ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ



ΠΟΥΘΕΝΑΝΙΑΔΑ
 
Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο R.A.T.M.
 
φύλλο ενδέκατο
 
Για σήμερα, κωλόγαυροι, το μενού έχει ειδησεογραφικό ξεδιάλεγμα από την παράνοια που ζει και βασιλεύει εκεί όξω, στον κόσμο των πουθενάδων. Δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάμε ή να κλαίμε με αυτή την κατάσταση... Ας ξεκινήσω το μακρύ ταξίδι μας στα εξωτερικά ιατρεία της κλινικής ψυχικών νοσημάτων "Ο Καλός Αντιολυμπιακός", με μια κοινωνική προσφορά του μίστερ Squeaky Clean Μπουγάδα, εμπνευσμένη από την κληρονομιά της... Δέσποινας! 
 
ΠΕΡΑΣΜΕΝΕΣ ΔΩΡΟΔΟΚΙΕΣ ΚΑΙ ΘΥΜΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΝΑ ΚΛΑΙΣ
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Πατέρας photos
 
"Εκείνους που έγραψαν ιστορία με το τριφύλλι στο στήθος, οδηγώντας τον Παναθηναϊκό στον τελικό του Κυπέλλου Πρωταθλητριών το 1971, θα τιμήσει ο Νικόλας Πατέρας. Σύμφωνα με τη «Live Sport», ο πρώην πρόεδρος της «πράσινης» ΠΑΕ, θα υποδεχθεί και θα τιμήσει τα μέλη της ομάδας του Γουέμπλεϊ, το μεσημέρι της Τετάρτης στο γραφείο του στο Κολωνάκι".

Μαθαίνω πως έχουν προσκληθεί και τα ιερά τέρατα του ευρωπαϊκού φούτμπολ της Ζενές Ες-Ες και της Σλόβαν Μπρατισλάβα που συμμετείχαν στο μασκέ πάρτυ της ανέλιξης του ποός σε Presvis! 

ΜΠΕΕΕΕΕος!
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Μπέος photos
 
"Τον Βαγγέλη Μαρινάκη έδειξε ως «υπεύθυνο», αν και δεν έχει αποδείξεις, στην απόρριψη του αιτήματός του για άρση των περιοριστικών όρων που του έχουν επιβληθεί, ο έκπτωτος Δήμαρχος Βόλου, Αχιλλέας Μπέος. «Ηθικός αυτουργός για το κατάντημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι ο Βαγγέλης Μαρινάκης. Αυτή είναι η δική μου θέση. Είμαι πλέον σε ανοιχτό πόλεμο με τον κ. Μαρινάκη και όλο αυτό το σύστημα".
 
Όχι άλλο κάρβουνο ρε Πίπι... Λυπήσου μας γαμώ την Αυστρία σου!
 
ΚΑΙ... ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΑ Ο ΕΞΥΓΙΑΝΤΗΣ
 
Αποτέλεσμα εικόνας για αλαφούζος photos
 
ΠΑΙΡΝΕΙ ΣΚΟΥΠΑ Ο ΑΛΑΦΟΥΖΟΣ, γράφει ο σπορφμ. Για μια δόση πίστεψα πως προσελήφθη από την Δούρου για καθαρίστρια στην σούπερ λίγδα!
 
"Οργισμένος από την παρουσία του Παναθηναϊκού στην αναμέτρηση της Κυριακής κόντρα στον Πανθρακικό (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο) είναι ο Γιάννης Αλαφούζος. Ο πρόεδρος της ΠΑΕ, που έχει στηρίξει πάρα πολύ τους ποδοσφαιριστές και τους είχε τάξει (μέσω των αρχηγών) πριμ για κάθε σερί τριών νικών, θεωρεί ότι ήταν απαράδεκτη η εικόνα των «πράσινων» στην Κομοτηνή. Από εδώ και πέρα αναμένονται εξελίξεις στο «τριφύλλι». Τι σημαίνει αυτό; «Παίζει» το σενάριο να επιβληθεί πρόστιμο, όπως έχει προκύψει από χθες, θα μιλήσει στους παίκτες ο Γιάννης Αλαφούζος, ενώ όπως φαίνεται είναι πιθανό να γίνουν αρκετές αλλαγές στην ομάδα. Δεν αποκλείεται να σημειωθούν πιο πολλές αλλαγές στο ρόστερ (είτε λύσεις συμβολαίων, είτε δανεισμοί), απ’ όσες αναμενόταν. Και αν δεν υπάρξει η δυνατότητα να γίνουν πολλές αλλαγές τον Ιανουάριο θα πρέπει να θεωρείται δεδομένο ότι θα γίνουν (συνολικά) και στις επόμενες δύο μεταγραφικές περιόδους. Δηλαδή και σε αυτή του καλοκαιριού".
 
KΟΨΤΕ ΚΑΤΙ ΚΥΡΙΕ ΕΠΕΝΔΥΤΑ
 
Αποτέλεσμα εικόνας για Μπουμάλ photos
 
Ρηχά το χέρι στην τσέπη φαίνεται να είναι διατεθημένος να βάνει ο Ιωάννης Β' ο εξυγιαντής προκειμένου να κάνει δικόνε του τον μαυρούκο του Πανιωνίου...
 
"Οι επόμενες 48 ώρες θα κρίνουν το μέλλον της μεταγραφής του Ολιβιέ Μπουμάλ στον Παναθηναϊκό, αφού οι «πράσινοι» δεν δείχνουν διατεθειμένοι να δώσουν περισσότερα από 200-250 χιλιάδες ευρώ. Οι «πράσινοι» παραμένουν το φαβορί και ίσως ρυθμιστικό ρόλο στην υπόθεση μπορεί να παίξουν τα έμψυχα ανταλλάγματα που θα πέσουν στο τραπέζι. Το θέμα ωστόσο, αναμένεται να ξεκαθαρίσει πριν τα Χριστούγεννα".

Έμψυχα ανταλλάγματα; Δεν δίνετε καλύτερα κανά μεταχειρισμένο τρίκυκλο, τίποτε παλιά έπιπλα της θειάς σας...
 
ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΣΜΠΡΩΞΙΜΟ ΣΤΟΝ ΘΡΥΛΟ! 

Αποτέλεσμα εικόνας για Κηφισιά-Ολυμπιακός photos

Εκεί που μας χρωστάγανε μας πήραν και το βόδι, μοιάζει να είναι η τακτική που ακολουθεί η ανήξερη, σε υποθέσεις σφαγείου του Ολυμπιακού από τον Σωλήνα,  γκαζέτα. 
 
"Η φάση του αγώνα έγινε 10'' πριν από το τέλος του αγώνα και με το σκορ 74-73 υπέρ του Ολυμπιακού. Ο Γλυνιαδάκης πήρε την μπάλα στα χέρια του από μαγική πάσα του Λόουερι, δέχτηκε φάουλ που δεν σφυρίχτηκε από τον Παππάετρου, για να ακολουθήσει το αμυντικό ριμπάουντ του Πρίντεζη. Στα 8'', αμέσως μετά το ριμπάουντ του Πρίντεζη, υπάρχει φάουλ που δεν σφυρίζεται από τους διαιτητές, επιλέγοντας να καταλογίσουν τζάμπολ, ενώ στην αμέσως προηγούμενη φάση απ' αυτή του Γλυνιαδάκη φαίνεται να υπάρχει φάουλ στην προσπάθεια του Χάκετ, την ώρα που αυτός αφήνει την μπάλα στο καλάθι και κόβεται αντικανονικά από τον Χογκ (σ.σ. ορθώς μέτρησε το καλάθι)".
 
Αγαναχτισμένος πουθενάς σχολιάζει:

MikeF74 10:16 | 22-12-2015

Από την μια λέμε ότι θέλουμε ανταγωνισμό σε όλα τα αθλήματα και από την άλλη δεν επιτρέπεται ένας μικρός να νικήσει έναν μεγάλο. Τώρα πώς θα γίνουν ποιο ανταγωνιστικά τα αθλήματα με αυτήν την νοοτροπία, είναι ακόμη ένα Ελληνικό παράδοξο.
 
ΣΤΗΜΕΝΗ ΣΤΑ... ΤΕΣΣΕΡΑ
 
Χτες, το άεκ του εξυγιαντή-ευεργέτη Δέλτα Μι έχασε από τη σουβλακερί Λεβαδειακός με ανατροπή, άσο ημίχρονο-διπλό τελικό. Η Κούλα από τον Ποδονίφτη έχει μακρά προϋπηρεσία στην πουτανιά -επειδή η πουστιά προσιδιάζει στα...'σερνικά! Για να θυμηθούμε όλοι οι κωλόγαυροι μαζί, μια υποθεσούλα που αραχνιάζει ορφανή στα συρτάρια των εισαγγελέων...
 
"Μια μεγάλη «βόμβα» έπεσε στην αποψινή τηλεοπτική «Δίκη» στο ΣΚΑΪ! Ο δημοσιογράφος Δημήτρης Κωνσταντινίδης αποκάλυψε ότι εντός των 39.000 συνομιλιών που δεν έχουν ακόμα απομαγνητοφωνηθεί, υπάρχει συνομιλία εμπλεκόμενου στα στημένα και έγκλειστου πλέον στις φυλακές με τον ξένο μάνατζερ του Σεμπάστιαν Σάχα πριν το ματς ΑΕΚ – Ολυμπιακός Βόλου 0-4 στο ΟΑΚΑ στις 22 Ιανουαρίου για την 19η αγωνιστική της κανονικής διάρκειας της Σούπερ Λίγκα! Επίσης, άλλοι δύο παίκτες της ΑΕΚ που έχουν φύγει βρίσκονται ως «εμπλεκόμενοι» στις συζητήσεις (μέσω μάνατζερ πιθανόν), σύμφωνα ξανά με τον κ.Κωνσταντινίδη. Μάλιστα, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων από τον πρώην πρόεδρο της ΑΕΚ Στράτο Γιδόπουλο ότι ίσως άνθρωπος που συμμετείχε στις συζητήσεις των δύο πλευρών, έφυγε για την Αμερική την επόμενη μέρα των συνομιλιών. Τέλος, τονίστηκε από τον κ.Κωνσταντινίδη ότι η ΠΑΕ ΑΕΚ και η διοίκηση της δεν έχει καμία εμπλοκή στις εν λόγω συζητήσεις και είναι "καθαρή". Στη συνέχεια της κουβέντας ο κ.Κωνσταντινίδης επανέλαβε πως για το συγκεκριμένο ματς υπάρχουν και για άλλους δύο παίκτες, ξένους που έχουν αποχωρήσει από την Ένωση. Για την ιστορία πάντως η ΑΕΚ εκείνο το μαύρο βράδυ είχε αγωνιστεί με τους εξής: Σάχα, Καράμπελας, Νασούτι, Δέλλας (20' λ.τρ.. Αργυρίου), Γιάχιτς, Μάκος (74' Γκερέιρο), Ντιόπ, Λαγός (38' Λεονάρντο), Λυμπερόπουλος, Σκόκο, Μπλάνκο".
 
 
Red Apple

Σχόλια

Εικόνα Spiros Legend

Θα τιμηθούν,λέει,τα μέλη της ομάδας του Χουντέμπλευ και αυτοί που οδήγησαν την αλογοτροφή στον τελικό του 1971.Απορία κωλόγαυρου και παλιοχαρακτήρα:Είναι καλεσμένη και η κυρά Δέσποινα ή το μοσχάρι ο Μητέρας ξέχασε να την καλέσει?Θα είναι τρομερή παράλειψη-αγένεια-ΑΧΑΡΙΣΤΙΑ,αν δεν την καλέσουν να τους θυμήσει κάτι συνομιλίες που είχε,ενώ αγωνιούσε για την Πανάθα,με τον Παττακό και τον Γιουγκοσλάβο Πρέσβη.Θα θυμηθούνε και τα παλιά με τον Δομάζο,τότε που φιλιούνταν και αγκαλιάζονταν(στα γήπεδα,μην πάει αλλού ο νούς σας,γιατί σας ξέρω τι κουμάσια είστε!).<<Τι λύσσαξες κυρα-Δέσποινα,το έχουμε αγοράσει το παιχνίδι>> και <<Το πληρώσατε και θα το πάρετε το παιχνίδι>>.Φράσεις μεγάλων ανδρών και η Ιστορία του σιχάματος συμπυκνωμένη σε λίγες λέξεις.

Εικόνα red apple

Το μοσχάρι ο μητέρας; αχα χααααααααααααααααααα

Εικόνα thita

χαχαχα, εντάξει ο μπέος, γνωστός στις κωλοτούμπες, οι άλλοι όμως, οι "αντικειμενικοί" που τον έχουν κάνει ΚΥΡΙΟ ΜΠΕΟ, πόση ροχάλα θέλουν?

είδαμε φαντάζομαι όλοι ότι από τότε που πήγαν να εγκριθούν και εγκρίθηκαν τα επτά μύρια από την Δούρου για την πανάθα, ο αλαφούζος έχει γίνει ΚΥΡΙΟΣ ε, ούτε κραυγές, ούτε προσβολές, τελικά βρέθηκε φαίνεται τρόπος να φτιάξει ρε παιδί μου το επίπεδο των παραγόντων, για να μην "υποκινούν τη βία", κλπ.: μοιράστε μαλάκες χρήμα

Εικόνα red apple

Eδώ έχουμε να δούμε πράματα και θάματα. Θα δώκουν 7 μύρια στον αλαφούζο; ΟΚ! Για να "ανακαινίσει" το κοτέτσι; ΟΚ! Για να δούμε, θα υπάρξουν καθαροί λογαριασμοί; Θα δοθούν τα χρήματα για το σκοπό που θα εκταμιευθούν, ή θα πάνε για "τρέχουσες" ανάγκες , ένεση στην αύξηση μτχ κεφαλίου και μύρια όσα;