ΘΕΙΟ...ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.19!


Tags: -

Nαι ήταν όμορφη η χθεσινή βραδιά.  Όμορφη για ...Κουβά!!! Δυστυχώς, τα φαβορί, πλην μιας περίπτωσης, πέρασαν, διαψεύδοντας τόσο το ένστικτό μου, όσο,  πολύ περισσότερο, την παράδοση και τους αλγόριθμους. Αρκετά, όμως με τα δάκρυα. Aπόψε έχει λίγες αναμετρήσεις, σχεδόν αποκλειστικά, για την Σέριε Α' της Βραζιλίας αλλά κάτι θα βρούμε, της προκοπής.

134: ΓΚΡΕΜΙΟ-ΒΑΣΚΟ ΝΤΑ ΓΚΑΜΑ, 2Χ (4.50-3.50)

Η ήττα από την πρωτοπόρο Κρουζέιρο δεν επηρρέασε τη βαθμολογική θέση της Γκρέμιο που διατηρήθηκε στην τρίτη θέση χάρη στις απώλειες που είχαν οι διώκτες της. Από την άλλη, η Βάσκο κόλλησε στην ισοπαλία, στην εντός έδρας αναμέτρηση με την Σάντος και βρίσκεται οριακά πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Δεν έχει νικήσει, από το 2006, σε αυτή την έδρα, αλλά απόψε θα έχει ξανά την ευκαιρία να πάρει αποτέλεσμα, χάρη στην αστάθεια που δείχνει τον τελευταίο μήνα, η γηπεδούχος.

138: ΚΟΡΙΤΙΜΠΑ-ΚΟΡΙΝΘΙΑΝΣ, Χ (3.10)

Οι δύο ομάδες κινούνται στα ασαφή όρια, μεταξύ ανυπαρξίας και αιωνιότητας, καθώς έχουν, μεν μια μικρή απόσταση από τις θέσεις του υποβιβασμού, αλλά δεν έχουν ξεμπερδέψει, ακόμα, με την υπόθεση, σωτηρία. Η Κορίνθιανς δεν χαρίστηκε στην Φλουμινένσε, την προηγούμενη αγωνιστική, την ώρα που η Κοριτίμπα δραπέτευε με το Χ, από την έδρα της Πορτουγκέζα. Η βασική παράμετρος σε αυτή την αναμέτρηση είναι οι οκτώ ισοπαλίες που έχει αποσπάσει, μακριά από το γήπεδό της, η Κορίνθιανς, κάτι που επιβεβαιώνει σε μεγάλο βαθμό και η στατιστική μου.

139: ΣΑΟ ΠΑΟΛΟ-ΦΛΑΜΕΝΓΚΟ, 2Χ (3.40-3.15)

Οι δύο ομάδες βρίσκονται μπροστά σε ένα δίλλημμα, ένα για την κάθε μιά. Η γηπεδούχος έχει προκριθεί στα ημιτελικά του Κόπα Σουνταμερικάνα, η φιλοξενούμενη στον τελικό του Κυπέλλλου Βραζιλίας και "αναρωτιούνται", τί να κάνουν; Να τα δώσουν όλα στο πρωτάθλημα, όπου έχουν ελάχιστες ελπίδες  για να διεκδικήσουν τα εισιτήρια για τα κύπελλα Νότιας Αμερικής, ή να φυλάξουν τις δυνάμεις τους; Η Σάο Πάολο μας έδωσε ήδη την απάντηση, με τη συντριβή από την Ατλέτικο Παραναένσε, στην πρώτη ήττα της εδώ και έξη αγωνιστικές... Θα πάρω την κόντρα που τη συνδράμει και η στατιστική μου.

Αδάμ Αδαμόπουλος