Ο ΠΕΡΕΪΡΑ, ΤΟΥ ΠΕΡΕΪΡΑ, Ω ΠΕΡΕΪΡΑ



Για να βάλουμε, λοιπόν, σε μια τάξη όλο αυτό τον ορυμαγδό της συγκροτημένης πουστιάς σε βάρος του Ολυμπιακού, αμέσως μετά τη διακοπή της εκδρομής του Θρύλου στο Μαρούσι. Ως R.A.T.M. δεν γίνεται να αφήσουμε αναπάντητα τα όσα γράφονται, λέγονται και υπονοούνται από εχθρούς και "φίλους".

Ξεκινώ με τις δηλώσεις του Σιόβα ο οποίος χαρακτηρίστηκε ως ο "ΓΛΥΦΤΗΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ". Τα επίπεδα της πρόκλησης γρασάρουν το Star Trek καθώς κινείται σε τροχιά, πέριξ του αστερισμού του Βέγα! Ο γνωστός βαζελάρδαξ που ακούει στο όνομα Τσάρλι είπε, χθες, από βήματος Sport24radio πως οι δηλώσεις του Σιόβα ήταν "ό,τι χειρότερο έχει ακούσει ποτέ"! Ντροπιασμένοι γαύροι έβγαιναν σαν τα ποντίκια από τις τρύπες τους προσυπογράφοντας την "άποψη" του άρδακος in pain.   

Τί είπε, πόντικες, ο Σιόβας;

Σιόβας: "Για σένα Πρόεδρε"

Είμαστε χαρούμενοι γιατί δώσαμε, πρώτα από όλα, χαρά στον κόσμο μας να γιορτάσει τα 90 χρόνια ιστορίας της ομάδας, έστω και απέναντι σε μια ομάδα Β' εθνικής, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Δεν του δώσαμε την χαρά, με τα ντέρμπι που ήθελε. Ο κόσμος μας πρέπει να μας στηρίζει, υπάρχουν και κακά αποτελέσματα. Υπάρχει, όπως σε όλες τις ομάδες, να μην βγαίνει στο γήπεδο, αυτά που θέλουμε και να μην είμαστε σε καλή κατάσταση. Σήμερα όμως δώσαμε ψυχή, το αφιερώνουμε στον κόσμο, να βγει ο καθένας να γιορτάσει αυτή την νίκη.

Πάμε για το ντάμπλ, όπως αξίζει σε μια μεγάλη ομάδα. Ξέρουμε πριν ότι είχε γίνει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, μας είχανε στρεσάρει ότι θα γίνει το ματς με πολύ κόσμο, ότι έρχεται πολύς κόσμος από παντού. Ωραίος κόσμος, ωραία ατμόσφαιρα, αλλά ήρθανε εκεί που είμαστε εμείς. Εκεί που είναι ο Ολυμπιακός, εκεί που είναι πάντα, για να κατακτάει τίτλους. Τι ήρθαν να δουν; Ήρθαν να δουν τον Ολυμπιακό, γιατί όπως είδαμε σήμερα μόνο εμείς παλέψαμε. Δεν ξέρουμε γιατί μπήκανε, το παιχνίδι είχε τελειώσει ουσιαστικά. Τώρα άμα θέλουν να νομίζουν ότι διακόπηκε, ας το νομίζουν. Εμείς κερδίσαμε, φεύγουμε με το αποτέλεσμα. Κάναμε χαρούμενους τους φιλάθλους μας και θέλω να πω, να μας στηρίξουνε όσο πιο πολύ γίνεται. Είχαμε μια ατυχία με τον Παναθηναϊκό, που δεν θέλαμε να γίνει. Για αυτό ήθελα να βγω και εγώ, γιατί έχω να βγω να μιλήσω δυο χρόνια.

 Ξέρω πως είναι ο κόσμος, είμαι από τους τελευταίους Έλληνες που είναι στην ομάδα και πιστεύω ότι θα είμαι για πολλά χρόνια ακόμα στην ομάδα. Θέλω να πω ότι κόσμος, πρέπει να είναι για ακόμα μια φορά δίπλα μας. Θα κάνουμε πολλά πράγματα, από του χρόνου, ξέρουμε ότι έχουμε μεγάλο Πρόεδρο, θα φτιάξει μεγάλη ομάδα. Ήδη ξέρω από το καλοκαίρι θα φτιάξει μια ομάδα για την Ευρώπη, όπως ξέρουμε ότι ο Ολυμπιακός, είναι ο πρεσβευτής της Ελλάδας στην Ευρώπη. Έχουμε κάνει πολύ καλά αποτελέσματα στο UEFA Champions League, έχουμε περάσει παλιότερα στους 16 και έχουμε νέο υλικό. Θα πάρει και άλλους παίκτες ο Πρόεδρος και θα φτιάξει μια καλή ομάδα. Αυτή την νίκη την αφιερώνουμε στον Πρόεδρο, που μας έχει στηρίξει σε όλα τα ματς, δεν ήρθε σήμερα, λόγω αυτών που περιμέναμε να γίνουν. Πρόεδρε για σένα, για τον κόσμο μας και να συνεχίζετε μας στηρίξετε".

Φορτούνης: "Ήταν κάτι απίστευτο"

Για την φάση το γκολ που πέτυχε ο Ολυμπιακός στο τέλος του αγώνα και την δική του συμβολή, ο Κώστας Φορτούνης είπε:

"Ήμουνα στο δεύτερο δοκάρι, μου έκανε μια πάρα πολύ ωραία κεφαλιά ο Αφελάι, εκείνη την ώρα σκέφτηκα ποιες είναι οι πιθανότητες να σκοράρουμε. Στην αρχή μόλις είδα την μπάλα, είπα να το κάνω αμέσως εγώ, μετά όμως είδα τον Χάρα ελεύθερο. Βάλαμε το γκολ, ήταν κάτι απίστευτο, που το πετύχαμε στο 89'".

Για το που θα ήθελε να αφιερώσει αυτή την πρόκριση, ο Έλληνας μεσοεπιθετικός τόνισε: "Την πρόκριση την αφιερώνουμε στον Πρόεδρο, που μας έχει στηρίξει σε πάρα πολλά παιχνίδια και στον κόσμο μας που είναι πάντα κοντά μας και θέλουμε να είναι ακόμα πιο δυνατός, τώρα που έρχονται τα δύσκολα και πρέπει να πάρουμε το νταμπλ".

Ώπα! Τί έχουμε εδώ ρε παιδιά; Και ο Φορτούνης "γλύφτης"; Κοντολογίς, όποιος ευχαριστεί τον Μαρινάκη και τον κόσμο του Ολυμπιακού αναγορεύεται, αυτόματα, σε τσανακογλύφτη. Πρωτόγνωρα πράγματα, έτσι;

Για να ανεβάσουμε, τώρα, πίεση. Ο... Τσάρλι είπε πως δεν "θυμάται ποτέ στη ζωή του να έχει δει πιό προκλητική συμπεριφορά από αυτή του Περέιρα". Και ...ξανανάσου  απο κοντά οι ντροπιασμένοι "γαύροι" να συνεπικουρούν το ανεγκεφαλικό πόνημα του ανδρός.

ΟΙ... ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΟΙ ΠΕΡΕΪΡΑ-ΚΑΣΑΜΙ επί τω έργω! 

http://www.redplanet.gr/podosfairo/kypello_elladas_podosfairo/pote-proka...

Κι αφού μπουχτίσαμε απο τις "προκλήσεις", ξαφνικά και ώ του θαύματος.... 

Για αυτά, "μόκο"!

http://www.redplanet.gr/podosfairo/gia-ayta-moko.3354113.html

ΥΓ. Ο κφτ. Δημάτος αναρωτιέται για το τί θα είχε συμβεί ΑΝ ο Καλογερόπουλος είχε αποβάλει με δύο κίτρινες κάρτες τον Jara στη φάση που πανηγυρίζει -εξηγεί ο... κφτ. πως η μία είναι για την ανεμίζουσα φανέλα και η δεύτερη για το κλωτσίδι στο σημαιάκι του κόρνερ- και με κόκκινη τον Κασάμι, αφήνοντας, σαφώς, να εννοηθεί πως το αεκ θα ισοφάριζε...

Για όλα αυτά, για τα δηλητηριώδη ψέμματα και την προπαγάνδα σας ΠΑΡΤΕ ΝΑΧΟΥΤΕ -καλαματιανό ιδίωμα!   
 

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα k1p

O Σιόβας έκανε κάτι που καιρό δεν έχουμε δει απο παίχτη του ολυμπιακού απο τη στιγμή που μπήκαμε στη δίνη του selling club.Δεν φοβήθηκε να μπεί μόνος εναντίον όλων.Εξυπακούεται πως θα έχει τη στήριξη του κόσμου.Οι βαζελόγαυροι ας κάνουν γαργάρες με γεννετήσια υγρά αν θίγονται.Τόσο καιρό πραγματικά περιμέναμε κάποιον να δείξει σφυγμό και οτι μπαίνει μπροστά σε όλο αυτόν τον εκτοξευτήρα λάσπης χωρίς να λογαριάζει τις συνέπειες.Δεν γίνεται να γαμιέται η καθημερινότητα του καθενός μας και οι παίχτες να είναι αραχτοί και στα γελάκια τους.Όσο πόλεμο και να δέχεται απλά να κοιτάζει να τους μπουκώνει.Έχουν πάρει θέση στο ύψος των αρχιδιών μας καιρό τώρα.Οπότε δεν είναι κάτι δύσκολο.

Εικόνα Romain

Τους εχει πονέσει πολύ!

Θα πρεπει να δείξουμε και λίγη κατανόηση στους ατιτλους αντι-Ολυμπιακούς γιατί φέτος σε μια χρόνια που είχαμε προβλήματα θα πάρουμε το ΝΤΑΠΛ!

Ετςι θα ειναι πιο ΓΛΥΚΟ!

Και θα ειναι πιο γλυκό γιατί δεν θα ειναι στο -20 οπως όλες τις άλλες χρονιές αλλα σε απόσταση που θα μπορούσε υπό προϋποθέσεις και ΑΝ και ΑΝ και ΘΑ να....
Έκαναν κατι καλύτερο τα μεν μπαοκια που αναδείχτηκαν Πρωταθλητές Νοεβριου, και τα δε Βαζελια που πήραν το πρωταθλημα των εντός έδρας αγώνων Ιανουαρίου και Φεβρουαρίου, αλλα και το πρωταθλημα για τους αγώνες μεταξύ των εφτά πρώτων ομάδων της βαθμολογίας.

Δεν εχει βεβαια σημασία οτι στο τέλος κάθισαν πάνω στο ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ απο τα τρία!

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ...........................

Υ.Γ. Περειρα, συνέχισε να τους γλεντάς!
Και άσε τα Βαζελοχανούμα να σκούζουν.

Εικόνα red apple

ελληνογάλλε μου εσύ!

δεν υπάρχει μεγαλύτερη μέγκλα από αυτό. Ενώ ορισμένοι νομίζουν πως εμείς θα "θιγούμε" και θα "ξενερώσουμε" από τα φετινά, εμείς θα πανηγυρίσουμε λες και πα'ίρνουμε το διασυμπαντιακό!
αχαααααα
χα χαααα

Εικόνα Kaine

Δεν πρόκειται να χαραμίσω φαιά ουσία, να επιχειρηματολογήσω και να απαντήσω στο τσουνάμι των γαλουχημένων αντι-Ολυμπιακών, δημοσιοκάφρων και μη. Συνεχίζουν και θα συνεχίζουν πάντα το έργο τους. Έχω να πω μονάχα τα εξής λιτά και απέριττα:

1. Κ ΑΥΛΟΧΩΝΕΥΤΟ
2. Α ΚΟΜΑ ΕΡΧΕΣΤΕ;
3. Β ΕΝΤΟΥΖΑ
4. Λ ΥΣΣΑΞΤΕ, ΣΚΟΥΞΤΕ
5. Α ΝΤΕ ΓΕΙΑ

Εικόνα red apple

Και μόνο που έχεις τον Γιόχαν αρκεί!

Εικόνα Kaine

Το δικό μου προσωπικό κόλλημα από όλους τους μεγαλοαστέρες του ποδοσφαίρου.

Εικόνα nissios

Λιτός, σαφής και καίριος. Σαν riff των αδελφών Young ένα πράμα...

Εικόνα Kaine

Διαχρονικές αξίες.

Εικόνα red apple

Shot down in flames, ένα πράμα

Εικόνα savvas gridlock

https://www.youtube.com/watch?v=smanQ5wUkeg

Με αυτό το βίντεο αποδεικνύεται πως ο Περέιρα ΔΕΝ κινήθηκε απειλητικά εναντίον των βάζελων για να τους προκαλέσει, αλλά ενώ είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο αγνοώντας τους λαγούς (ούτε που τους κοίταζε), είχαν μπει ΜΟΥΛΙΚΑ λαγουδάκια μέσα στο γήπεδο και τον έβριζαν.

https://www.youtube.com/watch?v=XM8XbUpPI1I

Εδώ επίσης φαίνεται πως ΠΟΤΕ δεν έδειξε τα αρχίδια του ο Περέιρα στους οπαδούς της ΑΕΚ. ΠΟΤΕ. Πανηγύρισε έντονα πηγαίνοντας προς τη μεριά των παικτών που ήταν γύρω από τον σκόρερ Χάρα και μετά έκανε και κίνηση προς τους οπαδούς της ΑΕΚ που ΗΔΗ ΕΙΧΑΝ ΜΠΟΥΚΑΡΕΙ (φαίνεται ένα αντικείμενο να εκτοξεύεται προς τα πάνω του).

Εικόνα red apple

έτσ'

Εικόνα Chief Bromden

Κράτησα αυτό:

«Πάμε για το ντάμπλ, όπως αξίζει σε μια μεγάλη ομάδα. Ξέρουμε πριν ότι είχε γίνει ένα επικοινωνιακό παιχνίδι, μας είχανε στρεσάρει ότι θα γίνει το ματς με πολύ κόσμο, ότι έρχεται πολύς κόσμος από παντού. Ωραίος κόσμος, ωραία ατμόσφαιρα, αλλά ήρθανε εκεί που είμαστε εμείς. Εκεί που είναι ο Ολυμπιακός, εκεί που είναι πάντα, για να κατακτάει τίτλους. Τι ήρθαν να δουν; Ήρθαν να δουν τον Ολυμπιακό»

Ήρθανε εκεί που είμαστε εμείς...
Μπράβο ρε Σιόβα!

Εικόνα savvas gridlock

Μήπως προκάλεσε ο Σιόβας; Εγώ ψιλοντράπηκα που πανηγυρίζουν οι παίκτες μας μια νίκη κόντρα στην ΑΕΚ της Β' Εθνικής.

Εικόνα red apple

Τί; Γλύφεις κι εσύ Τσιφ;

Εικόνα Chief Bromden

Λήγει το συμβόλαιο μου το καλοκαίρι...

Εικόνα red apple

Γρήγορα ένα συμβόλαιο στο Πέντε!

Εικόνα CVRED

Εμένα μου αρέσει όλο αυτό που γίνεται.
Τσούζει η τρύπα τους τόσο πολύ που τελείωσαν τα αποθέματα Bepanthol στην Ελλάδα.
Πάρτε το χαμπάρι αλλόθρησκοι, ή θα αλλάξετε ομάδα ή θα ασχοληθείτε με το βελονάκι.

Εικόνα lets79

Είμαι και εγώ ντροπιασμένος....που δεν ήταν πεντακάθαρο χέρι και δεν είχε βγεί όλη η μπάλα έξω για να τσούξει η κωλάρα τους(με τα συγχωρήσεως δια την....λέξη),ακόμα περισσότερο!!!!!!!!!!

Εικόνα red apple

...ΝΤΡΟΠΗ ΣΟΥ!!!!!!!!!!