ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-μπαοκάκι 5-0



Χθες στον Ναό, ο Θρύλος πέρασε πριονοκορδέλα το μπαοκάκι. Η ταρίφα έγραψε πενταρέ. Κόπηκε και απόδειξη για την εφορία, έτσι για να μη λέει ο βερναρδάκης, ο αναπληρωτής αρχισυντάκτης του sdna πως διακινούμε μαύρο μπικικίνι.

(ακολουθεί διαχρονικό ρεπορτάζ της αναμέτρησης με πλούσιο φωτογραφικό υλικό)

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΠΑΟK 5-0

Αποτέλεσμα εικόνας για ομάδα παλαίμαχων Ολυμπιακού photos

Οι δύο ομάδες κατέβηκαν με τις εξής συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ: Κελεσίδης, Σιώκος, Γλέζος, Αγγελής, Γκαϊτατζής, Ζντιέλαρ, Στολτίδης, Χούτος, Τσαλουχίδης, Ζιοβάνι, Φούνες
μπαοκάκι: Φορτούλα, Φουντουκίδης, Ασλανίδης, Αναστασιάδης, Παρίδης, Περπάτοφ, Ζαγοράκης, Βρύζας, ΓΧ, Γκαρσίας και ο νεαρός Αλαβάντας

Ο αγώνας ήταν αμφίρροπος στο πρώτο τρίλεπτο. Οι παίχτες του δικέφαλου του βοριά έπεφταν σαν καμικάζι σε κάθε φάση με αποτέλεσμα να μη μπορούν οι παίχτες του Ολυμπιακού να αναπτυχθούν ορθολογικά και να αρχίσουν τα γιοματάρια. Κόντρα στη ροή του αγώνα, ο Ολυμπιακός προηγήθηκε λίγο πριν να συμπληρωθεί το τέταρτο λεπτό. Σε γιόμα του Ομάρ (έπαιζε αυτός;), μια αιφνίδια ριπή του στρατηγού άνεμου στροβίλισε και ανεβοκατέβασε περίεργα τη μπάλα με αποτέλεσμα ο Στέφας να μπουρδουκλωθεί με τον ντα Κότα. Η μπάλα καρφώθη στο άνω τρίτο τεταρτηΜόριο της εστίας του μπαοκάκι για το άδικο ένα-μεδέν.

Αφού μαζέψανε την πραμάτεια τους και τακτοποίησαν τα του οίκου τους, οι παίχτες του δικέφαλου μετακόμισαν στη σέντρα. Με το που γίνεται αύτη, ο Καρεμπέ πατάει στον κάλο τον έρμο τον Τζαβέλα που πίπτει σφαδάζοντας σαν κριάρι στο χορτάρι. Τίποτα ο διατητής Ζλατάνος. Ύστερα από λίγια ώρα, κι ενώ ο μπαοκάκις μοιάζει να έχει ξεπεράσει το σοκ της αδικίας, σε γύρισμα του ΓΧ προς την άμυνα προκειμένου να εφαρμοστεί το σχέδιο 4 που επεξεργάστηκε το προπονητικό τιμ της ομάδας του, η μπάλα κόλλησε σε τσίχλα που είχε πετάξει στον αγωνιστικό χώρο ο φροντιστής του γηπέδου, κύριος Θανάσης. Ο ντα Κότας ξαναμπουρδουκλώθηκε με αποτέλεσμα η σφαίρα να φθάσει στον εμβρόντητο Ιντέγιε ο οποίος σουτάρησε αμέσως και την έστειλε για διακοπές στο αριστερό γάματα του επίσης εμβρόντητου Χαλκιά, για το ακόμη πιο άδικο 2-0 υπέρ των γηπεδούχων.

Ο αγώνας διακόπηκε επί πεντάλεπτο προκειμένου να παρασχεθούν οι πρώτες ψυχολογικές βοήθειες προς τα μπαοκάκια. Αφού πέρασε εύλογο χρονικό διάστημα όπου φάνηκε πως το ξεπέρασαν, επιτέλους κι αυτό το σοκ και μάζεψαν την οικοσυσκευή τους ξαναπήγανε στη σέντρα κατά τα ειωθότα. 

Το ματς αργοκυλούσε με τον Ολυμπιακό να παραπαίει στη μετριότητα και τους οπαδούς στην εξέδρα να φωνάζουν εν χορώ: "ΕΚΑΝΕΣ ΤΟΝ ΘΡΥΛΟ ΜΠΑΟΚΑΚΙ, ΜΑΡΙΝΑΚΗ-ΜΑΡΙΝΑΚΗ'.

Άλλες αξιοσημείωτες φάσεις δεν έγιναν στο πρώτο ημιχρόνιο, εκτός απο μία, εκεί που ο Περπάτοφ κόντεψε να τραυματιστεί σοβαρά όταν αναγκάστηκε να ανοίξει το διασκελισμό του στα >15 εκατοστά με αποτέλεσμα να πέσει χάμω και να του σκιστεί το μαύρο καλτσόν. Του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες με τον διατητή κύριο Βορειά να σφυράει τη λήξη των πρώτων 45' . Οι δικοί μας πήγανε προς νερού τους -εκτός του Ιντέγιε ο οποίος είχε προλάβει να ουρήσει στην περιοχή του μπαοκάκι!- και οι παίχτες του μπαοκάκι για...τσάι. 

Αποτέλεσμα εικόνας για ο Ιντέγιε πανηγυρίζει το σκολ στην Τούμπα photos

(Η ακράτεια του Μπράουν)

ΜΙΚΡΗ ΔΙΑΚΟΠΗ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΕΠΑΝΕΡΧΟΜΑΣΤΕ
 

ΒΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΙΟ

Το δεύτερο ημιχρόνιο ξεκίνησε με την ομάδα του δικέφαλου να έχει πραγματοποιήσει αναγκαστική αλλαγή. Στη θέση του Περπάτοφ ο οποίος προερχόταν από τιμωρία τριών αγωνιστικών που γίνηκαν δυό, κατόπιν προσωπικής παρεμβάσεως στην ΕΠΟ του ιστορικού ηγέτου του Ολυμπιακού Γ. Ανδριανόπουλου με το αιτιολογικό οτι "ο Ολυμπιακός χρειάζεται τον μπαοκάκι για νάχει με κάτι να παίζει" (ή κάτι τέτοιο, δεν θυμάμαι καλά)

   Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

(ο Περπάτοφ...)

...μπήκε στο χορτάρι ο Κλάους ο πενταδάκτυλος!

(o Kλάους ο πενταδάκτυλος -από πίσω)

Μαύρα φίδια έζωσαν τους οπαδοί του Θρύλου στις κερκίδες που έβλεπαν οτι η ομάδα δεν περπάταγε όπως ο Ντίμιταρ. Αηδιασμένοι από το θέαμα αλλά και το σμπρώξιμο του Κύρου Βασσάρα (της δυναστείας των κορακοχαιμενιδών) αρχινήσανε να δυσφορούν, ενώ ορισμένοι δεν δίστασαν να πάνε και στα αποχωρητήρια. Κάπως έτσι αργοκυλούσε η αναμέτρηση και ενώ ο μπαοκάκις πίεζε αδυσώπητα, στη μικρή περιοχή του Γλύκου, τον Ολυμπιακό ξαφνικά, εκεί που κανείς δεν το φανταζόταν έγινε η φάση του αγώνα. Σέντρα του Πάντου, πρώτη κεφαλιά του Φινμπόγκασον, δεύτερη κεφαλιά του Κόστα, απόκρουση με το κεφάλι του ντα Κότα με τη μπάλα να στρώνεται στον ξεχασμένο από Θεό και επόπτη, Λάμπρο Χούτο, ο οποίος σκεφτόταν την Πόρσε του. Ο Λαμπρούκος κάνει τσαφ αλλά η μπάλα του κάνει το χατήρι αναπηδά σε αναπτήρα που είχε ρίψει επιστήμων τις από την Εφτά και κυλά αργά και βασανιστικά στην εστία του άναυδου Γλύκου, ανάβοντας φωτιά στο χορτάρι...

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ

Μαγική εικόνα το 3-0 υπέρ των γηπεδούχων, αλλά έτσι είναι η ζωή και πώς να την αλλάξεις, άλλος κλαίει κι άλλος γελάει δηλαδή... Μετά τα γνωστά, (γκολ εμείς-σέντρα εκείνοι), το ματς ξαναπήρε την άγουσα για το τελευταίο 'κοσάλεφτο. Οι δικέφαλοι έχουν σκυλιάσει. Ο Τζαβέλας είναι παντού και πουθενά -ιδίως το δεύτερο. Μαρκάρει, κάνει ντάγκλιν, σουτέρνει, δίνει το χέρι στον πεσμένο αντίπαλό του, ή του στρώνει τα μαλλιά όταν βλέπει πως έχουν χάσει τη φόρμα τους. Άξιος συμπαραστάτης του ο Γκαρσίας ο γρονθοκόπος.

Αποτέλεσμα εικόνας για Ο Τζαβέλλας πατάει τον Φορτούνη photos Αποτέλεσμα εικόνας για επεισόδιο Τζαβέλλα-Μπονγκ photos  Αποτέλεσμα εικόνας για η γροθιά του Γκαρσία photos Αποτέλεσμα εικόνας για πατάνε τον Ντουρμάζ στην Τούμπα photos

Σε μια δόση λοιπόν, εκεί που ο μπαοκάκις μοχθεί για τον εποιούσιο, έρχεται ο τέταρτος αστροπελέκυς... Ο Φουστέγ δεν ξέρει τί να κάνει τη μπάλα, της τραβά μια στραβοκλωτσά κι αυτή τί λέτε πάει και κάνει; Κάνει τρίσποντο και αλλάζοντας πέντε φορές πορεία ξεγελά -επόμενο ήταν- τον Όλσεν και μπαίνει στα δίχτυα...

Αποτέλεσμα εικόνας για Ολσεν τερματοφύλακας ΠΑΟΚ

Τέσσερα- Μεδέν... Πολύ άδικο το σκορ σε βάρος του μπαοκάκι. Τα γνωστά...Γκολ εμείς, σέντρα εκείνοι και βουβαμάρα στο Καραϊσκάκης. Ούτε ο πιο αισιόδοξος Γαύρος δεν θα φανταζόταν τέτοια εξέλιξη σε ένα ματς κα- θα -ρά αμφίρροπο. Με το που γίνεται η σέντρα, νέο γλύστρημα του νεαρού Αλαβάντα σε μπανάνα που έχει ριφθεί από την 10, η μπάλα φτάνει στον Λοσάντα που μόνος απέναντι στον Χαλκιά έχει εύκολο έργο για το Πέντε-Μεδέν.

Αποτέλεσμα εικόνας για η μπανάνα στον Σαλίνο photos

(Ο Σαλίνος μαζεύει τη μπανάνα για να μη φθάσει στα χέρια του Βορειά και τιμωρηθεί ο Θρύλος)

Απέμεναν δέκα λεπτά και ο μπαοκάκις ξεκινά την εαρινή αντεπίθεσή του. Ήταν τόσο σφοδρή ώστε έκοψε τα ποδάρια των παιχτών του Ολυμπιακού που δεν μπόρεσαν να πετύχουν και έκτο, τυχερό, γκολ.

Ο διατητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα. Αγαναχτισμένοι από το θέαμα και την άθλια απόδοση-κατήφορος του Ολυμπιακού, οι οπαδοί έκαναν ντου στον αγωνιστικό χώρο με αποτέλεσμα οι παίχτες να τρέξουν πανικόβλητοι στα αποδυτήρια. Το λόγο έχει, τώρα, η αθλητική δικαιοσύνη που θα αποφασίσει για την τιμωρία των γηπεδούχων.  (ο κανονισμός προβλέπει ποινή -χάδι κεκλεισμένων των θυρών για 6 αγωνιστικές, χρηματικό πρόστιμο ύψους ενός μύριου, αφαίρεση δύο πρωταθλημάτων -του Κυράστα και του Ντέμη-καθώς και υποχρεωτικώς, καθημερινές συνεντεύξεις στο sdna).

Αποτέλεσμα εικόνας για η μπανάνα στον Σαλίνο photos

(παίχτες πουλημένοι ο Θρύλος δεν πεθαίνει)

Μετά το τέλος του αγώνα, ο πρόεδρος του Ολυμπιακού Ευάγγελος-Βαγγέλας- Μαρινάκης επισκέφτηκε τα αποδυτήρια του μπαοκάκι και έδωσε προσωπικά συγχαρητήρια για την άψογη εμφάνιση του δικέφαλου στους παίχτες και στο προπονητικό τιμ, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες απέστειλε sms στον πρόεδρο Ιβάν Σαββίδη στο οποίο έγραψε: "ΓΚΟΣΠΟΝΤΙΝ ΙΒΑΝ ΜΗ ΜΑΣΑΣ, ΣΕ ΜΑΜΑΕΙ Ο ΠΕΙΡΑΙΑΣ".

Αποτέλεσμα εικόνας για ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΟΚ
Red Apple

Σχόλια

Εικόνα Andreas

AXAXAXA, κορυφαίο. Με την ευκαιρία να ευχηθούμε και στον Τζαβέλλα τον γαυροφάγο ένα καλό γεύμα στο μετροπόλιταν, όχι το ξενοδοχείο.

Εικόνα red apple

φιδέ και τέτοια εννοείς, έτσι; μπου χαχαααα

Εικόνα Andreas

Είναι και υγιεινός ο φιδες.Δίπλα στο Ναό ειναι να μην πάει το παιδί; Και τίποτα κακό δεν θέλουμε να πάθει, γέρος και δυνατός να ειναι, σαν ντουβαρι...γύψινο.

Εικόνα Chief Bromden

Αδάμ ο Τάκολα δεν έπαιξε για τον Μπάοκ; Έχει γράψει και αυτός την δική του ιστορία...
Γκολάρα με το χέρι, το ακυρώνει σωστά ο διαιτητής, ο Τάκολα κάνει σαν να του σκοτώσανε την μάνα, η Τούμπα φλέγεται, ο διαιτητής το λήγει νωρίτερα για να μην τιμωρηθεί ο Μπάοκ και μετά από λίγο καιρό ο Ιταλός παραδέχεται την παράβαση...

Εικόνα red apple

ναι, ναι, ο Τάκολας με το χεράλο. Με τα μπαόκια να πετάνε τόυβλα και άλλα υλικά οικοδομής και να σουλατσάρουν στα κουλουάρ... Και ναι, ω του θαύματος ο Τάκολας τα πήρε πίσω τα καραγκιοζιλίκια. Ωραίαι στιγμαί τσίφι μου

Εικόνα john

Ολα καλα αλλα τι δουλεια εχει ο Χούτος (η άλλως πολυδιαφημισμένη πορσε) στη ίδια ενδεκάδα με τους άλλους παικταράδες? Να διορθωθεί αμέσως!

Εικόνα red apple

επίτηδες, προς ξεφτίλισμα του μπαοκάκι, δεν τόνιωσες; αχαααα

Εικόνα john

Φαντασου πάντως μέχρι και αυτός τους γλέντησε στην Τουμπιτσα το 2000. Έκανες την τουμπα άνω κάτω γεια σου Λαμπρό γεια σου Λααααμπροο