ΘΕΙΟ... ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.14!


Tags: -

To...13o φύλλο της στοιχηματικής στήλης μας καταποντίστηκε! Τουλάχιστον, αφήσαμε πίσω τον...καταραμένο αριθμό και ατενίζουμε το μέλλον με αισιοδοξία!!!

105: ΕΣΚΙΣΕΧΙΡ-ΑΚΙΣΑΣΠΟΡ, Χ (3.50)

Στην τουρκική σούπερ λίγκα, συγκρούονται δύο ομάδες που, όπως δείχνει η τρέχουσα φόρμα και τροχιά τους, θα κινηθούν, εκεί, κοντά στο μέσο της βαθμολογίας. Η Εσκισεχίρ έχει ηττηθεί μόλις μια φορά, στην έδρα της κι αυτή από την Μπεσίκτας, ενώ η Ακίσασπορ μετράει δύο ισοπαλίες και τρείς ήττες μακριά από το σπίτι της. Χάνει, όμως δύσκολα, ενώ, πέρυσι είχε νικήσει την οικοδέσποινα με 1-0. Καθώς οι τάσεις δεν μου βγάζουν ξεκάθαρο άσσο, θα πάω στην καθαρή ισοπαλία. 

115: ΧΕΡΕΝΦΕΝ-ΒΑΑΛΒΑΪΚ: Χ2 (4.00-4.75)

Στα ρηχά κινείται η Χέρενφεν την οποία δεν μπορεί να την εμπιστευτεί κανείς με τις επιδόσεις της, τόσο εντός όσο και εκτός έδρας. Οι Τουλίπες έχουν να νικήσουν δύο χρόνια την αποψινή αντίπαλό τους, την Βααλβάικ, που αν και εκ των ουραγών, στη βαθμολογία της Ερεντιβίζιε τσιμπάει κάτι... τρελές ισοπαλίες. Το σημαντικό για τη φιλοξενούμενη είναι το ότι νίκησε για πρώτη φορά στην έδρα της και αυτό την καθιστά φαβορί για να μην ηττηθεί, απόψε.

121: ΛΟΚΕΡΕΝ-ΜΑΛΙΝ, Χ2 (3.35-3.75)

Χωρίς τον πρώτο σκόρερ της, η, ισχυρή στην έδρα της, Λόκερεν θα δυσκολευτεί απέναντι στην Μέχελεν που, παρά το ότι δεν ευνοείται από την παράδοση, θα παίξει με βοήθεια τις τάσεις που την θέλουν να μην χάνει, απόψε.

Αδάμ Αδαμόπουλος