Η ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΠΑΡΑΝΟΙΑΣ



Καθώς πλησιάζει η Ανάσταση του Κυρίου σταχυολογώ για πάρτι σας, ψήγματα της καθημερινής παράνοιας που συνεπαίρνει τους Γραμματείς και Φαρισαίους της ελληνικής αθλητικής επικαιρότητας: 

Καλή Ανάσταση!

Ο Μελισσανίδης επιστρέφει από τις Γιου Ες οβ Έι και μόλις τακτοποιήσει τα συμπράγκαλά του και κάνει το μπανάκι του για να φρεσκαριστεί, θα καταπιαστεί με την Αγιά Σοφιά και τους Οστρογότθους που απειλούν να τη γκρεμίσουν πριν καν αυτή κτιστεί.

Καλή Ανάσταση!

Ο εισαγγελεύ του εισαγγελέως, ώ εισαγγελεύ, δεν πρόκειται να κάνει Επιτάφιο και Ανάσταση επειδή ξεστραβώνεται στα βίντεο, ψάχνοντας στ' άχυρα των φαλτσοσφυριγμάτων του Σπάθα για να βρει βελόνες αδικίας του καφενέ "ΤΑ ΤΡΙΑ ΑΔΙΚΕΜΕΝΑ ΑΔΕΡΦΙΑ".

Καλή Ανάσταση!

Ο Καρπετόπουλος θυμάται, από το πουθενά, τον Βαλβέρδε και αναπολεί περασμένα μεγαλεία και διηγώντας τα να κλαις και να οδύρεσαι, στον πάγκο του Θρύλου. Ο Περέιρα είναι βλαχαδερό, ο Μίτσελ ήταν λιμοκοντόρος, δεν τους πιάνει κανείς από πουθενά.  

Καλή Ανάσταση!

Πρωτοσέλιδο στη SportDay και στους GOAL...TIMES η νίκη των "χρυσών μωρών" του παοκ στον τελικό με τον Ολυμπιακό. Δημοσιογραφία επιπέδου "εμείς οι βλάχοι ό, τι κάτσει".

Καλή Ανάσταση!

Ο Δήμος Μπουλούκος δεν είναι καθόλου αισιόδοξος για τις εξελίξεις στην υπόθεση των στημένων και της εγκληματικής οργάνωσης στο ελληνικό ποδόσφαιρο και βλέπει εφιάλτες με Λερναίες Ύδρες και άλλα προϊστορικά τέρατα! Το παιδί ονειρεύεται καταδίκη του Ολυμπιακού αλλά δεν του βγαίνουν τα κουκιά.

Kαλή Ανάσταση!

Ο Μιχάλης Τσώχος τρώει τα νύχια του από την αγωνία, για το πώς θα αντιδράσει η Ουέφα όταν ο Κοντονής θα της πει "για ποιά ΕΠΟ μου μιλάτε; Γι αυτή που τα μισά στελέχη της είναι κατηγορούμενοι για σύσταση, διεύθυνση ή συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση;" Αυτός και πώς θα χλαπακιάσει το αμνοερίφιο το σιτευτό, μέρες που 'ρχονται!

Καλή Ανάσταση!

Οι φίλοι του Απόλλων Σμύρνης (ονομαστική ο ΑΠΟΛΛΩΝ, γενική του..ΑΠΟΛΛΩΝ, έτσι κλίνουν το όνομα οι περισσότεροι τίμιοι συνάδελφοί μου, συμπεριλαμβανομένου του πουλέν μου, Τσάρλι!) έβριζαν εν χορώ τον Ολυμπιακό καθήμενοι επί των κερκίδων made by... Κόκκαλης! (μόλις σχεδόν τρία εκ. ευρώ κόστισε στον καταστροφέα η ανάπλαση της ριζούπολης που την ονόμασαν, "τιμής ένεκεν" στον αναπλαστή της "Γιώργος Καμάρας", οι τρισάθλιοι ιεχωβάδες)

Καλή Ανάσταση!

O στρατιωτικός διοικητής του ελληνικού ποδοσφαίρου αντιστράτηγος Κοντονής αλλάζει, σαν αστραπή, κατεύθυνση -οι αμόρφωτοι το λέμε κωλοτούμπα- μόλις ανακοινώνεται το τρελό μπικικίνι που έχει μοιράζειν η Ουέφα στις διοργανώσεις της. Ο μίστερ φερέφωνο ολκής θα τα δώσει, τώρα, όλα για να "βρεθούν λύσεις"!    

ΔΩΣΕ ΠΟΝΟ ΘΡΥΛΕ ΜΟΥ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα KYTHNOS 7

Όλοι οι κωλοδημοσιογραφοι από εχθές κάνουν παρέλαση στο δικαστικό ρεπορτάζ. Κάθε μία ώρα εμφανίζεται κι ένας και λέει τη λαλακια του δείχνοντας τη μεγάλη πίκρα τους για τις εξελίξεις της υπόθεσης του 2011.
Απ ότι φαίνεται έχουν πάρει τα χαμπαρια τους και για τις υπόλοιπες ιστορίες... Αλήθεια θα ήταν ενδιαφέρον να γίνει μια άρση τηλ. απορρήτου των παπαγάλων, για να δούμε ποιος τους δίνει εντολές. 'Η να γίνει ένας έλεγχος από το σδοε να φανεί ποιος πραγματικά τους πληρώνει.
Πάντως η φράση "θα γελάσει κάθε πικραμένος" δεν ταιριάζει στην περίπτωση γιατί ως μόνιμοι πικραμένοι που είναι (ουγκ, ποα, αεκ) δε θα γελάσουν ποτέ τους...

Εικόνα red apple

Σωστότατο το τελευταίο που έγραψες

Εικόνα Romain

Το DOUBLE θα δώσει πολύ ΠΟΝΟ!

Άρχισαν να προβάλουν την κ15 του Μπαοκ.

Τα στημένα του 2011 η περίφημη Coriopolis? Άνθρακας ο θησαυρός!

Η "Εγκληματική Οργάνωση" ενα αλλο ΚΑΖΟ!

Βλέπω τα βαζελακια σιγά σιγά να ξυπνάνε. Δεν γίνεται να ειναι ολα σε τόσο μεγαλο λήθαργο. Δεν γίνεται η δεύτεροι να ειναι τόσο ηλίθιοι. Διαφορετικά θα πρεπει να τους αφαιρέσουμε το βαθμό!

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!

Εικόνα REDNYC

KATAPLHKTIKO RE KOKKINO MHLO! :-)

EGW APLA NA PROSTHESW SE OLA TA ARDAKIA POY MAS DIAVAZOUN MHPWS KAI MATHOUN KATI PARAPANW GIA TIS MHNYSOYLES POY ERXONTAI:

ARDAKIA GERA KAI VIX GIA TA LAIMA! HAHAHA!!!

Εικόνα Red Dragon

Εξαιρετικο αρθρο.Σε ολους αυτους ξεχασες και τον Αρουλη τον Ασβεστα που αυτοαποκαλειται σε αρθρο του και σταρ της επικαιροτητας (ασχετο αν δεν εχει ιδεα απο Αθλητικο Δικαιο και ξημεροβραδιαζετε στα δικαστηρια ολημερις για να κλεψει καμια δηλωση).Σταρ της επικαιροτητας που δημοσιευουν παρανομα δικογραφα και που ενω επιλεγουν να σταθουν στον Γαζωρο μαλλον απο την υπερβολικη δουλεια ξεχνανε οτι στην Βεροια προωθουν ¨καποιοι¨ Ιβιτς για τεχνικο και Βρυζα για ΤΔ αλλα ειπαμε το δικαστικο ρεπορταζ περιοριζεται στον... Μητσο(Ελευθεροπουλο).
Δικαστικο ρεπορταζ λεει αλλα με φιλτραρισμα καθως δεν μας ενδιαφερει καμια αλλη ομαδα πλην του βιαστη τους(Ολυμπιακος).
Καμια αναφορα απο το σαιτ που ανασαινει απο τα δανεια(ποσα δανεια πια...?) για την απαλλαγη ΒΜ.
Βεβαια αυτος που ειναι διευθυντης εκει ηταν τοτε σε αλλο ¨αντικειμενικο¨ μεσο οποτε δεν την γλυτωνει.
Για να δουμε αν τους βρει ολους αυτους η Πρωτομαγια στα γραφεια τους ή θα περιμενουν να τελειωσει και η τελευταια παραμυθα που εκκρεμει...

Εικόνα red apple

Δράκε, δεν γίνεται να ασχοληθώ με όλους. Επιλέγω πάντα τον...αφρό! χαα ααχχααα

Εικόνα Red Dragon

Χχαχαχαχα σωστος.Γι αυτο ειμαστε αλλωστε και εμεις.

Εικόνα apostolos gaganis

Eεεε...εδώ, οφείλω να συγχαρώ! Πιπεράτο και καθόλου νηστήσιμο... Απ΄το ΄΄πιάτο΄΄ σου, τσίμπησα λίγο παραπάνω απ΄τον...Απόλλων Σμύρνης. Του΄χω αδυναμία, βλέπεις... Σαν να τόξερες ρε μπαγάσα...

Εικόνα red apple

Στο πρόσωπό μου, Απόστολε, βρίσκεις έναν συνοδοιπόρο σε τέτοια θέματα!

Εικόνα apostolos gaganis

...Ως αναφορά...τον Τελώνη, σύγγαυρε Αδαμ, αυτός - παρά το αντιπαθές επάγγελμά του - ήταν μετριοπαθής, αυτοταπεινώθηκε και δικαιώθηκε, σε αντίθεση με τον Φαρισαίο, τον ΄΄κενοδοξίαν νικώμενον΄΄ με την ΄΄μεγάλαυχον φωνήν΄΄, που μισήθηκε... Μεγάλη Πέμπτη σήμερα, στο ψαλτήρι και...΄΄Εξέδυσάν με τα ιμάτιά μου και ενέδυσάν με χλαμύδα κοκκίνην...΄΄.

ΑΝΤΕ, ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ! ΘΡΥΛΟΣ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!

Εικόνα red apple

Καλά που μου το έθιξες Απόστολε...Γραμματείς ήθελα να γράψω...κάτσε να το διορθώσω!

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ