SΤΟRΜΥ ΜΟΝDΑΥ!


Tags: -

Ο ...ανάδρομος με κυνηγά και παίρνει, μαζί του, σβάρνα και σας. Αυτό είναι το μοναδικό σχόλιό μου, για την παταγώδη αποτυχία του τελευταίου διήμερου.

Απόψε είναι Δευτέρα, 4 Μαρτίου σωτηρίου έτους 2013. Ο Άρης παίζει τα ρέστα του στην Βέροια, που τα..."βλέπει". Εγώ δεν βλέπω τίποτε σε μια αναμέτρηση που είναι...εξάποντη. Ας βγάλουν τα μάτια τους.
Μεγάλο ματς διεξάγεται στην Σεβίλλη, όπου η ασταθής τοπική ομάδα αντιμετωπίζει την Θέλτα. Επειδή, η πρώτη εικόνα που έχω για την αναμέτρηση είναι οτι ΔΕΝ θα νικήσει η γηπεδούχος, εν τούτοις επειδή έχω πάθει τόσα στραπάτσα, το τελευταίο τριήμερο και πάλι θα μείνω αμέτοχος. Ελπίζω να με δικαιολογείτε...

Γι αυτό ας πάμε στα τρία παιχνίδια για τα οποία έβγαλα ετυμηγορία: 

348: ΚΑΣΙΜΠΑΣΑ-ΤΡΑΜΠΖΟΝΣΠΟΡ: OVER (1,80)

Οι δύο ομάδες βολοδέρνουν στη μέση της βαθμολογίας, αν και η απόστασή τους από την πρώτη εξάδα είναι αμελητέα, για την γηπεδούχο και μικρή, για την φιλοξενούμενη. Οι μεταξύ τους αναμετρήσεις έχουν πολλά γκολ, με αποκορύφωμα το 0-7, πρόπερσι. Επειδή δεν βλέπω ξεκάθαρο τελικό σημείο θα σας στρέψω στο ικανοποιητικό over.

351: BEΡONA-ΠΑΝΤΟΒΑ: Χ2 (3,20-4,00)

Τρίτη στη βαθμολογία παραμένει η Βερόνα που διατηρεί οριακή απόσταση από τη δεύτερη θέση και την απευθείας άνοδο στην Σέριε Α, αλλά και ικανή απόσταση από την τέταρτη, Βαρέζε. Η Πάντοβα βρίσκεται οριακά στην πρώτη εξάδα και θα παλέψει για τη συμμετοχή της στα πλέι οφ. Είναι καλή και σκληρή ομάδα που διατηρεί εξαιρετική παράδοση με την Hellas και μετράει μόλις μία ήττα στις τελευταίες έξη αναμετρήσεις της, για την Σέριε Β.

353: ΟΛΑΝΕΝΣΕ-ΜΠΡΑΓΚΑ: +7 ΓΚΟΛ (10,00)

Στο ασυνάρτητο πρωτάθλημα της Πριμέιρα Λίγκα, στην Πορτογαλία, με τις περισσότερες ομάδες να είναι του ύψους ή του βάθους, η επιλογή ενός υψηλού σκορ είναι τόσο σίγουρη, όσο και παρακινδυνευμένη! Οι δύο ομάδες είχαν  έρθει ισόπαλες με το εντυπωσιακό 4-4 στον πρώτο γύρο, στο Μπράγκα, ενώ πέρυσι το αποτέλεσμα ήταν 3-4 υπέρ της φιλοξενούμενης. Μια πιθανότητα που θα εξαντλήσω και για το αποψινό ματς.

Καλή επιτυχία με τα δελτία σας

Αδάμ Αδαμόπουλος