ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗ


Tags: -

Ποτάμι έτρεχαν τα σάλια τους. Η τηλεοπτική οθόνη πλημμύρισε σταγονίδια υγρασίας και, εν γένει, άλλων σωματικών υγρών ...

Σας μεταφέρω νοερά, στο απογευματινό δελτίο αθλητικών ειδήσεων, στη Δημόσια -Ξευτιλισμένη- Τηλεόραση, πριν από λίγη ώρα. Πρώτη είδηση, η νίκη του Βάζελου επί του Ολυμπιακού, για την Ευρωλίγκα.

Τα υπερθετικά έδιναν και έπαιρναν. Στο πρόσωπο της παρουσιάστριας-άρδακος είχε χαραχτεί ένα υπομειδίαμα, κάτι μεταξύ ειρωνίας και αυτοεπιβεβαίωσης. Ο κυρ κυρ Χατζηγεωργίου απολάμβανε τα κόπια του και κάθε τόσο έβγαζε επιφωνήματα επιβράβευσης και αυτοϊκανοποίησης: "Όοου, ε ξαι ρε τι κή" ...

Και νάσου ο μεγάλος ΠΟΑ, δώστου, ο τεράστιος Διαμαντίδης... Γέμισε η πλατεία από παιδιά! 

Αλλά, για σταθείτε ωρέ συναδέρφια... Την προηγούμενη Τετάρτη, έπαιζαν Ατρόμητος-Ολυμπιακός, στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας. Μεγάλο ματς, αναμφισβήτητα...

Ποιά λέτε να ήταν η πρώτη είδηση στο δελτίο της Δημόσιας - Ξευτιλισμένης - Τηλεόρασης;

Το τρομερό θέαμα στους Χειμερινούς Ολυμπιακούς Αγώνες, στο Σότσι!

Πάρτε στη μάπα πλήρες ρεπορτάζ για μερικούς πουθενάδες δικούς μας που κόβουν άσκοπες βόλτες στις πίστες...Πάρτε πλήρες ρεπορτάζ για τις τιτανομαχίες στο Κέρλινγκ και στο Σύνθετο Βορεινό...

Λες... δεν γίνεται! Η δεύτερη είδηση θα είναι ΣΙ ΓΟΥ ΡΑ, η πρόκριση του Ολυμπιακού. Αμ δε!
Ύστερα έπεσε πλήρες, βεβαίως-βεβαίως, ρεπορτάζ για την επικείμενη, μεταξύ μας, μονομαχία στην Ευρωλίγκα που θα εκτυλισσόταν μερικές μέρες αργοτερούλια! Και δώστου Φώτση, πάρε Πρίντεζη...γέμισε η πλατεία απο παιδιά! 

Τρίτη και...κάθιδρη, η είδηση για το ντέρμπι στο Κύπελλο...

Όχι...παίζουμε... Έτσι το αξιολόγησαν τα υπερσουπερτιτανογιγαντιαία στελέχη στο αθλητικό τμήμα της Δημόσιας-Ξευτιλισμένης- Τηλεόρασης.

Αλλά, σήμερα, έ; Ποιό Σότσι και ποιό υπέροχο θέαμα στο χιόνι; Πανάθα ρε και τα μυαλά στα κάγκελα!

Πριν απο μερικά χρόνια αποφάσισα, ύστερα από τις ατελείωτες προκλήσεις και μονομέρεια στην παρουσίαση των αθλητικών ειδήσεων από την υποτιθέμενα αντικειμενική, ως εκ του δημόσιου ρόλου της, ΕΡΤ, να επικοινωνήσω, μέσω μέιλ, με τον τότε διευθυντή του τμήματος Άρι (με...ιώτα) Νικολλλάκκκη. Αφορμή στάθηκε το γεγονός του "ξυλοδαρμού" του τότε αχυροπροέδρου του ΠΟΑ, Αργύρη Μήτσου απο εξαγριωμένους Ζελέδες, στο αεροδρόμιο, κατά την επιστροφή της μεγάλης Πανάθας από το πέος που είχε ρουφήξει στου Χαριλάου, από τον Αρειανάκο.

Η Αθλητική Κυριακή με παρουσιαστή τον μεγαλοασχήμονα κυρ κυρ Κατσαρό είχε λουφάξει...Κιχ δεν έβγαλαν οι ενημερωτές... Λίγο καιρό νωρίτερα είχαν, όμως, παρουσιάσει πλήρες ρεπορτάζ για κάτι επεισόδια που είχαν κάνει, "διαμαρτυρόμενοι" για κάποιο κακό αποτέλεσμα, δικοί μας οπαδοί στου Ρέντη, σε βάρος ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού.

Όταν λοιπόν τον ερώτησα για ποιό λόγο δεν προεβλήθησαν εικόνες από τον προπηλακισμό του Αργύρη Μήτσου, ο κυρ κυρ Νικολλλάκκκης μου αντέτεινε οτι "ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΑ ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ Τιβούλας ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΒΑΛΕΙ ΣΚΗΝΕΣ ΑΘΛΗΤΙΚΗΣ ΒΙΑΣ".

"Και τότε γιατί προβάλλατε εικόνες από τα επεισόδια στου Ρέντη;", τον κάρφωσα...

"Γκουχ γκουχ...γκιχ γκουχ γκουχ", απάντησε, σαν γνήσιος... απορημένος ψάλτης...

Αυτά είναι τα Βαζελάκια, τα Μπαοκάκια και τα Αεκάκια της ΔΗΜΟΣΙΑΣ ΞΕΥΤΙΛΙΣΜΕΝΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ...

Αδάμ Αδαμόπουλος   
 

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Χωρίς τη στοιχειώδη αξιοκρατία σε προσλήψεις δεν περιμένω κάτι καλύτερο. Όταν ο Χατζηγεωργίου ΔΕΝ πρέπει να δουλεύει καν στην δημόσια τηλεόραση και αυτός είναι διευθυντής του αθλητικού τμήματος, τι περιμένουμε; Αδάμ, για σένα λυπάμαι φίλε μου. Που βλέπεις όλους αυτούς τους ανάξιους, πουλημένους, άθλιους δημοσιογραφίσκους να πληρώνονται με παχυλό μισθό και εσύ να είσαι στην αφάνεια. ΝΤΡΟΠΗ.

Εικόνα Mhtsaras

Α ρε Αδάμη....
Τι πσάχεις νάβρεις ρε φίλος ;Γωνίτσα στο δεκάρεκο ;
Μπουρδέλα σαπάκια και χαμάδγια του κιαρατά !

Εικόνα yiage

Στα μμε οι βαζελοι κυριαρχουν και τους εχουμε μαθει για τα καλα εδω και 20χρονια τωρα λυνουν και δενουν.
Πρεπει να δημιουργηθει ενα καθαρα Ολυμπιακο τηλεοπτικο καναλι επιτελους και να παρουσιαζεται η δικη μας πλευρα απενατι στη λασπη και την γκεμπελικη προπαγανδα τους.
Ο Ολυμπιακος δεχεται λασπη απο παντου. Απο τζουλιες/κουλες/μπουγατσουλες και αλλες τρι-πιδουλες.
Ποτε θα κα..Ποτε θα κανει ξαστερια????