TSAKAS FOR PRESIDENT



Κοιτάξτε... Για Βασιλαράδες, Υποφάντηδες και όλους εκείνους που τα κατάφεραν, για άλλη μια φορά χθες βράδυ, να μας κρατάνε οι γυναίκες μας για να μη σπάσουμε τα ραδιόφωνα και τις τηλεοράσεις, ΔΕΝ θα αναφερθώ. Το έκανε ο Σάββας για μένα, για όλους μας. Ως δημοσιογράφος, άνεργος αλλά πάντα ενεργός, εκείνο που μου προκαλεί τη μεγαλύτερη εντύπωση είναι η υποκρισία και ο αντιεπαγγελματισμός που θερίζει στο συνάφι μου και όχι μόνο. Τα άθλια κομάντο της "δημοσιογραφίας" χειραγωγούν επί δεκαετίες τώρα, ολάκερες γενιές Ελλήνων κατ' εντολή δόλιων αφεντικών, φανερών ή κρυφών. Ο σκοπός και ο στόχος τους είναι απλός. Ό,τι και αν συμβαίνει ο πολίτης θα πρέπει να μένει με την εντύπωση του ότι...


"ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, ΔΗΛΑΔΗ"...

Δηλαδή και τί έγινε που έφαγε τη φωτοβολίδα ο κωλοϊσλανδός; Δηλαδή και τί έγινε που μπουκάρανε οι αδικεμένοι φιλάθλοι στο γήπεδο και τα έσπασαν; Δηλαδή και τί έγινε που πήγανε να σκοτώσουν τον κωλόμπατσο; Δηλαδή και τί έγινε για να μην ξεκινήσει η ντερμπάρα και να μη δούμε την παιχτούρα τον Εσιέν να βιάζει τον κωλοαλβανάγκουρα τον Κασάμι; Δηλαδή και τί έγινε που τα σπάμε κάθε χρόνο αλλά εμείς θυμόμαστε μόνο το "αίσχος της ριζούπολης"; Και τί έγινε δηλαδή;

Κι αυτή η παραγκόπουστρα ο διατητής τί ήθελε και δεν διάταξε τη ματαίωση της ντερμπάρας έξη και πέντε όταν έπεσε το πρώτο βόλι στον κωλοϊσλανδό, αλλά περίμενε με το σκατό στην κάλτσα δύο ώρες αργότερα για να το κάνει; (Φυσικά, αν ο Παπάς είχε πάρει νωρίς την απόφαση για την οριστική ματαίωση του αγώνα, θα τον κρεμούσανε ανάποδα και θα τον άλειφαν, οι άρδακοσυνάδελφοί μου, με πίσσα και με πούπουλα επειδή θα είχε αποδείξει, τάχα μου, πως είχε έρθει στη λεωφόρο ευρισκόμενος σε "διατεταγμένη αποστολή" για να σφάξει το βάζελο).

Ξεπουλήσανε τη λογική και τη συνείδηση που είναι το πρώτιστα εφόδια για τον δημοσιογράφο με αρχίδια και όχι αρχίδια δημοσιογράφο. Στην Psorokostena έννοιες όπως αυτές αποτελούν, πια, ρημάδι του παρελθόντος. Είναι όμως και "λίγοι", νοητικώς. Επιδαψίλευαν επαίνους για τον πολιτισμό που απέπνεαν τα μεγάλα ματς στην Μαδρίτη και στο Μάντσεστερ, σχολιάζοντας και συγκρίνοντας τις αβυσσαλέες διαφορές με την "σούπερ λίγδα", όταν είναι οι ίδιοι οι οποίοι ρίχνουν αδιάκοπα λάδι στη φωτιά της απαξίωσης του ελληνικού ποδοσφαίρου. Για το "αίσχος στο Καραϊσκάκης", με τους φουστανελάδες φρόγκους που έδερναν νεαρά παιδιά που πανηγύριζαν έφταιγε ο Βαγγέλης και ο Ολυμπιακός. Για τα αλλεπάλληλα αίσχη της λεωφόρου φταίνε ο Βαγγέλης, ο Ολυμπιακός και -πλέον- η εγκληματική οργάνωση. Έφθασαν σε σημείο να υποστηρίζουν πως η τιμωρία-"χάδι" του Ολυμπιακού για τον πυρσό στην Βέροια ήταν, στην πραγματικότητα, ο φερετζές ενός σχεδίου και ο "προάγγελος για την εξόντωση του παναθηναϊκού"! 

Ξαφνικά, όμως, μέσα από τη λέρα που αφήνουν στο κατόπι τους οι άρδακες και μέσα από το πουθενά - αγαπημένος προορισμός των οπαδών του πράσινου σωματεμπορείου- μύρισε η αληθινή ελπίδα... 
     

ΤΣΑΚΑ ΘΕΕ ΠΑΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ (μπας και πληρωθούν οι κουλουράδες) 

 
Αποτέλεσμα εικόνας για Τσάκας photos

Βίοι αντίθετοι για δύο από τους τοπ εξυγιαντές στην Psorokostena. Ο πρώτος, ο Δημήτριος ο εξυγιαντής, ο ευεργέτης των "ερχόμαστε", ήρθε αλλά με την όπισθεν. Ο δεύτερος, ο Ιωάννης ο εξυγιαντής, ο άγγελος της κάθαρσης την κάνει με ανάλαφρα πηδηματάκια αφού απέτυχε να καθαρίσει το κοτέτσι του. Και εντάξει, ο πρώτος να βρει ενδεχομένως το πού βρίσκεται το ρημάδι ο λεβιές και να βάλει τη σωστή ταχύτητα - ολόκληρη σχολή οδηγών διηύθυνε! Ο άλλος όμως; Πού να βρει κάτι κατομμυριάκια που του λείπουν για να κάνει την αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου και για να πληρώσει τα πρόστιμα, μην του πάρουν το κοτέτσι οι δοσατζήδες.

Μία είναι η λύση που προοιωνίζεται για τα βαζέλια. Τsakas for president! Με σχέδιο, προοπτική, οργάνωση, ενόραση και κυρίως, άφθονο μπικικίνι. Θα τρώει ο Τσάκας και του Εσιέν δεν θα δίνει. Αφήστε που στο άκουσμα της φήμης οτι "έρχεται ο Τσάκας", οι κουλουράδες της Παιανίας και του Ατίτλιου αισθάνθηκαν το σκίρτημα της ελπίδας να δονεί το ύφασμα κάτω από το πουκάμισό τους. "Ρε συ", έλεγε ο ένας στον άλλο, "τώρα που θα ρθεί ο Βλάσης θα πάρουμε τα λεφτά μας πίσω. Σωθήκαμε αδέρφια!".     

 

ΥΓ. Νέα τρομερή επιτυχία του Τραϊανού! Δύο στα δύο... πισωκίνητα. Μετά την καταιγίδα "Γρηγορίου" ακολουθεί ο τυφών "Δέλλας". Δεν τόνε βλέπω καλά τον Ατρομητάκο που την σκαπούλαρε και δεν πέρασε απο την πριονοκορδέλα του νομοσχεδίου Κοντονή για τα κλωτσίδια και τα εκρηκτικά στον Φορτούνη. 

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα Romain

ΤΣΑΚΑ ΘΕΈ ΠΆΡΕ ΤΗΝ ΠΑΕ.

Εικόνα thita

Είναι όπως ακριβώς τα λέει ο αδερφός εδώ. Το χειρότερο είδος υπανθρωπων ραγιάδων: ΑΡΔ. Η ΕΣΗΕΑ βέβαια ασχολείται ακόμη με το μετατάρσιο του Ασπρουλια.

Ο Τσάκας πάντως σίγουρα θα ήταν πιο αξιοπρεπής στην πάναθα από τον Αλαφούζο.

Εικόνα Αλέξανδρος

Τους σιχαίνομαι κάθε μέρα και περισσότερο. Το βαζζελετα είδα έκανε και ιστορικό ρεπορτάζ για το ποιοι χτυπήθηκαν με φωτοβολίδες στο παρελθόν αλλά λένε και για το ποτήρι στον Αναστασίου και ξεχνάνε πολλά γεγονότα (γιατί άραγε;) Ο Αλαφούζος για αυτό ήθελε να γυρίσει ο Βάζελος στο Δ.Γ.Λ.Α. Είχε πει ότι η ιστορική έδρα του σωματείου του αποτελεί φόβητρο για τους αντιπάλους. Αν πιάσουμε από τον Ευθυμιάδη μέχρι τα χθεσινά (χωρίς να βάλουμε ματς του ΟΑΚΑ μέσα στο με μενού) βλέπει και ο τυφλός ότι το γήπεδο τους είναι επικίνδυνο μέχρι και για τους κατοίκους. Αν αυτοί έχουν να μας προσαψουν τα αίσχη όπως λένε της Ριζούπολης και τα αίσχη του 2011 που και στις δυο περιπτώσεις έφυγαν αλώβητοι οι παίκτες τους τότε εμείς τι μπορούμε να πούμε ανάλογα. Βαριά καμπάνα λέει περιμένει τον Παναθηναϊκό ΕΦΟΣΟΝ ΚΡΙΘΕΙ ΥΠΑΙΤΙΟΣ ΤΗΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗΣ.... Γαμώ τα ρεπορτάζ που κάνετε ρε αλήτες. Γαύροι που πήραν εισιτήρια από την ΠΑΕ τους τα προκάλεσαν όλα αυτά; Φέτος προκαλεσε πάλι ο Περέιρα; Η τιμωρία λέγανε στα σάιτ είναι εξόντωση για τον Παναθηναϊκό αλλά γράψανε για πρόστιμο που αγγίζει τα 30 χιλιάρικα και κλείσιμο της έδρας για έναν αγώνα (περα το -3 και χάσιμο του ματς άνευ αγών) Αυτό είναι η εξυγίανση που θέλουν; Μετά λένε ποινές χάδια ο γαύρος; Τσίπα 0 από όλους τους. Ας πάρουν την ομάδα τους και αλάργα. Αλλά τι λέω; Στα λόγια όλοι είμαστε πρώτοι. Αν φοράνε παντελόνια θα το κάνουν. Σιγά μην περάσουν σε πράξεις.... Εγώ θα πω στους απανταχού Γαύρους που διαβάζουν την σελίδα αυτή, ότι στον δεύτερο γύρο μην παρασυρθούμε από τίποτα. Δεν έχουν πλέον εδώ και πέντε χρόνια το δικαίωμα να θεωρούνται αιώνιοι αντίπαλοι μας. Να έρθουν στο γήπεδο μας να τους αποδείξουμε για άλλη μια φορά ότι ο εχθρός είναι αυτοί ο εαυτός τους και κανείς άλλος. Περιμένω να δω τον Κοντονή να πράξει σωστά. Το χθεσινό από ότι είδα το περνούμε στα χαρτιά. Στα τέτοια μας. Αυτοί τα προκάλεσαν, αυτοί θα τα λουστουν. Και για το τέλος να γράψω και αυτό ....

2008: 4-0 Καραϊσκάκη
2009: 2-0 Καραϊσκάκη
2010: 0-1 ΟΑΚΑ
2011: 2-1 Καραϊσκάκη
2012: 0-1 ΟΑΚΑ
2013: 0-1 Δημοτικό Γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας
2014: 1-0 Καραϊσκάκη
2015: 0-3 (άνευ αγών) Δημοτικό Γήπεδο Λεωφόρου Αλεξάνδρας

8 ΧΡΟΝΙΑ 8 ΦΑΠΕΣ ΣΕ ΔΥΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΣΑΣ...