ΤΟ ΘΕΡΙΟ Η ΝΤΝΙΕΠΡ



Δουλειά δεν είχε ο διάολος...παρενοχλούσε τα παιδιά του!

Με αφορμή τη διαιτησία στο χθεσινοβραδυνό ματσάκι της Νεαπόλεως με τον Δνείπερο ο πρόεδρος της ιταλικής ομάδας, Αουρέλιο ντε Λαουρέντις εκφώνησε πύρινο λόγο ενώπιον των φρατέλων αρδιτών, καταγγέλοντας τον Πλατινί, αυτή τη μεσόκοπη δολοπλόκα γαλλίδα, την Ουέφα του και τους κόρακες που κατακύρωσαν το ανύπαρκτο γκολ της ισοφάρισης, των Ουκρανών.      

http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/marionetes-oi-diaitites/3085949

Οκτακόσια εβδομήντα δύο χιλιόμετρα ανατολικότερα, στην Αθήνα και στον Πειραιά, φούντωνε η αντιπαράθεση μεταξύ όλων όσοι υποστηρίζουν οτι ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε, τελικά, από ένα θεριό και εκείνων που δεν μπορούν, ακόμη, να το χωνέψουν!

Προσωπικά, ανήκω στη δεύτερη συνομοταξία. Ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε εξαιτίας, αφενός της "χαλαρής" αντιμετώπισης των δύο αναμετρήσεων με τους Ουκρανούς και αφετέρου, του παράγοντα "διαιτησία".         

ΤΟΝ ΧΤΥΠΗΣΕ...ΑΣΤΡΟΠΕΛΕΚΙ

Από τον Καράσεφ στον Σέργκενχοφερ μεσολάβησαν λίγοι μήνες. Στο Μάλμε, η σφυρίχτρα του Ρώσου, ο οποίος απέδειξε οτι είναι μια χαρά κόρακας στην αναμέτρηση της Εθνικής Ελλάδας με την Ουγγαρία, ήταν ολοφάνερο πως αποτελούσε ευγενική χορηγία του γαλλοϊταλικού ομίλου "Forza Juve". Και τα δύο γκολ των Σουηδών προήλθαν από επιθετικά φάουλ στους αμυντικούς μας. Ακυρώθηκε γκολ του Μήτρογλου ως οφσάιντ του Νντινγκά, σε φάση στην οποία ο βοηθός κόρακος θα πρέπει να χρησιμοποίησε διαστημική τεχνολογία για να το εντοπίσει. Επίσης, δεν δόθηκε πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ του Μανιάτη, ενώ πήγαν άκλαφτες και δυό αποβολές-μαρρρς, σε βάρος παικτών της Μάλμε. 

Στο Κίεβο, ο Αυστριακός κόρακας έπαθε επιλεκτική σκοτοδίνη σε καθαρό χέρι-πέναλτι των Ουκρανών, ενώ ακύρωσε με εκνευριστική σιγουριά γκολ του Μήτρογλου, ανακαλύπτοντας σπρώξιμο στον αμυντικό της Ντνιεπρ ο οποίος σωριάστηκε στο έδαφος σαν να τον χτύπησε αστροπελέκι.

Στον επαναληπτικό, στο Φάληρο, ο Ολλανδός κόραξ Μακέλι, απέβαλε πολύ εύκολα τον Μιλιβόγεβιτς, στις αρχές του δεύτερου ημίχρονου, σε μαρκάρισμα από πίσω που έχει γίνει δέκα μέτρα πριν από το κέντρο του γηπέδου, προς την περιοχή της Ντνιεπρ, σε φάση όπου έχουμε δει τους περισσότερους, από το είδος των κοράκων, να τιμωρούν την παράβαση με κίτρινη κάρτα. Παράλληλα, δεν απέβαλε δύο από τα τσεκούρια των Ουκρανών με δεύτερες κίτρινες κάρτες. ΄Ετσι, απλά όμορφα και ευρωπαϊκά ο Ολυμπιακός αποκλείστηκε, προς δόξα των αετομάτηδων αρδιτών. Δεν θα ασχοληθώ με το αν η ομάδα έπαιξε καλό ποδόσφαιρο ή όχι. Αλλά και ποιός μπορεί να ισχυριστεί πως επειδή δεν έπαιξε τη μπάλα της ζωής του έπρεπε, ο Ολυμπιακός, να αποκλειστεί; 

Την παραμύθα με τις "κακές" εμφανίσεις και τους "δίκαιους" αποκλεισμούς του Ολυμπιακού, την έχουμε μάθει απέξω κι ανακατωτά εδώ και χρόνια!       

https://www.youtube.com/watch?v=wH-aHwtnrm8

ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΔΑΚΤΥΛΟΣ ΤΟ ΚΩΛΟΔΑΚΤΥΛΟ ΣΤΗΝ ΝΑΠΟΛΙ

Μέρες πριν από την κλήρωση για τη φάση των 32 του Γιουρόπα Λιγκ, απευχόμουν πιθανό συναπάντημα με τους Ουκρανούς. Σε όλους όσοι έδειχναν να απορούν με τη σκέψη μου έλεγα, με μανιοκαταθλιπτική εμμονή, το εξής: "Φοβάμαι πως επειδή η ευρωπαϊκή Δύση υπερασπίζεται τα δίκαια της Ουκρανίας στη διαμάχη της με τον Πούτιν, δεν θα τόχει σε τίποτα να ευνοήσει κάποια ομάδα της από εκείνες που συμμετέχουν στις ποδοσφαιρικές διοργανώσεις της. Και επειδή ο Ολυμπιακός είναι, διαχρονικά, το εύκολο θύμα στις σκευωρίες και στα μονταρίσματα της Ουέφα, έτσι και μας κάτσει η Ντνιεπρ, να βρούνε την ευκαιρία για μας σφάξουνε, ξανά, στο...γόνυ!". Μήπως υπήρξα υπερβολικός;

Δεν γνωρίζω αν η διαιτησία έπαιξε καθοριστικό ρόλο και στους δύο προηγούμενους γύρους του Γιουρόπα Λιγκ, όταν οι Ουκρανοί απέκλεισαν τον Άγιαξ και την Φου Κάπα Μπρίζ. Αυτό που γνωρίζω είναι εκείνο που έμαθε, χθες, αργοπορημένα και ο καημένος ο ντε Λαουρέντις. Μέγεθος "Ντνιεπρ" δεν υπάρχει. Αλλά για τις εκάστοτε ανάγκες των πεντακάθαρων εξυγιαντών ευρωπαίων, που μας κουνάνε διαρκώς το δάκτυλο, πάντα θα υπάρχει μια "Ντνιεπρ", για να μεγεθύνουν.

Καληνύχτα Τζον Μπόι...

https://youtu.be/cp7_u0kcQRo

Red Apple           

Σχόλια

Εικόνα mikele7

red apple,εισαι και ησουν σωστος,εγω θα προσθεσω οτι δεν ειναι μονο
ευρωπαικη υποθεση αλλα και αμερικανικη,γιατι θελουν την ουκρανια
και στο ΝΑΤΟ.πρεπει λοιπον να σπρωξουν παση θυσια την μετρια ομαδα
απο την εμπολεμη ζωνη,σε αντιθεση με τον γρηγορο αποκλεισμο ισχηροτατων
ρωσικων ομαδων.οσο για τη JUVE ο πλατινι ειχε δυλωσει πριν απο το
μεταξυ μας παιχνιδι "θελουμε τη JUVE παλι στην ευρωπαικη ελιτ".
το δικο μου παραπονο ειναι οτι ενω στην ελλαδα ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ καταφερε
να παιζουν οι διαιτητες στο σχεδον 50/50,στην ευρωπη σχεδον παντα,
μας αδικουν,παρολο που υπαρχει εκει ο θεοδοριδης.

Εικόνα red apple

Άσε βρε Μικέλε μου, μεγάλη πίκρα η τελευταία φράση σου... Ευρωπαϊκή διάκριση δίχως έστω τη διαιτησία στα ίσα της, δεν επιτυγχάνεται