ΘΕΙΟ ΔΩΣΕ ΜΙΑ ΤΡΙΑΔΟΥΛΑ Νο.8!



 Ε ρε βραδιά η αποψινή, για Θρύλους γεννημένη!

Άλλος θα παίζει με βαρίδια κι άλλος με φελλούς. Οι μικρομεσαίοι σφάζονται για μια θέση στα σοβαρά σκαλοπάτια του Γιουρόπα ΛιΝγκ (που λένε οι περισσότεροι).

(796) ΣΑΛΚΕ-ΣΑΧΤΑΡ: (4,10-3,45)

Η Σαχτάρ είναι μια ομάδα υψηλής εμπειρίας στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, ενώ η Σάλκε είναι, μάλλον, μια μέτρια ομάδα της Μπουντεσλίγκα. Την είχε ξαναπατήσει από τους Ουκρανούς και πριν απο λίγα χρόνια, όταν είχε αποσπάσει ισοπαλία στο Ντόνετσκ και είχε ηττηθεί στην έδρα της. Εγώ κάτι τέτοιες παραδόσεις τις υπολήπτομαι και τις ακολουθώ. Αφήστε τα αλγοριθμικά... Σχεδόν 73% πιθανότητα για την κόντρα.

(802) ΠΟΡΤΟ-ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ: 1 (3,00)

Μεταξύ δύο καλών ομάδων επιλέγω τη νίκη, όπως και νάρθει, των Δράκωνε. Η Πόρτο έχει καταβάλει μέχρι και την Μπάγερν στο Ντραγκάο, ενώ η Ντόρτμουντ τον πίνει κάθε που κατεβαίνει στην Ιβηρική. Θα προκριθεί βέβαια, αλλά με ήττα και goal-goal. (Όποιος το φοβάται, ας βάλει κι ένα Χι του 3,20, να παίζει).

(806) ΝΑΠΟΛΙ-ΒΙΓΙΑΡΕΑΛ: Χ (3,75)

Καλώς τα παιδιά από το Σαν Πάολο. Εδώ πηγαίνω με φουλ παράδοση, μιας και οι ναπολιτάνοι δεν έχουν νικήσει τους γιέλοου υποβρύχιους στις δύο αναμετρήσεις μαζί τους, στο παρελθόν. Επίσης, αλγοριθμικώς μιλώντας, το 75% της τάσης είναι σαφώς υπέρ της κόντρας...

Προβλέπω επίσης, ισοπαλία στο Λάτσιο-Γαλατάσαραϊ (3,85)

Red Apple