτός έδρας παιχνίδα που έχει δώσει. Η παράδοση δείχνει την Χέρτα, αλλά τα στατιστικά μου με στρέφουν στην ακριβή κόντρα.

329: ΧΕΡΤΑ-ΚΑΪΖΕΡΣΛΑΟΥΤΕΡΝ: Χ2 (3,35-3,75)

Στην Πριμέϊρα Λίγκα, στην Πορτογαλία, η Ακαδέμικα βολοδέρνει κάπου στο μέσον της βαθμολογίας, χωρίς, όμως, να έχει εξασφαλίσει πλήρως την παραμονή της στην κατηγορία, αφού η απόστασή της από τη γραμμή του υποβιβασμού παραμένει στους πέντε βαθμούς. Η Μαρίτιμο, από την άλλη έχει κάνει υπέρβαση, φέτος και συνεχίζει να διεκδικεί την πέμπτη θέση που οδηγεί στο Γιουρόπα Λιγκ, από την Ρίο Άβε. Τα στοιχεία μου, με οδηγούν κυρίως, στην ισοπαλία (3,00), αλλά εγώ θα σας προτείνω το over, μιας και οι δύο ομάδες σκοράρουν συχνά, τόσο αναμεταξύ τους όσο και με τις άλλες ομάδες.

334: ΑΚΑΔΕΜΙΚΑ-ΜΑΡΙΤΙΜΟ: OVER (1,90)

Καλή επιτυχία με τα δελτία σας

Αδάμ Αδαμόπουλος