ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ



ΠΟΥΘΕΝΑΝΙΑΔΑ

Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο R.A.T.M.

φύλλο δέκατο τέταρτο


Ζωή σε λόγου μας. Ο Καρ(β)έλης δεν είναι πια μαζί μας! Η είδηση συγκλονίζει, το ξέρω, αλλά κάντε πέτρα τη νεφραμιά σας. Θυσιάστηκε για νάχουν ένα καρβέλι ψωμί στον πόα. Πού πα Καρβέλη μου εκεί μακριά στα ξένα και στου Βελγίου τις στοές; (άγαλμα θα του στήσουν, μαθαίνω, οι κουλουράδες της Παιανίας). Και πώς τον λεν τον διπλανό και τον τρελό τον Ιταλό... Με το ζόρι γράφω σήμερα, αλλά έτσι είμαστε εμείς οι επαγγελματίες άνεργοι αρδίτες. ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ! Γι αυτό και μεταβαίνω αυθωρεί και παραφύσει στο πρώτο κεφάλαιο του φύλλου μας...

ΤΑ ΤΕΣΤ ΝΤΡΑΙΒ ΤΟΥ ΣΩΛΗΝΑ

Γράφει ο Μελάγιες:

"Πολλοί θα χαρακτηρίσουν την αναμέτρηση με το Ρέθυμνο ως διαδικαστική, αλλά μόνο τέτοια δεν είναι. Ο Γιάννης Σφαιρόπουλος «τρελαίνεται» όταν βλέπει χαλαρότητα και έλλειψη συγκέντρωσης κάτι που αποδείχθηκε περίτρανα και στην Κρήτη.
Αφενός έκανε αλλαγή τον Αγραβάνη μετά από 44'' αγωνιστικής δράσης. Όχι γιατί έκανε φάουλ, αλλά διότι διαμαρτυρήθηκε και τιμωρήθηκε με τεχνική ποινή. Αφετέρου πήρε τάιμ άουτ με 2:40 για τη λήξη κι ενώ η ομάδα του βρισκόταν στο +12.
ΥΓ: Η Ρεάλ Μαδρίτης έχει 4 σερί εντός έδρας παιχνίδια στο Top 16. Ο λόγος είναι κάποιες συναυλίες που έχουν προγραμματιστεί στο γήπεδό που χρησιμοποιεί συγκεκριμένες ημερομηνίες και δε μπορούν να αλλαχθούν διότι δεν πολύ απλά δεν αποτελεί ιδιοκτησία της.
Βέβαια αυτό σημαίνει πως στον 2ο γύρο θα έχει 4 σερί εκτός έδρας.
Για την ακρίβεια σε διάστημα 7 αναμετρήσεων (από την 7η έως την 13η) έχει 6 εκτός έδρας παιχνίδια και μοναδικό εντός είναι με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας. Ψιλοπαλούκι δηλαδή..."

άλφα μικρόν: καταπιάνεται με τον προβληματισμό που προβληματίζει όλους τους προβληματισμένους εραστές του πραγματικού μπάσκετ. Το κατά πόσο είναι, δηλαδή, "σοβαρός" αυτός ο Ολυμπιακός του Σφαιρόπουλου σε αντιδιαστολή με τούτο που όλοι γνωρίζουμε, ήγουν τη σοβαρότητα και την υπεφθηνότητα του εξάστερου.
βήτα μικρόν: αναφέρει την τεχνική ποινή που δόθηκε στον Αγραβάνη επειδή υπομειδίασε σε ένα από τα αρκετά ανύπαρκτα που σφυρίχτηκαν και χθες σε βάρος της ομάδας. Σε τουλάχιστον τέσσερις περιπτώσεις, απο εκείνες που πρόλαβα να παρακολουθήσω, οι παίχτες του Ρέθυμνου τα πήραν στο Κρανίδι για σφυρίγματα σε βάρος τους και αντέδρασαν χτυπώντας τη μπάλα με δύναμη στο παρκέ, ή την κλωτσούσαν στις διαφημιστικές πινακίδες χωρίς ποτέ να τιμωρηθούν με τεχνική ποινή. Προφανώς και για άλλη μια φορά, τα κοράκια του Σωλήνα πραγματοποιούν τεστ ντράιβ ενόψει της αναμέτρησής μας με τον μπαμπά Σωλήνα.
γάμα (τα) μικρόν: πού κολλάει η πρεμούρα για την ρεάλ μπορείτε να μου πείτε, κωλόγαυροι; Ρε Μελάτε, πώς σε λένε, γιατί θα έπρεπε να ενδιαφέρει τον οιονδήποτε Έλληνα οπαδό το αν οι μαδριλένοι έχουν δύσκολο πρόγραμμα λόγω συναυλιών; Μα τί λέω ο τρελογιατρός... "Ελληνική" ομάδα είναι η Ρεάλ, όχι ο Θρύλος. Σας το γράψαμε και τις προάλλες, σε ποστ... 
 

ΑΛΛΟΣ ΓΙΑ ΧΙΟ ΤΡΑΒΗΞΕ ΚΙ ΑΛΛΟΣ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΜΥΤΙΛΗΝΗ

Οι Σπανούλης, Ίβκοβιτς & Πρίντεζης θυμούνται το Final 4 της Πόλης

Το «The Euroleague Basketball Magazine» φιλοξένησε αφιέρωμα για το Final 4 της Κωνσταντινούπολης κι οι μεγάλοι πρωταγωνιστές του Ολυμπιακού γύρισαν τον χρόνο πίσω και θυμήθηκαν στιγμές.

Την ώρα, δηλαδή, που οι τζομπαναραίοι της ερτ έπαιζαν στάνταρ πόα, την προηγούμενη Παρασκευή, με αφιέρωμα για το "έκτο", στην παράγκα της ευρωλίγκας πρόβαλαν τη "μεγαλύτερη ανατροπή στα χρονικά" - το καθ' ημάς ΕΠΟΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ. Η είδηση πέρασε στο πουθενά του γκαζέτα. Δείτε μετά το 5:15".
http://www.gazzetta.gr/basketball/article/859229/oi-spanoylis-ivkovits-printezis-thymoyntai-final-4-tis-polis-vid


ΑΪΝΤΕ ΜΙΑ ΜΠΡΙΖΟΛΑ ΦΕΡΤΕ

junk food, εγκέφαλος, διατροφή

Πάβλοβιτς: "Ο Διαμαντίδης μπορεί να παίζει για πέντε χρόνια ακόμα"

Παπαδογιάννη, τέρμα η απεργία πείνας για τα επόμενα πέντε χρόνια. Αφού το λέει ο Πάβλοβιτς! Μπουκώσου, τώρα, κανονικά και...Καλή Όρεξη!  

ΣΤΕΝΕΣ ΠΟΥΣΤΙΕΣ ΤΡΥΠΙΟΥ ΤΥΠΟΥ

Και να κλείσουμε με μια είδηση που αποκαλύπτει όλο το παρασκήνιο πίσω από τις απαγωγές ανθρώπων από Εξωγήινους.

Όταν ο Ολυμπιακός απήγαγε παίκτη του Παναθηναϊκού

"Το gazzetta.gr γυρίζει λοιπόν 13 χρόνια πίσω (12 και ένα μήνα για την ακρίβεια...) και θυμίζει την πολύκροτη υπόθεση του Βόσνιου σέντερ, ο οποίος ήρθε στην Ελλάδα για τον Παναθηναϊκό, κλειδώθηκε σ' ένα δωμάτιο από τον Ολυμπιακό και τελικά υπέγραψε στους «πράσινους», δημιουργώντας ωστόσο ένα επικοινωνιακό ντόρο που ήταν αντιστρόφως ανάλογος με την αξία και την προσφορά του.

Απαγωγή από... καπρίτσιο

Η... αρπαγή προέκυψε από καπρίτσιο, δεν έγινε για την ενίσχυση του ρόστερ, αλλά για το επικοινωνιακό «γκελ» και το νταβαντούρι για μερικές ώρες. Πέτρα του σκανδάλου ήταν ο Βόσνιος Χάρις Μουγεζίνοβιτς που τον Δεκέμβριο του 2003 μπήκε στο αεροπλάνο για λογαριασμό του Παναθηναϊκού, έφτασε στο αεροδρόμιο και είδε να τον υποδέχεται ο τεχνικός διευθυντής του Ολυμπιακού Σταύρος Ελληνιάδης. Την ώρα που οι παράγοντες του Παναθηναϊκού ήταν στην αίθουσα αναμονής με μια ανθοδέσμη στα χέρια, ο Ελληνιάδης μπήκε με... μαγικό τρόπο στα ενδότερα το αεροδρομίου, μίλησε στον Μουγεζίνοβιτς και τον έπεισε να τον ακολουθήσει.

Το παιζε... τρελός ο Ελληνιάδης

Οι βαλίτσες του δεν χωρούσαν καν στο αυτοκίνητο του Ελληνιάδη κι έτσι νοικιάστηκε κι ένα ταξί μόνο και μόνο για τις βαλίτσες και κομβόϊ τα δύο αυτοκίνητα κατευθύνθηκαν στα Νότια Προάστια, την ώρα που οι παράγοντες του Παναθηναϊκού περίμεναν υπομονετικά με την ανθοδέσμη στα χέρια! Οταν πια η «απαγωγή» έγινε γνωστή, ακολούθησε πανδαιμόνιο. Οι εμπλεκόμενοι μάνατζερ «έσπασαν» τα τηλέφωνα, ο άνθρωπος που μεσολάβησε για λογαριασμό του Παναθηναϊκού προσπαθούσε μάταια να δει πού βρίσκεται ο παίκτης και για μερικές ώρες το σκηνικό έμοιαζε με απαγωγή σε χουλιγουντιανή ταινία."

Πάει, το τερμάτισαν στην πουστιά εκεί στην γκαζέτα...

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ

ΥΓ. ΣΚΑΝΔΑΛΟ: Η Μπέργουικ έχασε! Η Γκουίνεβιρ είναι απαρηγόρητη...

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα savvas gridlock

Αδαμ, το παλουκι για τη Ρεαλ ειναι προς το δικο μας συμφερον. Με μια νικη στη Μαδριτη μετα τη Ζαλγκιρις, τωρα που ειμαστε φορμαρισμενοι, κλειδωνουμε την προκριση και κοιταμε πλεονεκτημα εδρας. Ο Αγραβανης πρεπει να μεινει συγκεντρωμενος, λογω ηλικιας αφαιρειται μεσα στο ματς. Ολυμπιακος ειναι ο Κωνσταντινος, στο ΓΑΥΡΟ εγραφε και τον στοχοποιουσε ο καταδικος Ομπραντοβιτς, ας μην βγαζουμε σεντρα δικους μας.

Εικόνα red apple

Ε, καλά, Γαύρος ο ένας Γαύρος ο άλλος πώς γίνεται να μιλάει για ψιλοπαλούκι. Αν ήθελε να πει αυτό που λές εσύ -και σωστά- θα έπρεπε να το γράψει και σαφώς. Έτσι όπως το αναφέρει εγώ καταλαβαίνω εκείνο που έγραψα.
Για τον Αγραβάνη, μετά. Δεν ήταν αυτό το θέμα μου. Εγώ το ανέφερα σε αντιδιαστολή με τις τεχνικές ποινές που δεν δόθηκαν σε βάρος του Ρέθυμνου.
(αν θες σχόλιο σε αυτό, και φυσικά πρέπει να του κάνει τρυπανισμό ο Σφαιρό επειδή πολύ τραλαλι τραλαλό είναι)

Εικόνα thita

χαχαχα, το χιούμρο και η ειρωνεία είναι τουλάχιστον βρετανικά (εμ, κοτζάμ μπέργουικ θα μου πεις)

καλά λες, ευτυχώς φαίνεται να σώζεται τελικά ο παπαδογιάννης, πω πω, από του χάρου τα δόντια γλύτωσε

κατά τα λοιπά, καλά κάνανε και του δώσανε τεχνική, αφού ρε συ ο αγραβάνης είναι γνωστό κωλόπαιδο, βαράει αγκωνιές, φτύνει, κλπ. (αγραβάνης δεν λέγεται το παιδί το αδύνατο, με την πράσινη φανέλα και το 13 νούμερο, που κουρεύτηκε αλλιώς προχθές?)

seriously now, όπως λες, ακονίζουν μαχαίρια οι διαιτητές και οι διαιτητοπατέρες: εδώ και 2-3 παιχνίδια με ομαδούλες άμα προσέξεις οι βολές τους είναι περισσότερες από του θρύλου, άρα, πως είναι δυνατό με την μεγάλη πανάθα να μην είναι π.χ. 46 με 30, κλπ.

στην Πόλη? τι έγινε στην Πόλη? δεν λένε κάτι τα sites (μόνο τα αντικειμενικά, που διαβάζω εγώ, δεν είμαι πρόββατο να κοιτάω τα οπαδικά)

Υ.Γ. ήρωα καρ(β)έλη, θα σε θυμόμαστε για πάντα εμείς οι (σύντομα πληρωμένοι) συμπαίκτες σου

Εικόνα red apple

μπου χααα...Indeed! Το χιούμορ είναι όπλο ανώτερο και της βομβός υδρογόνου! Εξαφανίζει τους πάντες, αφήνουσα...τα πάντα!