ΡΕ ΤΟΝ ΜΥΡΩΔΙΑ...



ΣΑΝ ΕΛΑΦΙ ΞΕΠΕΤΑΧΤΗΚΕ Ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΕΛΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΑΝΗΚΟΥΝ: ΣΤΟ ΠΟΥΘΕΝΑ!

http://www.gavros.gr/content/football/124276-1-2-kai-ante-geia

ΚΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΦΤΑΝΕ Ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ, ΝΩΡΙΤΕΡΑ, Ο ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟΣ ΑΝΑΠΗΡΟΣ ΕΣΤΕΜΠΑΝ ΤΟΥΣ ΚΑΡΦΩΣΕ ΚΑΙ ...ΠΟΝΑΝ'!

http://www.gavros.gr/content/football/124287-h-gkolara-toy-kampiaso-vid

100ΕΤΕΣ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΣΤΟΝ DAVID, ΠΡΟΧΤΕΣ!

ΥΓ. Ο Σίλβα ντύθηκε στρατιώτης, ούτε κοστουμάκια ούτε τίποτα...Φόρμα που έγραφε ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα holland74

Και οι δύο έχουν τεράστιες...κοχόνες...

Εικόνα Spiros Legend

Εγώ ήδη έχω τρομοκρατηθεί με τις απειλές του ΧαΙβάν του Γελωτοποιού, δεν θα το αντέξω να μην τους ξαναματαξεφτιλίσουμε στο Καραισκάκη! Να δώσω και τις καλύτερες ευχές μου για...καλό Πάσχα στους κρατικοδίαιτους Χούλιγκαν-ηθικούς αυτουργούς όλων όσων έγιναν και γίνονται συνέχεια, όποιος άκουσε Λ-ΕΡΑ Σπόρ θα προσπαθεί ακόμα να συνέλθει... Μίνος-Βοιτσίδης οι Περιγραφείς του αγώνα, με άλλον έναν αντιολυμπιακό στο στούντιο να συντονίζει το αντιολυμπιακό παραλήρημα των Αρκουδόγυφτων που πλήρώνουμε για να μας σπάνε τα...ούμπαλα! Την επόμενη φορά να προστεθεί στην παρέα και ο Μπάμπης ο Σουγιάς από την Άνω-Κάτω Τ(ρ)ούμπα για να είναι ακόμα πιο αντικειμενική η περιγραφή... Γιατί ρε γίγαντα Καμπιάσο δεν τους κάρφωσες και το 1-3 στο 80 να πέσουν στα βαριά μια ώρα αρχίτερα; Οέ,οέ,οέ Δαυίδ Φουστέρ(αρος)! Και όλοι οι αντιολυμπιακοί ΤΑΒΛΑ! Υ.Γ. Πέρα από την πλάκα, η κατάσταση έχει ξεφύγει σε όλα τα επίπεδα, δεν ξέρω που το πάνε το πράγμα, με την παντοτινή ασυλία των Επίορκων Λειτουργών της Δικαιοσύνης, που δεν βλέπουν κανέναν ηθικό αυτουργό σε τίποτα από όλα όσα γίνονται...

Εικόνα Ze Elias

Και για να μην ξεχνιόμαστε...ΒΙΞ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΙΜΑ

Εικόνα Andreas

Ελπίζω να μου επιτρέπεις μία μικρή αναδιατύπωση. Δεν ξεπετάχτηκε ο μυρωδιάς. Αφού πρώτα διείσδυσε ο μαύρος, ο μυρωδιάς χώθηκε βαθιά μέσα. Και το κάρφωσε. Φορώντας και το περιβραχιόνιο.

Πάλι αδικήθηκε το κατατρεγμένο παοκ. Εμείς όταν χάνουμε ψάχνουμε κάθε μικρολεπτομέρεια για την αιτία, αυτοί την δικαιολογία την έχουν μόνιμη. Για την ομαδούλα τους που μετά το γκολ δε ξανασούταρε δεν μας είπαν. Για το πέναλτι στον Φορτούνη δεν μας είπαν. Είναι το απίστευτο ταλέντο του Χατζηισαΐα. Τον τραβάει και τον σπρώχνει ταυτόχρονα.

Ο Ιβάν ο τρομερός ζήτησε Θεσσαλονικιό πρόεδρο στην ΕΠΟ. Βαγγέλη, πρότεινε Αγάθωνα έτσι, για το τρολάρισμα.

Εικόνα red apple

νταξ βρε Αντρέα, συγχισμένος ήμουν ο χριστιανός, πώς να διατυπώσω σωστά την psolia

Εικόνα RED HELL

Ο Σιλβα εχει κανει πολλα λαθη μεχρι στιγμης.Αλλα τωρα δεν ειναι ωρα για αυτα.Σημερα αντεδρασε παλικαρισια και μπραβο του.Καμπιασο και Φουστερ απλα αυτο που θελουμε ολοι οι Ολυμπιακοι να βλεπουμε.
ΥΓ.Τζατζα κατι(ρεπορτερ του παοκ στο γκαζετα)νομιζα στην αρχη του αρθρου σου οτι εβαλες μυαλο.Τελικα ομως εισαι καθυστερημενος και εσυ και ολοι οι αντιΟλυμπιακοι(οι παοκτσηδες με διαφορα οι πιο βλαμμενοι).Παρε μια πουτσα απο εδω μεχρι τη χαβουζα που εχετε για γηπεδο να ηρεμησεις.
ΥΓ1.Το τι εχουμε να διαβασουμε παλι δεν λεγεται.ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΑΣ.ΠΕΙΡΑΙΩΤΙΚΗ ΨΩΛΗ.

Εικόνα dimhas

Αγαπητέ RED HELL μην παρεξηγείς σε παρακαλώ ανθρώπους που βγάζουν το ψωμάκι τους (στον Τζ@τζ@ρχίδι αναφέρομαι). Τον συγκεκριμένο τον γνωρίζω πολύ καλά, πριν κάποια χρόνια είχα μια συζήτηση μαζί του και δεν δίστασε να παραδεχθεί οτι οσα σφυρίγματα παίρνει ο Ολυμπιακός αλλα τόσα παίρνουν και οι υπόλοιποι απλά ο Ολυμπιακός έχει τόσο τις μονάδες όσο και την ομάδα και κερδίζει. Μάλιστα ακόμα παλιότερα ο συγκεκριμένος είχε εκστομίσει οτι παραδέχεται τον Ολυμπιακό(ΝΑΙ καλά διαβάσατε φίλοι μου) γιατί έχει αποκτήσει οργάνωση ευρωπαικής ομάδας, εχει ξεφύγει απο την αρπαχτή των υπολοίπων ομάδων. Εκτοτε βέβαια ο συγκεκριμένος δοκίμασε την τύχη του στην Αθήνα, δεν τα κατάφερε και πολύ καλά, ζούσε με δανεικά και ελεημοσύνες(κολλητός του Ρέμου) οπότε γύρισε πίσω και προσπάθησε να ξαναρχίσει απο την αρχή. Προφανώς πούλησε και αυτός το προϊόν με την μεγαλύτερη ζήτηση (ΑΝΤΙΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΣΑΝΟ) μπήκε στο payroll και βιοπορίζεται. Λοίπον καλέ μου σύγγαυρε να χαίρεσαι να υπάρχουν τέτοιες φωνές γιατί όσο πέφτει σανός στα πρόβατα δεν θα πέφτει χρήμα στις ομάδες τους.

Εικόνα red apple

το πιο φοβερό, με το νέο πουλέν μου είναι το ότι ομολογεί πως μια ομάδα στο γήπεδο και στην ελλάδα, ομολογεί πως είναι πουθενάδες κι ύσρερα τα ξεχνάει όλα κι αρχίζει το τροπάριο με τον Παπά!!!

Εικόνα μαουνιέρης

Ο Καμπιάσο πανηγύριζε σαν πειραιώτης γαύρος. Ο Φουστέρ είναι πειραιώτης γαύρος.

Εικόνα red apple

Γκέοργκ, τα έβαλες όλα στη σωστή σειρά

Εικόνα μαουνιέρης

Ο Καμπιάσο πανηγύριζε σαν πειραιώτης γαύρος. Ο Φουστέρ είναι πειραιώτης γαύρος.

Εικόνα Pr0pheT7

Δεν ξέρεις εσύ!

Κοίτα εδώ τους άρχοντες!!!

http://www.onsports.gr/Podosfairo/Super-League/item/517414-O-Esien-peras...
http://www.leoforos.gr/theothers/story/93521/alitheia-poy-einai-o-kampiaso

Στο δεύτερο, απαντάμε ένα ΕΜΦΑΤΙΚΟ "ΕΔΩ!!! 1-0", δείχνουμε τους... σάκους μας και καληνύχτα ελληνικό ποδόσφαιρο που περιμένεις από αυτά τα λαμόγια να ορθοποδήσεις. ΜΟΝΟ ΘΡΥΛΟΣ!

Εικόνα red apple

με άφηκες σέκο από το γέλιο!!!

Εικόνα Pr0pheT7

Εεεε μα!!! Πάσα μου έκαναν, ασίστ, τα κουτούλια, να κάτσω να το χάσω το γκολάκι μπροστά σε κενή εστία; Κρίμας θα ήτανε ;)