ΘΕΙΟ...ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.24!


Tags: -

Πέρασε ένα διήμερο χωρίς, στην ουσία, αγωνιστική κίνηση στο ποδόσφαιρο, μετά την υπερένταση και την υψηλή αδρεναλίνη των πλέι οφ για το Παγκόσμιο Κύπελλλο. Γι απόψε έχω επιλέξει τρεις αναμετρήσεις όπου, αλγοριθμική τάση, παράδοση και φόρμα επαληθεύουν τις αρχικές προβλέψεις μου. Για να τα δούμε, λοιπόν, λίγο πιο αναλυτικά τις επιλογές μου, μην ξεχνώντας πως όταν δίνω διπλή, δεν έχω ξεκάθαρη άποψη για το σημείο. Μπορεί να έρθει διπλό, μπορεί να έρθει "Χ". Γιατί να το παίξω κορώνα-γράμματα; Η "μαγκιά" είναι να επαληθευτεί και να μην πεταχτεί το δελτίο μας, στον κουβά:

112: ΤΟΥΡ-ΧΑΒΡΗ, Χ2 (3,05-2,85)

Η Τουρ κινείται σε υψηλούς ρυθμούς, ιδίως στην έδρα της, όπου παραμένει αήττητη επί έξη αγωνιστικές. Από την άλλη, η Χάβρη μπορεί, μεν, να βρίσκεται εννέα βαθμούς και δέκα θέσεις χαμηλότερα, στη βαθμολογία, από την γηπεδούχο, αλλά συνηθίζει να μην χάνει εύκολα μακρυά από την έδρα της. Παράλληλα έχει και πολύ καλή παράδοση με την Τουρ. Μιας και οι πιθανότητες για την κόντρα φθάνουν σχεδόν, στο 85%, δεν το σκέφτομαι καθόλου, τονίζοντας πως το πρώτο σημείο, στην αναμέτρηση είναι, κατ' εμέ, η ισοπαλία.

126: ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ-ΓΕΟΒΙΛ, Χ2 (3,20-2,65)

Η Ντονκάστερ έχει "βαρύτερο" όνομα από την Γέοβιλ, που είναι πρωτάρα σε επίπεδο Τσάμπιονσιπ. Ναι, εντάξει, συμφωνώ! Μόλις έκανα, όμως μια ...βολτούλα πιο... κείθε από το προφανές ανακάλυψα πως η Γέοβιλ παραμένει αήττητη επί έξη αναμετρήσεις, σε αυτή την έδρα, μετρώντας τέσσερις νίκες και δύο ισοπαλίες. Ταυτοχρόνως, οι τάσεις μου ευνοούν την κόντρα, επομένως, για ποιό λόγο να ποντάρω στον άσσο, παρά το ό,τι η φιλοξενούμενη βρίσκεται στο βυθό της βαθμολογίας -όχι οτι η Ντονκάστερ είναι τίποτε το εξαιρετικό, έως τώρα... 

127: ΒΑΓΙΑΔΟΛΙΔ-ΟΣΑΣΟΥΝΑ, Χ2 (3,30-3,30)

Μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και δυό ήττες είναι ο πρόσφατος, εντός έδρας απολογισμός της Βαγιαδολίδ, που πασχίζει να σταθεροποιηθεί πάνω από τη γραμμή του υποβιβασμού. Αντιθέτως, η Οσασούνα βρίσκεται, ήδη, κάτω από αυτή και μετρά μία νίκη και πέντε ήττες μακριά από το γήπεδό της, έχοντας αντιμετωπίσει, όμως, πολύ πιο ισχυρούς αντιπάλους από την Βαγιαδολίδ. Και γιατί το λέω αυτό; Μα επειδή, η γηπεδούχος μετρά μόλις μια νίκη στις τελευταίες οκτώ αναμετρήσεις της με την Οσασούνα, ενώ και οι τάσεις των αλγόριθμων με στρέφουν προς την κόντρα.

Αδάμ Αδαμόπουλος