Η ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΤΩΝ ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ!



ΠΟΥΘΕΝΑΝΙΑΔΑ

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο RATM

φύλλο τρίτο

Τα συμπτώματα της υπερκούπωσης συνεχίζουν να ταλαιπωρούν τους Γαύρους και η επιστήμη μοιάζει ανήμπορη να αναστρέψει τη ζοφερή εξέλιξη της υγείας μας. Κι όμως! Ένα αχνό φως ελπίδας έρχεται για να διαλύσει το έρεβος. Η πηγή αυτού του φωτός ανιχνεύτηκε στο μακρυνό γαλαξία των πουθενάδων. Συμπαντολόγοι υποστηρίζουν πως πρόκειται για την ενέργεια που εκπέμπει ο πλανήτης -νάνος, με την κωδική ονομασία ard/poa1909, που ψυχορραγεί.

Την ίδια ώρα, στα νότια προάστεια του πλανήτη Γη, οι Γαύροι συνειδητοποιούν πως ό,τι και να συμβαίνει στα απώτατα όρια του γαλαξία μας, θα συνεχίσουν να συμβιώνουν με τις συνέπειες της βαρειάς αρρώστειας για το υπόλοιπο του βίου τους. Καθώς οι τρεις εναπομείνασες, ορφανές κούπες, στο μπάσκετ και στο αντρικό και γυναικείο πόλο βρίσκονται ακόμα στο εργαστήριο του κατασκευαστή τους, οι επιστήμονες της εξυγίανσης ανταγωνίζονται αδυσώπητα για το ποιός θα κερδίσει το βραβείο Νομπέλ εκτόξευσης χολής και όξους!        


"Πρέπει να μείνει ο Περέιρας"; "Φεύγει για Τουρκία ο Σλούκας". "Ο Φουστέρ στο άεκ"! 

Για τους πετυχεμένους κόουτς της φάπας δεν βρίσκουν να πουν τσακιστή κουβέντα, αλλά για τον προπονητή του νταμπλούχου Ολυμπιακού ξεσαλώνουν στα σχόλια, την κριτική και στα σενάρια. Λίγες ημέρες πριν από τα πλέι οφ στο μπάσκετ και από τον τελικό στο Κύπελλο Psorokostenas, εγκαινιάζουν ακόμα ένα, προβλέψιμο, γύρο φημών μπας και βρουν κανά ξέμπαρκο (νεο)Γαύρο για να τον παρασύρουν στο χολερικό λημέρι τους.  


Κατά μάνα κατά κύρη...
 
Αποτέλεσμα εικόνας για παπαντωνίου photos
 

Η αστυνομία συνέλαβε τον έφηβο υιό του Γιάννου πασοκοΠαπαντωνίου, πρωτοπαλίκαρο του πρωθυπουργαρά -εκσυγχρονιστή Pokopikos, επειδή είχε μπουκάρει μαζί με άλλους δύο συνομιλήκους του, στο Ολυμπιακό στάδιο και έγραφε υβριστικά συνθήματα σε βάρος του Βαγγέλη, προξενώντας υλικές ζημιές σε δημόσια -που λέει ο λόγος- περιουσία. Σύμφωνα με ανασφαλείς πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβήτησης, το όργανο της τάξεως που ανέκρινε το βλαστάρι του Γιάννου μας, στην ερώτηση: "γιατί βρε παιδί μου;", έλαβε την απάντηση: "δεν φταίω εγώ. Οι Γαύροι φταίνε που έγινα...Απάτσι"
http://www.spirospero.gr/index.php/politiki/36033-apokleistiko-diplasias...    

 
Ωχ! Κι άλλος... Ντένις τρομερός;
 
Αποτέλεσμα εικόνας για γιός μπαλτάκου photos
 
Να ήταν, όμως, μεμονωμένο περιστατικό; Θυμάστε, ασφαλώς, το βατραχάνθρωπο Δημήτρη Μπαλτάκο, βλαστό του Παναγιώτη Μπαλτάκου, εξ απορρήτων μυστικοσύμβουλου του έτερου πρωθυπουργαρά-σωτήρος, νουδουλοΑntonakis και τα κατορθώματά του στο Κυνοβούλιο
(εδώ: http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/131104/i-thyra-13-i-xrysi-aygi-kai-o-yios-mpaltakoy
 
και εδώ: http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/140923/mpaltakos-kai-giannakopoylos-mazi)
και την απόπειρα καταστροφής του μνημείου για τα 21 αδέλφια μας της Θύρας 7, έξω από το Καραϊσκάκης
(εδώ: http://www.makeleio.gr/?p=78688).
 
Η συγκυβέρνηση δεν ήταν, τελικά, κενό γράμμα. Υπήρξε μια συνεπής στις αρχές της οργάνωση, που ενήργησε μεθοδικά για να ξεπατώσει τον τόπο και ό,τι υγιές απέμεινε σε αυτόν, όπως είναι, μεταξύ άλλων, ο Ολυμπιακός Σύνδεσμος Φιλάθλων Πειραιώς. Τη σκυτάλη έχει αναλάβει, τους τελευταίους μήνες, ο πρώτη φορά-Κοντονής. Ύστερα απο αδιανόητες παλινωδίες, προκλήσεις και τις απαραίτητες φάπες ξαπόστασε επ' ολίγον- αλλά ...επ' ολίγον!
(εδώ: http://www.sport-fm.gr/article/podosfairo/kodonis-paniguriki-dikaiwsi/3088865)
 
Red Apple

 

Σχόλια

Εικόνα Νίκος Γόδας

Ρε βαζέλες... πόσο πουσταρέλια είστε ρε; Βάλατε τα ανήλικα να σας ξελασπώσουν; Πόσο μεροκάματο τους δώσατε; Και πόσο πήρατε οι ίδιοι; Πηγαίντε ρε σαν άνδρες. Που βάζετε τα παιδάκια...

Εικόνα Βασιλης-Ντεταρι-Φουνες -7-

Το παιδακι ομως που εγινε απατσι καλο θα ναι για παραδειγματισμο να εισπραξει κανα καροτακιον στον πισινο του...Να δουμε μετα ποσα κιλα καλαμπαλικια θα χει ο μπαμπας...Ρε χαζουληδες δε ξερετε οτι δε παιζουν με τον θρυλο??Αφηστε που η γη σιγοβραζει,μυριζομαι συνεντευξη τυπου του Βαγγελη και κει θα λερωθουν πολλες ζαρτιερες...Βαζελες ε βαζελες

Εικόνα Νίκος Γόδας

Βασίλη, ΣΤΟΠ στο μπούλινγκ. Ήδη έχουν τραβήξει αρκετά στο σχολείο. 17 χρονών... δύο πρωταθλήματα έχουν δει... κρίμα είναι.

Εικόνα apostolos gaganis

Μίλησες...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Να σου πω... Σε λίγο θα ξυπνάς από τις 12 το βράδυ. Είπαμε, καλό το κλίμα στο σπίτι, αλλά θέλει και λίγο ύπνο...

Εικόνα KYTHNOS 7

Κάποιο γατάκι έχει χάσει μάλλον τον ύπνο του...!!!!

Για του λόγου το αληθές:

http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%...

ΚΑΙ

http://www.parapolitika.gr/parapolitikablog/%CE%BF%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CE%...

Εικόνα red apple

όντως πολύ ενδιαφέροντα τα στοιχεία, αν και τα στοιχειά που έδωσαν πεσκέσι τον ΟΠΑΠ δεν χαμπαριάζουν απο τέτοια

Εικόνα KYTHNOS 7

Η επανεμφάνιση του μεγάλου Σωκράτη κάτι μου λέει!!!Δεν είναι τυχαία...(επιχειρηματικά φυσικά μιλάω)!!!
Δε την έκανε απλά για να την κάνει!!Σίγουρα (κι απ'ότι φαίνεται στο άρθρο) έχει κάνει πολύ σοβαρή μελέτη για το θέμα της εθνικής λοταρίας.
Μην ξεχνάμε τις αγωγές που έχουν κάνει στοιχηματικές εταιρίες του εξωτερικού για το μονοπώλιο του ΟΠΑΠ στην Ελλάδα!!!Με πρώτη απ'όλες την William Hill αν δεν κάνω λάθος!!!Το μονοπώλιο βλέπω να σπάει σχετικά σύντομα και ίσως από το μεγάλο Σωκράτη (που μη ξεχνάμε ότι η INTRALOT είναι μέσα στις 2-3 μεγαλύτερες στον κόσμο στο συγκεκριμένο τομέα)...

Και τότε όχι απλά θα χάσει τον ύπνο του ο γατούλης ,αλλά θα δούμε ότι αυτά τα συνεχόμενα τζακ-ποτ με μόνο έναν "υπερτυχερό" (πως γίνεται ρε διάολε συνέχεια να συμβαίνει το ίδιο??) , θα εξαφανιστούν....

Εικόνα Αλέξανδρος

Άκουσα και ένα άλλο. Χθες στο ντέρμπι ΠΟΑ-Ατρόμητα ακύρωσε γκολ του ΠΟΑ ο διαιτητής και από την κερκόδα του πέταξαν ένα ζευγάρι χειροπέδες. Ο κ. Κοντονής είχε πει ότι το παραμικρό αν πέσει στον αγωνιστικό χώρο θα έχει διακοπή του αγώνος και τιμωρία κεκλεισμένων των θυρών. Αλλά όχι... Οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του Ολυμπιακού ολοκληρώθηκαν γιατί να τα τιμωρήσουμε τα παιδιά... Μπουστοδιάλαπεδω....

Εικόνα red apple

έτσι ακριβώς...Ο Καραγκιόζης υπήρξε πολύ σοβαρός κύριος, μπροστά σε αυτούς τους χατζηαβάτηδες

Εικόνα markonis

Αναφορικά με το γιο του κλέφτη Παπαντωνίου : Τι ανάγκη έχει το τσογλάνι;Το λαμόγιο ο πατέρας του κατάκλεψε το ελληνικό κράτος,οπότε όλα του τα προβλήματα είναι λυμένα.Λογικό είναι λοιπόν να ψάχνει τρόπους να ψυχαγωγηθεί και να κάνει την καβλάντα του.Αν υπήρχε κράτος,ο κλέφτης ο πατέρας του θα είχε καταδικαστεί σε ισόβια καταναγκαστικά έργα και θα είχε δημευτεί η κλεμμένη περιουσία του.

Εικόνα red apple

άμα δεν συλληφθεί και δεν καταδικαστεί δεν μπορούμε να ισχυρίζομαστε οτι είναι κλέφτης. μπορεί, ο άθρωπας, να είναι απλώς, ένας σύγχρονος ρομπέν των δασών που έβαλε το χεράκι στο μέλι για να γλυκάνει τους πικραμένους έλληνας

Εικόνα markonis

Φίλε μου έχεις απόλυτο δίκιο.Είμαι ασυγχώρητος!Καταπάτησα το τεκμήριο της αθωότητας!!!Ελπίζω να μην το διαβάσει ο υπέρμαχος του τεκμηρίου της αθωότητας σαγόνιας και βγάλει καντήλες,αφού ποτέ ούτε ο ίδιος,ούτε η εκπομπή του,ούτε το skatodna το συνηθίζουν.......(χιλιάδες τελίτσες)

Εικόνα red apple

έβγε, καλέ Μαρκόνιε!

Εικόνα Kaine

Ένα σχόλιο από μένα σε όσους φίλους τσιτώνονται με όσα βλέπουν και κάνουν εγγραφές για να σχολιάζουν στις διάφορες ιστοσελίδες. Ξόδεψα μία ώρα μέσα στο ΣΚ, έκανα 15-20 σχόλια, και ακολουθεί το πιο χαρακτηριστικό δείγμα, από το sport24.

"Η σημαία στον ιστό της. Κι αν ακούγεται υπερβολικό, ενώ ο Ισπανός Γαύρος παίζει μπαταρισμένος, κουτσός, με διάσειση και βέρτιγκο, κάτι άλλοι παρτάκηδες κρατάνε μούτρα που δεν τους ήρθε η μπάλα στα πόδια."

Ναι, αυτό το μήνυμα.. κόπηκε! Στο δε sdna επιτρέπουν πάσης φύσεως προσωπικούς χαρακτηρισμούς και μετά κόβουν τις απαντήσεις, όπως και τις απαντήσεις που τους ξεμπροστιάζουν.

Εύχομαι ΚΑΛΟ ΟΑΕΔ σε όλους αυτούς τους μίζερους τρόμπες. ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ

Τσάμπα χαλάτε χρόνο και φαιά ουσία. Το παιχνίδι είναι στημένο κι από πριν ξεπουλημένο. Αφήστε τη διοίκηση να τους σκίσει τα ράμματα. Αναρωτιέμαι μήπως μπορούμε να το πάμε λίγο παραπέρα το όλο θέμα. Σε πλατφόρμες όπως το disqus, ακόμη και τα κομμένα σχόλια είναι καταχωρημένα. Φαίνεται τι σου είπαν, σε ποια συζήτηση ακριβώς, όπως και τι απάντησες. Μια ομαδική αγωγή για τις μη δημοκρατικές τους διαδικασίες και τη στοχευμένη δημιουργία συγκεκριμένου κλίματος πιστεύω πως θα είχε βάση σε κάθε χώρα. Στην Ελλάδα δεν ξέρω, αλλά το δίνω σαν ιδέα, σε περίπτωση που κάποιος έχει επαφές με τη διοίκηση. Μερικές εκατοντάδες χρήστες είναι αρκετό δείγμα για να φανούν τα πρότυπα με τα οποία περνάνε και κόβουν σχόλια.

Εικόνα markonis

To skatodna έχει πιάσει πάτο,ο κόσμος πήρε γραμμή τι σανό πέφτει και είναι θέμα χρόνο να χαθεί στο πυρ το εξώτερο.Χαρακτηριστικό δείγμα τα σχόλια που περνάνε,τα πιο πολλά τα γράφουν οι ίδιοι μασκαρεμένοι με διαφορετικά ονόματα,και αφορούν τα δυο πανό που εμφανίστηκαν σε Ο.Α.Κ.Α και Λαγοφλώρο.Για το πρώτο υπήρξε γενική κατακραυγή,ενώ κάποιοι τραβούσαν τα βυζιά τους από την αγανάκτηση για τα ψέμματα που έγραφε,την ίδια ώρα που το δεύτερο έτυχε γενικής αποδοχής και βραβεύτηκε για το χιούμορ και την ευρηματικότητα του.

Όποιος γαύρος έχει twitter μπορεί να ανεβάζει τα κομμένα σχόλια από αυτό το βροθρόλυμα στο hastag : #skatodna
Ιδού και το σχετικό έμβλημα :

http://s7.postimg.org/5m86jh0u3/betghetto.png

Εικόνα Kaine

Έχω δει σχόλιά σου. Με τους γίγαντες του πνεύματος εκεί μέσα, αυτούς τους τιτάνες της διανόησης, μπορεί να κινδυνέψει η ψυχική σου υγεία. Γι' αυτό με μέτρο!