ΞΕΒΡΑΚΩΜΑ!



Για όλα όσα συμβαίνουν στην σούπερ λίγδα από την αποφράδα, για εκείνους , ημέρα από την ανάληψη της προεδρίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, για όλα όσα μας-του καταμαρτυρούν, για όλους τους ανύπαρκτους που μοχθούν μπας και αποκτήσουν υπόσταση, μία είναι η απάντηση. Τη συνέταξε ο συνάδελφος Στέφανος Λεμονίδης για λογαριασμό του sport24 και σας την παραθέτω αυτούσια, δίχως άλλο σχόλιο:

ΑΤΛΑΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Την τελευταία 5ετία, διάστημα που λαμβάνει υπόψη η UEFA για την ειδική βαθμολογία ομάδων και χωρών, ο Ολυμπιακός μετράει 19 νίκες, τη στιγμή που ΠΑΟ και ΑΕΚ έχουν μόλις μία και οι υπόλοιποι εκπρόσωποι της Ελλάδας συνολικά 13. Σημείωση: Η καταμέτρηση αφορά παιχνίδια ομίλων (Champions League ή Europa League) και την επόμενη φάση αυτών. Ο ΠΑΟΚ ακολουθεί με 9 νίκες, τη στιγμή που Παναθηναϊκός, ΑΕΚ έχουν μόλις από μία, ενώ τους ξεπερνά ο ...νεοσσός Αστέρας που μετράει δύο νίκες!

Ο Ολυμπιακός παίζει την Τετάρτη (9/12) για την πάρτη του, αλλά και για το ελληνικό ποδόσφαιρο, αφού θυμίζει τον ...Άτλαντα, που κρατάει στις πλάτες του την βαθμολογία της χώρας, χάρη στις 19 νίκες του, στις 5 συνεχείς παρουσίες στους ομίλους του Champions League.

O Ολυμπιακός είναι 21ος στην πενταετία (70.820). Ο ΠΑΟΚ είναι 58ος με 34.320. Ο Αστέρας Τρίπολης στην θέση 114 με 15.820. Ο Παναθηναϊκός στην 120 με 14.820. Και οι τρεις αυτές βαθμολογίες σε πρόσθεση, δεν φτάνουν τον Ολυμπιακό.   

Ο Ολυμπιακός  έχει συνολικά 39 ματς στην Ευρώπη (31 στο Τσάμπιονς Λιγκ και 8 στο Γιουρόπα). Σε αυτά, μετρά 19 νίκες - 3 ισοπαλίες και 17 ήττες. Στη φάση των ομίλων και μετά, όπου αναφερόμαστε, ο ΠΑΟΚ, ο Παναθηναϊκός, ο Αστέρας Τρίπολης, αλλά και η ΑΕΚ που έπαιξε στους ομίλους του Γιουρόπα την περίοδο 2011-2012, έχουν σε 56 ματς όλοι μαζί, μόλις 13 νίκες!

Έξι λιγότερες από τον Ολυμπιακό. Σε 17 ματς περισσότερα. Ειδικά ο Παναθηναϊκός και η ΑΕΚ έχουν μόνο από μια νίκη, μια περισσότερη ο  Αστέρας, ενώ μεγάλη βοήθεια στην Ελλάδα πρόσφερε ο ΠΑΟΚ με 9 νίκες.

Τελευταία φορά που οι  "πράσινοι" νίκησαν σε ματς ομίλων του Europa League είναι πριν από τρία ολόκληρα χρόνια. Στις 22 Νοεμβρίου του 2012 είχαν επικρατήσει εντός έδρας της Μάριμπορ με 1-0.

Έχει λοιπόν ο Ολυμπιακός τις 19 από τις 32 νίκες του ελληνικού ποδοσφαίρου την τελευταία 5ετία στα κύπελλα Ευρώπης. Ποσοστό της τάξης του 59.3%.

Όσον αφορά τους αντιπάλους, ο Ολυμπιακός κέρδισε αυτά τα χρόνια την πρωταθλήτρια Ισπανία, Γερμανίας, Ιταλίας, Γαλλίας, Αγγλίας, Πορτογαλίας, ενώ μόνο ο ΠΑΟΚ νίκησε ένα μεγάλο όνομα, την Τότεναμ.

Oι νίκες του Ολυμπιακού

Ολυμπιακός-Διναμό Ζάγκρεμπ  2-1

Διναμό Ζάγκρεμπ-Ολυμπιακός  0-1

Άρσεναλ-Ολυμπιακός 2-3

Ολυμπιακός-Μάλμε 4-2

Ολυμπιακός-Γιουβέντους 1-0

Ολυμπιακός-Ατλέτικο Μαδ. 3-2   

Ολυμπιακός-Μάντσεστερ Γ  2-0

Ολυμπιακός-Άντερλεχτ 3-1

Ολυμπιακός-Μπενφίκα 1-0

Άντερλεχτ-Ολυμπιακός 0-3

Ολυμπιακός-Άρσεναλ 2-1

Ολυμπιακός-Μονπελιέ 3-1

Μονπελιέ-Ολυμπιακός 1-2

Ολυμπιακός-Άρσεναλ  3-1

Μαρσειγ-Ολυμπιακός 0-1

Ολυμπιακός-Ντόρτμουντ 3-1

Μέταλιστ-Ολυμπιακός 0-1

Ολυμπιακός-Καζάν 1-0

Καζάν-Ολυμπιακός 0-1

Οι νίκες του Παναθηναϊκού

Μάριμπορ-Παναθηναικός 0-1

Οι νίκες της ΑΕΚ  

ΑΕΚ-Διναμό   Tυφλίδος 1-0

Οι νίκες του ΠΑΟΚ

ΠΑΟΚ-Ζίμπρου 4-0

ΠΑΟΚ-Διναμό Μινσκ 6-1

Διναμό Μινσκ-ΠΑΟΚ 0-2

ΠΑΟΚ-Σαχτάρ 2-1

ΠΑΟΚ-Μακάμπι 3-2

Σαχτάρ-ΠΑΟΚ 0-2

ΠΑΟΚ-Σάμροκ Ρόβερς 2-1

Σάμροκ Ρόβερς-ΠΑΟΚ 1-3

Τότεναμ-ΠΑΟΚ 1-2

Οι νίκες του Αστέρα 

Αστέρας-Παρτίζαν 2-0

Αστέρας-ΑΠΟΕΛ 2-0

Για δεύτερη συνεχόμενη και τρίτη φορά την τελευταία 4ετία, ξεμένουμε από θέσεις στα κύπελλα Ευρώπης πριν φτάσει Δεκέμβρης. Για τρίτη φορά την τελευταία 4ετία μόνο ο Ολυμπιακός θα συνεχίσει και με την αλλαγή του έτους. Είτε πρόκειται για το Τσάμπιονς Λιγκ, είτε για το Γιουρόπα.  Γι αυτό είμαστε 14οι στην ειδική βαθμολογία της UEFA και προσεχώς θα πάμε παρακάτω. 

Αν πιστεύετε  ότι με αυτόν τον τρόπο χάνει μόνο ο Ολυμπιακός,  ρίξτε μια πιο προσεκτική ματιά στην «ειδική» βαθμολογία πενταετίας. Ακόμη και αν το πειραϊκό κλαμπ παίξει  προκριματικά το καλοκαίρι θα το κάνει από τη θέση του ισχυρού. Και αυτό και το επόμενο. Δεν χάνει λοιπόν μόνο ο Ολυμπιακός από αυτή την ιστορία. Το ελληνικό ποδόσφαιρο χάνει. Κι αν οι αντίπαλοι του κάποια στιγμή πάρουν το πρωτάθλημα, δεν θα  βρεθούν σε ομίλους, αλλά σε προκριματικά όπως τώρα και μάλιστα από τη θέση του αδύναμου.

Oταν ανέλαβε ο Βαγγέλης Μαρινάκης, οι ερυθρόλευκοι δεν βρίσκονταν στο Champions League. Δεν έπαιξαν καλά-καλά στην Ευρώπη εκείνη τη χρονιά.  Είναι καλό νέο ότι του χρόνου λογικά θα επιστρέψει μια ομάδα σαν την ΑΕΚ, που σαφώς μπορεί να προσφέρει περισσότερα  από τον Ατρόμητο. Όπως θα ήταν καλό να αποδειχθεί κακή παρένθεση για τον ΠΑΟΚ η τελευταία διετία.

Και έχει αξία μια δήλωση που είχε κάνει ο Βαγγέλης Μαρινάκης στα τέλη Αυγούστου «Εμείς πάνω απ’ όλα είμαστε Έλληνες και θέλουμε το καλό του τόπου μας. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε οι ελληνικές ομάδες να πάνε όσο καλύτερα γίνεται στην Ευρώπη. Δεν έχουμε τέτοιου είδους κόμπλεξ. Τα έχουμε ξεπεράσει και κοιτάζουμε πως κάθε χρόνο να γινόμαστε καλύτεροι. Ειλικρινά εύχομαι οι ελληνικές ομάδες να μπορέσουν φέτος να πάνε πολύ καλύτερα από ότι είχαν πάει πέρσι και να πρωταγωνιστήσουν».

για την αντιγραφή: Red Apple

Σχόλια

Εικόνα REDNYC

ΟΙ ΑΡΙΘΜΟΙ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΛΑ - ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟΝ ΣΤΕΦΑΝΟ ΛΕΜΟΝΙΔΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΔΕΛΕΧΗ ΕΡΕΥΝΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ. Ο ΘΡΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΤΗ ΦΩΤΟΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΟΣΟ ΚΡΥΒΟΥΝ ΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΛΑΚΙ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ "Ο ΚΑΚΟΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΦΤΑΙΕΙ" ΘΑ ΔΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΑΣΗ ΝΑ ΑΥΞΑΝΕΤΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.

ΑΣ ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΥΣ ΟΤΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΠΕΜΠΤΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΕΚΤΟΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΕΣΟΔΑ. ΕΡΙΞΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΑ ΕΚΑΤΟ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ, ΘΡΥΛΟΣ ΑΕ, ΓΗΠΕΔΟ, ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΚΤΛ ΚΑΙ ΕΦΤΙΑΞΕ ΠΛΕΟΝ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΜΟΝΤΕΛΟ ΠΟΥ ΧΑΙΡΟΝΤΑΙ ΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΖΗΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΕΧΘΡΟΙ.

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΑΝΑΜΑΣΑΝΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΟΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ "Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΧΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΛΟΥ, ΔΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΦΤΙΑΧΝΟΥΜΕ ΟΜΑΔΑ", ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΠΙΟ ΑΠΛΟΥΣΤΕΥΜΕΝΗ ΕΡΜΗΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΟΛΕΥΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑΤΙ ΕΤΣΙ ΤΡΕΦΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ ΤΟΥΣ.

ΠΩΣ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝΕ Ο ΠΟΑ ΚΑΙ Η 4ΕΞΑΡΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΤΣΟΥ ΛΟΥ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΡΝΑΝΕ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ? 'ΑΛΛΑ ΤΑ ΞΟΔΕΨΑΝΕ ΑΛΟΓΙΣΤΑ ΣΕ ΥΠΕΡΤΙΜΗΜΕΝΕΣ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ (2.5 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ Ο ΜΕΛΙΣΣΗΣ???), ΑΛΛΑ ΤΑ ΦΑΓΑΝΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΡΟΕΔΡΟΙ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝΕ ΕΚΕΙΝΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ (ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΚΤΛ) ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΣΠΑΤΑΛΗΣΑΝΕ ΣΕ ΣΧΕΔΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΥΛΟΠΟΙΗΣΙΜΑ (ΒΟΤΑΝΙΚΟΣ, ΠΟΛΥΜΕΤΟΧΙΚΟΤΗΤΕΣ, ΚΤΛ)...Η ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΙΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.

Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΗΤΑΝ ΞΕΚΑΘΑΡΟΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΙ ΕΙΠΕ? "ΘΕΛΩ ΝΑ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΩ ΕΝΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΤΟΥ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ ΤΟΥ". ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙ! Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΚΛΙΝΕΙ ΟΥΤΕ ΕΚΑΤΟΣΤΟ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ Ο ΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ, ΑΣ ΑΝΑΤΡΕΞΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙ ΤΑ ΛΕΓΟΜΕΝΑ ΤΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΕΡΑΙΑΣ. ΕΠΙΣΗΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟΥΣ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ Ο ΣΥΡΑΜΙΤΗΣ ΣΑΒΒΑΣ, ΚΑΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΓΑΛΕΙ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ, ΟΛΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝΕ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ, ΒΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΚΑΙ ΒΟΗΘΑΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ!

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΦΕΥΓΟΥΜΕ ΟΜΩΣ. ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΠΕΤΥΧΕΙΣ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΤΥΧΕΙ Ο ΤΡΙΣΜΕΓΙΣΤΟΣ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ?

ΜΕ ΣΧΕΔΙΟ, ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΩΣΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΣΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΘΕΣΕΙΣ, ΜΕ ΣΩΣΤΟ ΣΚΑΟΥΤΙΝΓΚ, ΜΕ ΣΩΣΤΕΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΚΑΙ ΣΙΓΑ ΣΙΓΑ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙΣ ΤΟ BRAND NAME ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΜΕ ΤΙΣ ΣΩΣΤΕΣ ΔΙΑΣΥΝΔΕΣΕΙΣ ΜΕ ΕΥΡΩΠΑΙΚΑ ΣΤΕΛΕΧΗ, ΜΕ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΜΑΝΑΤΖΕΡΣ.

ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ ΟΜΩΣ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΠΙΣΤΗ ΣΤΟ ΣΧΕΔΙΟ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΕΙΣ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ, ΓΙΑΤΙ ΟΠΩΣ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ, ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΑ (ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΜΕ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ) ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠ' ΟΛΑ, ΕΙΝΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΘΡΥΛΟΥ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!

ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΩΝ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΩΝ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΕΧΕΙ ΤΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ? Ο ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΝΤΕ ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ? ΠΩΣ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΕΤΣΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ? Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ 24/7! ΑΣΕ ΠΟΥ Ο ΡΩΣΟΠΟΝΤΙΟΣ ΞΟΔΕΥΕΙ ΛΑΘΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ, ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΠΕΝΔΥΕΙ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ, ΑΠΛΑ ΑΓΟΡΑΖΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ. Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕΤΑΞΥ "ΕΠΕΝΔΥΩ" ΚΑΙ "ΑΓΟΡΑΖΩ" ΕΙΝΑΙ Τ-Ε-Ρ-Α-Σ-Τ-Ι-Α !

ΜΗΠΩΣ Ο ΠΑΙΔΟΦΙΛΟΣ / ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑΣ / ΦΟΡΟΦΥΓΑΣ ΤΟΥΙΤΗΣ? ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΗΣ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ, ΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΑΥΤΟΣ ΑΠΟ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ? ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΧΡΕΩΣΕΙ ΤΙΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΜΕ ΘΑΛΑΣΣΟΔΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΜΕ ΦΥΣΣΑ-ΡΟΥΦΑ ΚΑΙ ΜΠΥΡΑ 13 ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙΣ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ????

ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΤΑΙΡΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΑ ΦΡΙΣΚΙΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΤΡΕΧΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΤΟΥ ΜΕ ΠΡΑΚΤΙΚΕΣ ΒΓΑΛΜΕΝΕΣ ΑΠΟ ΤΟ 1990....Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ.....ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ, ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΚΑΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ, ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΣΑΓΑΚΙ ΚΑΙ ΤΙΛΙΟ ΜΠΟΡΕΙ ΠΛΕΟΝ, ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ....

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΙ ΓΙΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΡΣΕΝΑΛ, ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ ΠΟΥ Ο ΘΕΟΣ ΜΕ ΑΞΙΩΣΕ ΝΑ ΖΩ ΤΟ ΕΤΟΣ 2015 ΚΑΙ ΝΑ ΘΑΥΜΑΖΩ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΘΡΥΛΟ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ! ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΘΡΥΛΟΣ, Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΕΠΟΧΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΜΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΥ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ!

ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ ΜΟΥΝΙΑ....ΣΑΣ Γ-Α-Μ-Α-Ε-Ι Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!!!!!!