ΘΕΙΟ... ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ!


Tags: -

Παιδιά, μην την ψάχνετε! Το R.A.T.M. τα έχει όλα! Στοίχημα δεν θα είχε; Για να κολλήσετε, επομένως, ακόμη περισσότερο μαζί μας και να συμπήξουμε σχέσεις στοργής θα σας προτείνω, καθημερινά, τρεις (3) αγώνες για στοιχηματισμό. Όπλο μας,  οι αλγόριθμοι, η παρατήρηση και το ένστικτο. Δεν θα πούμε πολλά, αυτή τη στιγμή. Θα τα δούμε όλα, στην πορεία.

106: ΧΑΚΕΝ-ΧΑΛΜΣΤΑΝΤ 2Χ (3.05-3.35)

Η Χάκεν βολοδέρνει μέσα στη... δημιουργική αδιαφορία. Σωσμένη εδώ και καιρό κάνει την πλάκα της και οργανώνει κηδείες, όπως εκείνη που έκανε προ 15νθημέρου, με την υποψήφια πρωταθλήτρια, Μάλμε. Η Χάλμσταντ δίνει των υπέρ βωμών αγώνα για τη σωτηρία και παραμένει δίχως νίκη, κόντρα στην αποψινή αντίπαλό της, για επτά σερί αναμετρήσεις. Εγώ, θα παραβλέψω τα προφανή, αυτά και θα σας πάω σε άλλες ατραπούς. Τα αλγοριθμικά στοιχεία μου δίνουν πιθανότητα 75% στο διπλό ενώ οι τάσεις της υπερμεγέθους θέσης ΟΠΑΠΗ -που λέει και ο Μητσάρας μας- με στρέφουν προς την κόντρα. 

124: ΣΤΟΥΤΓΑΡΔΗ- ΝΥΡΕΜΒΕΡΓΗ Χ2 (3.60-4.75)

Παρατηρώντας το σετ των αποδόσεων, η γηπεδούχος μοιάζει άχαστος άσσος! Μπορεί να συμβεί. Μπορεί και να μην συμβεί, όμως! Η Στουτγάρδη έχει πετύχει περισσότερες νίκες εκτός έδρας από ότι εντός, ενώ η Νυρεμβέργη έχει μαζέψει περισσότερους βαθμούς μακριά από το γήπεδό της! Τα αλγοριθμικά μου δίνουν πιθανότητα μόλις 33,33% για τον άσσο, όταν το διπλό βρίσκεται στο 50%. Προς το Χ2 με στρέφουν και οι λοιπές τάσεις. Εκτός αυτού η γηπεδούχος μετράει δύο νίκες στις τελευταίες πέντε, εντός έδρας, αναμετρήσεις της με τους φιλοξενούμενους.

126: ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ-ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ Χ2 (3.40-4.25)

Μόνο το όνομα της Μίντλεσμπρο έδωσε, θέλω να πιστεύω, στους αρμόδιους της ΟΠΑΠ το δικαίωμα να μας προσφέρουν τον άσσο στο 1,60. Άντε να βάλω και την παράδοση -δύο νίκες, μία ισοπαλία. Προσωπικά είμαι υποχρεωμένος να δώσω βαρύτητα στην τρέχουσα φόρμα της Μίντλεσμπρο, με μόλις μία νίκη, τέσσερις ισοπαλίες και μία ήττα, εντός έδρας, όταν η φιλοξενούμενη, αν και δεν διαθέτει τα εχέγγυα της φόρμας, θα παίξει απόψε με σύμμαχο τις τάσεις μου, που δίνουν πιθανότητα πάνω από 74% στην κόντρα.

Λοιπόν, όπως είδατε, παίζω ακραιφνώς την κόντρα και προσεύχομαι να έχω πέσει μέσα -κι απόψε!

Αδάμ Αδαμόπουλος