ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ ΠΟΥΘΕΝΑ



ΠΟΥΘΕΝΑΝΙΑΔΑ
 
Ημερήσιο ενημερωτικό δελτίο R.A.T.M.
 
φύλλο δέκατο πέμπτο
 
Την ώρα και τη στιγμή που ο Καρβέλης απολαμβάνει τη ζωή στο ανήλιαγο Γκενκ και στο ζωολογικό κήπο της Αττικής τάχουν βάψει μαύρα επειδή έχασαν την μασκότ, τον τιγρούλη τους, στα σύνορα Μποαβίστα- Μοσχάτου καταγράφονται σημεία και τέρατα. Οι σκαφτιάδες της δημοσιογραφίας ζουν ένα δράμα. Η τύφλα τους δεν τους επιτρέπει να διακρίνουν πως η δικαιοσύνη είναι, πράγματι, τυφλή. Πώς να συνεχίσουν, λοιπόν, να διακονούν το λειτούργημα που το έκαναν κακούργημα;
 
 
ΤΗΣ (πρώην) ΔΑΒΑΚΗ ΤΑ ΑΞΙΑ ΥΠΑΛΛΗΛΑΚΙΑ

Αποτέλεσμα εικόνας για παλικάρια του Δαβάκη photos

Απίστευτο: Έφεση για την απόφαση που δικαίωνε την ΑΕΚ!

Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε έφεση κατά της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας, η οποία είχε απαλλάξει την ΑΕΚ για την ανακοίνωση που έκανε λόγο για αποστολή απέναντι στην ΕΠΟ. Απίστευτο, αλλά συνέβη κι αυτό στο ελληνικό ποδόσφαιρο! Ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας άσκησε αυτοβούλως έφεση κατά της απόφασης της Επιτροπής Δεοντολογίας της ΕΠΟ, η οποία είχε απαλλάξει την ΑΕΚ για την ανακοίνωση που είχε εκδώσει στις 21 Αυγούστου και έκανε λόγο για έλλειψη εμπιστοσύνης προς την ομοσπονδία και αποστροφή για τη σημερινή εικόνα της. Πρόκειται, ουσιαστικά, για διαμάχη τακτικών δικαστών, καθώς ο αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, Στέφανος - Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης, στρέφεται κατά της συναδέλφου του, Γλυκερίας-Λουίζας Ιωαννίδου, προέδρου της Επιτροπής Δεοντολογίας, για την απόφαση που είχε χαρακτηριστεί-σταθμός και είχε ανακοινωθεί στις 29 Δεκεμβρίου.
 
Mερικές αράδες πιο κάτω...

Η ΘΥΡΑ 13 ΖΕΙ
 
Τι κερδίζεις με το να κλείσεις τη Θύρα 13;
 
Αναρωτιέται ο μικρός Διονυσάκης Δεσύλλας, εκεί ψηλά στης (πρώην) Δαβάκη τα βουνά, για τό τί κερδίζεις με το να κλείσεις τη μπόρτα 13:
 
"...το νομοσχέδιο για τον αθλητισμό είναι σε σωστή βάση, έχει, όμως, ΜΟΝΟ χαρακτήρα τιμωρητικό. Θα πρέπει, λοιπόν, να μπουν κι άλλα πράγματα ή εν πάση περιπτώσει, να δει η κυβέρνηση και τα μακροπρόθεσμα αποτελέσματα, τα οποία θα έρθουν με πρόληψη και «διδαχή». Είναι πολύπλευρο το θέμα, αλλά αξίζει και, αν θέλετε, επιβάλλεται να τεθεί για να «καθαρίσει» ο αθλητισμός. Πάμε στα «φρέσκα» και συγκεκριμένα την εξτρά τιμωρία που σκέφτονται στην αθλητική ηγεσία για τον Παναθηναϊκό. Απόφαση οριστική δεν έχει παρθεί. Ο Κοντονής το σκέφτεται. Τα φέρνει από εδώ, τα φέρνει από εκεί και «βασανίζει» το μυαλό του. Το «βασανίζει» διότι από τη μία σκοπεύει να εφαρμόσει τον νόμο, από την άλλη δεν θέλει να εξαντλήσει όλη την αυστηρότητα της Πολιτείας σε μια ΠΑΕ, που όπως γνωρίζει κι ο ίδιος, κάνει μεγάλες προσπάθειες για καταπολέμηση της διαφθοράς και της βίας στα γήπεδα. Σύμφωνα με κάποιες πληροφορίες, υπάρχει μια σκέψη από τον Υφυπουργό Αθλητισμού για «λουκέτο» στη Θύρα 13 μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, πριν από την έναρξη των πλέι οφ, δηλαδή, αλλά και για επιβολή προστίμου από 80 έως 100.000 ευρώ. Επαναλαμβάνουμε, τίποτα δεν έχει αποφασιστεί ακόμα και τα πάντα μπορεί να ανατραπούν. Ας σταθούμε, όμως, σε αυτή τη σκέψη του Υφυπουργού. Οποιος βρει τι κέρδος μπορεί να υπάρξει από μια απόφαση κλεισίματος του πετάλου για κάποια παιχνίδια, να μας το πει! «ΚΑΝΕΝΑ ΚΕΡΔΟΣ», είναι η απάντηση. Με το να βάλεις «λουκέτο» σε ένα χώρο, στον οποίο «εμπλέκονται» και 100-200 ανεγκέφαλοι, δεν λύνεις κανένα πρόβλημα, ούτε συνετίζεις κανέναν. Ο όποιος μπαχαλάκιας, θα μπει στο γήπεδο, σε άλλη θύρα, θα κάνει ό, τι είναι να κάνει και μάλιστα θα είναι ακόμη περισσότερο οργισμένος, βλέποντας άδειο και ερημικό το τοπίο στη Θύρα 13. Μια τρύπα στο νερό, λοιπόν. Καμία λογική δεν θα έχει μια τέτοια απόφαση και απλώς θα παρθεί για να… παρθεί. Ποτέ κανένα «λουκέτο», σε οποιονδήποτε τομέα της ζωής, δεν καλυτέρευσε μια κάποια κατάσταση. Το αντίθετο…"
 
Ο αρδοκοινωνιολόγος του πενηντάευρου που δεν ξέρει, καν, τί ώρα είναι χώνει τα κουλά του στη σακκούλα με τα σκουπίδια και απορεί, από πάνω, γιατί λερώθηκαν...

 

ΔΙΑ ΤΑΥΤΑ
 
Red Apple

Σχόλια

Εικόνα apostolos gaganis

Γιαα πάαινε δίπλα στα Περί προσωπικότη κτλ... Σου΄χω άσμα επαναστατικόν...

Εικόνα red apple

πααίνω

Εικόνα savvas gridlock

Ο Sport FM έφυγε από τη Δαβάκη, Αδάμ. Μοσχάτο πήγανε. Για το Δεσύλλα τι να πεις, μόνο σάλιο θα χαλάσεις.

Εικόνα red apple

ναι ρε Σάββα, το ξέρω. Ποιητική αδεία. Γι αυτό έγραψα "στα σύνορα Μποαωβίστα-Μοσχάτου". Δεν το είδες;

Εικόνα savvas gridlock

Εγώ το είδα, Αδάμ. Άλλοι δεν το είδαν κι επικοινωνούν στο facebook.

Εικόνα red apple

νταξ, έγραψα όπως βλέπεις διόρθωσις για να μη συμβαίνουν αχρείαστες παρεξηγήσεις

Εικόνα XGEORGE

Διάβασα από περιέργεια κ μόνο για πρώτη φορά (ίσως κ δεύτερη) τον Κο Τσώχο σήμερα άρθρο για τον Σίλβα.......πραγματικά και απλά, επιβεβαίωσα γιατί δεν θα υπάρξει ποτέ τρίτη φορά....

Εικόνα thita

Η προπαγάνδα με την έφεση του αναπληρωτή εισαγγελέα είναι πραγματικά απίστευτη: παρουσιάζουν τα αρδακια την θεσμική αυτή κίνηση ως εναντίωση προσωπικά στην επιτροπή που έβγαλε την πρωτοβάθμια απόφαση.

Έτσι είναι,όταν τα βάζουν με τον θρύλο,είναι καλοί κι αμερόληπτοι οι τακτικοί δικαστές. Όταν τα βάζουν όμως με τις δυνάμεις της υγείας,είναι μιλημένοι. Το θράσος των ΑΡΔ δεν έχει όρια μιλάμε.

Για τον διονυσακι τι να λέμε,εύχομαι ειλικρινά να βρεθεί η παναθα σε ένα γήπεδο που θα τους κάνουν τα ίδια,να δούμε μετά τον πύρινο του λόγο.

Εικόνα savvas gridlock

Kαθόμαστε να δούμε δελτίο ειδήσεων στον ΣΚΑΙ λόγω Σίας και ακούμε για το ''σκάνδαλο'' του αναπληρωτή εισαγγελέα Μπαξεβάνη, με αντιγραφή του ρεπορτάζ του sdna.gr.

''Προ της ενασχόλησης του με το ποδόσφαιρο, ως αναπληρωτής ποδοσφαιρικός εισαγγελέας, ο Στέφανος - Κωνσταντίνος Μπαξεβάνης είχε ...εμπλακεί εμμέσως με το άθλημα. Όταν ο εισαγγελέας Αριστείδης Κορέας είχε οδηγήσει στα ποινικά δικαστήρια της υπόθεση της εισόδου των Βαγγέλη Μαρινάκη και Σάββα Θεοδωρίδη στα αποδυτήρια των διαιτητών, στον πολυσυζητημένο τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας του 2012 (Ολυμπιακός - Αστέρας Τρίπολης 3-1 με τη διαιτησία - μνημείο του Γιάχου), ο κ. Μπαξεβάνης είχε εισηγηθεί την απαλλαγή των δύο μεγαλοπαραγόντων του Ολυμπιακού.''

Εκείνη την ώρα σκέφτεσαι ''καλύτερα να φύγει ο Μαρινάκης από πρόεδρος και να βάλουμε τη Ζωή Κωνσταντοπούλου''.