ΕΞΑΓΩΓΑΙ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑΤΩΝ


Tags: -

Ο καταστροφεύ του ελληνικού ποδοσφαίρου, ο Ολυμπιακός, η ομάς του Δημοσίου, ο διορισμένος πρωταθλητής της παράγκας, που απομυζά το μεδούλι των εύρωστων αντιπάλων του συνεχίζει να προκαλεί!

Μετά την παραρτημοποίησιν, μέσω της αθρόας παροχής δανεικών ποδοσφαιριστών, του Πανιωνίου, του ΟΦΗ, του Άρεως, του Λεβαδειακού, του ΠΑΣ Ιωαννίνων, του Πλατανιά Χανίων, του Ατρομήτου Αθηνών, του Αστέρος Τριπολιτσάς, της Καλλονής και της SCODA Ξάνθη -κρίνονται ως υπερβολαί αι φήμαι περί προσδέσεως εις το ερυθρόλευκον άρμα, του Μπάοκ και του Αστέρος Αμαλιάδος - ο Μαρινάκης αποφάσισεν να υιοθετήσει το άκρως φιλοσοφημένον δόγμα της κυβερνήσεως "ΠΡΩΤΑ ΟΙ ΕΞΑΓΩΓΕΣ" και να επεκτείνει την αλυσίδαν των παραρτημάτων του, εις την αλλοδαπήν.

Πρώτη ομάς η οποία υπέκυψεν εις τα πιέσεις, ένεκα της κρίσεως αλλά και εις το μοβόρικον βλέμμα του ευτραφεστάτου -κάλλιο να τον ντύνεις να τον ποδίζεις, παρά να τον ταίζεις - πρόεδρα του Διορισμένου, ήτο η Άουγκσμπουργκ.

Οι διοικούντες την ταπεινοτάτην αυτήν ομάδαν, της οποίας έλαχεν ο κλήρος ίνα γεννηθεί εις Βησιγοτθίαν και να συμμετέχει εις το άκρως ανταγωνιστικόν πρωτάθλημα της Μπουντεσλίγκα κατανόησαν πως, άνευ της συνδρομής του Βαγγέλα, προκοπήν δεν θα είδουν εις τον αιώνα τον άπαντα!

Ούτως, μίαν ημέραν των ημερών ο πρόεδρας Walther Seinsch, o διευθύνων σύμβουλας Peter Bircks και ο τεχνικός διευθυντής Stefan Reuter, αφού συνεσκέφθησαν επί μακρόν, αφού απεστράγγισαν τον Ρήνο, εις ζύθον και περιδρόμιασαν λουκάνικα και άλλαι τοπικαί λιχουδιαί, αφού αφήκαν ορφαναί από την παρουσίαν τους, τας γυναίκας και τας θυγατέρας τους, κλεισμένοι ως ήσαν εις το άθλιον παραγκάκι τους, κάπου εις τα έγκατα του SGL Arena, το 'ψαξαν απο εδώθεν, το 'ψαξαν απο εκείθεν και ανεφώνησαν, μεθ' ενός στόματος και μιάς φωνής: "Αν δεν αγκιστρωθώμεν εις την ναυν (με...περισπωμένη εις στο ύψιλον!) του Στούρμπανφίρερ, χερ Μαρινάκης, την εβάψαμεν ολωσδιόλου"!

To cut a long story short, ήγουν, κοντολογίς μετήλθαν σύγχρονων τεχνολογικών μεθόδων ίνα επικοινωνήσουν μετά της οικίας ένθα διαμένει η Μητέρα όλων των παραρτημάτων, εις το Μικρολίμανον, όπου αγκυροβολεί ο Σατράπης του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Ο πλέον άμεσος και αποτελεσματικός τρόπος ήτο, ομολογουμένως, το τουίτερ: @FCAugsburg.

"Sehr geehrter Herr Βαγγέλας, das deine wir möchten zu blinddarm" (μτφ. από τα κολυβογερμανικά μου: Aγαπητέ κυρ Βαγγέλα θα επιθυμούσαμεν να γίνωμεν ιδικόν σας παράρτημα)

Ο Βαγγέλας εσυγκινήθην σφόδρα...

"Ρε τα δύσμοιρα τα Λουκάνικα", εμονολόγησεν...

"Wenn es sein Muß", (μτφ. πολύ καλά) ανταπάντησεν, εκμεταλλευόμενος την άριστη γνώσιν του εν λόγω μέσου κοινωνικής διχτύωσης, την οποία είχεν αποκομίσει χάρη εις τα εντατικά μαθήματα του μέγα διδασκάλου και πρωτοδιδάξαντος, κυρίου Τουίτι!

Συνεκάλεσεν, άμεσα, έχταχτο διοικητικό συμβούλιο εις το οποίον παρευρέθησαν οι Άμεσα Ενδιαφερόμενοι, τουτέστιν οι κ.κ Πανόπουλος (SCODA ΞΑΝΘΗ), Ρούσσαρης -όρα Κομπότης- (ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ) Βαρουξάκης (ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ) Σπανός (ΠΙΤΖΟΝ ΣΙΤΙ), Καϋμενάκης (ΤΡΙΠΟΛΙΤΣΑΣ),  Χριστοβασίλης (ΠΑΣ), Ηλιάδης (ΑΡΗΣ), Πουλινάκης (ΟΦΗ), Τσάβαλος (ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ) και Μιχαλάκης (ΚΑΛΛΟΝΗ).

Και λέγω "Άμεσα Ενδιαφερόμενοι", καθόσον ο διορισμένος πρωταθλητής της παράγκας θα έπρεπεν να κατανείμει τας ποσοστώσεις δανεικών ποδοσφαιριστών του, δια την εφετινήν αγωνιστικήν χρονιάν, κατά τοιούτον τρόπον ώστε να μην θίγονται τα μακρόπνοα και υγιέστατα επιχειρηματικά σχέδια των παραρτημάτων τα οποία ενετάχθησαν, ολοθύμως και προθύμως, εις την αγκάλην του πατρός Βαγγέλα -ο οποίος κληρονόμησεν, ως γνωστόν, την αυτοκρατορίαν των παραρτημάτων από τον Αρχιτέκτονα της Καταστροφής του ελληνικού ποδοσφαίρου, κύριον Σωκράτη Κόκαλλη και ΣΤΑΖΙ -κατά το ΣΙΑ! 

"Ρε σεις", τους είπε με τη φημισμένη λιμανίσια ευγένειά του. "Έχω Τάτο, Λεάνδρο, Σουμπίνιο, Φέτφα, Βλαχοδήμο, Λυκογιάννη, Πίνο, Ολαϊτάν, Ντε Βινσέντι, Διαμαντάκο, Σιώπη, Μπουχαλάκη, Ιωαννίδη, ...ξέχασα κανέναν; Με παρακάλεσε ο μαλάκας ο Βάλτερ, της Άουγκσμπουργκ, μωρέ, να του στείλω κανά δανεικό να βγάλει τη χρονιά και μου είπε αυτολεξεί: "Βαγγέλα, απόστειλον ό,τι δύνασαι και απο ημάς θα έχεις ό,τι θες! Ο κουνιάδος μου είναι κολλητός της Μέρκελ... Ξέρεις τώρα... ".

Όλοι εβούρκωσαν από το προσωπικόν δράμα του Βησιγότθου...

"Πολυχρονεμένε μας Πρόεδρε", είπαν στον Μαρινάκη. "Δώστου τον Βλαχοδήμο, την Τιτίκα. Ομιλεί και τα βαρβαρικά"...

Ήταν τοσούτο πετυχεμένον το deal, που ανοίγει νέους δρόμους εξαγωγής των καλυτέρων προϊόντων του τόπου μας, ώστε ο Βαγγέλας να σκέφτεται στα σοβαρά να επεκταθεί και εις την αγοράν της Κολομβίας. Η Ιντεπεντιέντε Μεντεγίν έχει εμπλακεί εις δεινά προβλήματα και ένας Πίνο θα την έσωζε...

ΑΔΑΜ ΑΔΑΜΟΠΟΥΛΟΣ    

(η φωτογραφία ανήκει στον φίλο και συνάδελφο ΑΡΔίτη Βασίλη Τσάκο, τον οποίο και ευχαριστώ για τον ...δανεισμό!!!)

Σχόλια

Εικόνα μαουνιέρης

Πολύ ωραίο, θαυμάσιο! Και για να το πούμε και στη γλώσσα που ομιλείται στην Αυγούστα (Augsburg), την πατρίδα του Μπέρτολτ Μπρεχτ: Sehr schön, wunderschön!

Εικόνα red apple

Ευχαριστώμεν sie χερ Maunieris!

Εικόνα ΑΒΒΑ ΚΟΟΥΤΣ

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
ΕΥΓΕ ΑΔΑΜ! ΕΓΡΑΨΕΣ!!!!

Εικόνα red apple

ιχιιι χιιχιι

Ε μα πια, μας έχουνε ζαλίσει το συναίσθημα με τα παραρτήματα και τα παραρτήματα...Ορίστε, αποκαλύπτω μοναχός μου τα χάλια μας και αμαρτίαν ουκ έχω!

Εικόνα Νίκος Γόδας

χοχοχο! Πολύ ωραίο!

Εικόνα savvas gridlock

Θυμάσαι ρε Αδάμη εκεί στο 1999, που περάσαμε στους ''8'' του Τσου Λου, που βγαίνανε κάτι βαζέλια στον Σπορεφέ και μας λέγανε ''πιάνει διαιτητές και στην Ευρώπη ο πράκτορας της Στάζι τώρα, χτίζει παράγκα και στο εξωτερικό.''?

Τρέλανέ τους όλους Βαγγέλαρε γίγαντα. Αγόρασε τη Ρεάλ με κσακόσα κατομμύργια και κάν΄τηνε παράρτημα του Θρύλου, να στέλνουμε δανεικό το Σιώπη να ψηθεί...

Εικόνα red apple

Κοίταξε, Σάββα, η πνευματική κατάσταση όλων αυτών αγγίζει τα όρια του επικίνδυνου. Αυτό αποδεικνύεται περιτράνως, καθώς μόνον κάποιος με έντονα πνευματικά προβλήματα δεν θα έβλεπε τις διαχρονικές σφαγές που έχουμε υποστεί, τόσα χρόνια στα ευρωπαϊκά κύπελλα...

Ωραία η σάτυρα, έ;