ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ



ΠΟΥΘΕΝΑΝΙΑΔΑ

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο R.A.T.M.

φύλλο ένατο

 
Ωχ μάνα μου τουρκογύφτισσα τί τραβάμε κι εμείς οι έρ'μοι άνεργοι συντάκτες. Και να θέλεις να ξαποστάσεις δεν σ' αφήνουν ούτε να απεργήσεις, οι καρμοίρηδες. Είναι παντού και πουθενά -ιδίως το δεύτερο. H Πουθενανιάδα τους εντοπίζει όμως, όπου και να βρίσκονται. Σε κανά μονοστηλάκι, σε τίποτε καταχωνιασμένες ειδησούλες, όπου και να πα να κρυφτούνε τους τσακώνει!
 
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΛΩΜΕΝΟ

Αποτέλεσμα εικόνας για γιάννης αλαφούζος photos

ολόιδιος με κάτι μπόμπιρες που τους ντύνουν οπαδούς-καρνάβαλους οι μπαμπάδες τους
 

Απηυδισμένος και απογοητευμένος από τον ανηλεή πόλεμο που του εξαπολύουν τα ίδια του τα Μέσα, οι δικοί του άνθρωποι στην κυβέρνηση και στα αθλητικά όργανα, ο Ιωάννης Β' ο Εξυγιαντής απειλεί πως θα αποχωρήσει από το αποχωρητήριο της σούπερ λίγδας. Κατάδικές μου -μην πάει ο νους σας στο πονηρό, τάχα ...κατάδικος-  πληροφορίες που δεν επιδέχονται αμφισβητήσεως αποκαλύπτουν πως στον υπόνομο του Ατίτλιου, Κορωπί, ενταύθα καταγράφεται πυρετώδης κινητικότητα. Όλοι οι άνθρωποι του Προέδρου (...) έχουνε 'ξαπολυθεί στα γύρω μαγαζά ντυμένοι κουρελόρουχα και ζητιανεύουν για λίγαι κονσέρβαι και ξηρά τροφή, ώστε να ' ξασφαλιστεί πως δεν θα πέσει πείνα και των γονέων άμα τη αποχωρήσει (δοτική) από το πρωτάθλημα. Άλλαι πληροφορίαι φέρουν τους κουλουράδες της μείζονος περιοχής Κορωπίου να έχουν κρύψει την πραμάτεια τους υπό το φόβο της διαρπαγής της από όλους τους ανθρώπους του εν λόγω προέδρου. Θαρραλέος κουλουράς φέρεται, μάλιστα, να τους απάντησε, επαναλαμβάνοντας την ιστορική φράση του πατρός Τζορτζ Μπους: "Read my lips, Νο Μοre Bagels" .   
 
PURO ΕΞΥΓΙΑΝΤΕΣ

Αποτέλεσμα εικόνας για πατέρας photos      Αποτέλεσμα εικόνας για μελισσανίδης photos  Αποτέλεσμα εικόνας για μάκης ψωμιάδης photos


έρχομαι-ήλθον-απήλθον
 
Αλλά, η κατάσταση δεν είναι τόσο τραγική. Μην μου ανησυχείτε! Ο καλός ο καραβοκύρης πριν πεινάσει μαγειρεύει. Στον πόα έχουν εξετάσει ενδελεχώς όλες τις εναλλακτικές λύσεις. Μία είναι ο Τσάκας! Εξετάσαμε όλες τις ανατριχιαστικές λεπτομέρειες της περίπτωσάρας του σε προγενέστερη Πουθενανιάδα. Έτερη είναι η δοκιμασμένη του Μπαμπά. Ο πράσινος Μπαμπάκος, ο μπουγαδιάρης φέρεται να' τοιμάζει τα σάκ βουαγιάζ του για τη μεγάλη επιστροφή, παρακινούμενος από τη λαϊκιά απαίτησις να επιστρέψει στο τιμόνι του πράσινου σκυλοπνίχτη. Επί του παρόντος ακολουθεί την πεπατημένη μέθοδο της διαψεύσεως, όμως, ΛΕΓΩ όμως, μέσα μας όλοι προσμένουμε τη διάψευση της διαψεύσεως για να ίδωμεν τον Εκλεκτό, με τη μάπα ανά χείρας να εκκαθαρίζει τη μπόχο του Βαγγέλου και να εξυγιαίνει την σούπερ λίγδα.    

ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟΥ

Αποτέλεσμα εικόνας για μιχάλης τσόχος photos

Μιχάλης Τσόχος: ο μπαμπάκος της sportday!


Κατακλυσμιαίες είναι οι εξελίξεις στην πράσινη φαμελιά. Η οικογένεια γαμιόμαστε αντιμετωπίζει σοβαρά εσωτερικά προβλήματα σε σημείο ώστε να ρίχνουν μπουνιές και να τις τρώνε οι ίδιοι. H Sportday, το "παραμάγαζο" του sportfm, ιδιοκτησίας Ιωάννη Β' του Εξυγιαντού ανήρτησεν στα μανταλάκια εξώφυλλο που συνέκρινε τον κατήφορο του ποός (γενική του πόα) με την κατάρρευση της υγείας των οροθετικών. Γύρισαν οι βολβοί του Ιωάννου! Δεν πίστευε στα μάτια του ο οικολόγος, ζιγκολόγος, εξυγιαντής und επενδυτής-φάντασμα του ελληνικού ποδοσφαίρου, από το εκ των έσω χτύπημα: "Μα να γράφουν τέτοια πράματα τα ίδια μου τα παιδιά, που χαρτζηλικώνω τακτικώς; Πού βαδίζουμε γαμώ τα λαθρεμπόριά μου; O Tempora O Mores!" , μονολόγησε ως νέος Cicerο! Δεν πέρασε πολλή ώρα και τη σκυτάλη της ενδοοικογενειακής αγανάχτησης έλαβεν ο Μιχάλης, the souvlaki eater, Τσόχος. Αστραπές και βροντές ηκούσθησαν εκ του νέου γραφείου του στην gazzetta! "Πώς εκατάντησεν τοιουτοτρόπως, το "παιδί" μου. Απαράδεκτον ούτως ειπείν. Να γράψουν κάτι για τον Κόκκαλη, τον Μαρινάκη, να πω, εντάξει", εφώναξε τρις πριν τονέ πατήσει η ωτομοτρίς της καθημερινότητας και επιστρέψει στη σιωπή...      

ΟΙ ...ΚΟΠΤΟΡΑΠΤΟΥΔΕΣ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για δημήτρης γιαννακόπουλος-μπαλτάκος photos

 η επιτομή της ασκήμιας

 
"Ως τον Μάιo θα τα έχουμε πάρει όλα (σ.σ., στο στόμα)", προειδοποίησε ο Τάκι Μπαλτάκος με συνέντευξή του στην Nova. Ο πρώην απολωλός αμνός του σωλήνος αποκαλύπτει πως είδε στον ύπνο του τον Τζόρτζεβιτς να καθαρίζει μελιτζάνες και να τις μαγειρεύει ιμάμ. Κάθιδρος επετάχθη από τα κλινοσκεπάσματα και έπιασε να φυλλομετρά τον ονειροκρίτη. Στη σελίδα 45 απεκαλύπτετο η αλήθεια: ο Τζόρτζεβιτς που μαγειρεύει μελιτζάνες, σημαίνει πως θα μετενσαρκωθεί σε... Ομπράντοβιτς! 
 
ΑΘΑΝΑΤΟΣ! 

Περατώνω το σημερινό φύλλο με μια φήμη που θα συνταρράξει τις Μαύρες Τρύπες που κρύβουμε όλοι μέσα μας. Ο λατρεμένος ΓΑΠ, ο 'ξολοθρευτής κάθε δίποδου όντος που ενδιαιτάτο (προσοχή στο χρόνο του ρήματος) στην psorokostena ετοιμάζει ρεσάλτο στην Αθανασία! Η gazzetta αποκαλύπτει πως φιλοδοξεί να αρπάξει θέση μεταξύ των Αθανάτων της Διεθνούς Ολυμπιακής Επιτροπής. Απαιτείται πρώτα, να τον προτείνει τις όστις θα βεβαιώσει για την προσφορά του στον αθλητισμό. Ευκολάκι μιας και οι επιδόσεις του προέδρου ΓΙΩΡΓΟΣ (άκλιτο καθότι ξενικό) στο κανόε-καγιάκ είναι πασίγνωστες. 

Η Πουθενανιάδα μεθ' υμών
Red Apple
 

Σχόλια

Εικόνα Chief Bromden

Σχετικά με τον Πατέρα ρε Αδάμ...
Έφτασε στα μέρη μου η φυλλάδα του προετοιμάζει και καλά το έδαφος για την επιστροφή του, τέσσερις σελίδες όλες και όλες!
Ο ΑΒ Βασιλόπουλος για την προώθηση του τοματοπολτού και του κωλόχαρτου τυπώνει τις διπλάσιες...

Εικόνα red apple

Ναι, αλλά ο Πατήρ εστιάζει σε ολίγα αλλά άριστης πχιότητας προϊόντα, ενώ ο κωλοΑλφαβήτας έχει γιομίσει τα ράφια με βήτα διαλογής εμπόρευμα. Όταν θάρθει ο Πατήρ θα φέρει όλη την αφρόκρεμα!!! μπου χα χα χα

Εικόνα Νίκος Γόδας

Είδε η ανθρωπότητα το πείραμα ΓΑΠ και αποφάσισε ότι τελειοποιήθηκε το ανθρώπινο γένος. Έτσι, θα τον κάνουμε αθάνατο. Να ζήσουμε να τον χαιρόμαστε.

Εικόνα red apple

Αμήηηηνννν

Εικόνα savvas gridlock

Αδαμ, στα περισσοτερα συμφωνουμε, με δυο διορθωσεις. Η Sportday ΔΕΝ ανήκει στον Αλαφούζο, αλλα στον Κοντομηνα. Επισης, ο Τσοχος δεν ειναι στην Sportday, αλλά εχει φυγει εδω και καιρο για τη Live Sport.

Εικόνα red apple

ναι Σάββα, το ξέρω. Το λέω, ποιητική αδεία "παραμάγαζο του σπορ εφ εμ". Ο Τσόχος έγραψε για το θέμα στην γκαζέτα, υποστηρίζοντας πως στενοχωριέται για το ...παιδί του!