Ο ΤΟΥΪΤΙ ΣΤΟ ΚΛΟΥΒΙ ΜΕ ΤΙΣ ΤΡΕΛΛΕΣ!


Tags: -

Με τον Παναθηναϊκούλη του στο μείον 25 και τον Μαρινάκη να έχει τινάξει την μπάνκα στον αέρα, ο Γιάννης Αλαφούζος δεν ήθελε και πολύ για να "λαλήσει"!

Σε συνέντευξή του στον Arena FM δηλώνει (πανικόβλητος): 

Για την προσπάθεια που γίνεται στον Παναθηναϊκό: “Κανείς δεν ήξερε αν θα πετύχαινε η προσπάθεια μας. Διαλέξαμε έναν δρόμο με έντιμους ανθρώπους, νέους με λαχτάρα για να κερδίσουν. Η σκέψη μας, ήταν το υψηλό φρόνημα, όλα τα μετράμε με λεφτά πλέον, αλλά δεν είναι έτσι. Ξεχάσαμε τι μπορεί να επιτευχθεί με την ανθρώπινη προσπάθεια. Τα χρέη είναι μια μόνιμη θηλιά για τον Παναθηναϊκό και παρά το γεγονός πως διευθετούνται είμαστε ακόμα πολύ ζορισμένοι”.

Για τις κακές διαιτησίες και την δημιουργία του μετώπου ομάδων: “Οι ομάδες της Θεσσαλονίκης το ξέρουν πάρα πολύ καλά το παιχνιδάκι που στήνεται όλα αυτά τα χρόνια με τις διαιτησίες. Το ζούμε και εμείς τώρα. Με τον κ. Σαββίδη έχουμε εξαιρετική σχέση και τους ίδιους προβληματισμούς. Ο κ. Σαββίδης μου είπε πως στην Ρωσία οι ομάδες μπορεί να είχαν τις διαφορές τους, αλλά όλοι κοιτούσαν το καλό του ποδοσφαίρου. Αυτό που γίνεται στην Ελλάδα, ένας άνθρωπος κυρίως ελέγχει τα πάντα, καταστρέφει το ποδόσφαιρο. Είναι διαφορετικό να υπάρχει μια φορά διαφθορά και άλλο να υπάρχει ένα σύστημα διαφθοράς. Η μόνη μας λύση είναι η ελληνική δικαιοσύνη και τα ποινικά θέματα. Και η UEFA προτρέπει προς αυτή την κατεύθυνση. Αν κάποιος παραβεί τον νόμο υφίσταται συνέπειες.

Υπάρχουν πολλοί ικανοί πρόεδροι ομάδων, πλέον, στην Σούπερ Λιγκ, όπως ο κ. Βελλής , ο κ. Πανόπουλος, ο κ. Κωστούλας και ο κ. Σπανός. Σιγά σιγά διαμορφώνεται μια συμμαχία. Ο κ. Σαββίδης κι εγώ είμαστε καινούργιοι στον χώρο του ποδοσφαίρου. Οι συνεργασίες και οι όποιες λύσεις προωθούμε θέλουν χρόνο. Νομίζω ότι υπάρχουν και αρκετά ποινικά θέματα, που έχουν προχωρήσει και θα υπάρξουν εξελίξεις. Υπάρχουν θέματα με τους στημένους πίνακες διαιτητών, τις πλαστές ενημερώσεις, αλλά και οι έρευνες για τα στημένα παιχνίδια προχωράνε. Θα έχουμε δίκες σύντομα”.

Για τις σχέσεις του με τους ανθρώπους του ΠΑΟΚ: "Έχω παρακολουθήσει το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό, με τον κ. Σαββίδη στην Θεσσαλονίκη, ενώ είδα και το χθεσινό παιχνίδι με τον κ. Βρύζα. Οι σχέσεις μας είναι πολύ καλές. Μίλησα με τον κ. Σαββίδη πριν από λίγες μέρες για το αν θα έρθει να δούμε το παιχνίδι. Πάντα θίγουμε όλα τα θέματα που αφορούν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Είναι κρίμα που βρίσκεται στο εξωτερικό και δεν συμμετέχει παραπάνω. Η προσπάθειά του στην αναδιοργάνωση είναι εξαιρετική. Κάνει μεγάλη προσπάθεια και στους μικρούς του ΠΑΟΚ και στις υποδομές, είδα και την ομάδα Νέων του ΠΑΟΚ, ήταν πολύ καλή”.

Για το γεγονός πως οι ομάδες δεν χτίζονται μόνο με χρήματα: "Στον αθλητισμό καλός είναι ο ανταγωνισμός, όμως, πρέπει να υπάρχουν και κάποια ιδεώδη. Μου λένε πως η ομάδα μας είναι χαμηλού μπάτζετ, αλλά τα λεφτά δεν είναι τα πάντα. Αν θέλουμε να πάμε καλά στην Ευρώπη πρέπει να βασιστούμε στην ψυχή μας και στα παιδιά τα δικά μας. Δεν μπορούμε να χτυπήσουμε ομάδες, όπως οι αγγλικές, που διαθέτουν πολλά χρήματα".

Για τις ευθύνες της ΕΠΟ: "Η ΕΠΟ οργανώνει τα πάντα. Δεν είναι αμέτοχη και πιστεύω πως συμμετέχει και στους στημένους πίνακες και στις πλαστές ενημερότητες και στις πλαστές κάρτες υγείας. Αν είχαν γίνει ιατρικοί έλεγχοι, ίσως να είχαμε σώσει και κάποια παιδιά που ασχολούνται ερασιτεχνικά με το ποδόσφαιρο”.

Για την κατάσταση του Παναθηναϊκού: "Είμαστε σε πολύ καλύτερη κατάσταση από πέρυσι. Δεν κρύβουμε βέβαια τα προβλήματα μας. Αντιμετώπισα εχθρικότητα προς το πρόσωπό μου στο θέμα με τις ενημερότητες και δεν ξέρουμε αν πρέπει να κάνουμε και αγωγές. Υπήρξαν επιθέσεις ακόμα και προσωπικές προς τον Παναθηναϊκό”.

Για τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας: ”Μακάρι να έχουμε ένα τελικό του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Θα είναι ένα παιχνίδι υπόδειγμα, όπου οι δύο ομάδες θα ανταγωνιστούν με τα ίδια όπλα. Δεν θα υπάρχει σε καμία ομάδα η βοήθεια που είχε ο Ολυμπιακός με τον Αστέρα Τρίπολης πέρυσι. Ο κ. Μαρινάκης είναι και υπόδικος από την επίθεση που είχε κάνει στον διαιτητή στον περσινό τελικό”.

Και πριν προλάβει αλέκτωρ λαλήσει τρις...

"ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ 1"

Ανακοίνωση με την οποία τονίζει πως ο Ατρόμητος σε όλη την πορεία του απέχει από άρματα και συμμαχίες εξέδωσε ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Σπανός.

"ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ 2"

Απάντηση στα λεγόμενα του Γιάννη Αλαφούζου έδωσε με την σειρά του και ο πρόεδρος του Παναιτωλικού, Φώτης Κωστούλας, ο οποίος πρόσθεσε ότι η ομάδα του δεν μπαίνει σε άρματα.

"ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ 3"

Θέση στα όσα δήλωσε χθες ο Γιάννης Αλαφούζος με αναφορά στο όνομα – μεταξύ άλλων – του Χρήστου Πανόπουλου πήρε η Skoda Ξάνθη, η οποία εξέδωσε σχετική ανακοίνωση στην ιστοσελίδα της με την οποία διαψεύδει κατηγορηματικά τη συμμετοχή της στη «συμμαχία» που έκανε λόγο στις χθεσινές του δηλώσεις ο πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

"ΔΕΝ ΕΜΠΛΕΚΟΜΑΣΤΕ ΣΕ ΣΥΜΜΑΧΙΕΣ 4"

Ξεκάθαρη θέση στο θέμα που προέκυψε απ’ τις δηλώσεις Αλαφούζου πήρε ο Σταμάτης Βελλής. Ο ιδιοκτήτης του Απόλλωνα τόνισε ότι δεν κάνει συμμαχίες και υποστηρίζει κάθε ωφέλιμη πρόταση για το ποδόσφαιρο.

ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΑΛΛΕΠΑΛΛΗΛΕΣ ΦΑΠΕΣ, Η ΠΑΕ ΧΟΡΤΟΝΟΜΗ ΦΑΝΕΡΩΝΕΙ ΤΟ ΤΑΛΕΝΤΟ ΤΗΣ ΣΤΙΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΕΣ:

«Προς αποφυγή παρεξηγήσεων και επειδή μάλλον κάποια πράγματα δεν έχουν γίνει αντιληπτά καλό είναι να επισημάνουμε το αυτονόητο: Ο Παναθηναϊκός πορεύεται σε ένα δρόμο με βάση συγκεκριμένες αρχές και αξίες τις οποίες υποστηρίζει με όλες τους τις δυνάμεις», λένε από τον Παναθηναϊκό και προσθέτουν:

«Δεν κάλεσε κανέναν σε καμία υποχρεωτική συμμαχία και εννοείται πως αντιλαμβάνεται πλήρως πως ο καθένας κινείται όπως εκείνος νομίζει, δεχόμενος φυσιολογικά και τις όποιες συνέπειες. Είναι επίσης προφανές ότι αν κάποιος ασπάζεται τις ίδιες ιδέες με εμάς θα υπάρξει πιο πρόσφορο έδαφος συνεννόησης και συνεργασίας.

Αλλά η φύση εκδικείται και το ψιλόβροχο με τις φάπες γίνηκε καταιγίδα...

"ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ, ΣΤΟΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΕΣΤΕΙΛΕ Η ΕΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ", γράφει ο ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ, αναφερόμενος στις "σκανδαλώδεις δηλώσεις του προέδρου του Παναθηναϊκού".

Ο Ολυμπιακός δεν άφησε, φυσικά, αναπάντητες τις κατηγορίες του Γιάννη Αλαφούζου και οδηγεί την υπόθεση στη δικαιοσύνη:

"Είναι προφανές ότι για τα νέα ψεύδη του μανιοκαταθλιπτικού συκοφάντη Γιάννη Αλαφούζου, η ΠΑΕ Ολυμπιακός θα προχωρήσει σε  μηνύσεις και αγωγές", είναι η επίσημη απάντηση των Πειραιωτών και η υπόθεση αναμένεται να πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης.

Η καταιγίδα προκάλεσε ενδοβαζελικό τσουνάμι... 

Το ρεπορτάζ που έπαιξε στην τηλεοπτική εκπομπή "Δίκη" στο ΣΚΑΪ, ιδιοκτησίας του Γιάννη Αλαφούζου και αναφέρθηκε στη δικαστική υπόθεση που έχει στις 13/11/2014 ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, κατηγορούμενος για απειλές και υβριστικές εκφράσεις σε βάρος των διαιτητών στον δεύτερο τελικό του πρωταθλήματος της Α1 τη σεζόν 2012-2013 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ, προκάλεσε την οργισμένη αντίδραση του μεγαλομετόχου της ΚΑΕ.

Όπως αποκάλυψε μέσο ενημέρωσης το οποίο ανήκει στον Δημήτρη Γιαννακόπουλο, αυτός θα προχωρήσει σε μηνύσεις και αγωγές σε βάρος του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ, αλλά και όσων είναι υπεύθυνοι για το πρόγραμμα του.

Μάλιστα, το άρθρο που αναφέρεται στις προθέσεις του αφεντικού του "Εξάστερου", φιλοξενεί άκρως καυστικά σχόλια για τον πρόεδρο της ΠΑΕ και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας... Συγκεκριμένα, τον χαρακτηρίζει ως άνθρωπο "φυγόδικο" και ο οποίος έχει "αντιμετωπίσει κατηγορίες για λαθρεμπόριο σε βάρος της χώρας".

Αμέσως μόλις πληροφορήθηκε τη θεματολογία της εκπομπής  και παρακολούθησε το ρεπορτάζ, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος εκνευρίστηκε έντονα. Θεώρησε "unfair" εκ μέρους του Γιάννη Αλαφούζου αυτή την κίνηση, αφού πριν από λίγες ημέρες τον είχε στηρίξει δημοσίως στην κοπή της πίτας του Ερασιτέχνη Παναθηναϊκού, απεύθυνε κάλεσμα στον κόσμο να τον ενισχύσει και είχε δεσμευτεί να συνδράμει και ο ίδιος.

Για αυτό αποφάσισε να περάσει στην αντεπίθεση, τόσο κινούμενος μέσω της δικαστικής οδού, όσο και επιτιθέμενος απ' ευθείας στον πρόεδρο της ΠΑΕ και της Παναθηναϊκής Συμμαχίας. Το ζητούμενο πλέον είναι σε ποιον βαθμό θα επιλέξει να κλιμακώσει την κόντρα...

Κατά κάποιο τρόπο, εκτιμά ότι αρχίζει μία προσπάθεια να πληγεί το προφίλ του στους οπαδούς του Παναθηναϊκού και του στέλνονται μηνύματα να μην ασχοληθεί με την ΠΑΕ, αφού δεν είναι ευπρόσδεκτος.

Δεν τρώνε, όμως, όλοι χόρτο, Γιαννάκη μας...

Ο Μανώλης Γαβαθιώτης αναδημοσιεύει, στο Olympiacos24, τα κυριότερα σημεία άρθρου, που ανέβηκε σε site οπαδών του Παναθηναϊκού (glory-days.gr).

«Οι εγκληματίες και η δημοσιογραφική παρέα που στηρίζει το καθεστώς του ξεζουμίσματος και της κονόμας, κανονικά θα έπρεπε να μας εξηγήσουν το εξής αντί να πανηγυρίζουν: πώς δηλαδή γίνεται από αυτό το συνονθύλευμα που λέγεται ΠΑΟΚ να είμαστε 8 βαθμούς πίσω. Είναι ποτέ δυνατόν να διαβάζεις όλες αυτές τις ανοησίες για "καμικάζι", για "σεντόνια", για "επιτυχημένους Νταμπίζες". Διαβάζουμε ότι "ο κόσμος του Παναθηναϊκού είναι πια υπερήφανος". Μία μόλις εβδομάδα αφού η ομάδα έχασε από την Τρίπολη, σε μία σεζόν όπου παλεύουμε για την τέταρτη θέση. Και μιλάμε για τον κόσμο του Παναθηναϊκού. Τον κόσμο που έμαθε να είναι υπερήφανος επειδή νικούσε ευρωπαϊκά μεγαθήρια. Και όμως, οι υπάλληλοι και οι κολαούζοι γράφουν όλους αυτούς τους ύμνους, την ώρα που ο Παναθηναϊκός βρίσκεται εκεί όπου βρίσκεται;

Γι' αυτό λέμε ότι δεν υπάρχει συναίσθηση και φιλότιμο.

Την ώρα που το σύμπαν πανηγυρίζει και που έχουν ξαμολυθεί οι κολαούζοι να συναγωνίζονται για το ποιος θα γράψει τη μεγαλύτερη και την πιο εξευτελιστική για την ιστορία μας, υπερβολή, ο Παναθηναϊκός είναι στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, 25 βαθμούς πίσω από τον ΟΣΦΠ, 6 βαθμούς πίσω από τον Ατρόμητο και μόλις έναν βαθμό μπροστά από την Τρίπολη.

Και όμως... Οι αδίστακτοι, οι εγκληματίες και οι αμετανόητοι καταστροφείς πανηγυρίζουν. Λες και είμαστε τα Γιάννινα ή η Παναχαϊκή.

Και την ίδια ώρα, ο Αλαφούζος (προφανώς αισθανόμενος "δικαιωμένος") βγαίνει και κάνει πανηγυρικές δηλώσεις σε ραδιόφωνο της Θεσσαλονίκης, μιλώντας ξανά για γραφικότητες όπως "συμμαχίες με τον Σαββίδη". Αυτός είναι ο πήχης που έθεσαν η παρεούλα και οι δημοσιογραφικοί κολαούζοι για τον Παναθηναϊκό. Να πανηγυρίζει σαν τρελός για το "-25", ύστερα από απανωτές αποτυχίες και για μία νίκη επί της ομάδας που έπαιζε με σέντερ μπακ τον Κατσουράνη και τον Τζαβέλα και έπρεπε να φάει 5 αντί για 2.

Λυπούμαστε που διαφωνούμε, λυπούμαστε που ίσως ενοχλούμε τους αγαπητούς κολαούζους, λυπούμαστε που δεν ακολουθούμε τη γραμμή. Αλλά αυτή η νοοτροπία δεν έχει καμία σχέση με τον Παναθηναϊκό. Τον κανονικό Παναθηναϊκό και όχι τον μεταλλαγμένο που φτιάχνουν μέρα με τη μέρα η "διοίκηση" και οι κολαούζοι της.

Βέβαια, θα πει κάποιος, οι άνθρωποι πανηγύριζαν σαν τρελοί και έγραφαν παραμύθια της Χαλιμάς, ύστερα από ήττες, τι περιμένατε να κάνουν τώρα που νικήσαμε; Αυτό είναι σωστό. Και αυτή εξάλλου, είναι η δουλειά που τους έχουν αναθέσει το καθεστώς. Να κρατούν κοιμισμένο τον κόσμο του Παναθηναϊκού για να μην υπάρχει καμία απολύτως αντίδραση όσο διαρκεί η επιχείρηση μετάλλαξης.

Ετοιμαστείτε λοιπόν για στιγμές απείρου κάλλους. Το ψέμα, η γραφικότητα και το γλείψιμο, θα ξεπεράσουν κάθε προηγούμενο. Αυτή είναι η δουλειά τους, άλλωστε. Γι' αυτό πληρώνονται. Για να δουλεύουν τον κόσμο του Παναθηναϊκού»!

Δεν γνωρίζω τί και αν πρόκειται να συμβεί και να υποστεί ο κυρ Γιάννης από τη δικαιοσύνη, έχοντας βυσσοδομήσει εναντίον του Ολυμπιακού, του Βαγγέλη και των θεσμικών οργάνων του ποδοσφαίρου και έχοντας προσπαθήσει να "παγιδέψει" και άλλους προέδρους, ΥΓΙΩΝ, ομάδων της Σούπερ Λιγκας στο κλουβί με τις τρελλές, στο οποίο έχει αυτοεγκλωβιστεί, εκείνο που γνωρίζω είναι, όμως, πως εκεί έξω υπάρχει η δικαιοσύνη του... Συλβέστερ με τα ερυθρόλευκα, όπου οι τζάμπα μαγκιές τιμωρούνται με ξεπουπούλιασμα!

Αδάμ Αδαμόπουλος   

Σχόλια

Εικόνα el trick

Εμένα μου άρεσε πολύ η παρακάτω φράση από τη συντέντευξη του Ιωάννη
"Μου λένε πως η ομάδα μας είναι χαμηλού μπάτζετ, αλλά τα λεφτά δεν είναι τα πάντα. Αν θέλουμε να πάμε καλά στην Ευρώπη πρέπει να βασιστούμε στην ψυχή μας και στα παιδιά τα δικά μας. Δεν μπορούμε να χτυπήσουμε ομάδες, όπως οι αγγλικές, που διαθέτουν πολλά χρήματα"
Τονίζει ότι τα λεφτά φεν είναι το παν, αλλά δεν μπορεί να νικήσει τις αγγλικές ομάδες επειδή έχουν λεφτά.

Φυσικά υποννοεί ότι μπορεί να νικήσει τις Ελληνικές ομάδες που έχουν λεφτά αλλά όχι τις αγγλικές.

Αλλοίμονο!!!!!!

Τέτοιο επιχείρημα .....!!!!!!!!!

Παραδίνομαι

Εικόνα red apple

Εντελώς πούστικο επιχείρημα, καθαρή απόδειξη της γκεοσύνης που τους χαρακτηρίζει...

Είπε ο μάγιστρος πουθενάς, πως δεν κερδίζονται όλα με τα λεφτά...

Βγε ρε τότε και μοίρασε την περιουσία σου να χαρείς και λίγο τη ζωή...

Εικόνα teethoflions

καλα νταξ συνεντευξη Αλαφουζοσαββιδη με <αρτους> δωρεας τρακη αντι για ζαχαρη μεσα στο τσαι...οντως αναμενουμε το ποστ το καλο με την νεα ειδηση <μπομπα>...μιλαμε για τονους γελιου...ΦΕΤΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΤΟΥΣ ΑΡΜΟΖΕΙ...αν χρειαστει...λυπαμαι βεβαια ολες αυτες τις <μαχητικες> (γελαω και μονο που το γραφω) ψυχουλες τις φουκαριαρες...βιασμος εκ των εσωθεν...για πολλοστη φορα...

Εικόνα red apple

Bάλτε ζώνες και κρατηθείτε καλά, γιατί θα κινδυνέψουμε με θλάσεις στην κοιλιακή χώρα

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αυτό λέγεται ιερά σύνοδος. Και εξηγούμαι. Υπάρχει ένα ανέκδοτο που λέει: μία συνεύρεση μεταξύ δύο ατόμων λέγεται σεξ, μία συνεύρεση μεταξύ τριών και παραπάνω ατόμων λέγεται παρτούζα, μία συνεύρεση μεταξύ 7 και περισσοτέρων ατόμων λέγεται ιερά σύνοδος. Ο Αλ Αφούζ έχει ξεφύγει από τα στενά πλαίσια της παρτούζας και έχει μπει στα καθέκαστα της ιεράς συνόδου. Κωστούληδες, Πανόπουλοι, Βελλήδες και πόσοι ακόμη τον έχουν στο σκύψιμο τον Γιαννάκη. Σε λίγο που θα μπει και ο εισαγγελέας στην ιερά σύνοδο θα γίνει παραδικαστική παρτούζα!

Εικόνα red apple

χιχιχιι...Άιντε τώρα να ξεμπλέκεις με δικηγόρους, δικαστικά έξοδα...Φθάνουν, οσονούπω, μαθαίνω(χιχιχι) και αγωγαί από τον κουλουρατζή στην Παιανία

Εικόνα Νίκος Γόδας

Το γλείφει το κουλούρι ο Γιάννης;

Εικόνα red apple

Ντεν γκνωρίζι αν το γκλίφι, αλλά το σίγκουρο είναι πως ντεν το πλιρόνι!

αχαααααααααααααααα

Εικόνα savvas gridlock

Κοίταξε, μπορεί να μην γλείφει κουλούρι, αλλά να ξερογλείφεται ο ίδιος ενώ κοζάρει άλλες επί τω έργω. Αν εννοάς...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Παιδιά κάτι άσχετο. http://www.thepressproject.gr/article/56136/Apokleistiko-I-aksiologisi-g...
Ο Χατζηγεωργίου είναι 73ος αλλά πάντα είναι μέσα στα πράγματα... Αυτό είναι σκάνδαλο.

Εικόνα savvas gridlock

Δεν θα χαθεί. Η ΚΑΕ ΠΑΟ πάντοτε θέλει εκπροσώπους Τύπου. Η πλάκα είναι πως δεν είναι βάζελος, αλλά το παίζει...

Εικόνα Νίκος Γόδας

So, first of all congratulations. Δεν είναι βάζελος;;;

Εικόνα savvas gridlock

Τούρκος είναι, αλλά μέχρι πριν λίγα χρόνια, όποτε γκρίνιαζε η ΚΑΕ Ολυμπιακός, έπαιρνε τηλέφωνο στα γραφεία κι έλεγε ''εγώ είμαι Ολυμπιακός ρε παιδιά''. Με ΑΡΔάκο βγάζεις άκρη; Για 50 ευρώ, πλήρες πρόγραμμα...

Εικόνα red apple

χιιχιιιιι, ιιχιιιχιιχιχι!!!!!!

Γαμώ το τσαρδάκι τους

Εικόνα TROUMPAS

ρε τους μαλακες..στο τελος αυτοι θα εχουν πιο καλη βαθμολογια απο την κομανετσι.
ο κυριος πουστης κ πρεζακιας να παρει θεση παρακαλω πολυ

Εικόνα savvas gridlock

Eντάξει τώρα κι εσύ, μην μιλάς έτσι. Χάνεις το δίκιο σου. Όχι ''κύριος πούστης και πρεζάκιας''. Βγάλε το κύριος, τι τα θες τα κεριά και τα λιβάνια;

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χαχαχαχα!!! Το ήξερες Σάββα ότι έχει γυριστεί και ταινία για τον Τράκη; Ιδού: http://www.newscock.gr/2012/06/melisses-video.html

Εικόνα serpe7

Διάβασα το thread και λέω πότε πρόλαβε ο αθεόφοβος να κάνει ανάρτηση το θέμα της μήνυσης του πουσ-Τράκη στο κανάλι του Τουίτη? χχαχαχαχα, ρε δεν τους προλαβαίνετε κι εσείς. Δεν πειράζει καλό ήταν και το ξεβράκωμα του Αφραγκούζου, περιμένουμε και το ποστ το καλό τώρα.

Εικόνα red apple

Τσουναμηδόν θα πέφτουν, πλέον, οι φάπες...Εμείς είμαστε σε θέση ύψιστης ...επιφυλακής! Stay tuned

Εικόνα ΔΙΑΣ

ο τρακης βρηκε ευκαιρια να την κανει γυριστη και να αποδεσμευτει απο το παραμυθακι που ταισε τις πρασινες καρδουλες περι εισοδου στην ΠΑΕ... οι ζελεδες "ας αποχαιρετήσουν την ΑΔΕΙΟΔΟΤΗΣΗ που χανουν" γιατι 12 μυρια δεν προκειται να βαλει κανεις οποτε....κανα φιλικο με ηρακλη ψαχνων παλι το καλοκαιρι

Εικόνα red apple

Αυτό ΔΙΑ μου είναι αντικείμενο ξεχωριστού άρθρου... Εκεί είναι η ουσία!