ΘΕΙΟ... ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.6!


Tags: -

Εντάξει είπαμε να μας ειρωνεύεται η τύχη αλλά όχι κι έτσι! Δηλαδή, τί θέλει να είπει ο ποιητής όταν σε 95', με τις καθυστερήσεις, Σοσό και Μονπελιέ αναδεικνύονται ισόπαλες με 1-1 και μέσα σε 23' παράτασης σημειώνονται άλλα τρία γκολ, στερώντας μας, με τόσο σαρδόνιο τρόπο, την αρχική μας πρόβλεψη;
Βέβαια χάθηκε, μετά βαίων και κλάδων, η Βερόνα, αλλά μας απέμεινε, τουλάχιστον, η μαντεψιά για την κορυφαία... πατατιά της Τότεναμ!
Γι αυτό κι ημείς σφίγγωμεν τα χείλη, ανασκουμπωνόμεθα και πάμε για νέα ένδοξα μεγαλεία!

172: ΣΕΡΚΛ ΜΠΡΙΖ-ΚΛΑΜΠ ΜΠΡΙΖ, 4-6 goals (2.40)

Tοπικό ντέρμπι όσο κι αν η γηπεδούχος -χρησιμοποιεί κοινή έδρα με τη φιλοξενούμενη- απέχει 15 βαθμούς από τη διάσημη συμπολίτισσά της. Η Κλαμπ Μπριζ μετρά δύο σερί ήττες, ενώ η Σέρκλ παραμένει αήττητη στις τελευταίες τρεις αναμετρήσεις της. Η παράδοσή τους παραπέμπει σε υψηλό σκορ. 

175: ΡΟΜΑ-ΚΙΕΒΟ, 4-6 goals (2.30)

Η παράδοση της τελευταίας πενταετίας "λέει" under του κερατά, αλλά η φετινή Ρόμα μπορεί να σκορπίσει στους πέντε ανέμους όλα τα παλιά! Η Κιέβο έχει στρογγυλοκαθίσει στο βυθό και δεν φαίνεται να έχει περίσσεμα έρματος που θα της έδινε την απαραίτητη ώση προς την επιφάνεια. Αν πάρω τοις μετρητοίς τα στοιχεία μου, ο άσσος μοιάζει δύσκολος, αλλά είπαμε...Η φετινή Ρόμα μπορεί να ανασυνθέσει το παρόν και το μέλλον! 

177: ΑΘΛΕΤΙΚ ΜΠΙΛΜΠΑΟ-ΕΛΤΣΕ, Χ2 (3.60-4.75)

Πονηρή η αναμέτρηση της αήττητης, στο Σαν Μαμές, Μπιλμπάο με την νεοφώτιστη Έλτσε. Η κόντρα μου βασίζεται περισσότερο στο ένστικτο, παρά στις αλγοριθμικές τάσεις. Οι Βάσκοι αγωνίστηκαν μόλις την προηγούμενη Δευτέρα, εκτός έδρας με την Χετάφε, την οποία και νίκησαν, δύσκολα, με 1-0. Δεύτερο σερί ματς, μεσοβδόμαδα... Τί να σας πω; Δύσκολο το βρίσκω να έχουν την "φρεσκάδα" κόντρα σε μια ομάδα καθ' όλα επικίνδυνη μακρυά από την έδρα της, γεγονός που επιβεβαιώνει και το ότι προέρχεται από δύο νίκες κόντρα σε Θέλτα και Μπέτις.     

Αδάμ Αδαμόπουλος