...ΣΤΟ ΧΑΡΤΑΚΙ ΙΒΑΝ ΝΑ ΜΗ ΛΕΡΩΣΕΙΣ!



Ο Ιβάν Σαββίδης του Ιγνατίου, βεβαίως-βεβαίως, τέως πρόεδρος της Ροστόφ, νυν πρόεδρος της SKA Ροστόφ και διοικητής του μπαοκάκι έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας. Κοιμάται συνεχώς και σα να μην έφτανε αυτό ονειρεύεται κι από πάνω!     

«Δεν έχω λάβει από το κράτος ούτε συναισθηματική ικανοποίηση που πλήρωσα τα χρέη. Ο ΠΑΟΚ είναι η μόνη ομάδα που δεν χρωστάει ούτε ένα ευρώ. Αλλά σαφώς δεν το κάναμε αυτό για να μας βοηθήσουν να γίνουμε πρωταθλητές. Είναι ένας άλλος δρόμος αυτός τον οποίο θα διανύσουμε. Ο ΠΑΟΚ έχει ένα πρόβλημα: Δεν μπορεί να είναι δεύτερη ομάδα, αλλά ακόμη δεν μπορεί να γίνει πρώτη. Αυτό δημιουργεί πρόβλημα στην ψυχή μου αλλά δεν έχω καμία αμφιβολία ότι θα τα καταφέρω. Το τρομερό είναι ότι κάθε μέρα, το ελληνικό ποδόσφαιρο πέφτει επίπεδο και αυτό συμβαίνει επειδή στην Ελλάδα τα ιδιωτικά συμφέροντα είναι πάνω από το δημόσιο. Έτσι και ένας ποδοσφαιριστής νομίζει το συμφέρον του πως μπορεί να είναι πάνω από το συμφέρον της ομάδας, το ίδιο και ένας υπάλληλος. Εγώ είμαι τυχερός με τον ΠΑΟΚ καθώς όλα αυτά τα 90 χρόνια είχε την ίδια άποψη με μένα την ίδια Αρχή: Καλύτερα να μην έχεις τίτλο από το να έχεις έναν εξαγορασμένο τίτλο. Θα νικήσουμε μόνο αν καταστρέψουμε το σύστημα. Εγώ κοιμάμαι και ονειρεύομαι το αθηναϊκό ποδόσφαιρο να διαλυθεί τελείως! Η Ελλάδα δεν είναι μόνο η Αθήνα. Ολοι οι πολιτικοί που μιλάω μου λένε ο ένας είναι ο Ολυμπιακός, ο άλλος Παναθηναϊκός, ο άλλος ΑΕΚ. Λάθος έπρεπε να είναι με την Ελλάδα. Και για αυτό στόχος μας είναι να έχουμε πρωθυπουργό ΠΑΟΚτση! (σ.σ. χαμόγελα)».

Για να δούμε όμως και το τί έκανε ο επενδυτής Ιβάν όταν ΔΕΝ κοιμόταν κι όταν ΔΕΝ ονειρευόταν...

"Στα ρωσικά δικαστήρια προσφεύγει ο Ιβάν Σαββίδης διεκδικώντας 17,5 εκατ. ρούβλια (420.000 ευρώ) από την ομάδα Ροστόφ, τα οποία της δάνεισε τον Απρίλιο του 2012 που δεν είχε να πληρώσει τους παίκτες της. Πιο συγκεκριμένα, ο νυν μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ έδωσε 15 εκατ. ρούβλια με τον όρο ότι θα του επιστραφούν στις 31 Αυγούστου. Τώρα τα διεκδικεί δικαστικώς και με τους τόκους. «Για να δανείσουμε την ομάδα πήραμε δάνειο από τράπεζα και είναι προφανές ότι πρέπει να πληρώσουμε και τους τόκους» δήλωσε στη ρωσική εφημερίδα «Κομερσάντ».Ο Ιβάν Σαββίδης είχε διατελέσει πρόεδρος της Ροστόφ το 2002-2005. Η ομάδα λεγόταν τότε Ροστελμάς.Της άλλαξε όνομα για να εκπροσωπεί όλη την πόλη και όχι μόνο ένα εργοστάσιο κλωστοϋφαντουργίας. Πλήρωσε τα χρέη της που ανέρχονταν σε 10 εκατ. δολάρια και υποσχέθηκε να την ανεβάσει σε ευρωπαϊκό επίπεδο. Παίκτες πάντως δεν αγόρασε. Ηταν της άποψης ότι οι ομάδες πρέπει να αναδεικνύουν τα ταλέντα τους.

 
Επί ημερών Σαββίδη, το 2003 η Ροστόφ έφτασε στον τελικό του Κυπέλλου Ρωσίας και έκτοτε άρχισε να αλλάζει προπονητές. «Το ρωσικό ποδόσφαιρο δεν χρειάζεται ποδοσφαιριστές των 15-20 εκατ. δολαρίων. Πού θα φτάσουμε αν κάποιοι παίκτες της Σατούρν πληρώνονται 50.000 δολάρια τον μήνα;» αναρωτήθηκε ο πρόεδρος Σαββίδης. Οι σχέσεις του με τη Ροστόφ διαταράχτηκαν τελεσίδικα όταν οπαδοί της ομάδας ανήρτησαν πανό με σύνθημα «ο Σαββίδης δεν είναι δικός μας πρόεδρος». Ετσι, το 2005 πήρε το καπελάκι του και έφυγε δηλώνοντας: «Δεν μπορώ να χρηματοδοτώ μια ομάδα που παλεύει να αποφύγει τον υποβιβασμό». Για τον Ιβάν Σαββίδη το ποδόσφαιρο δεν τελείωσε μετά τη Ροστόφ. Ανέλαβε να σώσει την ιστορική ομάδα της πόλης, τη ΣΚΑ Ροστόφ, η οποία ανέδειξε ποδοσφαιριστές όπως ο Ζαβάροφ και ο Αντρέεφ και το 1981 στέφθηκε κυπελλούχος ΕΣΣΔ νικώντας στον τελικό τη Σπαρτάκ Μόσχας με 1-0.Η ΣΚΑ τελικά δεν σώθηκε. Βολοδέρνει στις μικρές κατηγορίες και πριν από λίγους μήνες παιζόταν... αν θα κηρύξει πτώχευση. Η εφημερίδα «Κομερσάντ» υποστηρίζει ότι ο Σαββίδης ετοιμάζεται να διεκδικήσει δικαστικώς τα 88 εκατ. ρούβλια (2 εκατ. ευρώ) που έβαλε στη ΣΚΑ το διάστημα που διετέλεσε πρόεδρός της".
 

Μιλάμε για ΕΦΙΑΛΤΗΣ ομάδων, κανονικός! Ξαναμιλάμε πως το μοντέλο που εφαρμόζει στα μπαόκια είναι δουλεμένο στην Ρασίγιε.

Σύντομη επανάληψις για να εμπεδώσουμε το όνειρο:

*Πληρώνει χρέη και υπόσχεται ευρωπαϊκά μεγαλεία.
*Παίχτες δεν αγοράζει με την καμία.
*Προωθεί παιχτάκια από τις ακαδημίες.
*Αλλάζει προπονητές σαν τα σώβρακά του.
*Το ταβάνι του είναι για μέχρι κανά τελικό κυπέλλου.
*Μόλις δει τα σκούρα κι ακούσει κανά μπινελίκι μαζεύει τα μπογαλάκια του και δρόμο.
*Οι ομάδες του πτωχεύουν.

Επίσης, θέτω ένα ερώτημα προς τις αρχές του τόπου που τον αφήκαν, ως γνωστό, στον τόπο. Ο ονειροπόλος Ιβάν του Ιγνατίου αναφέρθηκε σε εξαγορασμένους τίτλους, υπονοώντας σαφέστατα τον Θρύλο του Μαρινάκη- που να αγιάσει η μανούλα του! Θα επιληφθούν του λίβελου για όχι; Επειδή κάτι δηλωσούλες γαρνιρισμένες με fuck και τέτοια, του Παϊτίμ ξέρανε να τις περιποιηθούν δεόντως, με κλήσεις για απολογία και τα ρέστα από ρολόι.
Επιπροσθέτως, να καλέσω τους δικούς μας, εκεί στη διοίκηση, να κόψουν τις πολλές ευγένειες, τάχα "ο Ολυμπιακός θέλει όλες τις ομάδες δυνατές για να υπάρχει ανταγωνισμός, μπλα-μπλα-μπλα"... Οι απέναντι εύχονται και σχεδιάζουν, ανέκαθεν, το πώς θα μας αφανίσουν από προσώπου γης. Εμάς εννοεί ο Ιβάν όταν λέει πως θέλει να "διαλύσει το αθηναϊκό ποδόσφαιρο". Με τους άλλους μόνο που δεν έχει παρθεί σε κανά μπουθ!

 
 
Αποτέλεσμα εικόνας για αγκαλιές Ιβάν Σαββίδη με Αλαφούζο photos
 
Αποτέλεσμα εικόνας για αγκαλιές Ιβάν Σαββίδη με Μελισσανίδη-Αλαφούζο photos
 

Τέλος, να υπενθυμίσω στον υπνοβάτη από το Ροστόφ πως και άλλοι ονειρεύονταν στο ξύπνιο πως θα μας διέλυαν και από τότε πέφτει η φάπα σύννεφο! 

 

(Ο καπετάν καβούριας και ο αντιολυμπιακός)

 
Ιβάν ούτε κοιμάσαι ούτε ονειρεύεσαι, τελικά. Μάλλον βαδίζεις και παραμιλάς!

Γι αυτό σου λέω...στο χαρτάκι να μη λερώσεις!

 
Red Apple

Σχόλια

Εικόνα holland74

"διαλύσει το αθηναϊκό ποδόσφαιρο"...
Δεν ξέρει ούτε γεωγραφία, Πειραιάς ρε, Πειραιάς... :)

Εικόνα Romain

Πολύ ωραία ανάλυση από Red.

Πληρώνει τα χρέη αλλά παίκτες δεν αγοράζει. Ότι κάνει και τώρα στον σμπαουγκ. Πλήρωσε τα χρέη αλλά παίκτες για να ανταγωνιστεί τον πρωτοπόρο δεν παίρνει. Τον βλέπω να την κάνει και από τη Σαλονικη.

Εικόνα red apple

είδες αργυρούδη μου τί κάνει η ...εμπεριστατωμένη ανάλυσις; Ξεβρακώνει!

Εικόνα aris belem

Βρε το τσίρκο απ τη Ρωσία, που δεν του άρεσε και η φιλοξενία μας, ενώ μας κέρασε φρέσκο ψαράκι! Για κάτι τέτοιους εγώ είμαι της παλαιάς σχολής "ξύλο και π@@@" όπου σας βρούμε" και κάτι πολιτισμούς με φιλοξενίες σε σουϊτες δεν τα πολυγουστάρω. Οι σουϊτες είναι για ΓΑΥΡΟΥΣ, όχι για να τις μολύνουν τα απόβλητα του Ροστόφ. Γερούλη, κοίτα καταρχήν να κουρέψεις καλά το χόρτο, γιατί θα στο "βρέξουμε" όπως τόσες και τόσες φορές και κόπιασε στον επαναληπτικό να δεις τι θα σου ...ψιθυρίσει ο Βαγγέλης και η 7.

Εικόνα vagio

Τέτοιες δηλώσεις-παραληρήματα (όπως και το άλλο ότι πήρε τηλέφωνο λεει το Μαρινάκη και του είπε σε 3 λεπτά να έχετε βγει στο γήπεδο αλλιώς πάρε την ομαδα σου και φύγε- εδώ γελάει κι ο κολκας), απλά μας εφησυχαζουν για τα επόμενα 30 χρονια. Ετσι απλά.

Εικόνα LaM

"Το τρομερό είναι ότι κάθε μέρα, το ελληνικό ποδόσφαιρο πέφτει επίπεδο και αυτό συμβαίνει επειδή στην Ελλάδα τα ιδιωτικά συμφέροντα είναι πάνω από το δημόσιο. "

Μάντεψε σοβιετικό απολιθωμα... ΝΑΙ! Στις δυτικές κοινωνίες, το ιδιωτικό ειναι πάνω απο το δημόσιο. Βάζεις λεφτα, επενδυεις, κερδίζεις, χάνεις, πέφτεις, σηκώνεσαι κοκ... Μονο στις χουντες τα κυπελλα, οι παιχτες, οι προπονητες καθορίζονται απο το "συστημα" (με κανενα κερματάκι που κ που).
Το οτι πληρωσες χρέη δεν ειναι παράσημο. Ντροπή είναι για την ομάδα σου που τα ειχε σωρεύσει κ εσυ εκανες το αυτονόητο. Τόσο όμως πάει το μυαλό σου. Σε εχουν πλευρισει οι λαθρέμποροι κ οι καραφλοι καναλάρχες και εχεις στραβωθει. Με τον μονο που εχεις κάτι ελάχιστο κοινο (βάλατε το χέρι στην τσέπη) ειναι ο Βαγγέλας, αλλα κ εκει εκανες την λάθος επιλογή ακολουθωντας τον οχετό των άλλων. Δεν σε αδικώ, ειναι λογικο να μην θές να εισαι πάντα ενας αξιοπρεπής δευτερος, ηθελες να πουλησεις λιγο -φθηνό αλλωστε σανό- στα γίδια.

Εικόνα red apple

Από πού ν' αρχίσεις και το πού να τελειώσεις με τον οχετό ασυναρτησίας...επέλεξα να μην μπω στο "πολιτικό" πεδίο της ασυναρτησίας που τον δέρνει...Φυσικά, δεν έχει υπάρξει καμία αντίδραση απο κανέναν για τα όσα αδιανόητα και προκλητικά είπε... Μόνο για Βαγγέλα και σια ξέρουν να τσιρίζουν

Εικόνα ze ηλιας

Καλημέρα.
Σωστός ως προς το άρθρο.
Για κανονίστε η συντακτική ομάς κάτι για τη συνέντευξη του ευγένιου στο sport24
Μαρτυράει χωρίς ξύλο μιλάμε.

Εικόνα red apple

Έλα Ζε... Τους αφήνουμε να δούμε μέχρι πόσο έχει φτάσει η ντροπή της δημοσιογραφίας που τόχουν πνίξει... Αν ήταν κανάς Γεωργέας με ...αποκαλύψεις για Βαγγέλα, να δεις το τί θα συνέβαινε