ΘΕΙΟ... ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.4!


Tags: -

Τάμα το έβαλα να επαληθευτεί και το τρίτο σημείο της τριαδούλας του...Θείου! Έχω βάλει ξόβεργες, οπότε δεν θα θ' αργήσει, πιστεύω!!!

Για τα αποψινά, με το Κύπελλο Ολλανδίας και τα Λιγκ Καπ Γαλλίας και Αγγλίας, θα πάμε με οδηγό τα στοιχεία που τηρώ ευλαβικά. Αυτή τη φορά θα υποπέσουμε στο...σφάλμα να προτείνουμε και overάκια! Η Πριμέρα δεν με ...εμπνέει για ποντάρισμα.

101: ΜΑΑΣΤΡΙΧΤ-ΝΤΕΝ ΧΑΑΓΚ, 1Χ (3.10-3.45)

H Μάαστριχτ αγωνίζεται στη δεύτερη κατηγορία της Ολλανδίας, μετά τις... κατάρες που έχει δεχτεί από όλους τους Ευρωπαίους επειδή έγινε το θέατρο για την υπογραφή της ομώνυμης συνθήκης!!! Η Ντεν Χάαγκ μόνο κατ' όνομα είναι το φαβορί της αναμέτρησης, για το Κύπελλο Ολλανδίας, μιας και εμφανίζεται ανύπαρκτη στα εκτός έδρας παιχνίδια της, έχει κάκιστη παράδοση σε αυτό το γήπεδο, ενώ θα παίξει και με 89% πιθανότητα για 1Χ! 

105: ΡΕΝ-ΝΑΝΣΙ, 2Χ (3.50-5.00) over (1.90)

Κάκιστη η παράδοση της Ρεν με την Νανσί που αγωνίζεται στην δεύτερη κατηγορία και μετράει μόλις μία ήττα στα εκτός έδρας παιχνίδια της. Το 2012, οι δύο ομάδες είχαν συναντηθεί εκ νέου για τον ίδιο θεσμό, το Λιγκ Καπ, με την γηπεδούχο να νικά με 3-2. Αυτή τη φορά, εκτός από το over, θα ακολουθήσω τις αλγοριθμικές τάσεις που δίνουν 66,7% πιιθανότητα στο Χ2 και θα πάω κόντρα. 

114: ΑΡΣΕΝΑΛ-ΤΣΕΛΣΙ, 2 (2.20)

Παρά τις απειλές του Μουρίνιο, πως θα κατεβάσει ...πειραματική ενδεκάδα, οι δύο προπονητές είναι σχεδόν βέβαιο πως θα έχουν πολλές αλλαγές στην αναμέτρηση των δύο ομάδων, για το Λιγκ Καπ. Δεν έχω να προσθέσω πολλά για τον αγώνα, πλην του γεγονότος πως η Τσέλσι δεν έχει ηττηθεί ποτέ από την Άρσεναλ σε αγώνες για το Κύπελλο, το Λιγκ Καπ και το Τσάμπιονς Λιγκ.

Αδάμ Αδαμόπουλος