ΘΕΙΟ...ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.21!


Tags: -

Είμαι πολύ χαρούμενος που η Ελλάδα διέψευσε τους αλγόριθμούς μου και έφερε τον πρώτο άσσο σε οκτώ αγώνες όπου δεν είχε καταγραφεί ούτε ένας, στο παρελθόν. Δυστυχώς, απο στοιχηματικής άποψης, η μη επαλήθευση της πρόβλεψης, μας στέρησε το απόλυτο, αλλά δεν πειράζει...Έχουμε τόσα άλλα για να χαιρόμαστε. Για να δούμε και τα λίγα αποψινά...

156: ΓΟΥΙΜΠΛΕΝΤΟΝ- ΠΟΡΤΣΜΟΥΘ, Χ (3.25)

Αμφίρροπη αναμέτρηση ανάμεσα σε δύο ομάδες που το περισσότερο που μπορούν να ελπίζουν είναι να συμμετάσχουν στα πλέι όφ για την άνοδο. Η Γουίμπλεντον δεν έχει κανένα ιδιαίτερο χαρακτηριστικό, ούτε σαν ομάδα, αλλά ούτε και σαν αποτελέσματα, δηλαδή, του ύψους ή του βάθους. Αντίθετα, η Πόρτσμουθ, παρά το οτι κινείται, με τη σειρά της, στα ρηχά έχει ένα ιδιαίτερο γνώρισμα. Αποσπά κατά κόρον ισοπαλίες μακριά από την έδρα της, έχοντας, έως τώρα πέντε σε επτά εξόδους. Την απλή αυτή παρατήρηση εντείνει το γεγονός πως συνηθίζει τα "Χ" και με τις παρούσες αποδόσεις.

197: ΧΑΕΝ-ΣΑΡΑΓΟΣΑ, Χ2 (3.25-2.55)

Η Ρεάλ Χαέν πασχίζει να μάθει τα κατατόπια της κατηγορίας που τη φιλοξενεί ξανά, ύστερα απο πολλά χρόνια στις χαμηλότερες κατηγορίες. Η Σαραγόσα προσπαθεί, με τη σειρά της, να συνειδητοποιήσει το τί της έχει συμβεί, μετά τον υποβιβασμό της από την Πριμέρα, γι αυτό και βολοδέρνει στις χαμηλές θέσεις της Σεγκούντα. Τα στατιστικά μου παραπέμπουν, κατά κύριο λόγο, στην ισοπαλία με το δεύτερο σημείο να είναι το διπλό.

208: ΣΕΝΕΓΑΛΗ-ΑΚΤΗ ΕΛΕΦΑΝΤΟΣΤΟΥ, 2 (1.70)

Στο Μαρόκο, δηλαδή σε ουδέτερο γήπεδο θα υποδεχτεί η Σενεγάλη την Ακτή Ελεφαντοστού που έχει πάρει το προβάδισμα για την πρόκριση στο Μουντιάλ της Βραζιλίας, μετά το 3-1, στην πρώτη αναμέτρηση. Παράδοση, φόρμα και ποιότητα παιχτών παραπέμπουν στο διπλό του συμπαθητικού 1.70.

Αδάμ Αδαμόπουλος