ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ...ΝΙΚΗΣΕ!



Σίχαμα ο Ολυμπιακός νίκησε την Λαμποράλ με αηδιαστικό μπάσκετ που πόνεσε τα ματάκια μας. Για άλλη μια φορά οι επαγγελματίες παλαιστές του Σφαιρόπουλου μελάνιασαν τα κορμιά των Βάσκων με άμυνα στα "όρια του φάουλ", την ώρα που στην επίθεση, τα ταγάρια Σπανούλης, Πρίντεζης, Μάντζαρης και Χάντερ έβλεπαν την τρύπα του καλαθιού σαν την τρύπα του όζοντος. Ό,τι σουτάρανε, έγραφε!
 

ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΤΑΙ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Η διατησία ήταν προκλητική για άλλη μια φορά υπέρ του σιχάματος που αυτοαποκαλείται "ομάδα μπάσκετ". Οι πράοι Βάσκοι τα πήραν στο Κρανίδι καθώς έβλεπαν τους κόρακες να δίνουν στην Κούτσα, 17 βολές σε 17 λεπτά. Πού πάμε και πού βαδίζουμε, επιτέλους; Θα σταματήσει, πιά, αυτός ο κατήφορος του Ολυμπιακού διερωτώνται άπαντες όλοι. Quo Vadis Domine?

Με τα ψέμματα κατάφερε, τελικά, ο σιχαμερότερος Ολυμπιακός των τελευταίων 25 ετών να πάρει το ρόζ φύλλο αγώνα. Φήμες θέλουν τον κόουτς Σφαιρόπουλο να προτίθεται να το κορνιζάρει , όπως έκανε και ο Σκρουτζ Μακ Ντακ με το πρώτο του δολάριο.

Οι σοφοί της Αγίας Παρασκευής, με επικεφαλής αυτών τον Βαγγέλη Ιωάννου, το πουλέν μου -μετά τον Τσάρλι- αποφάνθηκαν πως ο Ολυμπιακός ήταν απλώς "επαγγελματίας". Επαγγελματίας τί, όμως;

Α) ΥΔΡΑΥΛΙΚΟΣ
Β) ΦΟΡΤΗΓΑΤΖΗΣ
ή...
Γ) ΜΑΜΙΑΣ

34 ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΕΣ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑΣ ΣΥΝΙΣΤΟΥΝ ...ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ

Ύστερα, η σοφία ξεχείλισε από το ποτήρι. Ο Ιωάννου, εφευρέτης του αποφθέγματος "ΤΥΧΕΡΟΣ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ", εντόπισε νέα κραυγαλέα πηγή εύνοιας προς την ομάδα. Την... άσχημη ψυχολογική κατάσταση του Μπουρούση. "Και πώς να είναι καλά", αναρωτήθηκε όλο νόημα...

Βέβαια, ο ίδιος κύριος είναι εκείνος ο οποίος μας έλεγε πέρσι, σε αγώνα στο ΣΕΦ, πως "είναι καλύτερα για τον Ολυμπιακό που δεν παίζει ο Πρίντεζης", όταν ο Γιώργος είχε τραυματιστεί.

Της σοφίας το ανάγνωσμα έχει και άλλα κεφάλαια.

Κατ΄αρχάς, να παρατηρήσω την εγκράτεια, τη σύνεση, την ψυχραιμία και τη νηφαλιότητα που επικρατούσαν καθ' άπασα την επικράτεια της κρατικοδιαιτούλας, κατά τη διάρκεια και μετά το πέρας του αγώνα στην Βιτόρια.

Η φράση "ήπιοι τόνοι", να ωχριά ενδεχομένως μπροστά στην αμηχανία τους να διαχειριστούν τα ιπτάμενα εκ Βασκωνίας φλόκια τα οποία έπεφταν καταρρακτωδώς στο στούντιο.


ΥΠΕΡΒΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΠΟΥΣΤΙΑΣ
 
Μνημειώδης είναι η φράση του Ιωάννου μετά τη λήξη όταν διαπίστωσε πως: "Ο Σφαιρόπουλος βλέπει τον Ολυμπιακό να ξεπερνάει τον εαυτό του"... Τί θέλει να πει ο ποιητής; Εμπρός, πάμε όλοι μαζί, με μια φωνή: "ο Ολυμπιακός έκανε άλλη μια ΥΠΕΡΒΑΣΗ".

Ο Ολυμπιακός πέτυχε 82 πόντους. (ολογράφως... ΟΓΔΟΝΤΑΔΥΟ). Πώς γίνεται κύριοι και κυρίαι σκατοκωλόγαυροί μου να μην αναφέρεται που-θε-νά η επιθετική παραγωγή της ομάδας και όλοι ανεξαιρέτως να συζητούν, μονόχνωτα, για τη σκληρή άμυνα  -στα όρια του φάουλ, βεβαίως-βεβαίως. Ποιός τους έβαλε ολόκληρους 82 πόντους; Απόκρισις μηδέν! 

Θα σας πω εγώ ποιός τάχωσε στα καλάθια των Βάσκων: 54 πόντους έβαλαν ο Σπανούλης (19), ο Πρίντεζης (15), ο Μάντζαρης (14), ο Αγραβάνης (5) και ο Ιωάννης (1). Δηλαδή, το σιχαμερό πενταρέ Ελλήνων οι οποίοι έμειναν στον Ολυμπιακό επειδή δεν είχαν φιλοδοξίες σε αντίθεση με τον Σλούκα και τον Παπανικολάου! Βάλτε και άλλους 17 από αυτό τον μπετατζή τον Χάντερ και οι λοιποί από κάτι περίεργους όπως είναι ο Σον Τζέιμς και ο Χάκετ.   


ΠΟΛΥ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ


 
Η ομάδα έχει μαγειρέψει πριν να πεινάσει. Έχει σχέδιο τόσο στην άμυνα -με τα τρομερά χεντζ άουτ και τα απλωμένα και υψωμένα σαν χταπόδια χέρια που κρύβουν ουρανούς και γαλαξίες από τους αντιπάλους - όσο και ευχέρεια στην επίθεση, άλλοτε γυρνώντας τη μπάλα υπομονετικά, κι άλλοτε εξαπολύοντας ανυπόμονους αιφνιδιασμούς αλλά έχει, πρώτα και κύρια, μακράν

 


το μεγαλύτερο σύγχρονο Έλληνα προπονητή. Τον κόoυτς Γιάννη Σφαιρόπουλο, για τον οποίο δεν μιλά κανείς -βλέπετε, εμείς οι σοφοί στην Αγία Παρασκευή και στα άλλα πρωκτομάγαζα του πόνου έχουμε κωλοπιλάλες για να αναδείξουμε, πριν της ώρας του, τον Τζόρτζεβιτς σε διάδοχο του Μελιτζάνα.

Κανείς δεν λέει κουβέντα για τον προπονηταρά με το κοουτσάρισμα που αξίζει να του αφιερώνουν ολάκερους τόμους. Κανείς δεν αναλύει τα συστήματα που παρουσιάζει στο παρκέ, αλλά όλοι γνωρίζουν και αποθεώνουν τον Πασκουάλ με τα 40 plays! Όπως ξεχνούν και τον Μπαρτζώκα, τον μόνο Έλληνα κόουτς με ευρωλίγκα στην αμασχάλη... 

Για μένα, τον ευλογημένο Γαύρο, που αισθάνομαι και λίγο αλαζόνας όσον αφορά στο μπάσκετ, ο Σφαιρόπουλος είναι το εχέγγυο για νέες δαφνοστεφανωμένες δόξες!

ΥΓ. Χτες, ο Βαγγέλης, ε; ΗΓΕΤΗΣ! Όχι σαν κάτι άλλους, ονόματα δεν λέμε...

Red Apple   

 

Σχόλια

Εικόνα Mhtsaras

Φιλαράκιον μέφκιασες λεμε...Δεθέλω να σταθω σε πολλά εγω...Εγώ απλά θέλω να είπω ότι όντα εγω ομιλαγα για το Σφαιρόπουλα για το τι παιζει ,πώς το παιζει κι ότι είναι ετη φωτού μακραν των αλλωνώνε ελλαδιτώνε προπονεφτωνε και όχι μονο κάπγοιοι με θωράγανε περίεργα !
Ταχω είπει και δε θέλω να ντα ματαείπω και με γιγνώσκεις ''τι μαλακα είναι'' σε εφτουνα ετσα ;
Αλλά μέχρις να καταλάβει ο Περάσοβης τι παιζότανε εντός έχανε από σουτ εχτός !Κι όντα πσαχνότανε να σταματέπσει το θρίποντον έτρωγε ό,τι έβρισκε μες τη ρακέτα !Πολλοί θα είπωνε ότι το σκοράρεζμα γένηκε από δγυο παίχτουρες...Εν κατακλείδα Μάτζαρο και Σπανούλα...Καλά ντακς...Αμανε δε ντο μερίζεις το γαμημενο...
Για να καταλήκσει το τοπι στο καλαθάκιον θα πρέπει να παιχτει ολεράουντ, που λαλούσαμε παλαιότερα, ένα ολάκερο σεστηματάκεον, που ΄ντα δε βγει θα πρέπει επίτόπου και επίτρόπου νάχεις πλαν μπι άμεσα !Να αλλάζει άμεσα !Πρώτο...δέφτερον θα πρέπει να πσάκσεις και νάβρεις τι επιλογές θάχεις και θα πρέπει τη σεγκεκριμένη στεγμή να κάμεις τη καλυτερότερη !Για εφτουνο το λόγο ΚΑΘΕ ΣΥΣΤΕΜΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤΟ ΈΧΕΙ ΕΠΙΛΟΓΕΣ !ΚΙ ΕΠΙΛΕΓΕΙΣ ΤΗ ΓΚΑΛΥΤΕΡΟΤΕΡΗ !
Δε θέλω να μακρεγορέπσω...Αλλωστε με κάλυπσες στα πγιότερα πόειπες...
Εγώ απλά θώρεπσα μνια ομάς καλοδουλεμένη ,με λάθη βεβαια...άμανε πάιζεις λαθη καμεις...Λάθη δε γκάμωνε μονονε εφτουνοι που δε γκάμωνε τιποτες και οι...νεκροί !όμως θωράω καλά πραματακια εγω !
Και θέλω επίσης να είπω ότι δεν είναι μακρεά η ιστορία να ιδούμε στο φάιναλφόρι 4 απόστεφτες ομάδες που δε μπάει το μνυαλό μας τελικά !Κοντός πσαλμός...σας γαμέπσαμε ρε !

Εικόνα red apple

Mητσάκο μου! Αγορίνα μου! Παιχταρά μου!

Εικόνα tsalouxidis

Είναι πιο δυνατή η ομάδα από πέρσι. Δεν ξέρω πώς θα τα πάει στην τελική σούμα, η οποία κρίνεται στο ευρωπαϊκό μπάσκετ από 2-3 ματς σε κάθε διοργάνωση, αλλά είναι φανερά πιο δυνατή. Και την περσινή τη θεωρούσα την πιο δυνατή από όλες απ'το 2011 και μετά.

Εικόνα red apple

Αυτό που μετράει, πάνω απ΄' όλα, πάνω απο αναλύσεις και προβλέψεις είναι το οτι ο Ολυμπιακός είναι υπερδύναμη και ως τέτοια τον αντιμετωπίζω. Εξ ού και η ουσία του άρθρου, τα "υπερθετικά" -που δεν μας τα χαρίζει κανείς- και τα καυστικά. Ό,τι κι αν γίνει στο τέλος. Πάμε για δεν πάμε φάιναλ φορ, σηκώσουμε για δεν σηκώσουμε την Κούπα. Μετράει η αίσθηση της υπερδύναμης. Μην τσιμπάτε. Κάντε την αναγωγή στον οπαδό της Μπάρτσα, της Ρεάλ και της Μπάγερν στο ποδόσφαιρο και θα βρείτε την αλήθεια. Αυτό ως απάντηση σε όλα τα παιδιά που έκαναν τον κόπο να σχολιάσουν το άρθρο ποπυ ανήκει σε όλους μας και πάνω απ' όλα στην ΟΜΑΔΑΡΑ.

Εικόνα thita

έτσι, υπερδύναμη και με μαγιά μικρότερη στα χαρτιά από τους κύριους ανταγωνιστές, εξ' ου κι η υπερηφάνεια

ΝΑΙ, ΠΑΜΕ ΕΤΣΙ, ΓΕΡΑ, ΚΑΙ Ό,ΤΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ

και μην ξεχνιόμαστε ε, ΠΟΤΕ ΞΑΝΑΠΑΙΖΟΥΜΕ??? (κυριακή 16.30 με ρέθυμνο)

Εικόνα tsalouxidis

Ο Ολυμπιακός βγάζει μια αίσθηση αειθαλούς φρεσκάδας και αυξανόμενου ενθουσιασμού. Φαινόμενο που αν σε αγωνιστικούς όρους μου μοιάζει με τη Λίβερπουλ (75-85), ως αντίκτυπος στο μπασκετικό στερέωμα θυμίζει τη Μάντσεστερ του Φέργκιουσον μέχρι το 2000. Θέλγει και δημιουργεί νέους οπαδούς. Οι Μπάγερν και οι Ρεάλ είναι δεδομένου εκτοπίσματος που αν επιβάλλονται απλά δια της παρουσίας τους πάντως δεν ενθουσιάζουν.

Εικόνα red apple

Συμφωνώ σε όλα. Και πάλι όμως δεν έχει σημασία αν "ενθουσιάζουν" ή όχι. Αυτά είναι παράμετροι που μόνο στην Ελλάδα θα αναδεικνύονταν ως η μόνη "αλήθεια", για προφανείς λόγους υποτίμησης. Αυτό που έχει σημασία είναι το εκτόπισμα και η αποτελεσματικότητα. Κι εδώ ο Θρύλος, γαμάει και δέρνει

Εικόνα thita

Το άρθρο είναι απλά ΤΕΛΕΙΟ, η απόλυτη αναλογία της πραγματικότητας και του συναισθήματος ενός υπερήφανου οπαδού, με όλη την ειρωνεία που προσήκει στους μασκαράδες με τους οποίους έχουμε μπλέξει στην ερτ κι αλλού.

Όσο συνεχίζει έτσι η ομάδα (εννοώ προεχόντως τον τρόπο παιχνιδιου, όχι τις νίκες αυτές-καθαυτές) μην απορήσει κανένας εάν τα αρδάκια αρχίσουν και παθαίνουν ένα ένα πάρεση.

Περιμένουμε όλοι εναγωνίως την αυτή σύνεση, κλπ., απόψε, σε περίπτωση νίκης του λάπατου στην έδρα του με την υπερτιτανογιγαντοθηριώδη αντίπαλο μάλαγα (που μόνη απουσία που μετράει είναι αυτή του καλύτερου παίκτη της), αλλά κι αν χάσει η πανάθα, δεν θα πειράζει, αφού πάλι σαν νίκη θα είναι, ξέρουμε, ξέρουμε.....

Εικόνα red apple

Απλώς, παραμένουμε συνεπείς με την κύρια αποστολή του ratm. Αντιπροπαγάνδα και ενημέρωση

Εικόνα thita

αυτό δεν είναι απλά συνέπεια, εδώ μιλάμε ξεπερνάτε εαυτούς κάθε φορά, σαν την ομαδάρα μας στο μπάσκετ δηλαδή ε, άντε και εις ανώτερα, αφορμές θα σας/μας δίνουν οι "αντικειμενικοί" χαχαχα

Εικόνα red apple

Δώστε μας κίνητρα να πάρουμε το Νομπέλ ",λογοτεχνίας"...

Εικόνα Red Dragon

Εξαιρετικο αρθρο Αδαμ.
Εγραψα και την προηγουμενη φορα οτι δεν ειναι ειναι κακο οταν λεει καποιος κατι στον αερα να κανει μια σχετικη προεργασια για να δει αν ισχυουν (συμπτωματικα ο Ιωαννου φετος πιανεται παντα ¨αδιαβαστος¨).
Πρωτα ειχαμε τις ανακριβειες με τα μπατζετ,την προηγουμενη βδομαδα ατακες οτι ο Στρομπερι εκανε οτι εκανε αφου Σπανουλης και Πριντεζης ειχαν καθαρισει (με το ματς στο +1 και με το που μπηκαν Χακετ και Στρομπερι η διαφορα πηγε στο +13),χτες ακουσαμε το επικο για το οτι ο Ολυμπιακος των 80 ποντων κοντα μεσο ορο στην Ευρωλιγκα ξεπερναει τον ευατο του και φυσικα 2-3 φορες ειδικη μνεια στον ανθρωπο που βαζει 10 ποντους μπροστα και δεχεται τους διπλους πισω (Μπουρουσης).
Οταν φυσικα ο Ολυμπιακος εκανε οτι εκανε με κομβικοτατους παιχτες εκτος (ακομα και τωρα δεν εχει καταφερει να παιξει πληρης) οταν οι υπολοιπες ομαδες με τους ιδιους στοχους στην Ευρωλιγκα ακομα και πληρεις πηγαιναν απο ηττα σε ηττα δεν υπηρχε αναφορα απο κανενα αρδ.

Ολα αυτα λιγες μερες μετα τα οσα διαβασαμε απο Ισπανους δημοσιοφραφους για την τεραστια αυτη ομαδα και μετα την ψηφοφορια των general managers της Euroleague (http://www.redsagainsthemachine.gr/articles/160105/olympiakos-o-efialtis...).

Κατα τ αλλα μετα και τις δηλωσεις του Περασοβιτς πριν το ματς για τους διαιτητες η Λαμποραλ η οποια φετος στην εδρα της εχει κερδισει Μπαρτσελονα και Ρεαλ χρειαστηκε 86 κατοχες για να σκοραρει 76 ποντους εκ των οποιων οι 30 ηταν με βολες.Καπου εδω να θυμισουμε οτι ο Ολυμπιακος με μιση ομαδα κερδισε πολυ ευκολα και στο Σεφ στον πρωτο γυρο οπου οι Ισπανοι δεν ξερπερασαν τους 52 ποντους.

Συγχαρητηρια στον κοουτς και σε ολους τους παιχταραδες.Πλεον ακολουθει το ματς με την Μπαμπεργκ οπου το Σεφ επιβαλλεται να γεμισει (και οχι μονο κοντρα με Τσσκα,Μπαρτσελονα και Ρεαλ).

Εικόνα red apple

φχαριστώ για τις προσθήκες... Έτσι ακριβώς

Εικόνα Αλέξανδρος Λ.

Αυτόν τον παικταρά τον Μάντζαρη,τον είχαν το καλοκαίρι να γυαλίζει πάγκο για να παίζει ο Calathes και ο Ζήσης.

Εικόνα red apple

Αυτούς έχει βγάλει η κληρωτίδα του ΣΩΛΗΝΑ τόσα χρόνια, αυτοί προβάλλονται. Αδιαν΄ποητο, το γράφαμε και το καλοκαίρι

Εικόνα thita

έτσι, πρέπει σιγά σιγά να ετοιμάζει ο σωλήνας βλέπεις τον διάδοχο του αγκωνίδη, να παραμυθιάζονται τα βαζέλια πως έχουν τον καλύτερο παίκτη στην ομάδα τους, κι ας είναι ο μάντζαρης COMPUTER σε επιλογές, χωρίς λάθος σε +32 λεπτά, απίστευτο

Εικόνα Pr0pheT7

Έτσι, να τους κάτσει στα λαιμά!

Εγώ θα κρατήσω ένα πραγματάκι μόνο για να σχολιάσω. Είμαστε μετά το τρίτο λεπτό του παιχνιδιού και ο Σπανούλης έχει την μπάλα στα χέρια. Φαίνεται να κολλάει καθώς η άμυνα προσαρμόζεται πάνω του. Δεν το πολυσκέφτεται, τραβά τους παίχτες ακόμα περισσότερο και δίνει στον Μάντζαρη. Ο Βαγγέλης δεν κωλώνει (γιατί έναν φόβο, τον είχε) και σκοράρει. Μετά από 1-2 επιθέσεις, το ίδιο ξανά. Εκείνη την στιγμή καταλαβαίνεις πως το τρένο δεν έχει σταματημό και πως τα λάθη του παρελθόντος δουλεύονται στην προπόνηση για να διορθωθούν. Έχουμε το πλεονέκτημα σαν ομάδα να έχουμε πάντα παίκτη ελεύθερο όταν παίζει ο Σπανούλης. Πρέπει να το εκμεταλλευόμαστε σε κάθε περίπτωση. Χθες το κάναμε.

Εικόνα red apple

Κι ελπίζουμε πως θα συνεχίζεται, όπως λάχει και με ό,τι λάχει

Εικόνα Hank

Ετσι..χωσε.

Ωραιο αθρο. Κοινοποιηστε το οσοι μπορειτε. Αυτες οι αληθεις γυρω απ τη μπασκετικη μασονια πρεπει να διαδιδονται

Εικόνα red apple

Καλώς την ψυχή του ratm. Μου έλειψαν όλα -καλά και άσχημα. Καλή Χρονιά να χαίρεσαι την οικογένεια και να σε χαίρονται

Εικόνα Hank

Ευχαριστω για τις ευχες, κι ανταποδιδω.

Οχι, δεν ειμαι η ψυχη των RATM. Αμαρτια. Οι RATM πεταξαν, αυτομοληθηκαν, και απ τους αιθερες της γαυροσυνης βουτανε κι αρπαζουν τα τρωκτικα που τολμανε να ξεμυτισουν απ τα λαγουμια τους.

Η ψυχη των RATM ειναι αυτο που μας κανει γαυρους ολους, αρθογραφους και επισκεπτες.

Εικόνα red apple

EΓΡΑΨΕΣ -ξανά

Εικόνα apostolos gaganis

To άρθρο σου μ΄αρέσει. Ως συνήθως δηλαδή. Και γενικά μ΄αρέσουνε οι άνθρωποι με χιούμορ. Σπάνιο παρά τοις Έλλησι... Πράγματι η ομάδα αυτή προχωράει και φέτος...τρένο. ΜΠΟΡΕΙ ΠΟΛΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. Εμένα πάντως, με ξέρεις από πέρσι που΄λεγα τα ίδια. Άρρωστος παλαιόγαυρος. Λοβοτομημένος: ΕΝΤΑΞΕΙ, ΕΝΤΑΞΕΙ, ΑΛΛΑ ΕΚΕΙΝΟΝ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΘΕΛΩ ΠΑΝΩ ΑΠ΄ΟΛΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΟΥΜΕ... Καθαρά και ειλικρινά.

Υ.Γ. Ωραίες φωτογραφίες του Πρίντεζη και του Σφαιρόπουλου...

Εικόνα thita

χεχεχε, ας ..... παριστάνουμε όλοι τους ευπρεπείς ευρωπαίους προς το παρόν, τα λέμε στις 25/1, εκεί να δεις ολυμπιακό ταλιμπανισμό

Εικόνα red apple

και ποιός δεν το θέλει, δεν το αποζητά; Αλλά και το Βερολίνο, Βερολίνο, έ;

Εικόνα apostolos gaganis

Suuure...

Εικόνα SAINARK

Καρυδια,και μονο καρυδια βγαζει αυτη η ομαδα και οποιος δεν τα εχει goodbye και να μην μας γραφει!Οι αθλιοι γραφιαδες που εχουν ανακαλυψει προσφατως ηττα αλλα που μοιαζει σαν νικη(!?///?///#$%!!!!?????) θα τα δουν ολα πολυ συντομα απο τα σκυλια του πολεμου του Σφαιρο.Το μεγαλυτερο αστερι που δεν χωραει πουθενα το εχει ραψει στις καρδιες μας.Παμε με το μαχαιρι στα δοντια μεχρι τελους και θα λογαριστουμε με ολες τις κουφαλες ντοπιες και ξενες.Αλλωστε γνωριζομαστε καλα με ολους.ΜΟΝΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ!!!

Εικόνα thita

το αστέρι που ράψανε στις καρδιές μας, υπέροχο το σχόλιό σου και πλέον ταιριαστό

Εικόνα red apple

Ό,τι και έγραψες κι εσύ για το...Αστέρι