ΤΑ ΑΣΤΕΡΙΑ ΛΑΜΠΟΥΝ ΑΚΟΜΑ!


Tags: -

Το χθεσινό αδιανόητο αποτέλεσμα κόντρα στον Βάζελο μόνο μεταφυσικές εξηγήσεις μπορεί να έχει. Δεν πιστεύω να υπάρχει, έστω ένας, νουνεχής άνθρωπος ο οποίος να είχε προβλέψει το 0-3. Μόνο ο φανατισμός ορισμένων άρρωστων, τυφλωμένων από τη χειμερία νάρκη που τους έχει υποχρεώσει να βιώνουν, τόσα χρόνια, ο Θρύλος θα μπορούσε να τους κάνει να περιμένουν ανάλογη εξέλιξη, στο Φάληρο.

Προσθέστε και το Νόμο του Μέρφι και είστε μέσα!

Ο ΠΑΡΑΓΩΝ ΜΙΤΣΕΛ

Το πράγμα ξεκίνησε περίεργα, για τα μέτρα και τα σταθμά στα οποία είχαμε συνηθίσει από τις αρχές του φθινοπώρου. Ο Μίτσελ, ο οποίος ανακάτευε τα χαρτιά της ενδεκάδας ακόμη και στα οικογενειακά φιλικά, αυτή τη φορά ΔΕΝ έκανε ροτέισον! Για κάποιο λόγο που μας είναι άγνωστος αποφάσισε οτι θα πρέπει να παίξει η ίδια λαμπερή ενδεκάδα που ισοπέδωσε την Γιουνάιτεντ. Αν τον ξάπλωνα στον ψυχαναλυτικό καναπέ, θα μπορούσε, ενδεχομένως, να μου αποκαλύψει οτι το έκανε επειδή ήθελε να αποθεώσει ο κόσμος, την ομάδα για την οποία τόσο καμαρώνει. Αλλά αυτό είναι μια υπερβατική εικασία και τίποτε περισσότερο.

Ο ΠΑΡΑΓΩΝ ΟΛΑΪΤΑΝ

Ύστερα, συνέβη το σοκαριστικό με τον Ολαϊτάν. Όποιος νομίζει ότι δεν έκοψε τα πόδια της ομάδας πλανάται πλάνη οικτρά! Εδώ εμείς που είμασταν θεατές παγώσαμε μέσα μας. Πόσο μάλλον οι ποδοσφαιριστές οι οποίοι συμβιώνουν μαζί του επί τόσους μήνες. Η διακοπή του αγώνα, σε μια χρονική στιγμή που είχε αρχίσει να γέρνει το γήπεδο καθόρισε την μετέπειτα τροχιά των γεγονότων.

Το πρώτο γκολ που δέχεται η ομάδα αποδεικνύει του λόγου το αληθές. Ορισμένοι θέλουν να ισχυρίζονται πως η παντελής απουσία της αμυντικής γραμμής στη φάση οφείλεται στο ότι η ομάδα ήταν, τάχα, "κουρασμένη", γι αυτό και δεν υπήρξαν επιστροφές παιχτών στην περιοχή μας... Συγνώμη, αλλά κάτι τέτοιο είναι σχεδόν αδύνατο να έχει συμβεί. Ο αγώνας με την Γιουνάιτεντ διεξήχθη την Τρίτη. Έκτοτε πέρασαν πέντε 24ωρα! Οι ποδοσφαιριστές είχαν όλο το χρόνο για να κάνουν αποθεραπεία και προετοιμασία για το ματς με τον βάζελο. Να μου πείτε πως να μην υπήρξε, ενδεχομένως, ψυχική αποφόρτωση από την αναμέτρηση με τα υπερφίαλα εγγλεζάκια, να το δεχτώ. Αλλά επουδενί δεν νομίζω οτι συνέβαλε ο παράγοντας "κούραση" στη φάση του πρώτου γκολ. Κατά την άποψή μου, οι παίχτες είχαν απλώς, ακινητοποιηθεί ψυχικά και διανοητικά μετά την ιστορία με τον Μάικλ.

Ο ΠΑΡΑΓΩΝ... ΙΔΑΝΙΚΗ ΣΤΡΑΒΟΚΛΩΤΣΙΑ

Τώρα, ας επιχειρήσουμε να εντοπίσουμε αν υπάρχει κάτι το τραγικά επιλήψιμο στη φάση του δεύτερου γκολ που δέχεται η ομάδα. Ο αμυνόμενος τραβάει μια κλωτσιά απελπισίας, στη μπάλα κι αυτή στρώνεται στον Μπεργκ. Αβραάμ και Μανωλάς έχουν μεγάλη απόσταση μεταξύ τους, από τη στιγμή που η ομάδα πραγματοποιούσε επίθεση και αιφνιδιάζονται. Ιδίως ο δυσκίνητος, λόγω ανετοιμότητας, Αβραάμ χάνει τον Μπεργκ, τόσο στην ταχύτητα όσο και στη δύναμη...

Ο ΠΑΡΑΓΩΝ... COCA COLA

Ένα τέταρτο πριν από τη λήξη του αγώνα, η ομάδα κερδίζει πέναλτι. Κάποιος μάγκας από τα επίσημα αποφασίζει να προσθέσει τον εαυτό του, στις αρνητικές μεταβλητές και να συμβάλει στο χθεσινοβραδινό χάος. Πετάει την Κόκα Κόλα στον ακατονόμαστο προπονητή του βάζελου ο οποίος σωριάζεται στο έδαφος. Η διακοπή του αγώνα, σε εκείνο το κρίσιμο χρονικό σημείο σημαίνει πως όση ανοδική ψυχική δυναμική αναπτύχθηκε σε παίχτες και οπαδούς, στο γήπεδο εξανεμίστηκε από την πολύλεπτη αναμονή. Δεν χρειάζεται ιδιαίτερη εξυπνάδα για να αντιληφθεί κανείς πως χάθηκε το "μομέντουμ" και ο Ντομίνγκεζ πάγωσε, περιμένοντας, με την μπάλα στο χέρι, να εκτελέσει την ποινή. Τελικά, το έχασε...

O ΠΑΡΑΓΩΝ "ΤΡΥΠΑ ΤΗΣ ΒΕΛΟΝΑΣ"

Το τρίτο γκολ είναι η επιτομή όλων των προηγουμένων. Η μπάλα πέρασε μέσα από δέκα σώματα, απλωμένα πόδια και κεφάλια για να καταλήξει στα δίκτυα του, επίσης, παγωμένου, Ρομπέρτο. Πέρασε, δηλαδή, κυριολεκτικά, από μαζεμένες δέκα τρύπες βελόνας!

Αν όλα αυτά σας μοιάζουν φυσιολογικά, να μου το πείτε κι εμένα, επειδή δεν βρίσκω απολύτως τίποτε το κανονικό για να εξηγήσω τα αδιανόητα χθεσινά, στο Φάληρο.

Διότι, αν μπορούσα να αντιστρέψω τη ροή των πραγμάτων που μας άφησαν σαστισμένους, το μόνο που θα ανέμενα θα ήταν μια τριάρα αλλά με θετικό πρόσημο!
 
Γι αυτό σας λέω... Μην μασάτε, Γαύροι μου! Αν κάτι τσαλαπατήθηκε, χθες, με το 0-3 ήταν μόνο ο εγωισμός μας.

Τα αστέρια λάμπουν ακόμα!

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Αφού διάβασα όλα τα άρθρα του blog για το παιχνίδι με τον βάζελο, από όλους τους συντάκτες και όλα τα σχόλια των σύγγαυρων και αδερφών, ας πω και 'γω τη γνώμη μου.

Πρόκειται, κατ' αρχάς, για μία ήττα ντροπή. Μία βραδιά που θα μείνει ανεξίτηλα χαραγμένη στη μνήμη μου. Μια ήττα που δεν ωραιοποιείται ούτε φτιασιδώνεται. Μία ήττα από τον βάζελο στο σπίτι μας με 3-0. Όπως είπε ο Ελευθερίου στο gavros.gr, ο οπαδός του Ολυμπιακού ένα πράγμα δεν ανέχεται: να χάνει στο σπίτι του από τον βάζελο. Δεν είναι μια απλή ήττα. Είναι μία ήττα που ήρθε σε μία χρονιά που οι φιλοδοξίες μας ήταν στον ουρανό.

Σε κάθε σοβαρή ομάδα στην αρχή της σεζόν οριοθετούνται οι στόχοι. Ο βασικός στόχος και οι επιμέρους. Στον Ολυμπιακό ο πρώτος και βασικός στόχος είναι το πρωτάθλημα. Το ξαναγράφω: το πρωτάθλημα. Μετά έρχονται οι επιμέρους στόχοι. Πρώτος είναι να γαμάμε τον βάζελο μέσα-έξω, εντός εκτός και επί τα αυτά. Με κάθε τρόπο. Μετά ο καθένας βάζει ό,τι θέλει. Για να μην παρεξηγηθώ, δε θέτω τα γραφτό μου ως θέσφατο. Προσωπική μου άποψη είναι και φυσικά υποκειμενική. Ο καθένας βάζει τις δικές του προτεραιότητες. Φέτος και πέρυσι -κακά τα ψέματα- ο πρώτος στόχος ήταν κάτι παραπάνω από σίγουρος. Το λέω χωρίς να θέλω να μειώσω τον κόπο των ποδοσφαιριστών μας και τον ιδρώτα που χύνουν. Όμως το πρωτάθλημα δε χανόταν ούτε πέρυσι ούτε φέτος, αντίπαλος ανταγωνιστικός δεν υπάρχει. Άρα, αντιστρέφονται οι προτεραιότητες και οι επιμέρους στόχοι γίνονται βασικοί. Με το πρωτάθλημα σίγουρο, το γαμήσι στον βάζελο είναι πρώτος στόχος. Όλοι οι γαύροι περιμέναμε να γαμήσουμε τον βάζελο, τουλάχιστον στο Καραϊσκάκη. Ε, όταν όλη μας σχεδόν η χρονιά κρέμεται από ένα βράδυ, τότε αντιλαμβανόμαστε όλοι την αγανάκτηση του κόσμου για την ανημπορία της ομάδας να γαμήσει τον βάζελο. Δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Δεν είναι οποιεσδήποτε χρονιές, είναι χρονιές που ο βάζελος διανύει μία μεγάλη κρίση αγωνιστική και εξωαγωνιστική χωρίς να ξέρει κανείς το αύριο του. Οι απαιτήσεις μας ήταν δεν αρκούνταν σε μία απλή νίκη. Όλοι μας θέλαμε νίκη με διαφορά που να κλείσει στόματα. Όχι απλώς δεν ήρθε αυτή η νίκη (νίκες, για να μην ξεχνάμε και τα περσινά) αλλά χάσαμε με 3-0. Ο κόσμος είναι οργισμένος.

Εγώ είμαι 25 χρονών και η αλήθεια είναι ότι δεν έζησα τα πέτρινα για να μπολιαστώ με τα δικά σας βιώματα. Τα πρόλαβα τα πέτρινα στο τσακ -θυμάμαι ότι σε ηλικία 5 χρονών παράτησα το καράτε για να βλέπω τον Ολυμπιακό-, αλλά δεν είχα αντίληψη. Ενστικτώδη θελήματα ήτανε τότε. Όταν σταμάτησε ο Τζόλε το 2009 μου φάνηκε άλλος Ολυμπιακός. Μόνο και μόνο επειδή όσο θυμόμουνα τον Ολυμπιακό τον θυμόμουνα με τον Τζόλε στην ενδεκάδα. Καταλαβαίνει κανείς ότι η ομάδα μου έδινε πολλές χαρές μέχρι σήμερα. Ωστόσο, είχα και έχω φίλους και αδερφούς που με πότισαν με παλαιότερα βιώματα. Στιγμές που δεν πρόλαβα να ζήσω και έπρεπε να τις μάθω. Και θεωρώ ότι τις έμαθα σε έναν ικανοποιητικό βαθμό. Και μαθαίνω ακόμα. Απορροφώ όσα περισσότερα μπορώ για τον Ολυμπιακό. Εσείς με βοηθάτε σ' αυτό αφάνταστα. Μεγαλύτερη ΞΕΦΤΙΛΑ από τη χθεσινή δεν έχω ξαναζήσει από τον Ολυμπιακό. Όσο ζω. Ελπίζω να είναι η τελευταία.

Και τίθεται το ερώτημα: τι φταίει; Τα είπατε όλα κι' εσείς όσον αφορά τα αγωνιστικά. Εγώ θέλω να επισημάνω αυτά που θεωρώ ως ναυαρχίδα της αποτυχίας. 1) Μίτσελ. Πραγματικά είναι αδιανόητη, ακατανόητη η επιλογή του Μίτσελ για την ενδεκάδα. Για την ακρίβεια είναι εγκληματική. Κυριολεκτικά εγκληματική. Δεν ξέρω αν επιβεβαιωθεί και ιατρικά αυτό που μου μετέφερε ο νοσοκόμος φίλος μου Βασίλης -ότι δηλαδή το πρόβλημα του Ολαϊτάν μπορεί να προέκυψε και από την υπερκόπωση- αλλά εδώ υπήρχε μεγάλο θέμα. Ήταν φανερό ότι οι παίχτες ήταν κάτι παραπάνω από σκασμένοι. Δε γίνεται να μην το είδε ο Μίτσελ στις προπονήσεις. Η ενδεκάδα, για μένα, ήταν προαποφασισμένη για λόγους που μόνο ο Μίτσελ γνωρίζει. Αυτό που υποθέτω ως πιο λογικό είναι ότι ήθελε να χρησιμοποιήσει τις ενδεκάδες με ΠΑΟ και ΠΑΟΚ μόνο και μόνο για να έχει την καλύτερη ενδεκάδα με Μάντσεστερ... Δεν πας να παίξεις με τον βάζελο με σκοπό να είσαι καλύτερα προετοιμασμένος για παιχνίδι άλλο. Κι' ας είναι το άλλο παιχνίδι τόσο ιστορικό όσο εκείνο της 19 Μαρτίου. 2) Κόσμος. Ειλικρινά, τίποτα δε μου έδινε την αίσθηση τις προηγούμενες μέρες ότι παίζαμε με τον βάζελο. Αντιμετωπίστηκε το παιχνίδι λες και παίζαμε με τον Πλατανιά. Ανήκουστο. Ένα Καραϊσκάκη που αν το βάλεις δίπλα δίπλα σε άλλα παλαιότερα παιχνίδια στην έδρα μας θα σε πιάσει κρίση ταυτότητας. 3) Παίχτες. Οι παίχτες έχουν τη μικρότερη ευθύνη για μένα. Η εικόνα του Μανωλά να κυνηγάει και να μη φτάνει τον Μπεργκ εκθέτει ανεπανόρθωτα τον Μίτσελ. Όπως και του Κάμπελ, όπως και των υπολοίπων. Μόνο ο Πέρεζ άντεξε στην κούραση και μαζί με τη διάθεση που είχε ήταν θετικός και ο Τσόρι, που πλην του πέναλτι -αλλιώς θα το χτυπούσε χωρίς την πεντάλεπτη διακοπή-, ήταν συγκινητικός. 4) Διοίκηση. Όταν πολλοί παίχτες είναι δανεικοί, όταν οι 8 στους 11 παίχτες είναι ξένοι τότε οφείλεις σαν διοίκηση να τους δώσεις να καταλάβουν ότι εμείς οι οπαδοί ΠΕΘΑΙΝΟΥΜΕ για να γαμήσουμε τους βαζέλες. Έχουμε ψύχωση ρε πούστη μου με αυτό το πράγμα. Θέλουμε να τους βλέπουμε να σκυλιάζουν. Για να σκυλιάσει ο Εντινγκάς πρέπει να καταλάβει την ψύχωσή μας. Να την ενστερνιστεί. Δε δέχομαι να βλέπω τον Πράνιτς και τον Μπεργκ να έχουν περισσότερο πάθος. Οι βάζελοι κάνουν γκεμπελίστικη προπαγάνδα αλλά βλέπουμε ότι έχει αποτέλεσμα στους παίχτες τους. Γυάλιζαν τα μάτια τους. Περιμένω να δω και από την πλευρά της ομάδας την ψύχωση που πρέπει να έχουν. Όχι τη δικιά μας, δεν είμαι αιθεροβάμονας για να πιστεύω κάτι τέτοιο. Θέλω να δω να γυαλίζει και το δικό τους μάτι.

Τι κάνουμε από 'δω και πέρα εμείς; Πρέπει, πρώτα απ' όλα, να μπορέσουμε να τιθασεύσουμε την οργή μας. Καλώς ή κακώς, η χρονιά έχει ακόμα πολύ δρόμο και μπορούμε να εξιλεωθούμε όλοι μας. Στήριξη μέχρι το τέλος και ταμείο τότε. Εμείς το καθήκον μας σαν οπαδοί.

Υ.Γ. Χθες το βράδυ ξάπλωσα για να ηρεμήσω και να μη βλέπω κανέναν και στο μυαλό μου ασυναίσθητα περνούσαν διάφορες εικόνες που δεν ήθελα. Έπλαθα συνεχώς σενάρια ότι μαχαιρώνω βαζέλες. Επαναλαμβάνω πως δεν το ήθελα. Προσπάθησα, μάλιστα, να το σταματήσω αλλά δεν μπορούσα.

Υ.Γ.2. Ο θεσμός του κυπέλλου αποτελεί ορόσημο από 'δω και πέρα. Ή θα κλείσουμε τη χρονιά παίρνοντας το αίμα μας πίσω και με το κεφάλι ψηλά ή θα τους γράψει η ιστορία τους παίχτες μας. Αυτό ισχύει και για τους οπαδούς. Πρέπει, πηγαίνοντας στο γήπεδο να είμαστε με το μαχαίρι στα δόντια -βάζω και τον εαυτό μου μέσα-. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι για πόλεμο. ΠΟ-ΛΕ-ΜΟ!

Υ.Γ.3. Δε θέλω να φανταστώ το σενάριο να αποκλειστούμε από τους μπουγατσοκιμάδες στο κύπελλο.

Υ.Γ.4. Η εμφάνιση του Παναθηναϊκού και το πείσμα που επέδειξαν με αναγκάζει να τους συγχαρώ. Τους παίχτες και μόνο. Με στεναχωρεί η παραδοχή αυτή, αλλά σαν άντρας οφείλω να το πω. Παίξανε με πάθος και αυταπάρνηση κάτι που τους τιμά.

Εικόνα red apple

Τόμας δεν σε "κακίζω" διόλου. Οπαδικά και μόνο όλα όσα έγραψες είναι αληθινά, ή προσεγγίζουν, τουλάχιστον, την αλήθεια του μέσου οπαδού. Πρέπει, όμως να γνωρίζουμε οτι το συναίσθημα καθαυτό δεν είναι το άπαν, όταν διαχειριζόμαστε έντονες καταστάσεις, αφού εδράζεται στον εγωισμό που όπως και να το κάνουμε θεωρείται κατώτερο είδος ανθρώπινης κατάστασης.
Επομένως, τα άρθρα των περισσοτέρων εδώ μέσα, συμπεριλαμβανομένου του δικού μου αφορούν στην όσο το δυνατό ανώτερη, συναισθηματικά, διαχείριση αυτής της συντριβής, για την οποία, προσωπικά, συνέβαλα με ειλικρίνεια μιας και τα όσα έγραψα αποτελούν τη δική μου προσέγγιση της ¨αλήθειας".
Πιστεύω πως ορισμένες στιγμές στη ζωή συμβαίνουν ακατανόητα πράγματα, όπως το κυριακάτικο με τον βάζελο και δεν είναι απλή μοιρολατρία.
Αναφερόμενος, επομένως, στη "διαχείριση" των συναισθημάτων μιας ηχηρής ήττας -φάπας δεν μπορώ παρά να αναζητήσω τις αιτίες και η αναζήτησή τους με οδήγησε σε αυτή την εξήγηση. Και δεν είναι οτι το κρύβω κάτω από το χαλί.

Για μένα και για άλλους πολλούς που έχουμε βιώσει τις ...άλλες καταστάσεις με τον Θρύλο, η περίοδος που διανύει η ομάδα είναι τέτοια που δεν μπορώ, προφανώς, να μηδενίσω τίποτε και κανέναν.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φίλε μου Αδάμ, θα μπορούσα να πω ότι μέχρις ενός σημείου του σχολίου μου έγραφα αυτά που ήθελα για να ξαλαφρώσει η ψυχούλα μου από το βάρος και ό,τι μου προκάλεσε αυτή η αναθεματισμένη βραδιά. Γράφοντας, όμως, το παρακάτω έκανα την καρδιά μου πέτρα και συνέστησα υπομονή και στήριξη ως το τέλος: "Τι κάνουμε από 'δω και πέρα εμείς; Πρέπει, πρώτα απ' όλα, να μπορέσουμε να τιθασεύσουμε την οργή μας. Καλώς ή κακώς, η χρονιά έχει ακόμα πολύ δρόμο και μπορούμε να εξιλεωθούμε όλοι μας. Στήριξη μέχρι το τέλος και ταμείο τότε. Εμείς το καθήκον μας σαν οπαδοί".

Το δηλώνω κι' εγώ, λοιπόν, ότι δε χωράει μηδενισμός των όσων έχουν προηγηθεί. Άλλωστε όπως είπα και στο προηγούμενο άρθρο οι παίχτες είναι οι λιγότερο φταίχτες. Σαν ζόμπι περιφέρονταν μέσα από την κούραση. Έριξα την ευθύνη επιμεριστικά σε Μίτσελ, διοίκηση και οπαδούς. Στον Μίτσελ για τους λόγους προανέφερα, στη διοίκηση για την αδυναμία να μεταφέρει στους παίχτες τη δική της και δική μας ψύχωση να γαμήσουμε τον βάζελο και στους οπαδούς για το "ντούκου" στο ντέρμπι. Προσοχή: δεν αναφέρομαι στο "ντούκου" στην ήττα. Λέω για το "ντούκου" που προηγήθηκε του ντέρμπι και κατά τη διάρκεια του ντέρμπι. Να 'σαι κι' εσύ καλά Αδάμ.

Εικόνα red apple

Δεν υπάρχει κανένα θέμα, Θωμά...

Αντιδράμε "υγιώς"...

Εικόνα apostolos gaganis

Να σε συγχαρω και΄γω για το σχολιο σου. Πολυ ωριμο. Συμφωνω με τα περισσοτερα που γραφεις. Αν ομως ο Ολαιταν ειχε βαλει το γκολακι ή/και ο Τσορι το πεναλτυ, αλλα θα λεγαμε τωρα για τον Μιτσελ. Γιαυτο και το << εγκληματικη επιλογη >>, ειναι πολυ βαρυς χαρακτηρισμος. Νομιζω... Βαλτου λοιπον λιγο νερακι αγορι μου, << ν΄αραιωσει >>...Πεσ΄το λανθασμενη...
Τωρα για το θεμα του Ολαιταν, σαν ειδικος στο αντικειμενο, θα σου πω: Ας περιμενουμε λιγο να τελειωσει αυτος ο ενδελεχης κλινικοεργαστηριακος ελεγχος στον οποιο υποβαλλεται ο παιχτης ( ακριβως, γιατι η αιτια του επεισοδιου απωλειας της συνειδησης που ειχε, δεν εχει διευκρινιστει ακομη ) και μετα τα λεμε. << Παιζει >> ο ορος μυοκαρδιτις ( εστω και ιογενης ) στα ΜΜΕ, γεγονος που με κανει να ειμαι συγκρατημενος μεχρι την ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΗ της διερευνησης του αθλητη. Αυτα, δεν επεκτεινομαι αλλο και ευχομαι τα καλυτερα.
Γραφεις ωραια παντως και μ΄αρεσει να σε διαβαζω. << Βγαζεις >> ψυχη...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φίλε και σύγγαυρε Απόστολε, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Και σχώρα με αν καμιά φορά γράφω και πιο "επιθετικά" απ' όσο πρέπει. Πολλές φορές όσα γράφω τη μία μέρα παίζουν κλωτσομπουνίδια με τη συνείδησή μου όταν τα ξαναβλέπω την άλλη μέρα σε συνθήκες μεγαλύτερης ηρεμίας. Ας το διορθώσω, λοιπόν, το "εγκληματική επιλογή" και ας το κάνω "λαθεμένη". Ας περιμένουμε όλοι μας να δούμε τι έχει το παλικάρι μας και μετά μιλάμε. Και είναι εμετικό αυτό που γίνεται σε πολλές γωνιές του internet γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα να τους τα ρίξω στα μούτρα όλη τη λασπολογία που πέφτει για ένα παιδί 21 ετών που είναι ακόμα στο νοσοκομείο. Να 'σαι καλά Απόστολε.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Φίλε και σύγγαυρε Απόστολε, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Και σχώρα με αν καμιά φορά γράφω και πιο "επιθετικά" απ' όσο πρέπει. Πολλές φορές όσα γράφω τη μία μέρα παίζουν κλωτσομπουνίδια με τη συνείδησή μου όταν τα ξαναβλέπω την άλλη μέρα σε συνθήκες μεγαλύτερης ηρεμίας. Ας το διορθώσω, λοιπόν, το "εγκληματική επιλογή" και ας το κάνω "λαθεμένη". Ας περιμένουμε όλοι μας να δούμε τι έχει το παλικάρι μας και μετά μιλάμε. Και είναι εμετικό αυτό που γίνεται σε πολλές γωνιές του internet γύρω από το συγκεκριμένο θέμα. Περιμένω να βγουν τα αποτελέσματα να τους τα ρίξω στα μούτρα όλη τη λασπολογία που πέφτει για ένα παιδί 21 ετών που είναι ακόμα στο νοσοκομείο. Να 'σαι καλά Απόστολε.

Εικόνα nikos michalopoylos

Συμφωνω Αδαμ! Βουντου ρε σου λεω!

Εικόνα red apple

Ναι, αφού σκεφτόμαστε να ανοίξουμε και νέα σελίδα στο σάιτ, με τίτλο; ΑΝΤΙΒΟΥΝΤΟΥ!!!

τί να κάνουμε ρε Νίκο, εδώ γύρισε η γή ανάποδα. Πέρυσι κόπηκε ο ρυθμός της ομάδας από τα καπνογόνα, φέτος από τα ...οιστρογόνα, τί να πώ

Εικόνα yiage

Οπως ΑΚΡΙΒΩΣ τα λες ειναι, Μα ολα ετσι ακριβως.
Με τον Ολαιταν εκει που δεν με χωρουσε το σπιτι -προσμενοντας να σκοραρουμε νωρις νωρις- καθηλωθηκα και εβγαλα τον σκασμο και σκεφτομουνα ποσο σημαντικο πραγμα ειναι η υγεια απο το παιχνιδι.
Και δεν ημουν καν στο γηπεδο, ποσο μαλλον οι συμπαικτες του ανησυχησαν και εκαναν τετοιες σκεψεις με αποτελεσμα η φουρια να καταλαγιασει.
Ναι συμφωνω αυτο ηταν ο μεγαλυτερος καταλυτης και η κλασσικη κωλοφαρδια των λαγων. Αν ειχε σκοραρει εκει που εχασε το κοντρολ ο Ολαιταν λιγο νωριτερα θα λεγαμε αλλα τωρα.
Μενει λοιπον το κυπελλο για ΕΚΔΙΚΗΣΗ και ΤΙΜΩΡΙΑ με εναν διασυρμο που μονο ο Θρυλος ξερει να πετυχαινει.

Εικόνα red apple

Η μόνη μου ένσταση σε αυτά που έγραψες, Γιάννη είναι τα όσα γράφεις περί εκδίκησης και διασυρμό. Δυστυχώς, αλλά όταν πας σε έναν αγώνα με αυτές τις σκέψεις κάθεσαι, συνήθως, στον άξονα. Αντιθέτως, χρειάζεται αποφόρτιση μετά σεβασμού. Τότε θα έρθει η πεντάρα...

Εικόνα yiage

Ισως δεν πρεπει να ειναι αυτοσκοπος ο διασυρμος ναι. Αλλα να υπαρχει στο μυαλο σαν τον επιθυμητο στοχο οταν ευνοουν οι συνθηκες. Δηλαδη οταν θα εχεις την νικη στα χερια σου μεγαλωσε την. Ετσι ναι μαλλον ειναι σοφοτερο. Σιγουρα δεν ειμαι σοφος αλλα ειμαι οπαδος και το συναισθημα υπερισχυει.

Εικόνα apostolos gaganis

Εισαι πολυ ωραιος αδελφακο! Μπραβο σου...

Εικόνα red apple

Συμφωνώ με το τελευταίο