ΗΤΑΝ ΣΑΝ ΝΑ ΤΟΝ ΗΠΙΑΝΕ!



 
Ανελέητο σερβοπαγουράδικο πέος απόλαφσε η φαμελιά του πόα! Πήρανε φωτιά οι σωμιέδες σε μπάσκετ και σε ποδόσφαιρο. Μιλάμε για κανονικό μπουρδέλο και Επιτάφιος μαζί! Οι σερβομπράδερς σκόρπισαν την Νέα Λιμόζ του ανθυπομελιτζάνα Σάσα και οι παγουράδες τον πρωταθλητή Ευελπίδων. Έντεκα πόντοι σκληρό σέρβικο μαμήσι, ακατάλληλο δια ανηλίκους λαγούς κείθε, μηδέν- ένα δώθε -και δεν είχε και κανά...ντέρμπι στο πόλο να δέσει το περ-γαμώτο! Από το πολύ κλάμα πλημμύρισε η λεωφόρος Αλεξάνδρας και οι περιοχές πέριξ του οακά με αποτέλεσμα να καταγραφεί ρεκόρ κλήσεων στην πυροσβεστική επερεσία που έσπευσε για να απεγκλωβίσει παγιδευμένους λαγούς. Στον σπορφεφεμ ο αρδολαγός κάνει πως δεν είδε, δεν άκουσε και το μόνο κίνδυνο που διαβλέπει είναι μπας και έτσι που το πάει η...Λιμόζ, να μη μαζέψει πολύ κόσμο η γιορτή συνταξιοδότησης του Μητσάρα!

ΒΑΖΕΛΟΙ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑΒΡΟΥΝ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ

Πετά στα σκουπίδια την τελευταία χρονιά του Διαμαντίδη

Πετά στα σκουπίδια την τελευταία χρονιά του Διαμαντίδη

Ο Παναθηναϊκός διατρέχει τον κίνδυνο να καταστρέψει τον επίλογο στην καριέρα του αρχηγού του.

Αλλά το μεγάλο γλέντι της ξεφτίλας συνέβη, πού αλλού; Στη στάνη της αγιαπαρασκευής! Δώδεκα η ώρα μεσάνυχτα και η συζήτηση είχε ήδη περιστραφεί στον Ναβάρο, στη φανέλα του, στον Τεόντοσιτς και σε άλλα άσχετα. Την προηγούμενη βδομάδα, όμως, όταν ο πόας νίκησε -με την ψυχή στο στόμα- την Μάλαγα είχε φτάσει μία η ώρα και δέκα και ρεπορτάζ για τα άλλα ματς της βραδιάς δεν είχαν δεήσει να μας δείξουν. Μέχρι αφιέρωμα στον βάζελο Γκαγκαλούδη σκαρφίστηκαν, προβάλλοντας, χθες, πλάνα από το... Άρης-Πρόκομ, το 2003!!! Εμ, με τόσο φλόκι που έπεσε, επόμενο είναι να λένε και καμιά μαλακία παραπάνω για να ξεχαστούν...Ε ρε ΟΑΕΔ που σας πρέπει, παλιοταγάρια.  

Κι ενώ στα Επείγοντα των νοσοκομείων της Αθήνας οι ιατροί προσπαθούν αγωνιωδώς να βγάλουν τους Σωλήνες που έχουν σφηνώσει στις back doors εξάστερων και εξάφαπων και στο Μοσχατό κουτουλάνε αναμεταξύ τους από το μπούκωμα, λίγα χιλιόμετρα μακρύτερα και λίγο νωρίτερα...

ΝΕΕΣ ΟΜΟΡΦΙΕΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ: Χ ΗΜΙΧΡΟΝΟ, ΔΙΠΛΟ ΤΕΛΙΚΟ
 
«Ίδρωσε» για ένα λεπτό ο Παναθηναϊκός!

Γράφει τον πόνο του ο πονεμένος γκαζέτος τη βραδιά που το αστροπελέκι των φαβορί, ο πόας τίναξε την μπάνκα στον αέρα κι έστειλε στα λαγούμια χιλιάδες σιγουρατζήδες που πόνταραν στον άσο του 1,30... Μιλάμε, τώρα, για την ομάδα (;) της οποίας ο διαφεντεύων πουθενατζής ισχυρίζεται πως της κλέβουν τους τίτλους.  

Είναι, λοιπόν, ανεπίτρεπτο και απαράδεκτο σε παιχνίδι για τον τελευταίο μεγάλο στόχο, να παρουσιάζονται ποδοσφαιριστές που κάνουν αγγαρεία. Ναι, αγγαρεία και μάλιστα μεγάλη. 

Αυτή είναι η καταλληλότερη λέξη, για μία ομάδα που βγήκε καμιά εικοσαριά φορές στην κόντρα επίθεση στο δεύτερο ημίχρονο, με... άπειρους χώρους για να απειλήσει και δεν κατάφερε να στείλει την μπάλα στο πλεκτό. Καλά-καλά δεν έκανε «κλασσική» ευκαιρία. Πρόχειρες επιλογές, καμία συγκέντρωση και λογική «άντε να περάσει η ώρα, να τελειώνουμε». Δεν είναι έτσι, όμως. Γιατί θα «κάτσει» μια φάση όπως εκείνη του Φερφελή, θα κάνεις... δώρο το γκολ, ένα πέρα για πέρα φτηνό και ερασιτεχνικό γκολ και θα τρέχεις και δεν θα φτάνεις! Πάλι καλά που στο 94' ο Σκόνδρας σημάδεψε πάνω από την εστία του Κοτσόλη, γιατί θα είχαμε εγκεφαλικά!

ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΓΙΝΑΝΕ ΟΙ ΛΑΓΟΙ!

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα red apple

Μαγκάκια μου ευχαριστώ για την...επισκεψιμότητα και τα σχόλια.

Να προσθέσω σε όλα τα άγια και καλά που γράφουτε -καλαματιανό ιδίωμα- το αστείο με αυτό που λένε εμπλοκή: Στη χειρότερη φετινή εμφάνισή του...

ΛΑΘΟΣ! Κάθε φορά τη χειρότερη εμφάνιση κάνουν, απλά έτυχε να μη χάσουν με την Μάλαγα, τον ζμπάουγκ, την Κηφισιά κλπ κλπ κλπ

Εικόνα Romain

Ο ΝΌΜΟΣ ΤΟΥ ΟΑΚΑ....

ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ ΦΑΠ...

Εικόνα Spiros Legend

Η πλάκα είναι ό,τι ο πιο αντικειμενικός,που είπε για τον Ολυμπιακό όσα καλά δεν είχαν πει οι κομπλεξικοί της ΕΡΤ τόσους μήνες,ήταν ο άρρωστος βάζελος και αντιολυμπιακός Γκαγκαλούδης.Ανάμεσα στο οπαδιλίκι που πούλησε για άλλη μια φορά,μίλησε πραγματικά με μεγάλο θαυμασμό για τον Ολυμπιακό και έθαψε το τσίρκο του Παναθηναικού.Βασικά ξεφτιλιστήκανε οι δημοσιογραφάρες,που βρίσκουν πάντα κάτι να τους προβληματίζει στις εμφανίσεις του Ολυμπιακού και βρίσκουνε πάντα καλά στα ξεφτιλίκια του Πάο-δεν-πάω...Ο Χατζηπαπάρας έδωσε ρεσιτάλ πάλι,δεν έβλεπε την 90-10 διαιτησία ούτε μετά τον τρίτο ριπλέυ,αλλά αντιθέτως εφεύρισκε φάσεις που αδικούταν η Πανάθα...Αll time classic!Kαι στο τέλος της...σέρβικης συνουσίας(που έγινε και Πρωτοχρονιά για τους Σέρβους!)την πέταξε πάλι ο Χατζηκαθυστερημένος στον Μέμο Ιωάννου,<<αν μπορεί να βγει κάτι καλό από την αποψινή βραδιά για τον ΠΑΟ>>! Έλεος,ας τους μαζέψουν,έχουν ξεφύγει τελείως!Και απόψε που παίζει ο Θρύλος θα έχουν καλεσμένο τον Ευθύμη Ρεντζιά!!!Άντε πάλι τα αφιερώματα στην Παοκάρα,βραδυά που παίζει ο Ολυμπιακός.Τάμα το έχουνε? Εκεί που γέλασα στο μπάσκετ είναι που κάποιο νούμερο κούναγε Κροατική σημαία στους Σέρβους.Είναι τόσο ΜΑΛΑΚΕΣ που δεν σκεφτήκανε ό,τι έχουν για προπονητή τον Σέρβο προπονητή της Εθνικής Σερβίας,3 Σέρβους παίκτες,Ραντούλιτσα,Κούζμιτς,Πάβλοβιτς,ακόμα και τον Μίνιτς!Να είναι η μισή ομάδα Σέρβικη και οι οπαδοί να κουνάνε Κροατικές σημαίες!Μιλάμε για IQ Βάζελων,όχι αστεία! Την ξεφτίλα τους από τα Γιάννενα δεν την είδα, και επειδή είμαι αντικειμενικός, ως γνωστόν, δεν έχω άποψη... Πάντα τέτοια τους ευχόμεθα και ακόμα χειρότερα. Στα τσακίδια και ακόμα παραπέρα.

Εικόνα apostolos gaganis

Αποψινό σχόλιο Θρυλόσπυρου: Κι αυτό στα All time classics, παρακαλώ...

Εικόνα Spiros Legend

Με αυτούς που έχουμε μπλέξει,Απόστολε,πρέπει να κρατάμε βάρδιες,24ώρες το 24ωρο για να καταγράφουμε και να σχολιάζουμε τα καραγκιοζιλίκια και την...Χατζηπαπαρολογία τους!Ε,άμα ρεζιλεύεται παντού ο βάζελος βγαίνουν από όλους τα καλύτερα σχόλια,φυσιολογικό δεν είναι?Μας κάνουν πρώτα 500 μποφόρ,αλλά μετά έρχεται η ώρα της πληρωμής τους...Σε στόλισμα!

Εικόνα red apple

έτσι με αρέσει Σπύρε. Να κόβω εγώ, να ράβεις εσύ! Στα τσακίδια οι πουθενάδες. (Όντως έτσι έγινε με τον Γκαγκαλούδη αφότου είχα ήδη γράψει το κείμενο. Τους έκανε ρόμπες και το παίζανε τουμπέκα, με τον ξεφτίλα τον δήθεν γαύρο Ιωάννου να τον ρωτάει όλος ειλικρινή απορία "πές μας πού οφείλεται το ότι ο Ολυμπιακός δεν επηρρέαζεται από τους τόσους τραυματισμούς"... ΟΥΣΤ! Χρειάστηκε να αναφερθεί στο ξεκλήρισμα λόγω τραυματισμών της ομάδας, ο βάζελος ο Γκαγκαλούδης όταν οι άλλοι κάνουν πως δεν είδαν, δεν άκουσαν

Εικόνα Spiros Legend

Το ένα χέρι νίβει τ άλλο και τα δυό την πράσινη ιερόδουλη τα βαζελολάγνα ανθρωπάκια της... .<<ξεκλήρισμα λόγω τραυματισμών της ομάδας!>> Χα,χα,ξεκλήρισμα,λέει!Ακόμα γελάω!

Εικόνα red apple

είδες πλούτο λεξιλογίου; είδες δημιουργική υπερβόλα; χιιχιιι

Εικόνα apostolos gaganis

Η ειρωνεία είναι, ρε γαμώ το, ότι το΄βλεπα το ποδοσφαιράκι και το γύρισα προς το τέλος γιατί δεν άντεχα πια αυτό που΄βλεπα... Τα΄χασα όλα τα ωραία... Από σένα τα μαθαίνω αυτά τώρα το πρωί και τρέχω στα πρωτοσέλιδα...

Εικόνα herbert_neumann

την ιδια λαλακια εκανα και εγω (αλλα ποσο να αντεξουν τα ματια γιατρε? μιαμιση ωρα?)
ομως εμαθα...δεν θα ξαναγινει, καλαναμαστε θα εχει ακομα πολλα τετοια με τις λουγκρες