ΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΤΗΣ ΑΤΥΧΙΑΣ!



ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ 0-3

Υπάρχουν ήττες και ήττες. Αποκλεισμοί και αποκλεισμοί. Αυτό, το χθεσινό ήταν σαν το βαθύ σκοτάδι πριν από το χάραμα!

Η εικόνα των παιδιών μας να κλαίνε, μετά το σφύριγμα της λήξης αποτυπώνει την μόνη αλήθεια, για τα όσα εκτυλίχτηκαν, χθες βράδυ, στο Θέατρο της Ατυχίας.

Η ομάδα τα έδωσε όλα για να προκριθεί. Έπαιξε τη -μεγάλη- μπάλα της, δεν κλείστηκε ποτέ, δεν έχασε την ψυχραιμία της, παρά τις άτυχες και καθοριστικές στιγμές αλλά και τις προκλήσεις που δέχτηκε από τα ξυνισμένα μούτρα του Ολλανδού.

Αντέταξε γαύρικη ποιότητα απέναντι στην ποιότητα της Γιουνάιτεντ, για να μην πω οτι την ξεπέρασε σε αρκετές στιγμές της αναμέτρησης. Έπαιξε σε όλη τη διάρκεια του αγώνα σαν ίσος προς ίσο έχασε ευκαιρίες -μισό γκολ, αλλά η πλάστιγγα έγειρε σε βάρος μας, ελέω της, άλλων διαστάσεων, κλάσης δύο αντίπαλων παικτών. Του Φαν Πέρσι και του Ράιαν Γκιγκς. (Κάποιοι γέλασαν ειρωνικά όταν είδαν τον... μεσόκοπο Ράιαν στην αρχική ενδεκάδα, αλλά ο Ουαλλός φρόντισε να αποδείξει το γιατί εξακολουθεί να αγωνίζεται).

Εμείς, από την πλευρά μας είχαμε ένα πραγματικά ισάξιο δέος. Τον Τσόρι Ντομίνγκεζ. Ο Αργεντίνος μας απέδειξε το γιατί οι μεγάλες ομάδες απαρτίζονται απο μεγάλους ποδοσφαιριστές. Και ο Θρύλος μας έχει ανάγκη και απο δυο τρεις μεγάλους, σαν και δαύτον, παίχτες.

Αλλά, τα πολλά λόγια περιττεύουν όταν όλοι αισθανόμαστε, μέσα μας, το πόσο άδικο ήταν το χθεσινό αποτέλεσμα.

Και δεν το ισχυρίζομαι, απλώς. Το στηρίζω με τα δεδομένα που προέκυψαν από τις δύο αναμετρήσεις μας με τους Μπέμπηδες. Στον πρώτο αγώνα, νικήσαμε 2-0 με την Γιουνάιτεντ να κάνει μια φάση, με τον Φαν Πέρσι μετά το '80. Στον δεύτερο αγώνα, χάσαμε 0-3, με τον Ολυμπιακό να δημιουργεί τουλάχιστον πέντε κλασσικές ευκαιρίες για γκολ.

Η εικόνα της Γιουνάιτεντ να αμύνεται ηρωϊκά για σχεδόν σαράντα λεπτά, στο δεύτερο ημίχρονο είναι για τον Θρύλο μας, παράσημο ουσίας και η αναγνώριση για την αξία του.

Οι δηλώσεις του Γκιγκς για τον "άτυχο" Ολυμπιακό και τη συμβολή του Ντε Χέα στην πρόκριση της ομάδας του αποτελούν την  "πιστοποίηση" για το πέρασμα του Θρύλου μας σε ένα άλλο, ανώτερο, επίπεδο.

Προσωπικά, δεν με ενδιαφέρει, ποσώς, το πώς αντιμετωπίζουν τον αποκλεισμό μας οι ΑΛΛΟΙ! Μόνο οργή αισθάνομαι για μερικές Ολυμπιακάρες, οπαδούς και ΑΡΔάκια, που είχαν το θράσος να στοιχηματίσουν ακόμα και στο ακριβές σκορ του αποκλεισμού μας και μετά μου έκαναν και περισπούδαστες αναλύσεις περί του "μικρού" Ολυμπιακού που δεν θα πάει "ποτέ μπροστά". ΟΙΚΤΟΣ και ΣΙΧΑΣΙΑ!

Έχει, ήδη ξεκινήσει η αντίστροφή μέτρηση για την εκτόξευση του Θρύλου μας στην κορυφή της Ευρώπης. Πιστέψτε το...

ΔΕΝ ΣΕ ΚΟΙΤΑΜΕ ΣΤΑ ΔΟΝΤΙΑ, ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ, ΕΜΕΙΣ ΠΟΥ ΣΕ ΛΑΤΡΕΥΟΥΜΕ! ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΑΣΑΙ...

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Ελάτε τώρα ρε σεις...λίγο μπαλίτσα να θωρράει κάπγοιος καταλαβαίνει ότι οι Ματσεστεραίοι ήτονε για πολλά τεμάχεα !Μπουρδέλο ολκής ήτονε !Μνια ομάς χωρίς αρχή και τέλος !Κάτσε νάμπαινε το πρώτο τεμέχεο πόχασε ο Περέζης και τωρα θα ομιλούσαμε για το πώς γδέρνουνε τις αλώπεκες στις όχθες του Γαρούνα...
Κουφάλες άγγλουρες....ανεχτοκωλάδες και κωλόφαρδοι σενάμα...
Και μη μου πει κανας πουσταράς ότι θα πάει για δγιακοπές στην Ολλανδία για θα του δώκω το κωλάντερο στη λαδόκολλα !

Εικόνα red apple

Πάντα ευγενικός, με το ΣΕΙΣ και με το ΣΑΣ, πάντοτε επιστημονικολάγνος και ειδήμων περί των σπληνάντερων και κολάντερων!

Εύγε Μήτσε! Έτσι ακριβώς

Εικόνα Chief Bromden

Η τελευταία πρόταση του άρθρου τα λέει όλα, στηρίζουμε! η ομάδα προσπάθησε , το αναγνωρίζουμε όλοι οι υγιώς σκεπτόμενοι ολυμπιακοί, τακτικά το προσέγγισε πολύ καλά το παιχνίδι ο Μίτσελ και αυτό φάνηκε στον αγώνα, μετά και το πρώτο παιχνίδι ένα γκολ εκτός έδρας θα ήταν το κλειδί, το κυνηγήσαμε έξυπνα και αν είχε επιτευχθεί στις ευκαιρίες του πρώτου ημιχρόνου θα είχε γραφτεί διαφορετικά η ιστορία,το αξίζαμε το γκολ, δεν έκατσε λόγω ατυχίας ή Ντε χέα, αμυντικά γίνανε λάθη όπως κάνανε κ αυτοί στο Καραΐσκάκη, τα περιμένεις όταν παίζεις στην Αγγλία με μια Μάντσεστερ που παίζει την ύπαρξη της, όπως περιμένεις και μία κακή διαιτησία την οποία η απόδοση του Ολυμπιακού την ανάγκασε να γίνει πιο εξόφθαλμη, πιέστηκαν πολύ, αναγκάσαμε τη Μάντσεστερ να κάνει καθυστερήσεις (οι οποίες δεν παίχτηκαν και ποτέ)
Όντως παιχτούρα σοβαρή ο Τσόρι και στα δύο ματς!
Μπράβο σε όλους και τώρα όλοι μαζί για το Κύπελο, και του χρόνου ξανά εδώ θα είμαστε...

Όσο για τους απέναντι είναι τόσο πανηλίθιοι που θα έπρεπε να εύχονταν να περάσουμε μήπως και μας βρουν στην κατάσταση που μας βρήκαν και πριν, δηλαδή με το μυαλό αλλού, μπας και πάρουν το πολυπόθητο κύπελο, τώρα θα πάρουν τα γνωστά τρία που γεύονται συνήθως...

Εικόνα red apple

Chief σε βρίσκω ορθότατο και σένα.

Εικόνα yiage

Δεν εχω να συμπληρωσω κατι αλλο απο την στιγμη που τα εχεις πει ολα Ανταμ σε λιγες γραμμες οπως επισης με εκφραζουν απολυτα στα σχολια τους και ο Νικος Γοδας και ο απαιχτος Αποστολος και ο Τρουμπας.

υγ.Σε φιλους που μιλουσαμε για τον αγωνα ειχα πει για την σιγουρη νικη μας αν εχουμε νορμαλ διαιτησια και οπως φανηκε νωρις νωρις απο τα πρωτα 5 λεπτα ηταν παρανορμαλ μεχρι και την ληξη.Επισης για σιγουρη προκριση μιλουσα και με κοντρα διαιτησια αφου πιστευα οτι ευκολα θα τους βαλουμε δυο γκολ αλλα δεν υπολογισα την γκαντεμια την οποια θεωρουσα οτι ειχε "εξορκιστει" για φετος.

Εικόνα red apple

Γιάννη, γάμα τη διαιτησία. Κοίτα τη μεγάλη εικόνα. Σε δυό ματς με Μάντσεστερ είμασταν σαφώς καλύτερη ομάδα. Το λένε οι αριθμοί, οι ευκαιρίες, η εικόνα των ομάδων. Α) στο Φάληρο δεν υπήρχε καμιά Γιουνάιτεντ. Τη σβήσαμε από το χάρτη. Μια ευκαιρία στο παρά πέντε του αγώνα έκανε. Β) Στο Μάντσεστερ παίχτηκε ένα ματς στα ίσα με εκατέρωθεν ευκαιρίες. Οι δικές τους έγραψαν, οι δικές μας, όχι. Το ποδόσφαιρο στο μεγαλείο του! Όλα τα άλλα που ακούγονται και γράφονται είναι εκ του πονηρού, τουτέστιν, περί διοίκησης προπονητή, επιλογών, ατομικών λαθών κλπ κλπ

Εικόνα Νίκος Γόδας

Λιτό και ουσιαστικότατο άρθρο Αδάμ. Ώρες ολόκληρες θα μπορούσαμε να γράφουμε πράγματα για χθες, αλλά τα είπες σε λίγες σειρές. Ατυχία-αδικία-συσπείρωση. Αυτό πρέπει να είναι το μότο μας από 'δω και πέρα. Μια ακόμα δοκιμασία για το λαό μας ήταν αυτός ο αποκλεισμός. Ακόμα ένα αγκάθι στην καρδιά, στο δρόμο για να φτάσουμε στο ευρωπαϊκό κύπελλο μια μέρα. Γιατί αυτή είναι η μοίρα μας παιδιά. Μια μέρα θα το σηκώσουμε και θα χέσουμε στα μούτρα κάθε διαιτητή-καρμανιόλα που μας έλαχε τόσα χρόνια στην Ευρώπη και μόνο τότε θα πάρουμε πίσω ένα μικρό κομμάτι από την ατυχία που μας κυνηγάει τόσα χρόνια. Προχωράμε.

Εικόνα red apple

Θωμά είναι τόσα ατράνταχτα τα δεδομένα των δύο αναμετρήσεων που απλώς θα φλυαρήσει κανείς αν γράψει κάτι περισσότερο. Απευθύνομαι σε όλους όσοι γνωρίζουν ποδόσφαιρο και ελπίζω να άφησαν τον εαυτό τους να τα εξετάσουν. Δεν έχω ούτε απορίες, ούτε απογοήτευση. Δεν ταιριάζει με τον Γαύρο

Εικόνα Νίκος Γόδας

Έτσι είναι Αδάμ. Και κάτι τελευταίο, επειδή πολλά ακούσαμε για τη διαιτησία. Πρώτα απ' όλα δεν περίμενα κάτι άλλο εκεί μέσα. Δεύτερον, δε γίνεται πέντε διαιτητές πουστράκια (κυριολεκτικά, οι τύποι ήταν πισωγλέντηδες) να μας σφυρίξουν καλά εμάς τους γαύρους. Αυτοί κουνιόντουσαν πιο πολύ κι' από τον Σπύρο Μπιμπίλα...

Εικόνα apostolos gaganis

ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ! ΤΡΕΙΣ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ, ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ GREEN, BLACKY KAI YELLOW, ΕΙΣΗΧΘΗΣΑΝ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ ΣΤΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ - Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΩΝ ΓΙΑΤΡΩΝ: ΚΑΤΑΓΜΑ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ!

Εγινε γνωστο απο αξιοπιστες πηγες μη επιδεχομενες αμφισβητηση, οτι οι τρεις προαναφερομενοι στον τιτλο αλλοδαποι, κατα την παρακολουθηση του αγωνα Γιουναιτεντ - Ολυμπιακου, παρουσιασαν ταυτοχρονα με τροπο αιφνιδιο και δραματικο, τα ακολουθα συμπτωματα και σημεια:
1. Εναν ηχο σαν ΄΄κλαδι που σπαει΄΄στο -εν στυσει- πεος τους
2. Οξυτατο πονο στο γεννητικο τους μοριο
3. Αποτομη απωλεια της στυσης
4. Οιδημα ( πρηξιμο ) και γωνιωδη παραμορφωση του πεους των, περιπου σαν S, και
5. Αιματωμα του εν λογω οργανου.
Με δυο λογια η...φουτσα τους εγινε κατι σαν Τσακωνικη μελιτζανα...

Ειδικοτερα, καλως ενημερωμενοι κυκλοι μας ανεφεραν οτι οι κ.κ. Green, Blacky και Yellow, εξελαβαν ( ΚΑΚΙΣΤΑ ) τον αγωνα ως...τσοντα και αρχισαν αμεσως να θωπευουν το - εστηκος - πεος τους. Συντομα ομως οι θωπειες τους εξετραπησαν σε... βιαιο ΑΥΝΑΝΙΣΜΟ ( εν προκειμενω δεν εγιναν γνωστες λεπτομερειες ) και μαλιστα τοσο βιαιο και ΄΄ευρηματικο΄΄, που μονον οι χρονιως ΣΤΕΡΟΥΜΕΝΟΙ ποδοσφαιρικων τιτλων καθως και οσοι υποβιβαζονται στα...ταρταρα των κατηγοριων μπορουν να επιτυχουν, επειδη ακριβως ονειρευονται μονιμως θριαμβους που δεν προκειται ΠΟΤΕ να απολαυσουν! Πώς λεμε σουπερ γκομενα, που δεν προκειται ΠΟΤΕ να πηδηξεις; Ο παραφορος λοιπον και...ιδιοτροπος αυτος αυνανισμος, τους οδηγησε τελικα στο σπανιο και ατυχες συμβαμα του ΚΑΤΑΓΜΑΤΟΣ ΤΟΥ ΠΕΟΥΣ με αποτελεσμα να διακομιστουν επειγοντως σε εφημερευον Νοσοκομειο της περιοχης.

BREAKING NEWS!
Η τελευταια ενημερωση ηταν οτι οι γιατροι οι οποιοι εξετασαν στα Επειγοντα τους τρεις αλλοδαπους, τους προειδοποιησαν ν΄αφησουν τις...μαλακιες και να κοιταξουν να φτιαξουν ( αν μπορουν ) ομαδες της προκοπης απεναντι στον ΑΙΩΝΙΟ ΚΑΒΑΛΛΑΡΗ τους, γιατι με -21, -18 και... Ραφηνες σαν αντιπαλους, θα παθουν στο τελος μια...πλακα που ακουει στο ονομα: Νοσος Ρeyronie. Τι ειν΄αυτο; Η μονιμη γωνιωση του ατυχου πεους των, σαν > ή < , οσακις επιτυγχανουν ( παντα επωδυνη ) στυση! Γαμησε τα δηλ. κουμπαρε...

Υ.Γ 1. Ολα τα ΄΄επιστημονικα΄΄ειναι σωστα. Για τους...περιεργους, πληκτρολογεις ΚΑΤΑΓΜΑ ΠΕΟΥΣ στο Google.
Y.Γ 2. Ενταξει. Υπαρχει μεγαλη διαφορα μεγεθους μεταξυ Ολυμπιακου και Γιουναιτεντ. Σε ολες τις παραμετρους. Ξερω ομως οτι στην τελικη, μας απεκλεισαν απ΄τους 8 με συνολικο σκορ 2 - 3 και αν ξαναρθουν κατω στο Φαληρο, ΠΑΛΙ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ. Αυτο το υπογραφω.

Εικόνα yiage

Και στο Μαντσεστερ Αποστολε να παιξουμε παλι αλλες δεκα φορες ΔΕΝ θα χασουμε.Μιλαμε εκτος απο κορακα ειχαν και κωλοφαρδια.

Εικόνα red apple

Αποστόλη φίλε μας, είσαι μεγάλη ψυχή και έτι μεγαλύτερος φαλλοειδήμων!

Πιστεύω πως οι γκριν, μπλάκις και γέλοου σαμπμαρίνς, δεν έχουν, πια, καμιά δικιολογία. Τους ενημέρωσες για όλες τις φάσεις της στυτικής δυσλειτουργίας!

Εικόνα TROUMPAS

Συμφωνώ και συμπληρώνω..
Αν η διοίκηση θέλει να απογειώσει το θρύλο (είμαι σίγουρος ότι το θέλει όσο και εμείς) πρέπει να δώσει μεγάλη βάση στον σχεδιασμό της ομάδας βάσει και του χθεσινού αγώνα. Όποιος έχει παίξει λίγο ποδόσφαιρο στη ζωή του πιστεύω ότι μπορεί να διακρίνει κάποια γρανάζια που δεν ταιριάζουν με τη συγκεκριμένη μηχανή.Δε θα αναφερθώ σε πουστράκια από Ολλανδία μεριά ή την ατυχία μας γιατί αυτά θα τα βρίσκουμε πάντα μπροστά μας

Ο ΘΡΥΛΟΣ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΏΝΕΙ-ΓΙΓΑΝΤΏΝΕΤΑΙ

Εικόνα red apple

Aς μείνουμε, λοιπόν, στην σωστή διαπίστωσηπου κάνεις κι εσύ. Τώρα, για τα γρανάζια που δεν ταιριάζουν, αυτά θα τα δουν οι άνθρωποι που πρέπει. Εμείς στηρίζουμε την ΟΜΑΔΑ και όχι τα ΠΡΟΣΩΠΑ