Η ΑΡΣΕΝΑΛ, Η ΜΠΑΓΕΡΝ ΚΑΙ το αεκ



Έχω μια απορία: πώς γίνεται ο Μελισσανίδης να γνωρίζει το πού μένει το κάθε κοράκι, ο κάθε υποκόρακας αλλά οι ελληνικές αρχές να μη γνωρίζουν τον τόπο διαμονής του;

Ο Δολοφόνος με το Κασκόλ ο οποίος ζει και βασιλεύει στην καμπούρα της κοινωνίας μας χάρη στην πλέρια ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ των εξουσιαστών της πλάκας -που μας έχουν λιώσει - ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ της ΠΑΕ Ερχόμαστε (πρώην Κούλα) ο οποίος σούρνει την επίφοβη σκιά του στα μισοσκόταδα, ύστερα από την εμετική επίθεση κατά του παρατηρητή του αγώνα το γύρισε στην Επιθεώρηση με τους αλημπαμπάδες και τους σαράντα κλέφτες.

Το χειρότερο είναι το πως ό,τι κάνει το κάνει βέβαιος, απ' όλες τις μπάντες, ότι κανείς δεν πρόκειται να τον τιμωρήσει για τις ύβρεις, τις κατάρες και τις απειλές που εκτοξεύει. Εμείς, εδώ, δεν είμαστε η δικαιοσύνη που θα τον καταδικάσουμε για τα όσα φέρεται πως έχει διαπράξει. Αν θέλουν, οι τσάμπα μάγκες που τους επιτρέπουμε να μας έχουν κατσικωθεί στην πλάτη, ας κάνουν το χρέος τους.
Μπορούμε, όμως, να κρίνουμε τη φανερή συμπεριφορά και τις ολοφάνερες τακτικές που μετέρχεται, όπως και την αντιμετώπιση που απολαμβάνει από μια χούφτα προθύμων τάχα δημοσιογράφων, εκπροσώπων θεσμικών οργάνων, εξουσιαστών και δικαστικών λειτουργών. Και η κρίση μας είναι ΚΟΛΑΦΟΣ!

Για τα δικά μου μέτρα και σταθμά, η χθεσινοβραδυνή αλητεία που εκτυλίχθηκε μπροστά στα μάτια μιας ολάκερης χώρας δεν επιδέχεται αντίμετρων, με την έννοια που πολλοί απο μας θα επιθυμούσαμε να υπάρξουν. Τουτέστιν, να πέσουμε στο δικό του επίπεδο. Αυτή κι αν θα ήταν μια απολύτως ολοκληρωτική νίκη για τον αφανή που φανερώθηκε για να πριμοδοτήσει τα παιδόπουλα που έχουν μαζώξει, 'κει πέρα στον Ποδονίφτη. Κι εγώ τέτοια νίκη δεν του τη χαρίζω.

Προσμένω από τους υπέροχους ανθρώπους που συναποτελούν την οικογένεια του Ολυμπιακού Συνδέσμου Φιλάθλων Πειραιά να θωρακίσουν την ομάδα των θριάμβων και των ονείρων μας και να προετοιμάσουν την επόμενη με τον τρόπο που μόνο ο Θρύλος γνωρίζει να σμιλεύει.

Το βράδυ του Σαββάτου είδαμε, τελικά, το πόσο ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ αεκ.

ΥΓ. Ο προπονητής του αναμορφωτηρίου αεκ ξεστόμισε ΥΒΡΗ που έχει πάει άκλαφτη. Είπε, στο μεθύσι του απάνω, πως τον Ολυμπιακό νίκησαν φέτος μόνο η Άρσεναλ, η Μπάγερν και η αεκ. Μού θύμισε κείνο το παλιό: "Ο αστυνομικός είναι όργανο, το μπουζούκι είναι όργανο, άρα ο αστυνομικός είναι μπουζούκι!

ΔΟΞΑ ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΠΑΪΤΙΜ

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα Andreas

Έτσι. Τέτοιες δηλώσεις θέλουμε. Την αλήθεια και αντρίκεια. Μόνο λάθος του Κασάμι είναι το ο διαιτητής δεν έχει αρχίδια: Έχει. Στον κώλο του. Και γαμώ τη SportDay που αντρικό ήταν το ντέρμπι και καλά όχι η ήττα μας, αλλά δεν θυμάμαι τέτοια πρωτοσέλιδα όταν κερδίζουμε εμείς. Ούτε να προτρέπει κατά της πόλωσης όταν παραπονιούνται άλλοι. Τότε έχει καημένο ελληνικό ποδόσφαιρο, τώρα έχει ε εντάξει δεν έγινε και τίποτα. Πρωτοσέλιδα ίδιο με τους χθεσινούς μας αντιπάλους. Ύπουλο και ΠΟΥΣΤΙΚΟ

Εικόνα Romain

Συμφωνώ φίλε αλλά τι περιμένεις από τους υπαλλήλους του τζάμπα? Έχει γεμίσει το βοθροκαναλο και την εφημερίδα με Φιλιπινεζες από το σκατοσαιτ.

Αν ήταν αντίθετα τα σφυριγματα, 2 κόκκινες και πέναλτι στο αεκακι, θα είχαν κάνει επανάσταση.

Εγώ το μόνο που θέλω είναι το αεκακι στον ημιτελικό.

Εκεί θα έχει ΓΛΥΚΑ!

Εικόνα Andreas

Φίλε Romain. Όχι ημιτελικο. ΤΕΛΙΚΟ με αεκάκι. Και να είμαστε 30.000 μέσα. Και να κλαίνε και να παρακαλάνε, όπως μόνο αυτοί ξέρουν.