ΕΤΣΙ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ!



ΠΟΥΘΕΝΑΝΙΑΔΑ

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο RATM

φύλλο έκτο

ΣΠΑΡΤΗ ΔΙΧΩΣ ΤΡΑΚΗ ΠΡΟΚΟΠΗ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ
 

«Χωρίς Γιαννακόπουλο, δεν θα υπήρχε ΑΕ Σπάρτη»

Το γαρ πολύ της θλίψεως γεννά παραφροσύνη. Για τόση αγάπη μιλάμε, ο Τράκης μας, για την ομάδα της καρδιάς του ώστε προτίμησε να εκδράμει στην Σπάρτη για να συμπαρασταθεί στην ομάδα της νεφραμιάς του! Η Σπάρτη ΑΕ ανέβηκε στη Γάμα με τη νίκη της επί της Κυπαρισσίας, την ώρα που ο πρώην εξάστερος έχανε τα αυγά και τα καλάθια στο ΣΕΦ!  Όταν τα αδέλφια μας, οι Αγγελόπουλοι έπιναν, χρόνια τώρα, τα πικρά ποτήρια μέχρι τελευταίας σταγόνας, ο τράκης την έκανε με ανάλαφρα πηδηματάκια για να μην δει τους φαροφύλακες με τα πράσινα να κωλοσέρνονται μπροστά στην Γαυροσύνη. Εκτός από χέστηδες είναι, όμως και μαλάκες. Μία μέρα μετά το ενισχυμένο πέος στο ΣΕΦ, έκαναν...πρόταση στον Σλούκα, για να θολώσουν τα νερά!!! Και δώστου τα αρδάκια να αναστατώνονται από την είδηση και δώστου αναλύσεις και σενάρια... ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ, ΡΕ!


ΓΥΡΝΑΕΙ ΣΤΗΝ ΠΑΛΙΑ ΦΩΛΙΑ 

 


Βρε, βρε καλώς τον μας! Ο Μπαλτάκος που όλοι αγαπήσαμε επιστρέφει, ύστερα από την περιπλάνησή του στο πουθενά, στην καε ποα. Νομικός σύμβουλος (γελάστε λεύτερα) του Πάολο και του Τεό Γιαννακόπουλων από τη δεκαετία του ΄90, έριξε τη μάσκα για να γίνει στενός συνεργάτης της φαμελιάς των φαρμακοτρίφτιδων που ξεπάτωσε τα δημόσια ταμεία και ξεπουπούλιασε την τσέπη μας, αναλαμβάνοντας να διευθετεί τα "εξωαγωνιστικά  ζητήματα" της ομάδας. (ξαναγελάστε λεύτερα)!
Έτσι, το παιδομάζωμα που ξεκίνησε με την επιστροφή του μαρτυριάρη Φύσσα και του Βόκολου στην πράσινη παε, συνεχίζεται με την επιστροφή του Μπαλτάκου στην πράσινη καε. Άντε βρε σεις και σ' ανώτερα. Και με τον υιό Μπαλτάκο σε ρόλο διευθέτησης ζητημάτων κερκίδας!

ΛΟΥΣΤΡΟΙ ΚΑΙ ΨΕΥΤΕΣ
 

   Εθνική μοντέλο, την κατάντησαν...

Να πω πως δεν λυπήθηκα για το χάλι της εθνικής θα έλεγα ψέμματα. Ακόμη κι αν έτσι όπως την έχουν καταντήσει, σαν βαζελοαεκτζίδικο παράρτημα, δεν συγκινείται εύκολα, Γαύρος, δεν παύει να αποτελεί αντικείμενο μελέτης το πως μια δράκα χολερικών πουθενάδων, με διδακτορικό στη συνωμοσία και στην προπαγάνδα κατάφεραν να μετατρέψουν μια ομάδα που θα έπρεπε, υποτίθεται, να απολαμβάνει της συμπάθειας των φιλάθλων , σε μια συμμορία που εγκληματεί σε βάρος του ποδοσφαίρου και της κοινής λογικής.

Και καλά οι άσχετοι παράγοντες και οι ποδοσφαιριστές που είναι, στην πλειονότητά τους, υπερεκτιμημένες μετριάτζες. Οι δημοσιογράφοι (ξαναμανά γελάστε λεύτερα); Εκτός απο λούστροι -υπέροχος χαρακτηρισμός από την Ελλάδα των δεκαετιών του ΄50 και του ΄60- είναι και ψεύτες. Ο Άλκης Πασαλίδης, ξαναγύρισε στην ΕΡΤ, κουνάμενος-σινάμενος, με το ιντελεκτουέλ μουσάκι του, με τα παστέλ καλοκαιρινά κοστουμάκια του και τί μας είπε, σχολιάζοντας την ήττα-αποκλεισμός της εθνικής; Πως για όλα φταίει ο Σαρρής - ο οποίος πήγε την ομάδα στο μουντιάλ- επειδή έδιωξε τον Σάντος, τον Φύσσα και τον Βόκολο! Και λούστρος και ψεύτης, δηλαδή! Ο Σάντος, ως γνωστό, είχε γράψει στα αμελέτητά του την εθνική και την ομοσπονδία που τον πίεζε να απαντήσει στην πρότασή της για ανανέωση του συμβγολαίου του. Και το βλαχαδερό της Ιβηρικής τους έγραψε κανονικότατα και την κοπάνησε σαν κλέφτης από την αποστολή στην Βραζιλία, μετά τον αποκλεισμό από την κοσταρίκα! Καθήστε εκεί, λούστροι να χαιδεύεστε με τον Μάκο και τον Ατματζίδη και να λέτε ατιμώρητα ψέμματα! Γι' αυτό....


ΣΑΣ ΑΓΑΠΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΕΥΣ

Ο στόχος για «δυναστεία» και τα στοιχήματα   

Red Apple (δίχως λαπ τοπ!!!)

Σχόλια

Εικόνα CVRED

Την Σπάρτη την πήρε για να προπονεί την αλητεία ο Π&Π;
Γιατί διαβάζω για κάτι τρομερές καταγγελίες της Κυπαρισσίας.

Εικόνα mikele7

1)το ποσο χεστες ειναι το εδειξαν και οταν επαιρναν την ομαδα τους και εφευγαν.
2)ο ΣΛΟΥΚΑΣ ειναι ο πιο μυαλωμενος παιχτης μας,μεσα στο παρκε και εξω,δεν εχει
καμια σχεση με τον μαυροκωλαριδη,που πηγε σ'αυτους για να τον σπρωχνου οι γκροι.
3)φασιστουλη μπαλτακο μηπως εκανες μαλακια?εκρεμει η υποθεση του κανακαρη σου,
μηπως σε πανε μεσα για ηθικο αυτουργο,των πραξεων του?
4)το κυτρινο-πρασινο παρεακι των φυσσακατσουρανοκαραγκουνιδων+τους ΑΡΔ,της ΕΡΤ,
ΓΑΜΩ ΤΗΝ ΚΥΤΡΙΝΟΠΡΑΣΙΝΗ ΕΡΤ ΤΩΝ ΔΗΜΟΣΙΟ-ΚΗΦΗΝΩΝ,που τους πληρωνει η μεγαλη
πλειοψηφια των ελληνων που ειναι γαυροι, + τους ΑΡΔ των αλων μπουρδελομεσων.

Εικόνα Romain

Συμφωνώ απόλυτα για την ποιότητα της εθνικής ή καλύτερα για την έλλειψη της. Ακριβώς όπως το λες Red Apple... "μετριανζες".

Ακόμη και οι πρώην του Ολυμπιακού εκτός του Χολέμπας που αν έπαιζε σίγουρα θα ήταν θετική η παρουσία του σε σύγκριση με τον αρνητικοτατο Σταφυλιδη. Εδώ φαίνεται η μαγκιά του Μαρινάκη και η αξία του Ολυμπιακού αλλά και ο τεράστιος ρόλος της κορυφαίας διασυλλογικης διοργάνωσης, του Champion's League.

Ο συνδυασμός αυτός...
Μαρινάκης - Δεν έχει ανάγκη να πουλήσει φθηνά
Ολυμπιακός - Έχει δημιουργήσει όνομα κερδίζοντας τις Πρωταθλητριες (όλων) των μεγάλων πρωταθληματων
Champion's League - Η ομάδα είναι πάντα παρών και κάθε χρόνο πολύ ανταγωνιστικη

Μεγάλη μαγκιά λοιπόν να πουλάς...
Μητρογλου 15 μύρια
Σαμαρη 10
Μανωλα 14
Φετφα 4

Πίσω στην εθνική. Και στην αποτυχία της.
Ο μόνος που ήταν παρών και στους δύο προπονητές και αυτος έκανε τις κλήσεις ή είχε μεγάλο μερίδιο είναι ο Καραβουτας. Και με τον κανονικό προπονητή τον Ρανιερι αλλά και τώρα με την δική του επιλογή τον "είναι μαλακα" όπως σωστά τον αποκαλεί ο μέγας Γαβαθιωτης. Όμως κανένας "αντικειμενικος" ΑΡΔ δεν τον βλέπει σαν υπεύθυνο. (όπως πολύ σωστά το επισημαίνει και ο αδελφός Απόστολος)
Ακόμα και ο Βελι-Γκεκας βάζει κατά της ΕΠΟ. Αυτή είναι η γραμμή τουιτι Νιαου.
Χρειάζεται από τον Γκιρζικη και την ΕΠΟ για να κάνουν ένα καλό ξεκαθαρισμα. Να τους αλλάξουν όλους.
Για να δούμε. Έχουν τις απαραίτητες ... Κοχονες?

Εικόνα KYTHNOS 7

Αδέρφια συγνώμη που το γράφω εδώ αλλά αυτό που ακούω αυτή τη στιγμή στην ερα σπορτ είναι απίστευτο!!!
Έχει εκπομπή ο Δημήτρης Μορος μαζί με ένα λακαμα ο οποίος λέγεται Άκης Παναγιωτοπουλος και ο οποίος άκουσον άκουσον λέει ότι το καλύτερο για το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι να γίνει ένα grexit...

Αν είναι δυνατόν τι ακούμε σε ένα κρατικό ραδιόφωνο...

Ο οποίος αυτός γαμημενος δημοσιογραφισκος λέει ότι είναι ευκαιρία να γίνει αυτή την περίοδο γιατί πρώτον έχει αποκλειστεί η εθνική, δεύτερον ο Ολυμπιακός θα είναι προβληματισμενος με τα δικαστικά θέματα και ότι ο μοναδικός που θέλει να παίξει Ευρώπη είναι ο ποα, ο οποίος αντιδρά στο grexit...

Ρε αδερφαρα γαμημενη Παναγιωτοπουλε πόσο καριόλα είσαι και σε αφήνουν να λες τέτοιες μαλακιες στο ΚΡΑΤΙΚΟ ραδιόφωνο...

Επίσης ενοχλητική η στάση του Μορου ο οποίος αντί να τον πάρει από τα μούτρα του έλεγε κάτι γλυκανάλατα λες και είπε κάτι φυσιολογικό ο άλλος...

Γαμω το σπίτι σας

Εικόνα KYTHNOS 7

Από τα νεύρα μου από αυτό που άκουγα φυσικά δεν σας είπα και την άλλη μαλακια που είπε αυτός ο Άκης...

Λέει ότι το ποδοσφαιρικό grexit θα πρέπει να διαρκέσει 5 χρόνια ούτως ώστε όλοι αυτοί που καπιλευονται το ελληνικό ποδόσφαιρο να βρεθούν και να φύγουν από αυτό....

Ξανά γαμω το σπιτάκι σου πουτανας απόγονε..

Εικόνα Romain

Αυτό είναι λογικό να το σκέφτονται άμα είναι Αεκ. Ή όταν αυτός που τους χαρτζηλικωνει είναι ο Νιαου. Μπορεί βέβαια να μιλαμε για κρατικό ραδιόφωνο αλλά η δύναμη που τους κρατεί ίσως να εμπορεύεται από την κουλα.
Άλλη εκδοχή είναι ότι το μέγα κόμπλεξ και αντι-Ολυμπιακο μενος που μπορεί να τους υποκινει.
Βλέπουν ότι δεν μπορούν με τις κασέτες και τα στημένα του 2011. Η "εγκληματική οργάνωση" έχει μείνει χωρίς βάση, και η προσπάθεια του ΕΠΣ Θεσσαλίας με επικεφαλής τον μέγα εξυγιαντη Μπέο έχει γίνει σκόνη και θρύψαλα .
Αστους να λένε. Η ουσία ειναι οτι και να το επιτυχουν, ο ΘΡΥΛΟΣ εχει και αλλα μονοπάτια.

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίο κείμενο, ωραία η φωτογραφία στο τέλος. Τί να σου πω για την Εθνική; Αποτελέσματα, κάποτε έφερνε. Μπάλα για να μας ευχαριστήσει, ΠΟΤΕ δεν έπαιξε. ΠΟΤΕ. Ανυπόφορο το θέαμά της. Πίσω όλοι κι άμα΄΄κάτσει΄΄ η κόντρα-επίθεση. Είπαμε ρεαλισμός, αλλά η μπάλα είναι ΚΑΙ θέαμα ρε πούστη μου... ΚΑΙ. ΟΧΙ, ΜΟΝΟ... Ακόμα κι όταν έγινε αυτό στην Πορτογαλία, που πιο πιθανό είναι να περάσει αύριο το απογεματάκι ξυστά απ΄ τη γη ένας κομήτης, παρά να ξαναγίνει ποτέ μ΄εμάς κάτι τέτοιο... ΕΠΡΕΠΕ κανονικά μετά την αποχώρηση του Ρεχάγκελ και αφού μας είχε ΄΄κάτσει΄΄ αυτή η ανεπανάληπτη κωλοφαρδία, να γίνει μια ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ νέα αρχή, ένα καινούριο καλοσχεδιασμένο ξεκίνημα αναδιοργάνωσης, φρεσκαρίσματος σε βάθος με μεσομακροπρόθεσμο χρονικό ορίζοντα... Και αντ΄αυτού, τί έγινε; Η ίδια ΄΄συμμορία΄΄, η ίδια παρέα, στηλώθηκε΄κει και απομύζησε αγκιστρωμένη μέχρι την τελευταία τους σταγόνα τα χρυσά - στην κυριολεξία - οφέλη/επακολουθήματα της επιτυχίας του ΕURO, παγιώνοντας αμετακίνητα τον πράσινο, όπως αποδείχθηκε ΤΕΛΙΚΑ, ολετήρα...

ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ ΟΛΗ Η ΙΣΤΟΡΙΑ... ΟΣΟ Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΠΑΙΡΝΕ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ, ΟΛΑΚΕΡΟ ΤΟ ΓΝΩΣΤΟ ΚΑΙ ΑΓΝΩΣΤΟ ΑΣΚΕΡΙ ΤΩΝ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΝΤΙ-ΟΛΥΜΠΙΑΚΩΝ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΟΝΤΡΑΡΙΖΕ, ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΧΩΝΕΤΑΙ ΣΥΝΕΧΩΣ ΚΑΙ ΒΑΘΥΤΕΡΑ ΚΑΤΩ ΑΠ΄ΤΗΝ ΟΜΠΡΕΛΑ ΤΗΣ ΄΄ΕΘΝΙΚΟΥΛΑΣ΄΄ ΤΟΥ... ΠΟΥ Τ-Ο-Σ-Ο ΤΗ ΛΑΤΡΕΥΕ, ΓΙΑΤΙ ΕΚΕΙΝΗ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ, ΟΧΙ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟΥΣ... ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΞΕΧΕΖΟΥΝ ΠΑΤΟΚΟΡΦΑ, ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΡΧΙΣΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΣΗΣ ΤΗΣ, ΠΑΛΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ(!) ΤΟΥΣ ΦΤΑΙΕΙ... ΑΕΙ ΣΙΧΤΙΡ ΚΩΛΟΠΑΙΔΑ!

Εικόνα Romain

Αν ειμουν Γκιρζικης, τώρα που βλέπω ότι δεν υπάρχουν αποτελέσματα, θα έκανα μια γενική αλλαγή του management team της εθνικής. Από Καραγκούνη μέχρι Πάτερ και "είναι μαλακα". Μπορεί και περισσότερους που είναι απλά βοηθητικοι αλλά δεν βοηθούν.

Να πάρει και ένα νέο προπονητή (τύπου Περειρα... χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα) και να κάνει ανανέωση με προσανατολισμο το παγκόσμιο πρωτάθλημα. Και ο Μιτσελ θα έκανε μια χαρά. Χωρίς πλάκα. Αν και θα περιμένει την εθνική Ισπανίας όπου θα είναι από τα φαβορί.