ΘΕΙΟ... ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.3!


Tags: -

Όλεθρος, καταστροφή, αντίο ζωή αποδείχτηκαν τα τρία παιχνίδια-κόντρες που επέλεξα, χθες, για αυτή εδώ τη στήλη! Δεν έχει νόημα να γράψω πως... 1.000.000 άλλες ηχηρές κόντρες μου επαληθεύτηκαν αλλά το ζήτημα παραμένει πως εδώ μέσα πρότεινα τις λάθος!

Για να πάμε όμως και στα αποψινά, να δούμε πόση αλλαγή καιρικών φαινομένων θα έχουμε...

349: ΡΑΝΤΕΡΣ-ΚΟΠΕΓΧΑΓΗ 1Χ (3.15-3.40)

Η αλήθεια είναι πως η Κοπεγχάγη άρχισε να δείχνει σημεία ζωής, αλλά μόνο...σημεία... Η Ράντερς την είχε νικήσει στην πρώτη αναμέτρηση, στο "Πάρκεν", με 3-1 και οι αριθμοί μου δεν είναι ελπιδοφόροι για την πρωταθλήτρια που είχε και αγώνα για το Τσάμπιονς Λιγκ, μεσοβδόμαδα. Με το σετ της απόδοσης να μου δίνει ένα καθαρό 91% πιθανότητα στο 1Χ δεν το σκέφτομαι ουδόλως! 

359: ΧΕΛΣΙΝΜΠΟΡΓΚ-ΚΑΛΜΑΡ Χ2 (3.65-5.25)

Δεν εξηγείται αλλιώς. Πλάκα θα πρέπει να μας κάνουν αυτά τα Σκανδιναβάκια. Δυό αγωνιστικές πριν από το τέλος του πρωταθλήματος και οι τέσσερις πρώτες ομάδες, στη βαθμολογία, πάνε απο γκέλα σε γκέλα. Υποτίθεται πως η Χέλσινμποργκ παλεύει για να βγει Ευρώπη... Αγωνίζεται με την καρα-αδιάφορη Κάλμαρ, την οποία συνέτριψε, πέρυσι, με 7-2. Την ίδια ώρα, δηλαδή... νωρίτερα, η Γκέτεμποργκ, που βρίσκεται δυό βαθμούς πάνω από τους γηπεδούχους και στην τρίτη θέση, χάνει με καθαρό σκορ από την άλλη καρα-αδιάφορη, Μιάλμπι. Βρε κόντρα κι εδώ, σας λέω...

364: ΚΟΝΙΑΣΠΟΡ-ΜΠΟΥΡΣΑΣΠΟΡ Χ (3.25)

Η Κόνιασπορ βασίζεται στην έδρα της για να πετύχει τη σωτηρία της, ενώ η Μπούρσασπορ μοιάζει εκτός ρυθμού και φόρμας. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν ηττηθεί σε καμία από τις πέντε αναμετρήσεις τους, με τους φιλοξενούμενους, με τους αριθμούς μου να βγάζουν ετυμηγορία προς το καθαρό Χ, αποτέλεσμα που λείπει και από τις δύο ομάδες, όπως προκύπτει από τις έως τα τώρα αναμετρήσεις τους στο πρωτάθλημα.

Αδάμ Αδαμόπουλος