ΤΟ ΘΕΩΡΗΜΑ ΤΗΣ ΦΑΠΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΙ ΙΛΑΡΑΙ ΙΣΤΟΡΙΑΙ



ΠΟΥΘΕΝΑΝΙΑΔΑ

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο RATM

φύλλο τέταρτο


Ως Θεωρία των Παιγνίων, το πνευματικό δημιούργημα του άρτι αναχωρήσαντα απο τούτο τον κόσμο, Τζον Νας ορίζεται η σταθερή κατάσταση όπου κανένας παίκτης δεν κερδίζει το παραμικρό πλεονέκτημα αν αλλάξει τη δική του στρατηγική, υπό την προϋπόθεση πως και οι υπόλοιποι παίκτες θα παραμείνουν σταθεροί στις δικές τους επιλογές.
Στο σχιζοφρενικό χώρο του ελληνικού αθλητισμού, η "ισορροπία" του σχιζοφρενούς Νας δεν φαίνεται, όμως, να έχει εφαρμογή. Ο Ολυμπιακός πλεονεκτεί από ιδρύσεώς του επειδή εφαρμόζει απαρέγκλιτα το θεώρημα της "αμετάβλητης στρατηγικής", δηλαδή, την επιδίωξη της κατάκτησης ολοένα περισσότερων τίτλων, όταν οι ανταγωνιστές του παραμένουν κι αυτοί σταθεροί στη δικές τους επιλογές, δηλαδή, στην επιδίωξη της είσπραξης ολοένα περισσότερων καρπαζιών!             

...ΙΣΠΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
 

 
Νταβίντ Φουστέρ είναι ένας σπουδαίος άνθρωπος και σπουδαίος ποδοσφαιριστής. Αξίζει την αγάπη και την εκτίμηση από όλους μας στην ερυθρόλευκη οικογένεια. Είμαστε χαρούμενοι που θα συνεχίσει να προσφέρει τις υπηρεσίες του στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ μας!", δήλωσε ο Βαγγέλης αμέσως μετά την οριστικοποίηση της συμφωνίας επέκτασης του συμβολαίου με τον Δαυίδ. 

Πολλοί Γαύροι διαμαρτύρονται επειδή στην ομάδα δεν αγωνίζονται περισσότεροι Έλληνες ποδοσφαιριστές. Αλλά, αν έπαιζαν στον Ολυμπιακό περισσότεροι Έλληνες του επιπέδου εκείνων που αγωνίζονται στους ανταγωνιστές μας, τότε θα ίσχυε η "Ισορροπία Νας", αφού ο Θρύλος δεν θα αποκόμιζε κανένα πλεονέκτημα, αλλάζοντας τη στρατηγική του στη στελέχωση του ρόστερ, μιας και οι αντίπαλοί του θα παρέμεναν σταθεροί στη στρατηγική που όλοι γνωρίζουμε. Της ΦΑΠΑΣ! Έτσι και υπό μια "σχιζοφρενική" έννοια, ο Ολυμπιακός επέλυσε, δια του αφανισμού και δια παντός, το θεώρημα του αμερικανού νομπελίστα!

Στον Ολυμπιακό παίζουν, σχεδόν πάντα, οι καλύτεροι που αντέχει η τσέπη μας. Αν είναι Έλληνας, καλώς, αλλά και αν είναι π.χ. Ισπανός, ακόμη καλύτερα. Αν υπήρχε ισάξιος ή καλύτερος του Τσόρι και λεγόταν "Μπάμπης", να τον καθιερώναμε, ευχαρίστως, στην ενδεκάδα. Η περίπτωση Φουστέρ δεν εμπίπτει, βέβαια, στην κατηγορία των ποδοσφαιριστών πρώτης γραμμής. Αλλά προτιμώ πέντε "Φουστέρ", παρά έναν Αφελάι, ή Βάις! Οι σιωπηλοί ήρωες "Φουστέρ", κάνουν μεγάλη μια ομάδα!

    
ΣΟΥΠΕΡ ΟΥΑΟΥ ΦΑΠΑΚΟΟΥΤΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για γιάννης αναστασίου καρέλης photos
 

"Για τον Παναθηναϊκό και για εμάς σημαντικό ότι η ομάδα κάνει βήματα και πέρυσι τερματίζοντας τέταρτοι στο πρωτάθλημα, κέρδισε το Κύπελλο και στα πλέι οφ βγήκε πρώτος. Φέτος βγήκαμε δεύτερη και θέλαμε να μειώσουμε την διαφορά από τον Ολυμπιακό και να την πάμε σε μονοψήφιο αριθμό και αν εξαιρέσουμε την τιμωρία την πήγαμε κάτω από τους 10 βαθμούς", δήλωσε χεσμένος από χαρά ο Γιάννης Αναστασίου ύστερα από τη βράβευσή του ως "καλύτερος προπονητής" στην Psorokostena.

Ο Γιάννης μας βραβεύεται για δεύτερη διαδοχική χρονιά ως ο καλύτερος στο σκορποχώρι της σούπερ λίγκας! Αντιλαμβάνομαι, όμως, το σκεπτικό των υπηρετών του Πουθενά. Είναι πολύ σημαντικό να μειώνεις τη διαφορά από τους μείον 37, το 2012/2013, στο μείον 20, την περίοδο 2013/2014 και στο μείον 12 την περίοδο που έληξε! Ιλιγγιώδης επιτυχία. Ίσως, λίγο πριν κάψει ο ήλιος όλο το υδρογόνο του, να τα έχει καταφέρει να περάσει και μπροστά!        

Così è (se vi pare) (έτσι είναι αν έτσι νομίζετε), Vestire gli ignudi (Να ντύσουμε τους γυμνούς),
Questa sera si recita a soggetto (Απόψε αυτοσχεδιάζουμε)

Αποτέλεσμα εικόνας για Ζέκα photos

Αλλά τί να πει κανείς και για τους μόνιμους σεναριογράφους της ΦΑΠΑΣ; Ο Λουίτζι Πιραντέλο μπορεί να περιγράψει με τα έργα του, απείρως καλύτερα από εμέ, τη σχιζοφρένεια των εκλεκτόρων της Καλύτερης 22άδας του πρωταθλήματος:   

Τερματοφύλακες: Βελλίδης (ΠΑΣ Γιάννινα), Ρομπέρτο (Ολυμπιακός), Γκορμπούνοφ (Ατρόμητος)

Αμυντικοί:  Σκόνδρας (ΠΑΟΚ), Λούι (Αστέρας Τρίπολης), Σανκαρέ (Αστέρας Τρίπολης), Αναστασιάδης (Καλλονή), Ταυλαρίδης (Παναθηναϊκός), Ρατς (ΠΑΟΚ), Μαζουακού (Ολυμπιακός)

Μέσοι: Καλτσάς (Βέροια), Μαρτίνες (Παναιτωλικός), Τετέ (Πλατανιάς), Κλέιτον (Ξάνθη), Ντομίνγκες (Ολυμπιακός), Ζέκα (Παναθηναϊκός), Κόντος (Κέρκυρα), Κολοβός (Πανιώνιος)

Επιθετικοί:  Ίλιτς (ΠΑΣ Γιάννινα), Μπαράλες (Αστ. Τρίπολης), Ίγκορ (Πανθρακικός), Καρέλης (Παναθηναϊκός)

Προσέξτε, δεν ισχυρίζομαι πως ο Μήτρογλου μας θάμπωσε με την απόδοσή του, αλλά το παιδί σκόραρε σε όλες τις διοργανώσεις, κόντρα σε Ατλέτικο, Μάλμε και Ντνίπρο και εκείνοι ψηφίζουν...Καρέλη και Ιγκόρ; Μιλάμε, βέβαια, για τους ίδιους θεωρητικούς της ΦΑΠΑΣ οι οποίοι, πέρυσι, την αγωνιστική όπου ο Κάμπελ είχε ισοπεδώσει μόνος του το παοκάκι είχαν αναδείξει ως πολυτιμότερο παίκτη ένα ταγάρι αμυντικό του...Λεβαδειακού!   

ΤΟ...FLOPPING ΤΗΣ ΚΑΕ

Και είπεν ο Κύριος:  "Θέλω λοιπόν να πω σήμερα προς όλους, ενόψει και των τελικών του πρωταθλήματος μπάσκετ, ότι όλοι οι φίλαθλοι πρέπει να παρακολουθήσουν τους αγώνες με την ευπρέπεια που πρέπει να διακρίνει τον κάθε πολιτισμένο άνθρωπο να μην βάλουν κατά των αντιπάλων ομάδων και των διαιτητών. Είναι και οι διαιτητές άνθρωποι και μπορεί να κάνουν κάποια λάθη. Δεν είναι ανάγκη όλα να τα εντάσσουμε σε ένα κλίμα καχυποψίας και δόλου. Εάν αντιληφθούμε ότι ο αθλητισμός είναι ευλογία και προσφέρει μόνο καλά, μπορούμε να αποκαταστήσουμε ένα καλό κλίμα στα γήπεδα και να χαιρόμαστε όλοι το θέαμα που βλέπουμε".

Ο Κοντονής, τον οποίο τον έπιασε κόψιμο από τη χαρά του που είδε τον Ολυμπιακό να φτάνει στον τελικό του φάιναλ φορ, στην Μαδρίτη, κερδίζει το Νομπέλ ανθρωπολογικών μελετών μιας και ανακάλυψε, αίφνης, πως οι "διαιτητές στο μπάσκετ είναι ...άνθρωποι". Κοντονή, αν σε άκουγε ο Νας θα έσκιζε το ζουρλομανδύα του! Γιώργο και Παναγιώτη, με δαύτους, κολλητιλίκια δεν υπάρχουν!


ΣΤΟΝ ΠΟΔΟΝΙΦΤΗ ΣΤΗΝΟΥΝΕ ΧΟΡΟ


 
"Η ΑΕΚ που όλοι ονειρευόμαστε πρέπει να ασχολείται (και) με τέτοιες περιπτώσεις, όπως αυτή του Φαν ντερ Φάαρτ. Όταν ο άλλος έχει απέναντί σου τον Τσόρι (αφήνω κατά μέρος τις διαιτητικές εύνοιες και μένω στα αμιγώς ποδοσφαιρικά) και θέλεις να του πάρεις τα σκήπτρα, οφείλεις να ψάξεις για κάποιον καλύτερό του. Στον πόλεμο των μπαζούκας δεν πηγαίνεις με νεροπίστολα, τουναντίον αναζητείς μεγάλες προσωπικότητες. Δύο-τρεις τέτοιες αν η είχε η ομάδα στα ματς του Κυπέλλου, δεν θα έχανε την πρόκριση ποτέ" έφη, Αρναούτογλου. 

Ώστε γύρισε το άεκ, στην σούπερ λίγκα; Κοσμογονία! Και το τζαμί που σας είχε υποσχεθεί ο άδηλος σωτήρ, πως θα ήταν έτοιμο για να σφραγίσει τη μεγαλειώδη στιγμή των περήφανων καρπαζωμένων, πού είναι Αρναούτογλου και οι συν αυτώ;


Σφραγισμένα χειλάκια, παραλυμένα χεράκια!    

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα Κωστας 7

Ο Θωμαιδης ειναι φιλε,της ειχε παρει και συνεντευξη και την επαιξε στην Δικη..Το θεμα ειναι κατα ποσο ο Αδρεαδης θα την καλεσει για να καταθεσει ολα αυτα που υποστηρηξε.Μονο τοτε θα εχουμε γλεντια αφου για να ελαφρηνει την θεση της θα χρειαστει να δωσει ονοματα που την αναγκασαν να πει ψεμματα την πρωτη φορα.

Εικόνα Spiros Legend

Και να εξηγήσει το πώς,με χρηματισμό,με εκβιασμό,με απειλή,με υπόσχεση κάποιου ανταλλάγματος ή θα πει ότι το έκανε για προσωπικόύς λόγους αντεκδίκησης και θα τους βγάλει λάδι;Διότι σκέτη προτροπή,χωρίς πίεση ή δωροδοκία δεν λέει κάτι...

Εικόνα Κωστας 7

Στην συνέντευξη της στην εφημερίδα ''Η Αλήθεια''η Α.Τ. δηλώνει τα εξής

''* Κατέθεσε στον Εισαγγελέα κ. Κορέα κατόπιν παρότρυνσης γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου, πριν από ένα περίπου χρόνο σχετικά με όλα όσα γνώριζε για το χώρο του ποδοσφαίρου λόγω της πολύχρονης στενής της σχέσης με τον κ. Αρβανιτίδη.''

Μιλάει λοιπόν για ξεκάθαρη παρότρυνση και όχι για προσωπικούς λόγους.Άσε που στα δικαστήρια δεν λες έτσι απλά ότι ψευδομαρτυρησα για λόγους αντεκδίκησης και καθάρισες,πόσο μαλλον αν εισαι η βασική μάρτυρας που κατόπιν της ψευδής τελικά κατάθεσής σου απασχόλησες εισαγγελείς ,δικαστές,μάρτυρες και συκοφάντησες ένα σωρό άλλους.Άσε που αν πει κάτι τέτοιο μετά η μηνύσεις για συκοφαντική δυσφήμηση που θα φάει επί προσωπικού θα την στείλουν στο κάγκελο.

υγ.Απο την μια ο ένας εκ των βασικών μαρτύρων(Κουγιας)τα αλλάζει όλα ένορκα και μιλάει για ξεκάθαρη σκευωρία κατά Μαρινακη και μάλιστα ονοματίζει τους σκευοφόρους (Αλαφουζος,Πατερας,Μελλισανιδης,Θωμαιδης)τώρα ερχετε και η 2η βασική μάρτυρας Α.Τ. και αλλάζει και αυτή την κατάθεση της επιβεβαιωνοντας τον Κουγια από την στιγμή που λέει και εκείνη ότι ο Θωμαιδης την έβαλε να τα πει.
Με λίγα λόγια όσο και να θέλει ο Αδρεαδης να μπλέξει τον Μαρινακη,γνωρίζει ότι με τα καινούργια δεδομένα και τις καινούργιες καταθέσεις δεν θα πάει καν σε δίκη.Σιγά σιγά αρχίζει και φαίνεται γιατί ο Μαρινακης δεν βγάζει άχνα και δεν κάνει δηλώσεις.Ξέρει ότι όλα θα καταρρεύσουν και περιμένει την κατάλληλη στιγμή για να κάνει το Ρουα Ματ.

υγ1. Πλέον το γνωρίζουν και οι ιδιοι οι σκευωροι ότι η εγκληματική οργάνωση όσο αναφορά τον Μαρινακη καταρρέει για αυτό βάλανε τον Φουλη και τον Φυσσα να καταθέσουν αυτά που κατάθεσαν αλλά και από εκεί τρώνε τα μούτρα τους.Φανταστείτε οτι κατάντησαν να παίξουν σε ολόκληρη εκπομπή τα σιραφιμενα και παράνομα υποκλεμενα ηχητικά που όλος ο κόσμος ξέρει ότι όποιος τα πάει σε δικαστήριο θα πάει εκείνος στην φυλακή και η υπόθεση στο καλάθι των αχρήστων.

υγ2.Τον κοριό στο αμάξι του Ζωγράφου τον έχει βάλει η μεριά Πατερα που ψοφάει να γυρίσει στον Παναθηναϊκό αλλά αφού έχει διώξει τον Μαρινακη,μιας και επουδενι δεν θέλει να χώσει χρήμα και να τον ανταγωνιστεί στα ίσα.

υγ3.Το φυσάει και δεν κρυώνει ο πατέρας ότι τον ανάγκασε ο Μαρινακης να φύγει απο το ποδόσφαιρο μετά την παγίδα που πήγε να στίσει ο ίδιος με τον ξυλοδαρμό Βασσαρα.Που να ξερε ότι κοριούς ξέρουν να βάζουν και άλλοι.

υγ4. Κρατήστε το αυτό,κάτι έχω μάθει πως υπάρχουν και άλλα ηχογραφημένα ντοκουμέντα που καίνε Μελλισανιδη-Πατερα αλλα κρατιουντε για την εσχάτη των περιπτώσεων που ο Βαγγελας έρθει σε πραγματική δύσκολη θέση.

Αυτα και σορυ αν κουρασα.

Εικόνα savvas gridlock

Ως προς το υγ4, τα ντοκουμέντα που σίγουρα θα δουν το φως της δημοσιότητας, είναι αυτά που αποδεικνύουν το ποιοι και πώς έστησαν το σκηνικό. Γι'αυτά υπάρχουν αποδείξεις.

Εικόνα Spiros Legend

Πολύ ενδιαφέροντα όλα αυτά,φίλε Κώστα,αλίμονο,τι να κούρασες,εσύ κουράστηκες να γράφεις!Αυτή μίλησε για παρότρυνση να πει αυτά ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ.Έτσι δήλωσε.Δεν λέει ότι πιέστηκε ή δωροδοκήθηκε να πει ψέμματα.Δες το αυτό λίγο.ΤΗΝ ΠΑΡΟΤΡΥΝΑΝ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ,ΟΣΑ ΗΞΕΡΕ ΛΟΓΩ ΤΗΣ ΣΧΕΣΗΣ ΤΗΣ.Αυτό συνάγεται,αν δεν πει κάτι άλλο στη συνέχεια.Φυσικά και θα έχει συνέπειες η ίδια,αν αλλάζει τώρα τα λεγόμενά της.Απλά οι προσωπικοί λόγοι που ανέφερα,θα ήταν ένα καλό ελαφρυντικό,με έναν καλό δικηγόρο,για να ελαφρύνει τη θέση της,αν και δεν είχε πει τίποτα φοβερά πράγματα,από ότι θυμάμαι,τα αυθαίρετα συμπεράσματα είναι του Κορέα περισσότερο,παρά δικά της,μιλάμε για αστεία στοιχεία,πήγαν λέει για καφέ και ήθελε να γνωρίσει αυτός τον Μαρινάκη και κάτι τέτοιες γελοιότητες...Ο βασικός μοχλός είναι ο Κούγιας,αυτός ξεκίνησε την υπόθεση,αυτός έλεγε αρχηγό της εγκλ.οργάνωσης τον Μαρινάκη,αλλά επειδή είναι της δουλειας και μεγάλη πουτάνα,εννοώ ως δικηγόρος,τα αιτιολόγησε με πολύ πειστικό τρόπο,γιατί τα αλλάζει τώρα,δήλωσε παραπλανημένος από διάφορους και κατάλαβε ότι άλλοι κινούσαν τα νήματα κ.λ.π.,τα είχα διαβάσει και αυτός δεν θα έχει κανένα μπλέξιμο,τα αιτιολόγησε άριστα.Τέλος πάντων,θέλουν πολύ κουβέντα αυτά,συμφωνώ για στάση Μαρινάκη,ξέρει αυτός πότε θα βγει,όταν εξαντλήσουν τα όπλα τους οι άλλοι...

Εικόνα Kaine

Εμένα με βάζει λίγο σε σκέψεις το "γνωστός αθλητικός δημοσιογράφος". Μειωτικός σαν τίτλος για τον Θωμαϊδη, τον φάρο του πνεύματος. Αν έγραφε "ψυχοπαθής τηλε-Αρεοπαγίτης" θα ήταν σιγουράκι.

Εικόνα Κωστας 7

Στον John πηγαινε το παραπανω σχολιο.

Εικόνα john

Φίλε κυριολεκτικά μου πήρες τη μπουκιά απο το στόμα.Κυριολεκτικα ήμουν έτοιμος να γράψω οτι μπορει να ειναικαι ο Θωμαιδης. Και όσο το σκέφτομαι τοσο πιο λογικό μου ακούγεται να ειναι αυτός.

Εικόνα mikele7

red apple,τα ειπες ολα.οπως ειναι γνωστο,ο ΝΑΡΚΙΣΣΙΣΜΟΣ ειναι σοβαρη
ψυχασθενεια,φαινεται πως οσοι ακολουθησαν τα τρελα μονοπατια του ΝΑΣ,
τη πατησαν,ενας απο αυτους ειναι και ο ΜΠΑΡΟΥΦΑΚΗΣ επαγγελματικα και
ερασιτεχνικα οι αλασκουζος,γατουλης,σαβιδης,καθως και ο κοντος νους.
αυτοι βεβαια που επαθαν πανωλεθρια ειναι οι αρναουτογλου,καραλης,
χεσετζογλου,γατας,παπαγεωργιου κλπ ΑΡΔ. ΜΟΥΓΚΑ ΣΤΗ ΣΤΡΟΥΓΚΑ!

Εικόνα red apple

Aκριβώς! Ευτυχώς ο Δασκαλάκης έλυσε τον γρίφο και ο Θρύλος μας δεν χρειάστηκε ποτέ να φορέσει το ζουρλομανδύα της θεωρίας!!! Όσο για τον ΓιάΝη, νισάφι με τους νάρκισσους

Εικόνα Kaine

Αντιγράφω το σημερινό άρθρο του Μ. Γαβαθιώτη στο parapolitika.gr

"Πραγματική βόμβα, πού καταρρίπτει τη σκευωρία πού στήθηκε από τα γνωστά «εξυγιαντικά» μπλοκ των συκοφαντών, αποτελεί η συνέντευξη της βασικής μάρτυρος Α.Τ. από την Καρδίτσα, στην εφημερίδα της Θεσσαλικής πόλης «η Αλήθεια».

Η Α. Τ., τέως στενή συνεργάτης και φίλη του πρώην μεγαλομετόχου της Βέροιας κ. Αρβανιτίδη, υποστηρίζει στη συνέντευξή της προς την «Αλήθεια» και τον δημοσιογράφο Γιώργο Αμβροσίου, ότι :

* Κατέθεσε στον Εισαγγελέα κ. Κορέα κατόπιν παρότρυνσης γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου, πριν από ένα περίπου χρόνο σχετικά με όλα όσα γνώριζε για το χώρο του ποδοσφαίρου λόγω της πολύχρονης στενής της σχέσης με τον κ. Αρβανιτίδη.

* Η κ. Α. Τ. λέει ότι «δεν γνωρίζει τον κ. Μαρινάκη ούτε κατ’ όψεως, αλλά απλά και μόνο εξ ονόματος. Επίσης δεν γνωρίζει καμία συναλλαγή του κ. Αρβανιτίδη με τον κ. Μαρινάκη, ούτε και αν έχουν συναντηθεί, ο κ. Αρβανιτίδης με τον κ. Μαρινάκη».

* Τον κ. Κουρίδη τον γνώρισε σε συναντήσεις για καφέ παρουσία του κ. Αρβανιτίδη με τον οποίο διατηρούσε γνωριμία λόγω της ενασχόλησής του με το ποδόσφαιρο. «Σ’ αυτές τις συναντήσεις», λέει η κ. Α. Τ. «δεν μου δόθηκε η εντύπωση ότι τα όσα λέγονταν αφορούσαν ύποπτες συναλλαγές. Όλα τα παραπάνω τα κατέθεσα σε έν0ορκη κατάθεσή μου και είναι αληθινά, πρόθεσή μου δε είναι να τα καταθέσω και στον κ. Ανδρεάδη ( σ.σ. τον ανακριτή ) αν κληθώ ως μάρτυς».

Μετά απ’ αυτή τη συγκλονιστική ΕΝΟΡΚΗ κατάθεση, η οποία ανατρέπει και καταρρίπτει όλο το κατηγορητήριο περί «εγκληματικής οργάνωσης», με το οποίο ταλαιπωρήθηκαν άνθρωποι, διασύρθηκαν υπολήψεις και εθίγησαν προσωπικότητες, η Δικαιοσύνη είναι υποχρεωμένη, αφού καλέσει επειγόντως την βασική μάρτυρα να επαναλάβει την κατάθεσή της, να αποσύρει κάθε κατηγορία εναντίον όσων άδικα κατηγορήθηκαν ως τώρα.

Είναι επίσης αναγκαίο να αποκαλυφθούν τα στοιχεία του «γνωστού αθλητικού δημοσιογράφου», ο οποίος ( σύμφωνα με την ένορκη κατάθεση της Α. Τ. ) «την παρότρυνε» να καταθέσει όσα κατέθεσε, αναλαμβάνοντας έτσι πρωταγωνιστικό ρόλο στο ΣΤΗΣΙΜΟ όλης αυτής της ΣΚΕΥΩΡΙΑΣ. Φυσικά, ο καθένας μας γνωρίζει πολύ καλά ποιος είναι ο εν λόγω, αλλά θα πρέπει και ΕΠΙΣΗΜΑ, μέσω της Δικαιοσύνης να γνωστοποιηθούν τα στοιχεία του, προκειμένου να ΛΟΓΟΔΟΤΗΣΕΙ και αυτός, με τη σειρά του, για συμμετοχή σε ( τουλάχιστον … ) «συκοφαντική εκστρατεία».

Μετά την ανατροπή όλων των δεδομένων πού χρησιμοποιήθηκαν από τους εισαγγελείς προκειμένου να συντάξουν κατηγορητήρια, η ΔΙΚΑΙΩΣΗ και ΕΠΑΝΟΡΘΩΣΗ των θιγομένων έως σήμερα, πρέπει να είναι ΑΜΕΣΕΣ και οι εξελίξεις ΚΑΤΑΛΥΤΙΚΕΣ."

Εικόνα Kaine

Περιμένω την αποκάλυψη του ονόματος του τιτάνα της αθλητικής δημοσιογραφίας που μισεί ψυχή τε και σώματι τον Ολυμπιακό. Μπροστά στα ελληνικά έθιμα κατά τα οποία άνθρωποι ξεσκίζονται, δικάζονται και καταδικάζονται μήνες τώρα σε ιστοσελίδες και τηλεδικεία, ένα ονοματάκι και για μας δεν είναι τίποτα το σπουδαίο. Τεκμήρια αθωότητας και μαλακίες, δεν αναγνωρίζονται πλέον.

Εικόνα john

Εγώ πάντως βάζω στοίχημα μέχρι και το σπιτι μου οτι ο έν λόγω δημοσιογράφος ειναι ο Παπαθεοδωρου. Απο το προηγούμενο Ιούλιο πρωταγωνιστεί σε αυτη την σκευωρία.

Εικόνα Spiros Legend

Βρε John,θες να μείνεις άστεγος!?Τον Θωμαίδη φωτογραφίζει ο Γαβαθιώτης,ολοφάνερα.

Εικόνα Spiros Legend

Οι Αγγελόπουλοι είναι φαινόμενα παραγόντων,από τη μία τους θεωρείς ευλογία που τους έχεις για ηγέτες του τμήματος μπάσκετ,από την άλλη κάνουν ό,τι μπορούν για να διαχωρίζουν την θέση τους από την υπόλοιπη οικογένεια του Ολυμπιακού...Στο Καραισκάκη τους έχει δει κανείς τα τελευταία χρόνια?Αν ναι,πάω πάσο,μπορεί να το κάνουν μακρυά από δημοσιότητα,πάντως το να είναι μονίμως ο Βαγγέλης στο πλευρό τους στο μπάσκετ και αυτοί ποτέ δίπλα του στο ποδόσφαιρο,αυτή η αντίθεση εικόνων,δεν είναι fair και δίνει λαβές για πολλά σχόλια.Για τον Ερασιτέχνη,ακόμα χειρότερα,καμία επαφή,περαν των 150 χιλ.ενίσχυση που έδωσαν φέτος,που σίγουρα ήταν ένα βήμα μπροστά.NOVA η ΠΑΕ και ο Ερασιτέχνης,ΟΤΕ ΤV το μπάσκετ(πόσοι από μας μπορούν να πληρώνουν 2 συνδρομητικά κανάλια τέτοια εποχή,προσωπικά δεν έχω δει ούτε ένα εντός έδρας παιχνίδι μας φέτος στην Ελλάδα και θα πρέπει να ξεσπιτώνομαι κάθε τρεις και λίγο για να δω τα play-offs φέτος και τα επόμενα χρόνια),μακρυά και αλάργα από ΟΠΑΠ Παέ και Ερασιτέχνης,που μάλιστα έχει χορηγό ιδιωτική στοιχηματική εταιρία,ΣΚΡΑΤΣ στην φανέλα το μπάσκετ(είναι και γελοίο και αντιαισθητικό το λογότυπο,βρωμίζει τη φανέλα μας...),βεντέτα με Κοντονή η Παέ και ο Ερασιτέχνης(δυσφορία Κοντονή γιατί δεν διακόπηκε το βόλλευ με Πάοκ στο Ρέντη,αλλά αλλού που γίνανε τέρατα καμία δυσφορία...)αλλά και όλος ο κόσμος του Ολυμπιακού,που βράζει με αυτά που λέει και κάνει,επαίνους οι Αγγελόπουλοι για τις προθέσεις και το έργο του,όταν τους λέει ότι τα λάθη στο μπάσκετ είναι ανθρώπινα!!!Δηλαδή,οποιοσδήποτε από εμάς,που έχουμε όλα τα τμήματα το ίδιο στην καρδιά μας,δεν θα γύριζε να του πει το αυτονόητο:TΙ ΛΕΣ ΡΕ ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΕ,που μας έχουν κατακλέψει τα 150 εκατομμύρια που έχουμε βάλει,και άπειρα πρωταθλήματα και κύπελλα,και εσύ μας λες για ΦΑΡΟΥΣ και ΑΝΘΡΩΠΙΝΑ ΛΑΘΗ?Eνώ λιβανίζεις τους επίορκους δικαστικούς λειτουργούς,που ασχολούνται ΜΟΝΟ με το ποδοσφαιρο και μόνο με συγκεκριμένα πρόσωπα και ομάδες και ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ τους παράνομους υποκλοπείς του ΣΚΑΙ,που τιμάς με την παρουσία σου στο στούντιό του,4 μέρες μετά τα αίσχη της Λεωφόρου αλλά και στην ΔΙΚΗ,οπου μπροστά σου διαβάζονται,ΠΑΡΑΝΟΜΑ,δικαστικά έγγραφα που κακώς φτάνουν στα χέρια των ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΩΝ ΣΥΚΟΦΑΝΤΩΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ-ΘΩΜΑΙΔΗ? Δεν με ενοχλεί που πήγαν να τους τιμήσει,αυτό δεν μπορείς να το αποφύγεις,αλλά η παθητική σταση στα όσα ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΑ τους είπε,εκτός αν κατ ιδίαν πέρασαν γενεές 14 τον Φάρο...Το θέμα είναι ότι επικοινωνιακά τον νομιμοποίησαν στον πόλεμο κατά του Ολυμπιακού με όσα δήλωσαν...Αντεπιχειρήματα μπορούμε να βρούμε,ειδικά για τηλεοπτικά,χορηγικά,αλλά ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ ΑΓΓΕΛΟΠΟΥΛΟΙ,ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΑΦΗΣΕΙ ΕΧΘΡΟ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕΤΕ και να τον τιμήσετε με τις συνεργασίες σας,κάνετε μάγκες τον ΟΤΕ-ΣΚΑΙ που προσπαθει να διαλυσει το πρωταθλημα ποδοσφαίρου τόσα χρόνια και μας πολεμά λυσσωδώς με χορηγίες σε βαζελοσάιτ gazzetta,sdna κ.λ.π.,τα ίδια και με τον μέγιστο εχθρό του Ολυμπιακού Μελισσανίδη-ΟΠΑΠ.Ας ζητούσαν από κόσμο με κουπόνια,μέλη μπάσκετ ή κατι άλλο να συμπληρώσει την διαφορά από τις χορηγίες,τόσο τεράστια ήταν που να <<σπάει>> το Ολυμπιακό μπετόν αρμέ προς τους εχθρούς μας?Ας κοιτάξουν να μην μας κατακλέψουν φέτος,ήδη στο Οάκα πριν 1 μήνα είδαμε τις προθέσεις τους ενόψει πλέυ-οφφς από Γκόντα,Αναστόπουλο και σία...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Μάγκες, οφείλουμε να είμαστε λίγο προσεκτικοί. Οι γνώμες όλων είναι σεβαστές. Και η δική μου ΔΕΝ είναι ανώτερη από καμία σας. Θέλω, ωστόσο, να επισημάνω κάποια πράγματα. Το ποδόσφαιρο τέλειωσε για φέτος. Το βόλεϊ ανδρών και γυναικών το ίδιο. Το πόλο μπήκε στην τελική ευθεία, αλλά τα πρωταθλήματα δεν τα χάνουμε, όσο κι αν προσπαθούν οι διαιτητές και οι γραμματείες γι' αυτό. Μόνο το μπάσκετ μας έμεινε για φέτος. Μόνο το πρωτάθλημα μπάσκετ. Οφείλουμε να πάμε στους τελικούς συσπειρωμένοι όσο ποτέ. Στην παρούσα φάση, δεν ωφελεί καμία διχόνοια και κανένας στοχασμός. Πάμε με το μαχαίρι στα δόντια.

Ο καθένας μας ονειρεύεται διαφορετικά τον Ολυμπιακό. Βλέπω ότι πολλοί ονειρεύονται τον Ολυμπιακό ενιαίο και αδιαίρετο σε όλα τα τμήματα. Κι εγώ. Αλλά να καταλαβαίνουμε και μερικά πράγματα. Η μέρα που η ΚΑΕ η ΠΑΕ και ο ερασιτέχνης θα έχουν τον ίδιο χορηγό, την ίδια τηλεοπτική στέγη, τους ίδιους φίλους και τους ίδιους εχθρούς, νομίζω ότι δε θα έρθει ποτέ. Το ποδόσφαιρο, σε σύγκριση με το μπάσκετ, έχει μία μεγαλύτερη άνεση. Είναι ένα τμήμα βιώσιμο ακόμα και χωρίς χρηματοδότηση. Δύσκολα, αλλά είναι. Υπάρχει η "πολυτέλεια" να σπας τη συμφωνία με τον ΟΠΑΠ. Στο μπάσκετ δεν μπορείς. Ούτε είναι θεμιτό να απαρνείσαι την πρόταση του ΟΤΕ TV, όταν η προσφορά είναι μεγαλύτερη. Δε γίνεται επί σκοπού φυσικά. Το θέμα με τον Κοντονή δεν είναι τόσο απλό. Όταν έχει προηγηθεί αυτό: https://www.google.gr/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=1&ved=0CCAQ... και αυτό: http://www.sport24.gr/Basket/OmadesBasket/A1Panathinaikos/giannakopoylos..., τότε δεν πας σαν να είναι εχθρός σου. Είναι σαν να περιθωριοποιείς κάποιον που, όχι θα σε βοηθήσει, αλλά τουλάχιστον φαίνεται να είναι απέναντι στον εχθρό σου. Το "φάρος" είναι αφορμή πολέμου, συμφωνώ. Αλλά αφ' ενός, δεν μπορείς να αρνηθείς τα εθιμοτυπικά και αφ' ετέρου, δεν μπορείς να ξέρεις τι κέρδος μπορεί να έχεις από αυτή τη συνάντηση. Οι σπόντες του Κοντονή, πάντως, κάτι φανερώνουν. Κάτι λέχθηκε στα παρασκήνια. Ας είμαστε υπομονετικοί. Φίλος δε θα γίνει ποτέ ο Κοντονής. Αλλά τα καλά, καλά και τα κακά, κακά. Αλλιώς γινόμαστε άδικοι και αυτοκαταστροφικοί.

Υ.Γ. Απαιτείται η μεγαλύτερη συσπείρωση γι' αυτό το πρωτάθλημα. Να το έχουμε συνεχώς στο μυαλό μας. Αρκετά προσπαθούν να μας διαβάλουν οι βαζέλες με στημένα άρθρα περί μεταγραφών και άλλα. Μην βγάζουμε μόνοι μας και τα μάτια μας.

Εικόνα john

Για το ΥΓ πρεπει ολοι να καταλάβουμε πως η κατάκτηση του πρωταθλήματος ειναι πολύ δύσκολη υπόθεση για πολλους διαφορετικούς παράγοντες. Η διαιτησία,το ψυχολογικό πρόβλημα της ομάδας μας απέναντι τους(εγω δε το ξεχνάω αυτο) το γεγονός πως παντα απέναντι τους παιζουμε κάτω απο τις πραγματικές δυνατότητες μας,ο Τρακης και οι απειλές του προς τους διαιτητές, και πολλοί παράγοντες τέτοιου είδους κάνουν την κατάκτηση του πρωταθλήματος πολύ δύσκολη υπόθεση για μένα ,πράγμα εξοργιστικό αν σκεφτούμε τη ΤΕΡΑΣΤΙΑ διαφορά κλάσης που χωρίζει τις 2 ομάδες. Εγω επειδή εχω φαει στη μάπα όλους τους τελικούς στο μπασκετ τα τελευταια 10 χρονια ξερω καλα πως πρεπει να ματώσουμε για να νικήσουμε.Οποιος περιμένει σκούπα και εύκολες νίκες ας αλλάξει πλευρό. Στις λεπτομέρειες θα κριθεί ο τίτλος.

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ πάλι βλέπω σκούπα.

Εικόνα john

Μακάρι. Αλλα ολόκληρο το καρκινικό οικοδόμημα που υποστηριζει τον μπασκετικό βαζελο ειναι πολύ ισχυρό για να αφήσει τον Ολυμπιακο να πάρει το πρωτάθλημα με sweep. "Αμα δεν θελει η διαιτησία να νικήσεις σε αγώνα μπασκετ τον κωλο σου να χτυπάς κάτω δε θα νικήσεις ". Δικά σου λόγια αυτα. Φαντασου που έχουμε φτάσει,να αμφιβάλουμε για το πρωτάθλημα την στιγμή που ειμαστε 3 κλάσεις ανώτεροι τους.

Εικόνα Spiros Legend

Το πρόβλημα δεν είναι από μόνο του,ούτε το Σκρατς,ούτε ό,τι το OTE TV χρησιμοποιεί ως δόλωμα το μπασκετ του Ολυμπιακού για να φύγει κόσμος από τη Νόβα,<<για να βλέπει πραγματικό ποδοσφαιρο,το ευρωπαικό και όχι το διεφθαρμένο ελληνικό>> όπως προπαγανδίζουν οι χορηγούμενοι από ΟΤΕ ΤV τσάτσοι-ΑΡΔ ΤσοχοΣαμπράκοι στα διάφορα ΜΜΕ,που βάλλουν ευθέως κατά του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού!Είναι πολλά,μαζεμένα,στο σύνολό τους,η σούμα που βγαίνει...Λογικά είναι αυτά που λες,Θωμά,έχουνε βάση,αλλά όπως λεει και ο red apple,άλλο η όποια κριτική και άλλο η συσπείρωση και η αγάπη για την ομάδα και τους Προέδρους,δεν έχει να κάνει...Και επειδή λες ότι μας κάνουν πόλεμο με δήθεν μεταγγραφές κ.λ.π.(σωστό)και να μην προκαλούμε διχόνοια μόνοι μας,δες και αυτό που δημοσιεύτηκε χτες το βράδυ(εγώ σχολίασα χτες μεσημέρι,για να μην θεωρηθεί ότι χρησιμοποίησα κάποιου άλλου την γνώμη:http://www.gavros.gr/content/manwlhs-gabathiwths/98185-theatro-toympas-to-koroidaki-toy-toyith Τις τελευταίες 2 παραγράφους κοίτα...Μάλλον δεν είμαι ο μόνος που αναρωτιέμαι κάποια πράγματα(Παρότι διαφωνώ στο ότι δεν έπρεπε να πάνε,καλά κάνανε και πήγανε για να τιμηθούν,σε άλλα έχω αντιρρήσεις).Και άμα μιλάει ο Γαβαθιώτης,ξέρουμε όλοι πόσο ζυγίζουν αυτά που λέει και τι νόημα έχουν.Δεν νομίζω ότι είναι παράλογη η απορία,καλά ρε ανθρωποι,στον Κοντονή πήγατε,στην Φιέστα και στον Τελικό Κυπέλλου,που ήσασταν?Προσωπικά,νομίζω το εξάντλησα το θέμα,αρκετά είπα κι εγώ...

Εικόνα Νίκος Γόδας

Σαφώς και η δική σου συσπείρωση, όπως και του Αδάμ, αλλά και όλων σχεδόν εδώ μέσα, θα είναι στο 100%. Δεν αμφιβάλλω γι' αυτό. Αλλά μας διαβάζουν πολλοί, θέλω να πιστεύω, και η κοινή γνώμη εύκολα μπορεί να εκτραχυνθεί. Οι Αγγελόπουλοι, με όλες τις παθογένειές τους, με τα καλά τους και τα κακά τους, αποτελούν αιχμή του δόρατος αυτή τη στιγμή, με σκοπό το πρωτάθλημα. Δεν έχει νόημα να συζητάμε τούτη την ώρα γιατί πήγαν στον Κοντονή και γιατί έχει το ΣΚΡΑΤΣ η φανέλα. Αυτή τη στιγμή ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ.

Εικόνα red apple

red apple= adam, αδελφέ Σπύρε!

Εικόνα Spiros Legend

Αδάμ να σε λέω?Οκ,Πρωτόπλαστε!

Εικόνα Spiros Legend
Εικόνα red apple

Θωμά, ο λόγος σου είναι λόγος Γαύρου. Φυσικά και θα ήταν αιτία περαιτέρω ρήξης να αρνηθούν την πρόσκληση του θεσμικού παράγοντα, Κοντονή. Σε κάθε περίπτωση, όμως, γνωρίζουν πολύ καλά σε ποιά λυκοφωλιά πήγαν, εξ ού και η κρίση προς την ΚΑΕ.
Αυτό όμως δεν έχει καμία σχέση με τη στήριξη της ομάδας τώρα και εις τους αιώνας στον αιώνων αμήν. Προσωπικά δεν μπαίνω στη διαδικασία να ασχοληθώ με το αν πήγαν στο Καραισκάκης όπως πάει ο Βαγγέλης στο ΣΕΦ κ.ο.κ. Δεν με αφορά. Εγώ είμαι οπαδός-φίλαθλος, δεν είμαι παράγων

Εικόνα mikele7

spiros legend,συγχαρητηρια! συμφωνω απολυτα,δινεις πολα + στην ωραια
αναρτηση του red apple. εχω την εσθηση οτι ο κωλο-φαρος θα ειναι
μελι-γαλα στα πλει οφ,γιατι θελει το σπανουλη πισω στην εθνικη.

Εικόνα Spiros Legend

Να είσαι καλά φίλε,όλοι δίνουμε κάτι για τον Ολυμπιακό,αλλά άμα έχεις και τον red apple να σου βάζει φυτιλιές με το flopping των Αγγελόπουλων... Αν δεν είχαμε και το RATM,θα είχαμε πέσει στα σκληρά!

Εικόνα apostolos gaganis

Σχόλιο ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ να προσεχθεί. Δείχνει παρατηρητικότητα, οξυδέρκεια και ψυλλιασμένο μυαλό που δεν ΄΄μασάει΄΄ εύκολα... Τα΄χω συνηθίσει κάτι τέτοια απ΄τον Καταρράχτη... Μου φέρνουνε κι εμένα μια φαγουρίτσα στη μύτη ορισμένα, πρόσφατα ιδίως, γεγονότα... Κι εκείνο το ΄΄όλο τον Μαρινάκη βλέπουμε στο ΣΕΦ, αλλά τους Αγγελόπουλους στο Καραϊσκάκη ΔΕΕΕΝ...΄΄,τί το΄θελες ρε Σπύρο; Ενοχλητικό κάπως ειν΄αλήθεια...

Μιάζει σαν να παίζονται παιχνίδια, κυνηγιούνται ερείσματα, ακολουθούνται πολιτικές, διαφορετικές διαδρομές, να μην τηρούνται ίσες αποστάσεις πάντα και παντού... Με ξενίζουν κομμάτι κι εμένα όλα αυτά... Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ; ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΛΕΜΕ; ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ, ΜΕ - ΒΟΛΙΚΕΣ - ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ...

Λέω΄γω τώρα...

Εικόνα Spiros Legend

Σκέψου,Απόστολε,να γράφαμε και ΟΛΑ όσα θα θέλαμε επί του θέματος.Αλλά διαβάζουνε και οχτροί...Βγαίνουν και λένε ότι μόνο 100 άτομα πίστεψαν σε αυτήν την ομάδα,διότι τόσοι είχαν κλείσει Πακέτα για το F4 της Μαδρίτης,μήνες πριν!Όχι ρε μάγκες,εμείς είχαμε σκάσει για το στραπάτσο του Κυπέλλου(και το δικαστικό) και δεν περισσεύουν στον κόσμο λεφτά για διακοπούλες στη Μαδρίτη άνευ Θρύλου!Ούτε ΜΕ Θρύλο,για πολύ κόσμο...Λες και δεν θα θέλαμε όλοι να είμαστε εκεί...Πάλι ο κόσμος έφταιγε,με 5στις 5 κούπες από τότε που ανέλαβε ο μανιακός, και 0 στις 5 για εμάς,όταν σαρώνουμε στην Ευρώπη.Ακόμα τον Μπαρτζώκα θα είχαμε,αν δεν...!Μόνο Flopping,που λέει και ο ποιητής?Έχουν μοναδική ικανότητα,εκεί που μας φτιάχουν και τους λατρεύουμε,να βάζουν καλάθι σε λάθος μπασκέτα!Άντε να δούμε,με εκείνο <<το άλλο>> που λες Απόστολε,η αγάπη του κόσμου και η δίψα είναι δεδομένη,ελπίζω να το εισπράττουν.Υ.Γ.Ωραία έκανε το κομματι του ο Κοντονής και την έσπασε και στον Μαρινάκη...

Εικόνα red apple

Μαζί σου, Σπύρο

Εικόνα Spiros Legend

Φοβερή ατάκα το flopping αδερφέ!Ιντριγκαδόρικος και...to the point,που λένε και οι...μορφωμένοι!

Εικόνα red apple

Τί είναι η ...διάνοια; Η έμπνευση της στιγμής, Σπύρε! Όπως η 'έμπνευση για τη δημιουργία αυτής της "εφημερίδας" του ratm!

Εικόνα Romain

Εξαιρετικό σχόλιο.

Ειδικά για τον Σούπερ Ουααάουου Κόουτς.

Μία παρένθεση για να βγάλω το κύπελλο στον...Πανοπουλο. Μπορεί να είναι λίγο, πολύ λίγο, γραφικουλης ο ίδιος, ισως γιαυτό κατάλαβε και ανέδειξε πρώτος την γραφικοτητα του Σούπερ Ουααάουου. Επίσης η δήλωση "τη φαγαμε" μετά το κύπελλο ήταν to the point.