ΘΕΙΟ...ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ, Νο.34!


Tags: -

Τα είπαμε και χτες... Η "μαυρίλα" εξακολουθεί να σκιάζει τη στοιχηματική ύπαρξή μου. Ειλικρινά "σιχαίνομαι" να αναφέρομαι στις συνθήκες που οδήγησαν στην αποτυχία, αλλά τις τελευταίες ημέρες αυτό συμβαίνει κατά κόρον και θα υποκύψω στον πειρασμό να "κλαφτώ"... Για παράδειγμα, η Σάλτσμπουργκ πήρε το τρίποντο στο 88', ενώ η Ντέρμπι νίκησε, στο 90', την Μίντλεσμπρο η οποία έπαιζε με 10 παίχτες από τα μισά του πρώτου ημιχρόνου! Βέβαια, ο κυνικός θα μου πει "ρε φίλε αν δεν σφυρίξει ο κόρακας το ματς δεν τελειώνει" και θα έχει δίκιο. Αλλά ελπίζω να καταλαβαίνετε τί λέω...

Η μεγαλύτερη, μετά την Σάλτσμπουργκ, κόντρα που έβλεπα, χθες ήταν το 1Χ της Εβιάν με την Παρί Σεν Ζερμέν. Η αναμέτρηση μου έδινε στατιστική πιθανότητα 84,7%, υπέρ της έκπληξης. Και επιβεβαιώθηκε! Ανάλογα ποσοστά είχα, όμως και στις αναμετρήσεις της Ρεμς με την Παρί, πριν από 10 ημέρες (έληξε 0-3 υπέρ της Παρί) όπως και της Νις με την Μονακό (0-3 κι αυτό). Οι προβλέψεις αυτές χάθηκαν πανηγυρικά, όπως θα είδατε. Χθες, λοιπόν, οι αναποδιές αυτές με απέτρεψαν, ψυχολογικά και μόνο, από του να σας προτείνω την έκπληξη με την Εβιάν. Αν δεν είναι αυτό καραμπινάτη ειρωνία, τότε τί είναι; 
Για αυτό σας λέω... Μαύρη περίοδος... Θα περάσει, όμως, θα δείτε...

Γι΄ απόψε:

179: ΓΚΕΪΤΣΧΕΝΤ-ΟΞΦΟΡΝΤ, 2 (2,25)

Πρόκειται για την επαναληπτική αναμέτρηση για το Κύπελλο Αγγλίας. Ο πρώτος αγώνας, στο Όξφορντ έληξε με 2-2, με τη γηπεδούχο που γ..εί και δ... ει, ως πρωτοπόρος στην League 2 να ισοφαρίζει μόλις στο 90' . Η λογική υπαγορεύει πως εύκολα ή δύσκολα, η Όξφορντ, που είναι απείρως καλύτερη ομάδα μακριά από το γήπεδό της, θα πάρει την πρόκριση απέναντι στην Γκέιτσχεντ η οποία δεν είναι και τίποτε το τρομερό και φοβερό, στην Κόνφερενς.

180: ΛΥΩΝ-ΤΟΥΛΟΥΖ, Χ2 (3,30-3,90)

Η πρόβλεψή μου έχει να κάνει 100% με τους αριθμούς μου, μιας και η παράδοση είναι συντριπτική υπέρ της Ολιμπίκ, την τελευταία πενταετία. Η γηπεδούχος προέρχεται από την τεσσάρα στο Παρίσι, ενώ η φιλοξενούμενη από το ξέσπασμα, με πεντάρα, στην άμοιρη Σοσό. Ο αλγόριθμος της θέσης μου δίνει 100% πιθανότητα στο Χ2, με πρώτο σημείο αυτό της ισοπαλίας.

181: ΣΑΜΠΝΤΟΡΙΑ-ΒΕΡΟΝΑ, Χ (3,00)

Στο Κόπα Ιτάλια, η Σαμπντόρια, που γλυκοκοιτάζει τον υποβιβασμό, στην Σέριε Α κοντράρεται με την σαφέστατα, ανώτερη Βερόνα της οποίας το μόνο αδύναμο σημείο είναι το ότι είναι σχεδόν ανύπαρκτη, εκτός έδρας. Εδώ ποντάρω με γνώμονα τον αλγόριθμο που δίνει το σετ της απόδοσης, στο οποίο κυριαρχεί η ισοπαλία, σε ποσοστό 60%.

Αδάμ Αδαμόπουλος -έτοιμος για ευχέλαιο!!!