ΤΙ ΚΑΝΕΙ...ΝΙΑΟΥ -NIAOY ΣΤΑ ΚΕΡΑΜΙΔΙΑ;



 
Ελλάς! Η χώρα που λατρεύει τα...γατιά. "Γάτα είσαι", σου λέει ο άλλος κι εσύ ξέρεις πως εννοεί πως είσαι "ξύπνιος" -όχι έξυπνος...
Έχει σημασία να ξεχωρίζεις το "ξύπνιος", από το "έξυπνος". Το πρώτο δεν προϋποθέτει, υποχρεωτικά, το δεύτερο.

Ο υφυπουργός Κοντονής, απευθύνεται σε "ξύπνιους". Ο έξυπνος άνθρωπος καταλαβαίνει από τις αποφάσεις, τις ενέργειες, την παρουσία ή την απουσία του, πως το μόνο που δεν έχει κατά νου είναι να αποδώσει δικαιοσύνη και να είναι σύννομος με τους ισχύοντες κανόνες, εγχώριους και διεθνείς. Η όλη του κίνηση θυμίζει άνθρωπο που αποτελεί την ουρά μιας "γάτας". 

Οι γάτες δεν έχουν ηθική και δεν υπακούουν σε κανόνες, παρά μόνο στο ένστικτο και στις επιθυμίες τους. Είναι πρόθυμες να σκοτώσουν ακόμη κι αν δεν πεινούν. Πόσο μάλλον όταν η κοιλιά είναι άδεια! Προσπαθούν να ξεγελάσουν το θύμα τους με το αγγελικό νιαούρισμά τους, αλλά είναι, στην πραγματικότητα, τριχωτοί δολοφόνοι. Μόλις σκοτώσουν παύουν, αυτόματα, να ενδιαφέρονται για το θύμα τους. Εκτός κι αν είναι...Γαύρος!

Στην ελληνική ποδοσφαιρική αλάνα συμβαίνουν πράγματα αδιανόητα, εδώ και αρκετά χρόνια. Η κατάσταση έχει ξεφύγει, όμως, από τις αρχές του χρόνου. Η επιστροφή του Γαύρου στην κορυφή της βαθμολογίας και η διαφαινόμενη κατάκτηση ενός, ακόμα, πρωταθλήματος ξύπνησε το ένστικτο της "γάτας", στους φυσικούς εχθρούς μας. Χυμήξανε να μας φάνε. Ξεσαλώνουν, βέβαιοι οτι ο Κοντονής δεν αποτελεί τον κακό ... μπόγια που θα τους συμμαζέψει.

Γράφει ο Καρπετόπουλος, στο Sport24:

Κανονικά, μετά από όσα συνέβησαν στο ΟΑΚΑ, θα έπρεπε η ευαίσθητη σε θέματα βίας ηγεσία του Αθλητισμού, να χαλάσει τον κόσμο! Σε τελική ανάλυση αυτό που φάνηκε στο ΟΑΚΑ είναι ότι υπάρχει μια μερίδα οπαδών που γράφει στα παλιά της τα παπούτσια οποιαδήποτε απόφαση κάθε αρχής! Οσα νομοσχέδια και αν εξαγγέλλονται, όσες τιμωρίες και αν πέφτουν, όσες συσκέψεις και παρασυσκέψεις και αν γίνονται και όσες απειλές για αποκλεισμό των ελληνικών ομάδων από την Ευρώπη αν εκτοξεύονται, αυτοί οι οπαδοί (που υπάρχουν στις περισσότερες ομάδες) δεν αλλάζουν ρεπερτόριο! Κάποιος θα πει ότι είναι λίγοι: πολύ σωστά. Ομως λίγοι ήταν κι αυτοί που έκαναν τα επεισόδια στη Λεωφόρο. Γιατί στη μία περίπτωση υπήρξε αυτή η τεράστια ευαισθησία και στην άλλη δεν συνέβη σχεδόν τίποτα; Το βρίσκω παράξενο. Ο υφυπουργός Αθλητισμού κ. Σταύρος Κοντονής την επόμενη του ματς του ΟΑΚΑ συνεχάρη τους υπεύθυνους διοργάνωσης του αγώνα, αλλά και την ΕΠΟ για τη διαιτησία του Καλογερόπουλου και το σθένος του να μην ολοκληρώσει το ματς. Δεν πήρε καν την απόφαση, έστω για τα μάτια του κόσμου, να παίξουν και οι ομάδες της Φούτμπολ Λίγκ χωρίς θεατές και προσπέρασε ό,τι έγινε ανακοινώνοντας ότι οι ομάδες της Σούπερ λιγκ θα ξαναπαίξουν με άδεια γήπεδα και αυτή την αγωνιστική, εξαγγέλλοντας παράλληλα ότι θα υπάρξει μια νομοθεσία εξπρές για τα θέματα βίας: Και τέλος. Ολη η συμπεριφορά αυτή μαρτυρά πως οι αρμόδιοι πιστεύουν πως στο ΟΑΚΑ δεν έγινε και τίποτα!

Αν η σιωπή του Κοντονή μαρτυρά κάτι, αυτό είναι, κατά τη γνώμη μου, το ότι ενεργεί σαν σαμποτέρ. Υπονομεύει με κάθε απόφασή του τα θεμέλια ενός προβληματικού, συνολικά, προϊόντος, υιοθετώντας μια σαθρή, αριστερίστικη -υπό την έννοια της αποδόμησης του αστικού χαρακτήρα του ποδοσφαίρου- προσέγγιση για τα πράγματα. Αυτό αποτελεί μια κάπως "ιδεολογική" αντίληψη περί του προβλήματος. Επειδή, αν στρίψουμε στην επόμενη γωνία, θα αντικρύσουμε την αληθινή εικόνα.

Αυτά που συμβαίνουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο θυμίζουν κανονική ροή ζωής στην Κολομβία ή στην Ονδούρα, δηλαδή, τις χώρες της Λατινικής Αμερικής με τη μεγαλύτερη εγκληματικότητα. Απόπειρες δολοφονίας ποδοσφαιριστών και παραγόντων, δολοφονίες οπαδών, ξεκάθαρες απειλές κατά της ζωής διαιτητών, αχαλίνωτη οπαδική βία, κατάργηση της κοινής λογικής και του περί δικαίου αισθήματος. Τίποτε από όλα αυτά που περιγράφω δεν είναι τυχαίο. Απαρτίζουν τα γρανάζια μιας εν εξελίξει "επαναστατικής" διαδικασίας. Και οι "επαναστάσεις", αποσκοπούν στο να καταλύσουν μια μορφή εξουσίας και να την αντικαταστήσουν με μια άλλη. Μορφή εξουσίας είναι ο Γαύρος. Αφού ο Γαύρος δεν φοβάται τις φουρτούνες, μιας και ζει μονίμως στο νερό, οι "γάτες", πρέπει να τον ξενερώσουν αν θέλουν να τον φάνε!

Πώς ξενερώνεις ένα Γαύρο; Απλά! Ξενερώνεις το γόνο! Οι γαύροι νεότερης ηλικίας δεν έχουν βιώσει στο λέπι τους τα "πέτρινα". Δεν έμαθαν το τί σημαίνει να έχεις απέναντί σου Καπετάνιους, Μελισσανίδηδες και Καρράδες. Δεν έμαθαν το τί σημαίνει να έχεις για πρόεδρο της ΕΠΟ τον Τριβέλλα. Πολλοί από δαύτους συμπάσχουν κι από πάνω. Σου λένε "πρέπει να καταλάβουμε το πώς αισθάνονται κι αυτοί, τόσα χρόνια χωρίς τίτλους". Προς όλα αυτά τα "παραστρατημένα", από την υπερδοσολογία αντιολυμπιακής προπαγάνδας παιδιά αφιερώνω αυτή τη φωτογραφία που μας γυρίζει πίσω, στις ρίζες μας και στην παράδοση. Στη ρομαντική Ελλάδα του παρελθόντος, τότε που όλα ήταν δίκαια, καθαρά, ξάστερα, που ο κοσμάκης είχε δυό αυτοκίνητα και δύο εξοχικά και ήξερε πως δεν επρόκειτο να τον κυνηγήσει κανείς έτσι και έκλεβε την εφορία. Τότε που δεν είχαν εμφανιστεί ακόμη, στο προσκήνιο, ο Σώκρατες και ο Βαγγέλας!

Δείτε εικόνα και βγάλτε συμπεράσματα
 
ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

Ο άφαντος Κοντονής επιτρέπει σε βάζελους και αεκτζήδες χουλιγκάνους να περιφέρονται ανεξέλεγκτα, ανά την Αττική.
Ο άφαντος Κοντονής επιτρέπει στη "δικαιοσύνη", να ψαχουλεύει στ' άχυρα του Ολυμπιακού για να 'βρει ψόφιους ψύλλους.
Ο άφαντος Κοντονής επιτρέπει στον Μελισσανίδη και στον Αλαφούζο να περιφέρονται, ατιμώρητοι, για τα όσα τους καταμαρτυρούνται με επίσημα στοιχεία και καταγγελίες.
Ο άφαντος Κοντονής επιτρέπει την αδικία στο όνομα της δικαιοσύνης.    

Τί κάνει, τελικά, νιάου-νιάου στα κεραμίδια;
       
ΥΓ. Θα με ρωτήσει κάποιος, αν αυτά αφορούν σε όλο φάσμα του αθλητισμού. Φυσικά και όχι! Το μπάσκετ αποτελεί, χρόνια τώρα, μια όαση πολιτισμού, ισονομίας και ισοπολιτείας όπου, ευτυχισμένες πουλάδες βόσκουν χαρωπά τριφύλλι, για να γεννήσουνε χρυσά αυγά!
   
Red Apple 

 

 

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Σαν να του ψυθιρίζει κάτι του διαιτητή, μέσα απ΄τα δόντια, ο από πίσω του κι ο ρέφερης κάνει λίγο την κεφάλα πίσω για να τον ακούσει καλύτερα...

Εικόνα red apple

Ή γέρνει ελαφρώς, με την πρόθεση να απομακρυνθεί μπας και τούρθει, του Καβούρια, η οσμή από το σκατό

Εικόνα Fanatik

Καλημερίζω τα αλάνια! Επειδή πολύ μιλήσαμε για τους βαζελόγαυρους και τη μόδα της "ντροπής" για ομάδα-διοίκηση-προπονητή (αλήθεια πόσες φορές έχουν ντραπεί οι τόσο "υγιώς" σκεπτόμενοι φίλαθλοι για τον ΟΣΦΠ τα 5 χρόνια της ΔΥΝΑΣΤΕΙΑΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗ;) εγώ θέλω να τονίσω ότι υπάρχουν ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΓΑΥΡΟΙ που δε ζήσαμε πέτρινα χρόνια. Που γαλουχηθήκαμε με νίκες και τίτλους. Που δε βλέπαμε τρομερή μπάλα, υπάρχουν 4-5 σαιζόν που πήραμε τίτλο χωρίς εντυπωσιακό ποδόσφαιρο. ΠΑΝΤΑ όμως αυτό που ξέραμε ήταν το ιερό καθήκον της επικράτησης. Όποιος νομίζει οτι το πνεύμα του Συνδέσμου αυτού είναι η ήττα, ο συμβιβασμός, η μιζέρια, ειλικρινά ας φύγει. Δε θα αφαιρέσει τίποτα απ' τη δυναμική του Οργανισμού αυτού. Το λογικό άλμα "Δεν παίζω τρομερή μπάλα"-> "Δεν θέλω τη νίκη" καλλιεργείται, δεν υπάρχει από μόνο του σε κανέναν ζωντανό Ολυμπιακό οργανισμό. Θυμάμαι την Ευρω - Μπανάθα των 4 σέντερ μπακ και της Μαγιόρκα και του Μένιου, της ΑΕ6 του τίμιου Ντέμη τη σαιζον των 12 πέναλτυ στο 0-0 με πρώτο σκόρερ Τσάρτα, τους πρωταθλητές του 1ου ή του 2ου γύρου να χάνουν σε 3 αγωνιστικές το πρωτάθλημα, ΘΥΜΑΜΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗ ΠΟΥ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΤΗ ΡΙΓΩΤΗ ΤΟΝ ΠΡΕΝΤΡΑΓΚ ΤΖΟΡΤΖΕΒΙΤΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟΝ REM- ΥΠΝΟ ΕΠΙ 14 ΧΡΟΝΙΑ. Μην πιάσω το μπάσκετ. Μια μόνο χρονιά είχε ο θρύλος χειρότερη ομάδα απ' τους αντιπάλους του, το 2010. Καμία άλλη. Σε πρωταθλήματα 30+ αγωνιστικών μετράει η ποιότητα του ρόστερ. Η καλύτερη και πιο έμπειρη ομάδα πάντα κερδίζει. ΠΑΝΤΑ. Νόμος. Αυτά είναι τα απλά που χρειάζονται Πρασινοφρουρούς και SapioDNA για να ξεχαστούν.
ΥΓ. Όσο υπάρχουν παιδιά που έκλαψαν στο Ζερλάν με τη σφαγή, που έκαναν εμετό στο γκολ του Τζέρραρντ, που δεν πήγαν σχολείο μετά την μαλακία στο Ντελε Άλπι, που πήγαν με καρότα στο σχολείο μετά το 3-0 στη Ριζούπολη, που έχασαν τη φωνή τους πρόπερσι στο καλάθι του Πρίντεζη, που γελάγανε αυτάρεσκα όταν πέταξαν 4 στην Κούλα το '02, παρά την επική σφαγή εκείνης της σαιζόν (αυτά ξεχνιούνται εύκολα), ΔΕ ΦΟΒΑΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ. Και είναι πολλά αυτά τα παιδια μπροστά στους αποτριχωμένους του twitter που ανακάλυψαν το θρύλο στα 20 τους.

"Και το Μάη θα είναι ωραία με την Κούπα στον Περαία". Τελεία. Χαρίστε κάτι που σας ανήκει. Οι τίτλοι ανήκουν στο Δαφνοστεφανωμένο, τον μεγάλο και τρανό.

Εικόνα Ψηλός

Συμπληρώνω το υπέροχο υστερόγραφό σου: ...και που βρέθηκαν, σε τρυφερή ηλικία, σε μία από τις πρώτες φιέστες των 7 συνεχόμενων, "στα σκαλοπάτια και στα τσιμέντα", και που σε κάτι ματς σαν το 2-4 από 2-0 επί του βάζελου το '98 άρχισαν να συνειδητοποιούν τι εστί Θρύλος, που έκλαψαν με το γκολ του Κόντε, που αποζημιώθηκαν στον τελικό του '99 με τους 10 παίχτες, που ανατρίχιασαν από καύλα, δέος κι ενθουσιασμό στο 3-3 με τη Ρεάλ, που σιχτίρισαν στο χέρι του Ρομπέρτο Κάρλος, που ντρέπονταν να κυκλοφορήσουν μετά το 3-0 από την Α.Ε.Κ. το 2000, που γέλαγαν ασταμάτητα μετά το 1-4 στη Λεωφόρο κι ύστερα πληγώθηκαν στον τελικό της Φιλαδέλφειας, που είδαν την ομάδα να φτάνει λίγα δευτερόλεπτα από την επική ανατροπή στο Ριαθόρ κι ύστερα να καταρρέει ολοκληρωτικά, που ένιωσαν περήφανοι με το Τσάμπιονς Ληγκ του πόλο το 2002, όταν οι Άλλοι ψάχνανε μπρατσάκια, που δε μπορούσαν να κοιμηθούν από την έκσταση μετά το 6-2 επί της Λεβερκούζεν, που δε μπορούσαν να κοιμηθούν από την αγανάκτηση μετά το 3-0 από τη Μακκάμπι Χάιφα μες στην κατακόκκινη Κύπρο, που ήταν παρόντες στην κατεδάφιση της θύρας 7 του παλιού Καραϊσκάκη απ' όπου πήραν ένα κομμάτι μάρμαρο σα φυλαχτό, κι ας ήταν αγέννητοι όταν έγινε η τραγωδία της, κι ύστερα στο Δημοτικό θέατρο, στη φιέστα για το 7ο, που δεν πίστευαν στην ατυχία τους μετά το 1-0 από τη Γαλατά σεράι, που ένιωσαν δικαίωση την ώρα που τους κάρφωνε ο Μαυρογενίδης στον επαναληπτικό, στο 3-0 της Ριζούπολης, που βάραγαν κεφαλιές στον τοίχο μετά τον τελικό μπάσκετ του '04 με τον Άρη στη Λαμία, που έβραζαν από οργή μετά το ντέρμπυ του Δούρου, που προδόθηκαν στον τελικό της Νέας Σμύρνης, που άκουγαν ότι ήρθε ο Ριβάλντο και δεν το πίστευαν, που αηδίασαν με τη μαφία της ΟΥΕΦΑ με τη σφαγή με τη Νιουκάστλ, που ένιωσαν και πάλι περήφανοι με το Τοπ Τημς Καπ του βόλλεϋ το 2005, παρά το θάψιμο της είδησης από τους ΑΡΔ, που απολάμβαναν τη ξενέρα των "αντικειμενικών" όταν μετέδιδαν το 0-2 του Τζόλε στο Ο.Α.Κ.Α. την πρώτη αγωνιστική του '05-06, που φώναζαν "βάλτε όλο το DVD στον κώλο" στο 3-2 στο β' γύρο, που γιόρταζαν σαν Ανάσταση το διπλό επί της Βέρντερ, που ένιωσαν ασύγκριτα περήφανοι με την εμφάνιση στο Μπερναμπέου, παρά το 4-2, που στο 3-0 με τη Βέρντερ δεν είχαν βρει εισιτήριο κι ήταν μαζεμένοι έξω από το γήπεδο, προσμένοντας να γίνει ντου, που φώναζαν με όλη τη δύναμη της καρδιάς τους "ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ" μετά το 4-0 στους ακατονόμαστους, που βρέθηκαν στο Ο.Α.Κ.Α. στον τελικό του '09 με την Α.Ε.Κ. και στο τέλος δεν είχαν δύναμη να πανηγυρίσουν από την ένταση και την εκτόνωση, που ήταν μέσα στο 1-2 από τη Μέταλιστ το '12 και πικράθηκαν, που ήταν στο Σ.Ε.Φ. στον 5ο τελικό του '12 με τους αντίχριστους, όταν έσπασαν τα πέτρινα, που ξανάνιωσαν περήφανοι και βασιλιάδες της Ευρώπης μετά την κατοστάρα στους βάζελους της Ισπανίας το '13 στο Λονδίνο, που δεν πίστευαν στα μάτια τους και μετά στην ατυχία τους πέρσι με τη Μάτζεστερ, που στο γκολ του Μήτρογλου με την Ατλέτικο και του Κασάμι με τη Γιουβέντους ταρακουνούσαν τους διπλανούς τους στο γήπεδο, που μπάφιασαν με τις πράσινες πουστιές στο μπάσκετ, που... που... που...
"Για τ' όνομά σου, την ιστορία..."

Εικόνα apostolos gaganis

Είκοσι με τόνο για το υστερόγραφό σου...

Μπράβο ψυχάρα Φανατικέ!

Εικόνα CVRED

Έχεις 100% δίκιο φίλε.
Το μόνο κακό της υπόθεσης των βαζελόγαυρων, είναι πως κάποιοι απο αυτούς, την παραμύθα που τρώνε, με τη χαζομάρα που τους δέρνει, την κουβαλάνε και στο γήπεδο, κάνοντας κακό στην ομάδα.
Ναι, έχουμε άλλη ποιότητα συμπεριφοράς στο γήπεδο, αλλά με "κάποιο τρόπο", πρέπει αυτοί οι τύποι, να αποχωρήσουν απο το Ναό. Πρέπει να προστατέψουμε την ομάδα μας, ακόμα και απο τους "δικούς" μας.

Εικόνα red apple

Από τις λίγες φορές που ένας...ΦΑΝΑΤΙΚΟΣ ακούγεται τόσο λογικός! Με επικάλυψες σύγγαυρε!

Εικόνα kostas sf

Θα ηθελα να αναφερθώ στους γαύρους που ειναι μικρής ηλικίας και όπως λέει και στο άρθρο και δεν έχουν ζήσει τα πέτρινα χρόνια. Στην εποχή που το Ίντερνετ τα κινητά, οι υπολογιστές κτλ. έχουν μπει και έχουν γινει ενα κομμάτι στην καθημερινή ζωή ενός εφήβου οι ίδιοι παραπλανιουνται απο οτι τους πλασάρει ο καθένας οπότε πιστεύω ειναι λάθος να κατηγορούνται για αυτήν την ιδέα που έχουν για τον ολυμπιακο που παρουσιάζεται απο τα ΜΜΕ εμεσσα ως η πιο βρώμικη ομαδα του ελληνικού αθλητισμού.

Εικόνα red7neck

Συμφωνώ σε όλα κόκκινο μήλο! Πλέον η αντιολυμπιακή προπαγάνδα έχει φτάσει σε τέτοιο σημείο που ακόμη και οι ίδιοι οι Ολυμπιακοί πέφτουν στην παγίδα! Περιμένω από εσάς τους αρθρογράφους προσωπικά την άμεση επίθεση σας προς το σιχαμένο γαμημένο αντιολυμπιακό και συνάμα τροφοδοτούμενο με λεφτά του Αλαφούζου site, www.sdna.gr!! Πραγματικά είναι να σπάσεις την οθόνη! Ορίστε ορισμένα παραδείγματα!

http://www.sdna.gr/gr/gnomes/vasilis-papatheodorou/article/21996/giati-g...

http://www.sdna.gr/gr/stis-grigores/

http://www.sdna.gr/gr/gnomes/giorgos-kosmas/article/22013/podosfairiki-a...

Τέτοια λάσπη δεν έχω ξαναδεί με τα μουνόπανα γαμώ τον πούστη το Παπαθεοδώρου και το γαμημένο το πουστροσωματείο του!

Εικόνα red apple

Κόντεψες να τον βρίσεις! Έτσι είναι...Μας βγάζουν το φορτηγατζή από μέσα μας

Εικόνα μαουνιέρης

Διόρθωση: όχι τον φορτηγατζή, αλλά τον... μαουνιέρη μάς βγάζουν από μέσα μας, σύγγαυρε!

Εικόνα red apple

I Humbly apologise sir!

Εικόνα el trick

Το ζητούμενο για μένα δεν είναι τόσο η περιγραφή της πραγματικότητας.
Είναι
1. ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΩΣ ΘΡΥΛΟΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ;;;;;
2. ΑΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ (πιστεύω ακράδαντα ναι μπορούμε) ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ;;;;
3. ΘΑ ΚΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΔΟΥ;;;;;
Υ.Γ. Παράδειγμα. Ένα πράμα που σίγουρα θα είναι κάτι είναι η ΕΦΑΡΜΟΓΗ της εξαγγελίας του Προέδρου περί ονομάτων και στοιχείων.
Υ.Γ. 2 Οι νεόγαυροι = βαζελοι με άλλο όνομα δεν πρόκειται να αλλάξουν. Δεν χρειάζεται να σπαζόμαστε για την πάρτι τους.

Εικόνα red apple

Δεν είναι άσκοπο να "περιγράφεις", κάτι για το οποίο πολλοί, εκεί έξω, δεν έχουν, ενδεχομένως, ιδέα, ή δεν έχουν συλλάβει στην πραγματική διάστασή του. Εξ ου και η "ΑΝΤΙΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ". Σκοπός της αντιπροπαγάνδας είναι να εξουδετερώσει τα αντίπαλα επιχειρήματα. Αυτά δεν κάνουν οι απέναντι; Δεν επηρρεάζουν δικούς μας; Ε, εμείς προσπαθούμε να τους "ξεστραβώσουμε". Είδες τη φωτογραφία με τον Καβούρια; Είδες το πώς στέκεται σούζα ο κόραξ; ΧΕΣΜΕΝΟΣ είναι. Αυτό συνέβαινε επί χρόνια και μας το έτριβαν και στη μούρη. Αυτά λοιπόν να τα βλέπουν όλοι όσοι σιχαίνονται τον Μαρινάκη που "αγοράζει και στήνει τα παιχνίδια, ελέγχει τη διατησία και παντελονιάζει τα λεφτά"! Κατά τα άλλα, χρειάζεται να τους ξεσκεπάσουμε με στοιχεία. Έχεις δίκιο. Κι εγώ το περιμένω

Εικόνα el trick

"ΚΑΝΟΥΜΕ

Εικόνα Ερυθροφύλακας

Μπράβο η ουσία, το ζουμί της αντιολυμπιακής φρενίτιδας ειναι αυτό. Στο πλαίσιο του άρθρου, καλό ειναι να κινούνται όλες οι ολυμπιακές φωνές, να αφυπνισθεί η συνείδηση του κόσμου και να θωρακιζόμαστε απέναντι στα διαρκή χτυπήματα. Συγχαρητήρια

Εικόνα Kaine

Από ταινία με τον Κλιντ Ίστγουντ η φωτογραφία;

Εικόνα red apple

Πώς το κατάλαβες; Κι έχει γυριστεί στα Ζωνειανά!

Εικόνα REDNYC

POLY SWSTOS - AYTO POU MOU KANEI ENTYPWSH EINAI H PHOTO: DES PWS KATHETE TO KORAKI SOUZA MPROSTA STON KABOUROGIANNH! SAN STRATIWTAKI! TETOIA ETHIMA THELOUN NA FEROUN STO ELLINIKO PODOSFAIRO GIA NA "EXIGIANTHEI" - AM DE! RE, SAS GAMAEI O VAGELLAROS RE!

Εικόνα red apple

Ούτε καν προσοχή. Έχει αρχίσει να γέρνει προς τα πίσω, ενώ ο Καπιτάνο του γρυλίζει μέσα από τα δόντια και την τσιγάρα στο στόμα: "κοίτα τη γροθιά μου".

Πρώιμο ποδοσφαιρικό bulling, για να χρησιμοποιήσω μια λέξη του συρμού

Εικόνα mikele7

BOULLING ΠΟΛιΤΙΚΟ πανω απ΄ολα απο τον ΒΑΖΕΛΟΚΟΝΤΟΝΗ.
θυμηθειτε το, αυτος θα καταστρεψει τον ΒΑΖΕΛΟΤΣΙΠΡΑ!
οσο για τον καπετανιο της ΡΟΔΕΣΙΑΣ,εχει τη χουφτα του
μισανοιχτη,γιατι ειναι ετοιμος να τραβηξει πιστολι.
RED APPLE,καταπληκτικο το αρθρο σου!

Εικόνα red apple

στη συγκεκριμένη φωτό επιδεικνύει ...αυτοσυγκράτηση. Στη χούφτα, αν παρατηρήσεις, κρατά αναπτήρα!