ΘΕΙΟ...ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.25!


Tags: -

Μόνο η ...κυρά Ντονκάστερ στράβωσε, χθες και βρήκε να νικήσει, ακόμη κι ενώ αγωνιζόταν με 10 παίκτες! Άμα είναι να στραβώσει κάτι, θα στραβώσει, ο κόσμος να χαλάσει!!! Για απόψε έχω εντοπίσει κάτι θησαυρούς που εύχομαι, για το καλό όλων μας, να μην αποδειχτούν άνθρακες! Σε ορισμένες αναμετρήσεις εκτός...πινακίου στήλης, θα σας πρότεινα το under 2,5 goals της Άρσεναλ με την Σαουθάμπτον, καθώς η φιλοξενούμενη βρήκε τον τρόπο του πώς να ...Αγιάζει και αποτελεί πραγματικό φόβητρο, όπως έδειξε, τόσο με την Λίβερπουλ, όσο και με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Ενδέχεται, δε, να πάρει και κανά βαθμουλάκο... Ακόμη βλέπω κόντρα το Μπράουνσβάιγκ-Φράιμπουργκ (Χ2) και το Ατλέτικο Μινέιρο-Γκοίας (Χ2), ενώ η Τσέλσι θα κάνει το δεύτερο διπλό, στην Πρέμιερ, απέναντι στην Γουέστ Χαμ. Τέλος, προσέξτε, επειδή προβλέπω να σπάσει μια εκ των Μίλαν και Νάπολι, οι οποίες αγωνίζονται, εντός έδρας, με τις Τζένοα και Πάρμα, αντιστοίχως.

Για να δούμε πιο αναλυτικά το πώς και το γιατί του ...πινακίου μας:

215: ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ-ΓΡΑΝΑΔΑ, Χ2 (4,50-6,25) -η αναμέτρηση προσφέρεται με πλεονέκτημα ενός γκολ για τους φιλοξενούμενους.

Η Μπάρτσα κατεβαίνει στο γήπεδο με σοβαρότατες απουσίες και με αρνητικό οδηγό τις επιδόσεις της αμέσως μετά τη διακοπή των πρωταθλημάτων για αγώνες των εθνικών ομάδων. Η Γρανάδα έχει ηττηθεί μόλις μια φορά στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της, για την Πριμέρα και αναμένω να βγάλει τα ...συκώτια των μπλαουγκράνα. Είναι καθαρά πρόβλεψη ενστίκτου και παρατήρησης, μιας και οι αλγόριθμοί μου κάθε άλλο παρά στρέφουν στην κόντρα.

237: ΡΕΜΣ-ΠΑΡΙ ΣΕΝ ΖΕΡΜΕΝ, 1Χ (6,35-3,85)

Η Ρεμς είναι μια σκληρότατη ομάδα, με χαλύβδινη έδρα στην οποία δεν μπόρεσε να νικήσει ούτε η Μονακό. Από την άλλη, η Παρί δεν μου εμπνέει την απόλυτη σιγουριά, παρά το ότι παραμένει αήττητη στις εκτός έδρας αναμετρήσεις της. Θα πάω με τη βεβαιότητα πως η γηπεδούχος να συνεχίσει την κάλλιστη παράδοσή της με τους Παριζιάνους, κάτι που συνεπικουρεί και η αλγοριθμική τάση που μου δίνει, σχεδόν, 67% πιθανότητα, για 1Χ.

270: ΑΛΜΕΡΙΑ-ΡΕΑΛ ΜΑΔΡΙΤΗΣ, 1Χ (8,00-5,35)

Η Αλμέρια μπορεί να βρίσκεται στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, στην Πριμέρα, αλλά τις τελευταίες αγωνιστικές έχει δείξει σαφή σημεία ανάνηψης! Μετά την εντός έδρας νίκη με την Βαγιαδολίδ πήρε μεγάλο διπλό στην έδρα της Οσασούνα. Η Ρεάλ είναι η Ρεάλ. Δεν λέω λέξη παραπάνω. Τώρα, γιατί προβλέπω πως δεν θα νικήσει; Πρώτον, η παράδοση! Έχει πάρει τους τρεις βαθμούς μόλις μια φορά στις τέσσερις αναμετρήσεις της, σε αυτό το γήπεδο. Δεύτερο, οι αλγόριθμοί μου πάνε κόντρα στο προφανές φαβορί: 52,4% πιθανότητα στο 1Χ, η πρώτη αλγοριθμική παράμετρος, 66,7% πιθανότητα για 1Χ, η δεύτερη παράμετρος... Αν η αναμέτρηση εξελιχθεί, καθαρά, αγωνιστικά και δεν έχουμε τα γνωστά... κορακίστικα μπορεί να ξαναμιλήσουν οι... αμείλικτοι αριθμοί μου!

Αδάμ Αδαμόπουλος