ΘΕΙΟ...ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ Νο. 42!


Tags: -

Δύσκολα βγάζεις νόημα από τα αποψινά, με τις ομάδες να προσβλέπουν στις διακοπές για ξεκούραση, μακρυά από το άγχος της επίτευξης των στόχων τους. Επέλεξα τρείς αναμετρήσεις στις οποίες προσμέτρησα την παράδοση, τη φόρμα αλλά, κυρίως, τους αριθμούς μου.

102: ΣΑΝ ΠΑΟΥΛΙ-ΚΑΡΛΣΡΟΥΗ, Χ2 (3,35-3,35)

Η Σαν Πάουλι δεν θα έχει καθόλου εύκολο έργο κόντρα στην Καρλσρούη, με τις δύο ομάδες, οι οποίες παλεύουν για την άνοδο, να τις χωρίζουν τρεις βαθμοί. Η γηπεδούχος μετρά τέσσερις νίκες και μια ήττα στις τελευταίες πέντε αναμετρήσεις της  με την φιλοξενούμενη, αλλά, η πρώτη παράμετρος των αλγορίθμων μου δίνει πιθανότητα μόλις 40,9% στον άσσο, η δε ετέρα, 100% πιθανότητα στο Χ2. Άλλο χαρακτηριστικό της αναμέτρησης είναι το γεγονός οτι η Σαν Πάουλι δεν έχει νικήσει, εντός έδρας, στις τρεις περιπτώσεις όπου κατάφερε να πάρει τους τρείς βαθμούς μακριά από αυτή, όπως έγινε και με την επικράτησή της επί της Μόναχο 1860, στην Βαυαρία.

113: ΑΛΜΙΡΕ ΣΙΤΙ-ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ, Χ1 (3,45-3,10)

Μπορεί να βρίσκεται στις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας, στην δεύτερη κατηγορία του ολλανδικού ποδοσφαίρου, όμως η Αλμίρε έχει καλή φόρμα και κυρίως κάλλιστα αλγοριθμικά που θα της δώσουν, εύχομαι, είτε τους τρείς, είτε τον ένα βαθμό, απέναντι στην πρωτοπόρο Ντόρντρεχτ. Πιο ειδικά, η πρώτη αλγοριθμική παράμετρος δίνει πιθανότητα 92,3% στο 1Χ, η δε ετέρα, 90% στα ίδια σημεία.

116: ΦΚ ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΤΕΛΣΤΑΡ, Χ2 (4,00-4,65)

Για να δούμε τα δεδομένα σε αυτή την αναμέτρηση... Σε 10 αναμετρήσεις και στις δύο έδρες, η ΦΚ και η Τέλσταρ μετρούν απο τέσσερις νίκες, ενώ δύο αγώνες έληξαν ισόπαλοι. Ιδίως στην έδρα της πρώτης, η φιλοξενούμενη μετρά τρεις νίκες στην τελευταία πενταετία. Η αλγοριθμική τάση δείχνει Χ2, με την στατιστική ακολουθία της παράδοσης να δίνει 60% πιθανότητα στην υψηλή κόντρα.

Αδάμ Αδαμόπουλος