ΟΙ ΑΓΓΕΛΟΙ ΤΟΥ... ΘΡΥΛΟΥ!



Μια κρυστάλλινη, πειραιώτικη και αντρίκια αύρα πλημμύρισε το F.I.R της ύπαρξής μου καθώς "έβλεπα", τις λέξεις να εξακοντίζονται από το στόμα του Παναγιώτη και του Γιώργου Αγγελόπουλου, να ενώνονται γράμμα με το γράμμα, εκεί ψηλά, στις απάτητες για πολλούς, κορυφές της Ευρώπης και να σχηματίζουν τη λέξη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, στη διάρκεια της συνέντευξης που παραχώρησαν στην τηλεόραση του ΟΤΕ και στον Βασίλη Σκουντή (εδώ...συνέντευξη! http://www.redplanet.gr/basket/se-vinteo-h-synenteyksh-twn-aggelopoylwn....).

ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
εφευρέτη της αλητείας, Γιαννακόπουλε!

Αυτά είναι τα χρήματα που έχει προσφέρει στα διάτρητα ταμεία του ελληνικού δημοσίου, σε φόρους, η ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. Την ώρα που οι εξυγιαντές ανταγωνιστές μας δολοπλοκούν, σπιλώνουν και προκαλούν τα έθνη του Γαλαξία, τα αδέλφια Αγγελόπουλοι στηρίζουν με την προσωπική περιουσία τους και το ήθος τους το οικοδόμημα του Θρύλου. Το "ευχαριστώ", της ανερμάτιστης και αυτοκαταστροφικής ελληνικής Πολιτείας προς το έργο, τα επιτεύγματα και το άφθονο χρήμα-ένεση στην Ελλάδα της παρακμής, από την ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ είναι η ισοπέδωση και η ειρωνία. Το μήνυμα που αποστέλλεται στους Έλληνες πολίτες με συνείδηση και λογική είναι πως "εμείς, θα εξακολουθήσουμε να επιβραβεύουμε την αλητεία και την παρανομία".    

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγγελόπουλοι μπάσκετ photos

ΠΕΝΗΝΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ
ιερή μούμια, Bασιλακόπουλε!
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Αγγελόπουλοι μπάσκετ photos

ΔΩΔΕΚΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΩΣ ΝΕΑ ΜΕΤΟΧΙΚΗ ΑΥΞΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥΣ
http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/150520/alla-dodeka-ekatommyria-apo-toys-aggelopoyloys-stin-kae

και συνολικά

ΑΤΕΛΕΙΩΤΟ ΧΡΗΜΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΓΙΑ ΤΡΙΑΔΑ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΩΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

"Δεν υπήρξε ούτε ένας που να ήταν πρόθυμος να αναλάβει μια υγιή ομάδα", αποκάλυψαν οι πρόεδροι για την περίοδο, το 2011, όταν είχαν αποφασίσει να αποχωρήσουν από τη διοίκηση της ΚΑΕ. Αυτό, ως υπόμνηση στους αβέρτους Γαύρους που ζητούν την κεφαλή του "παντελονιάζω τα λεφτά"- Βαγγέλη, επί πίνακι, επειδή, τάχα, "ουρές θα κάνουν οι επενδυτές για να αναλάβουν τη διοίκηση της ΠΑΕ, άμα φύγει ο "χοντρός". Παραμένοντας στην ομάδα, οι Αγγελόπουλοι απέδειξαν πως στον Ολυμπιακό, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑ ΠΟΤΕ!  
 

Αποτέλεσμα εικόνας για Αγγελόπουλοι μπάσκετ photos

ΓΙΩΡΓΟ ΚΑΙ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΙΕΣ 

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα Red Dragon

Μπραβο για το αρθρο κοκκινομηλε...

Ειχα γραψει στο αρθρο που ανεφερε οτι βαλανε αλλα 12 εκ ευρω οι Αφοι απο την τσεπη τους...

Το εχω πει και θα το ξαναπω.Μιλαμε για 2 ανθρωπους που εχουν βαλει μια 10ρια δωματια γεματα χρηματα για την τρελα τους και συνεχιζουν και τα χωνουν στεγνα σε περιοδους κρισης.
Εχουν τον Ολυμπιακο με ενα απο τα μεγαλυτερα μπατζετ στην Ευρωπη για να απολαμβανουμε αυτες τις στιγμες και να ειμαστε η καλυτερη ομαδα στην Ευρωπη τα τελευταια 7-8 χρονια με διαφορα απο τον δευτερο.
Οπως διαβασα απο ενα παιδι οταν η Τσσκα χρηματοδοτειται απο μια εταιρια νικελιου με εντολη του Πουτιν,οταν Ρεαλ και Μπαρτσελονα ειναι ομαδες λαικης βασης,οταν ομαδες που στηριζονται στα μαυρα χρηματα οπως Γαλατα και Ουνιξ πλεον διαλυονται κλπ και οπου οταν χανουν οι ομαδες τους ή ακομα και στις χαρες δεν γνωριζει κανεις ποιος βαζει αυτα τα χρηματα εμεις εχουμε την χαρα και την τυχη να εχουμε 2 διαμαντια που βαζουν ενα σκασμο χρηματα και θα συνεχισουν να το κανουν για την ομαδα που αγαπανε.
Δεν θα σχολιασω καν για τα του Ποα.Ποσες φορες εχουν καταγγειλει ατελειωτα περιστατικα,το ΣΔΟΕ στον δρομο ειναι...

Μπραβο και στον Βαγγελη για την ΑΜΚ παρολα τα εσοδα των ομιλων και την οποια θα καλυψει απο την τσεπη τους.
Ειπαμε...Αγωνιστικη εκτοξευση εμεις,εκτοξευση λασπης αυτοι...Ποσο θα επιβιωσει η σηψη και η δυσωδια πια...

Εικόνα KYTHNOS 7

Η τριάδα είναι ο φόβος και ο τρόμος των ψευτοεπενδυτων...

Εικόνα KYTHNOS 7

Ντοπε ο Μπονσου??? Έλα ρε παιδί μου και νόμιζα ότι ξανανιωσε στην κουλα...

Εικόνα Red Dragon

Αφυδατωση το ειχαν βαφτισει πριν 15 μερες στο πρωταθλημα του Φαρου...
Ναι ντε εκει που ο Ποα μετα το ματς παρωδια στην Ροδο ανακοινωσε ως βοηθο τον προπονητη του Κολοσσου...
Να σκεφτει απλα καποιος υποθετικα ολα αυτα να ειχαν συμβει στο ποδοσφαιρο απο πλευρας Ολυμπιακου...
Ξεφτιλισμενοι...