ΘΕΙΟ...ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.29!


Tags: -

Τα τελευταία δύο χρόνια έχω παρατηρήσει πως οι αναμετρήσεις της Τετάρτης, για το Τσάμπιονς Λιγκ τείνουν να καταλήγουν σε ποσοστό, σχεδόν, 100% υπέρ του εκάστοτε φαβορί, σε αντίθεση με τα όσα συμβαίνουν στις αναμετρήσεις που διεξάγονται ημέρα Τρίτη . Αυτό επιβεβαιώθηκε και χθες, με όλα τα φαβορί, είτε ως γηπεδούχοι, είτε ως φιλοξενούμενοι, με βάση την αγωνιστική εικόνα τους, να παίρνουν τους τρείς βαθμούς, εύκολα ή δύσκολα, με αποβολές ή όχι. Η αποτυχημένη απόπειρά μου να κοντράρω την Μπάγερν ή να φέρω στο "Χ" την Γιουνάιτεντ μου έδωσαν ένα πολύτιμο μάθημα. Γι απόψε, δεν θα ακολουθήσω  την πεπατημένη, με παιχνίδια εκτός πινακίου και παιχνίδια εντός πινακίου, αλλά, θα σας παραθέσω ό,τι προβλέπω για τις ρευστές, ως συνήθως, αναμετρήσεις στο Γιουρόπα Λιγκ:

151: ΑΝΖΙ-ΣΕΡΙΦ ΤΙΡΑΣΠΟΛ, Χ (3,40)

μιας και η μεν γηπεδούχος αρκείται στο βαθμό για να εξασφαλίσει τη δεύτερη θέση και η φιλοξενούμενη, που είναι σκληρό καρύδι μακριά από την Μολδαβία, θα παλέψει για τη νίκη που θα της έδινε, υπό προϋποθέσεις, ελπίδες για πρόκριση.

155: ΓΚΕΝΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ ΚΙΕΒΟΥ, 1Χ (3,00-3,10)

μιας και στο ντέρμπι κορυφής του ομίλου, οι Βέλγοι, έχοντας νικήσει στο Κίεβο έχουν τον πρώτο λόγο για τη νίκη, όπως μου δείχνουν και οι αριθμοί, αλλά και οι εν γένει επιδόσεις τους στο γήπεδό τους.

156: ΛΕΓΚΙΑ ΒΑΡΣΟΒΙΑΣ-ΛΑΤΣΙΟ, Χ (3,30)

μιας και η Λάτσιο, έχοντας ουσιαστικά, προκριθεί και επειδή δεν δείχνει ιδιαίτερη ζέση για νίκες, μακριά από το Ολίμπικο είναι πιθανό να μην τα καταφέρει και στην πολωνική πρωτεύουσα, όπως δεν τα κατάφερε στην Λεμεσό και στην Τραπεζούντα.

157: ΛΙΜΠΕΡΕΤΣ-ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ, Χ1 (3,30-1,90)

μιας και η Λίμπερετς είναι σαφέστερα καλύτερη ομάδα από τους γερμανούς, τους οποίους κράτησε στο 2-2 στον...Ελευθερόπυργο! Προβλέπω ως πρώτο σημείο το "Χ", όπως μου δείχνουν και οι αλγόριθμοί μου, αποτέλεσμα το οποίο θα κρατήσει τους Τσέχους σε τροχιά πρόκρισης.

158: ΛΥΩΝ-ΜΠΕΤΙΣ, 1 (1,80)

μιας και η Λυών, χωρίς να πείθει 100% βρίσκεται σε πιο πλεονεκτική θέση από την Μπέτις που κατρακυλά, αγωνιστικά και βαθμολογικά. Έχοντας αποσπάσει την ισοπαλία, στην πρώτη αναμέτρηση, στην Σεβίλλη έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη, σύμφωνα με τους αριθμούς μου.

159: ΡΑΠΙΝΤ ΒΙΕΝΝΗΣ-ΤΟΥΝ, Χ2 (3,35-3,35)

μιας και οι δύο ομάδες δεν έχουν ελπίδα για πρόκριση και εμφανίζουν τα ίδια αρνητικά συμπτώματα, καθώς η μεν γηπεδούχος δεν έχει σταυρώσει νίκη στην Βιέννη, η δε Τουν δεν έχει σταυρώσει βαθμό, εκτός έδρας. Οι αριθμοί δείχνουν πρώτο σημείο το "Χ".

164: ΑΠΟΕΛ-ΜΑΚΑΜΠΙ ΤΕΛ ΑΒΙΒ, Χ2 (3,25-2,45)

μιας και το ΑΠΟΕΛ πολύ δύσκολα θα κάμψει την αντίσταση των Ισραηλινών, καθώς ούτε σε καλή φόρμα βρίσκεται, φέτος, ενώ αντιμετωπίζει μια ομάδα που παραμένει στην κορυφή του εγχώριου πρωταθλήματος και είναι αήττητη στους τελευταίους 10 αγώνες. Όλα τα στατιστικά λένε Χ2.

167: ΕΣΜΠΙΕΡΓΚ-ΣΤΑΝΤΑΡ ΛΙΕΓΗΣ, Χ (3,20)

μιας και η μεν γηπεδούχος έχει εξασφαλίσει την πρόκριση, η δε αδιάφορη, για το Γιουρόπα Λιγκ, πρωτοπόρος του βελγικού πρωταθλήματος θα πάρει το βαθμό της παρηγοριάς, έτσι, για να τιμήσει την σχεδόν 85% πιθανότητα για το "Χ", που δίνουν οι αριθμοί μου.

172: ΣΟΥΟΝΣΙ-ΒΑΛΕΝΘΙΑ, Χ1 (3,25-1,90)

μιας και η Σουόνσι, με σχεδόν εξασφαλισμένη την πρόκριση θα φροντίσει να πάρει το βαθμό που θα σφραγίσει την επιτυχία της. Η Βαλένθια παρά το ότι ξεκίνησε με τη συντριβή από τους Ουαλλούς, πήρε τα ηνία του ομίλου. Το ποσοστό για το "Χ" φθάνει στο 60% !

Αδάμ Αδαμόπουλος