ΘΕΙΟ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ Νο.7!



Οι τρέχουσες αστρικές συνθήκες δεν ευνοούσιν τις μεγαλειώδεις κόντρες, παρά τα περί του αντιθέτου λεχθέντα υπ' εμού, του...μάντη!

Θα σας καταπλήξω, όμως, πού θα πάει...

(740) ΜΑΡΙΤΖΜΠΟΥΡΓΚ-ΜΠΙΝΤΓΟΥΕΣΤ: 2 (2,00)

Παίζει η τελευταία στη βαθμολογία με τη δεύτερη. Η παράδοση είναι καταιγιστική υπέρ των φιλοξενούμενων, οι αλγόριθμοι το ίδιο. Αν δεν έρθει το διπλό, θα με βρείτε δίπλα σε ένα πορτοφόλι εκεί χάμω, στης Ακρόπολης τα μέρη!

(742) ΑΪΝΤΧΟΦΕΝ-ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΑΔΡΙΤΗΣ: Χ (2,90)

Είχαν ξαναπαίξει πριν από πολλά χρόνια με τους μαδριλένους να περνάνε αέρα, με 0-3. Φέτος, τα πράγματα είναι αλλιώς. Η PSV μεγάλο μέγεθος δεν είναι, αλλά είναι ομάδα που θα τρέξει και θα φτιάξει ευκαιρίες. Στην Ατλέτικο η κατάσταση είναι κάπως ερμαφρόδιτη, λόγω των φημών για την αποχώρηση του Αργεντίνου από τον πάγκο. Θα πάω με τους αλγόριθμούς που μου δίνουν 100% πιθανότητα να μη νικήσει η φιλοξενούμενη.

(743) ΝΤΕΡΜΠΙ ΚΑΟΥΝΤΙ-ΜΠΛΑΚΜΠΕΡΝ: Χ (3,15)

Χθες η Μίντλεσμπρο έσπασε τα υψηλά αλγοριθμικά μου για την κόντρα με την Κάρντιφ, έσπασε, παράλληλα και το κάκιστο σερί των τελευταίων αγώνων της και πήρε μια μεγάλη νίκη με ανατροπή. Τα ίδια πάνω -κάτω, με το χθεσινό ματς ισχύουν και σε αυτό το ζεύγος. Η Ντέρμπι παραφαίνεται μέτρια, την ώρα που η Μπλέκμπερν προσπαθεί να κρατήσει τη μύτη πάνω από το νερό. Η παράδοση έχει πολύ Χι και θα την ακολουθήσω.

Προβλέπω επίσης διπλό, στο ματς για το Κύπελλο Μεξικού ανάμεσα σε Μοντερέι-Πατσούκα (3,25)

Red Apple