ΤΟ ΤΣΙΡΚΟ ΤΟΥ ...ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΗ!



ΠΟΥΘΕΝΑΝΙΑΔΑ

Hμερήσιο ενημερωτικό δελτίο RATM

φύλλο δεύτερο

Ο Γατούλης Τιγράκος είναι πολυάσχολο ον. Σαν Φαντομάς κινείται στο νοητό τρίγωνο μεταξύ Ευεργεσίας- Πληροφοριοδοσίας- Ραδιουργίας. Από το χορτιαριασμένο οικοπεδάκι της κούλας, στα δικαστήρια της Ευελπίδων και ύστερα, με μια αστραπιαία κίνηση, με ένα πέταγμα με τα δικέφαλα πτερά του προσγειώνεται στο προπονητήριο των Σπάτων όπου ασκούνται, βρίζοντας, κίτρινοι φαντάροι.   

Διαβάζω -γι αυτό πήγα στο σχολειό- στο ηρωϊκό σπορτ24:

ισχυρός άνδρας της Ένωσης βρέθηκε στο προπονητικό κέντρο των Σπάτων λίγα λεπτά πριν την ολοκλήρωση της προπόνησης και σύμφωνα με πληροφορίες πήγε για να μιλήσει με τους παίκτες για την κακή εικόνα του Δικεφάλου στα play-offs.

«Στα πλέι οφ παρουσιαζόμαστε σαν τσίρκο. Δεν είναι αυτή εικόνα ομάδας. Σ” αυτά τα ματς αυτό που βλέπω είναι ότι μέσα στο γήπεδο μπαίνουν μέσα μόνο οι φανέλες. Ξυπνήστε όσο είναι καιρός. Για να μη διώξω κανέναν από τώρα, το καλοκαίρι θα μιλήσουμε με όλους. Συνέλθετε όσο είναι νωρίς», τόνισε ο ισχυρός άντρας της ΑΕΚ και συμπλήρωσε στη συνέχεια:

«Αυτό σας λέω μόνο. Μαθαίνω για κρούσματα απειθαρχίας ιδιαίτερα τον τελευταίο καιρό. Μην ξαναμάθω ότι συμβαίνει κάτι τέτοιο. Αυτό σας λέω μόνο. Παίζετε στην ΑΕΚ, έχετε τα πάντα και δε σας λείπει τίποτα. Εκτός αν σας λείπει. Να μου το πείτε να το ξέρω. Αλλάξτε άμεσα την εικόνα της ομάδας», ανέφερε μεταξύ άλλων στην ομιλία του.

ΟΠΟΥ ΑΚΟΥΣ ΠΟΛΛΑ "ΔΕΝ"...

"Ο ισχυρός άνδρας της Ένωσης"! Τί να εννοεί, ο poet? O εν λόγω είναι πρόεδρος της κατασκευαστικής εταιρείας "Δικέφαλος Α.Ε", δεν έχει καμία σχέση με το άεκ. Για τα πολυπληθή ξεχασιάρικα τέκνα του Μητσοτάκη παραθέτω αυτούσια, την επίσημη τοποθέτηση του νομικού συμβούλου του άεκ:

Την Πέμπτη 29/1 ο Δημήτρης Μελισσανίδης απολογήθηκε στην πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ δια του δικηγόρου της ΑΕΚ, Χάρη Γρηγορίου, ο οποίος μεταξύ άλλων τόνισε στην αγόρευσή του τα εξής:
 
«Ο Μελισσανίδης είναι ο ευεργέτης της ΑΕΚ, δεν είναι ο ηγέτης της. Για να ασκηθεί δίωξη και να έρθει εδώ η ΠΑΕ κατηγορούμενη πρέπει ο κ. Μελισσανίδης να είναι ο ηγέτης της. Δεν έχει όμως καμία μετοχική σχέση με την ομάδα, ούτε είναι και στο διοικητικό της συμβούλιο. Η μοναδική σχέση που έχει ο Μελισσανίδης με την ΑΕΚ είναι το όραμα του να κάνει το νέο της γήπεδο στη Νέα Φιλαδέλφεια. Ως φίλαθλος έχει κάθε δικαίωμα να κάνει κρίσεις. Και όποιος προσβάλλεται μπορεί να προσφύγει στη δικαιοσύνη."

Εκτός και αν από "Δικέφαλος", βρήκε το μαγικό τρόπο να γίνει...Τρικέφαλος, δεν εξηγείται η τριαδικότητά του!

ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΤΣΙΡΚΟΥΛΑ ΚΑΙ ΨΟΦΑΝΕ;

Ο Τριαδικός Φαντομάς αποκάλεσε "τσίρκο" τους ποδοσφαιριστές του και στη βιάση του να προλάβει το νέο ραντεβού "για καφέ",  μετά του εισαγγελέως έριξε κι ένα ζοφερό "Για να μη διώξω κανέναν από τώρα", απευθυνόμενος στους κίτρινους κλόουν του. Σαν αχάριστα και καταχθόνια όντα που είναι, ενώ "έχουν τα πάντα και δεν τους λείπει τίποτα", εν τούτοις βγάζουν κάτι σαν χολή και όξος κατά του dominus -ευεργέτη τους, δείχνοντας πως "κάτι τους λείπει". Τί άλλο θένε τα τσίρκουλα; Όλα λυμένα τα έχουν υπό τη σκέπη του αγνού κατασκευαστή φιλάθλου, Γατούλη Τιγράκου.  Αλλά, όλα εδώ πληρώνονται! Το καλοκαιράκι που θα λάβουν την πανταχούσα, θα έχουν πολύ χρόνο μπροστά τους για να αναλογιστούν το πού βρέθηκαν και το τί έχασαν!

Έτσι είναι η πόρνη η ζωή και η μπάλα... Για άλλους πρωταθλήματα και back to back και για άλλους οι Εξάρες!
 

ΒΑΣΤΑ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ ΤΟΥΡΚΟΓΥΦΤΙΣΣΑ

Η δεύτερη μεγαλειώδης είδηση της ημέρας -κάνει, ήδη, το γύρο του σύμπαντος - είναι η λαϊκή εμποροπανήγυρις πέριξ της λαγοφλώρου. "Και χιλιάδες φίλοι", αγοράζουν προϊόντα με σήμα το τριφύλι. Αι τιμαί είναι εξευτελιστικαί, κατά τρόπο ώστε να συνάδουν με τον εξευτελισμό του λαγοσωματείου!

Ό,τι πάρετε, από "ένα μέχρι δεκατρία ευρώ", μας πληροφόρησε έμπλεος συγκινήσεως, από ερτζιανών, ο έγκυρος Νικολογιάννης.

Ενδεικτικά:

Πινέλο εθελοντή βαφέα κάγκελων: 3,49 ευρώ
Χεσμένη κάλτσα Τζόρβα: 4,75 ευρώ
Ληγμένη σοκοφρέτα Νίνη: 1 ευρώ
Χρησιμοποιημένη φωτοβολίδα-στυλό: 12,69 ευρώ 

Πλαστικό κυπελλάκι-σουβενίρ, του σούπερ ουάου Κόουτς: 3 ευρώ
Ακάλυπτη επιταγή προς κουλουρά Παιανίας: 7,5 ευρώ

Λασπωμένη φανέλα από βουτιά Καραγκούνη: 9,99 ευρώ

Φοβεραί ευκαιρίαι. Να τρώει η μάνα και του παιδιού να μη δίνει.

Ακόμα στους καναπέδες βρίσκεστε; Σηκωθείτε μπρε, να εισφέρετε κι εσείς λίγα κέρματα για να συμβάλλετε στην εξυγίανση του ποδοσφαίρου!     
 

ΒΟΗΘΑ ΑΓΙΑ ΒΑΡΒΑΡΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΘΕΝΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΠΛΕΞΑΜΕ

 Red Apple 

 

 

Σχόλια

Εικόνα Chicagianos

Φωτογραφία Γιάννη Γκούμα πριν την τεσσάρα στο κύπελλο 4 €
Συλλεκτικός χάρτης για Αθήνα-Πειραιά (μέσω Συγγρού) 2 €

Εικόνα MIKE.A

Βεβαιως και ειναι ευεργετης της αεκουλας ο ανθρωπος! Αφου την εριξε στην Γ και την καθαρισε απο τα χρεη! Ε να μην ειναι;
Τωρα αν ρωτησεις 100 αεκτζιδες για την σχεση του νιαου με ΟΠΑΠ και αεκ, οι 101 απο τους 100 θα σου απαντησουν οτι αυτος δεν εχει καμια σχεση με την ομαδουλα τους! Τοσο διπροσωποι ειναι, και κατα τα αλλα θελουν και καθαρση! Το θεμα ειναι ο Μαρινακης να το κυνηγησει και να μην τον αφησει σε χλωρο κλαρι αυτο με τον ΟΠΑΠ και την αεκ, και η πλακα σε αυτο ειναι οτι εχει συμμαχους τα αλλα δυο νουμερα Αλαφουζο - Ποντιο συμφωνα με την θεση που ειχαν παρει επανω σε αυτο το θεμα στην ΣΛ πριν λιγο καιρο!

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίος. Με οίστρο. ΄΄Εξ όνυχος τον λέοντα΄΄. Απ΄τον τίτλο της ανάρτησης καταλαβαίνω πια από καιρό, ποιός γράφει...

ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ. Όχι ιδιοκτήτης του άεκ ( μ΄άρεσε αυτό ), ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ! Να κάτι τέτοιες μαλακίες λένε κάτι δικηγόροι και μου τη δίνουνεεε... Σόρι κιόλας για τους γνωστούς μου, εδώ και εξαποδώ... ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ λοιπόν! Όπως να πούμε ο Ζάππας, ο Συγγρός, ο Βαρβάκης και Σία. ΄΄Και όποιος προσβάλλεται( που κάνει κρίσεις ο ΕΥΕΡΓΕΤΗΣ ), μπορεί να προσφύγει στη Δικαιοσύνη΄΄, μας λέει ο αβοκάντο... Πού ρε τύπε; Στο... Μαλακιστήριο; Αϊ σιχτίρ ρε ξεφτίλες ...

ΝΙΚΟΛΟΓΙΑΝΝΗΣ. Να΄ναι καλά αυτό το άτομο. Το τί γέλιο μου΄χει χαρίσει ως τα τώρα, δε λέγεται. Δεν μπορώ να τον΄δω αυτόνε, παρά μόνο κωμικά. Σε αντίθεση μ΄εκείνο το πτυελοδοχείο, τον Λαλάκη... Ίσως γιατί αυτός ο δεύτερος το ΄΄παίζει΄΄ τόσο πνευματώδης, χιουμορίστας και ατρόμητος συνάμα. ΄΄Βγάζει΄΄ μια κακία... Ο ορισμός της πνευματικής ιπεκακουάνας... Σε μικρή δόση, αποχρεμπτικό. Τον φτύνεις δηλαδή, όταν τον διαβάζεις αραιά και που. Σε μεγάλη δόση ( από λ.χ. απροσεξία, μαζοχισμό, αυτοκτονική διάθεση ή εξάρτηση σε...τοξικά ), σου φέρνει εμετό... Ενώ ο Τασούλης... Ο Τασούλης... So amusing...

Εικόνα red apple

AΒΕΡΩΦ ΤΟΣΙΤΣΑ ΠΑΡΤΟΥΣ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΛΙΤΣΑ! αχααα χαααχχχ!!!

Όσο για τον Τασούλη, έμαθα πως στην εφορία δηλώνει επάγγελμα: ΔΙΑΣΚΕΔΑΣΤΗΣ!