ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ



Είναι τρομερό αυτό που συμβαίνει με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Την ώρα που σκορπάει πόνο στα μπαόκια και στους λοιπούς απόκληρους της σούπερ λίγδας μοιράζεται, ταυτόχρονα, το ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ της ανθρωπιάς του με τους δυστυχείς πρόσφυγες της Συρίας που κουρνιάζουν κάπου στο λιμάνι του Πειραιά.

Ο άνθρωπος τον οποίο προσπαθεί να σκυλέψει ο κάθε κωλόγυφτας στην πουτάνα τη χώρα που μας χάρισε ο Θεός και εμείς την παραδώσαμε στον Διάολο έθεσε την κουζίνα του Καραϊσκάκης και όλο το προσωπικό, στον ΝΑΟ, στην καλή υπηρεσία των συνανθρώπων μας που απέμειναν με μισή ανάσα και ένα αδύναμο χτύπο ελπίδας στην καρδιά τους, εκατό έτη φωτός από τα σπίτια τους.

http://www.gavros.gr/content/football/124457-nea-terastia-praksh-agaphs-...

Κι ενώ αυτά συμβαίνουν στην οικογένεια του Ολυμπιακού μας και μας ανατάσουν ως ανθρώπους, λίγες οργιές πιο κείθε συμβαίνουν μουγκά ΟΡΓΙΑ!

ΝΑ ΧΑΡΩ ΕΓΩ "ΑΡΙΣΤΕΡΑ"
 
O «μέντορας» Φλαμπουράρης, παρεούλα με τον Μελισσανίδη - Κεντρική Εικόνα

Καταδίκη Μελισσανίδη μετα απο 20 χρονια !

Σε πέντε χρόνια φυλάκισης ο καθένας καταδικάστηκαν τη Δευτέρα, από το Μονομελές Πλημμελειοδικείο Πειραιά, οι επιχειρηματίες Δημήτρης Μελισσανίδης και Γιάννης Καρράς για χρέη προς το Δημόσιο ύψους 5 εκατομμυρίων ευρώ τα οποία μαζί με τις προσαυξήσεις φτάνουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ.

Έστω και με καθυστέρηση 20 ετών(!!!) οι δύο επιχειρηματίες κρίθηκαν ένοχοι για χρέη που αφορούν εικονικούς εφοδιασμούς ποντοπόρων πλοίων με ναυτιλιακά καύσιμα από τους οποίους ζημιώθηκε το Δημόσιο από τη μη καταβολή των διαφυγόντων δασμών και φόρων.

Η υπόθεση αφορούσε εικονικούς εφοδιασμούς και παράνομη διακίνηση των καυσίμων στην εσωτερική αγορά κατά το διάστημα 1993-1995 μέσω της εταιρείας πετρελαιοειδών «Πετρέλαια Αιγαίου ΑΕ», στην οποία πρόεδρος ήταν ο Δ. Μελισσανίδης και διευθύνων σύμβουλος ο Γ. Καρράς.

Για την ίδια υπόθεση, σύμφωνα με πληροφορίες του directnews.gr, οι δύο κατηγορούμενοι είχαν καταφέρει στο παρελθόν να απαλλαγούν από τις κατηγορίες της πλαστογραφίας και ηθικής αυτουργίας σε ψευδή βεβαίωση σε βαθμό κακουργήματος καθώς και για τις λαθρεμπορίες.

Όμως αυτό δεν εμπόδισε το Δημόσιο να διεκδικήσει τα χρήματα καθώς είχαν εκδοθεί 9 καταλογιστικές αποφάσεις από το Ζ Τελωνείο Πειραιά.

Η παρούσα δικογραφία παρέμενε επί σειρά ετών "ανενεργής", καθώς πτυχές της ίδιας υπόθεσης εκκρεμούσαν ενώπιον του  Διοικητικού Εφετείου Πειραιά, το οποίο απήλλαξε τελικά την εταιρεία μόνο για τις 2 από τις 9 καταλογιστικές αποφάσεις του Τελωνείου και ως εκ τούτου τα χρέη παραμένουν για τις επτά πράξεις.

Με τη διαπίστωση αυτή, ο Εισαγγελέας της Έδρας του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Πειραιά κ. Μύτης, πρότεινε στην αγόρευσή του την ενοχή των κατηγορουμένων για τις 7 από τις 9 καταλογιστικές πράξεις, ζητώντας την απαλλαγή για τις δύο πράξεις λόγω της απαλλαγής τους από το αρμόδιο διοικητικό δικαστήριο.

Την πρόταση του Εισαγγελέα έκανε δεκτή η πρόεδρος του δικαστηρίου κυρία Κουλούρη επιβάλοντας σε καθέναν από τους δύο κατηγορούμενους ποινή φυλάκισης 5 ετών εξαγοράσιμη με 20 ευρώ ημερησίως, ενώ έδωσε στην έφεση ανασταλτικό αποτέλεσμα.

Έτσι, με βάση τη σημερινή καταδικαστική απόφαση, έγινε ένα πρώτο βήμα ώστε το Δημόσιο να εισπράξει τα βεβαιωμένα χρέη και πρόστιμα που αγγίζουν τα 10 εκατομμύρια ευρώ από τους Δ. Μελισσανίδη και Γ. Καρρά έστω με καθυστέρηση 20 ετών.

Πηγή: directnews.gr

Η είδηση παίζει σε κάτι Κουτιά Πανδόρας και Διαπλοκές ΑΕ. Αναζήτησα το θέμα στα μπούνκερς της δημοσιογραφίας, κάτι σπορτντέι και κάτι γκαζέλες, τίποτα. Σκότος, έρεβος και αφωνία. Αντιθέτως βρήκα μπόλικο φαγάκι για τους "Μένουμε έως ότου αποχωρήσουμε",  σχετικά με τις εργώδεις προσπάθειες που καταβάλουν προκειμένου να καθαρίσουν -κυριολεξία- το ποδόσφαιρο.

Ορισμένοι αναρωτήθηκαν γιατί η είδηση να περάσει στα ψιλά. Μα γιατί να συμβεί το αντίθετο; Σάμπως ήταν φήμη, ή έστω ...πληροφορίες του μπάρμπα μου του ψεύτη για τον Πάμπλο Μαρινάκη του Εσκομπάρ, για να κάνει γκελ στα γκρέμλινς της δημοσιογραφίας;

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΟ 'ΡΩΤΗΜΑ:

Διαδοχικές κυβερνήσεις έχουν ανάγει σε βασικό και επίσημο συνομιλητή τους ΑΥΤΟΝ τον τύπο; Τον καταδικασμένο και με τη βούλα για φορολογικό έγκλημα, τον πλαστογράφο και λαθρέμπορο; Και συγχρωτίζονται, δημοσίως, μαζί του και ετοιμάζονται να του χορηγήσουν άδεια ανέγερσης γηπέδου και χρήματα που ΔΕΝ του ανήκουν;

Αν είναι αυτή η μοίρα τούτης της πατρίδας τότε να πάω κι εγώ μαζί με τους πρόσφυγες στο λιμάνι, να ξεχάσω και το όνομά μου, επειδή δεν αντέχω τόση διαφορά.

ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΧΕΙΡΑΓΩΓΕΙΣ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ, ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ, ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ, ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ

Red Apple  
 

Σχόλια

Εικόνα thita

Ωραίο το ξεβράκωμα!

Ένας αντικειμενικάρας δημοσιογράφος ρε παιδιά να μην έχει αναρωτηθεί γιατί δεν βγαίνει μπροστά ο νιαου ρε παιδάκι μου ως μέτοχος της ΑΕΚ,αφού όλοι ξέρουμε την αλήθεια..... Είναι γλυκιά η διαφήμιση του ΟΠΑΠ όμως.

Εικόνα red apple

Πάνε, υπάρχει και κάτι άλλο στην είδηση που δεν σχολίασα αρχικά...

Καταδικάστηκαν για...πλημμέλημα! Εγώ ξέρω πως η μη απόδοση φόρων και μάλιστα αυτού του ύψους, προς το δημόσιο θεωρείται, σε όλο τον κόσμο κακούργημα, έγκλημα κατά της κοινωνίας και έτσι αντιμετωπίζεται κι όχι με 20 ευρώ εξαγορά κάθε μέρας...

Τον Καπόουν έτσι τον κλείσανε στη φυλακή...

Εικόνα thita

Ναι Αδάμ,απλά τότε που το διέπραξαν ήταν πλημμέλημα και δεν επιτρέπεται χειροτέρευση της θέσης του κατηγορουμένου αναδρομικά,τώρα δηλαδή που έχει κακουργηματικό βαθμό. Π.χ.,ο Μποροβήλος δεν εξέπεσε της ιδιότητος παρά την τελεσίδικη παραπομπή του διότι είναι σε βαθμό πλημμελήματος (ενώ ο αθλητικός νόμος αποκλείει όσους παραπέμπονται για κακούργημα) αφού πλημμέλημα ήταν όταν υποτίθεται ότι διαπράχθηκε.

Εικόνα thita

Το θέμα είναι πως αυτό είναι ένας από τους πολλούς τέτοιους λόγους (καταδίκες) για τους οποίους ο νόμος απαγορεύει σε ανθρώπους σαν κι αυτόν να έχουν θέση σε αθλητικές εταιρείες ή εταιρείες εισηγμένες στο χρηματιστήριο.

Κι ενώ η αλήθεια (ότι αυτός ορίζει την ΑΕΚ) είναι γνωστή και διαπιστωμένη βεβαίως όχι μόνο και από τον παπαλακη,αλλά και από το δικαστήριο όπου προσέφυγε ο Νιαου,και πήρε τα αρχιδια του,παρά ταύτα λοιπόν όχι απλά μιλάνε μαζί του υπουργοί και πρωθυπουργοί,αλλά θα τον δεχτούν κατα πως λέγεται και στη συνάντηση ιδιοκτητών στη σούπερ λιγκ όταν ο Μαρινακης θα λείπει λόγω πρωτοφανών περιοριστικών όρων (για τους οποίους ΕΠΙΜΕΝΩ ότι,ενόψει αυτών των εξελίξεων,είναι ευκαιρία είτε να αρθουν/αντικατασταθούν,είτε να ζητηθεί από τον Ανδρεαδη ειδική άδεια για να συμμετάσχει ο Βαγγέλας στην συνάντηση αυτήν).

Το sdna στην παραλοτ,η πάναθα στην σορτιβο,η ΑΕΚ στον νιαου με μπροστινούς,ποσό μαλακες νομίζουν ότι είμαστε στον Ολυμπιακό και δεν θα κάνουμε το ίδιο άμα χρειαστεί?

Εικόνα red apple

Φυσικά και είναι έτσι με τη νομολογία Πάνε, απλά έθεσα το ζήτημα όπως ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ να είναι. Κι επίσης με συμπλήρωσες ιδανικά για το ότι θα ΕΠΡΕΠΕ να απαγορευτεί στον αφανή να κατέχει μετοχές και θέσεις (άλλωτσε γι αυτό κρύβεται ο μάγκας ο Νικαιώτης ο καραμπουζουκλής, για να μπορεί να εκπίπτει του νόμου)

Εικόνα thita

Βλέπω ποιοι Βενιζέλοι των αθλητικών μας κουνάνε το δάχτυλο της ηθικής και θλίβομαι,όχι γι'αυτους,αφού ξέρω το ποιον τους,αλλά για τον κόσμο που τρώει το παραμύθι. Πως να μην νιώθει μετά αδικημένος ο Τσοχατζόπουλος ε

Εικόνα Aprosarmostos17

Χαώδης η διαφορά του Μαρινάκη με τον λαθρέμπορα πλαστογράφο φοροφυγά.
Και μεγαλειώδης η κίνηση με τους ταλαίπωρους πρόσφυγες.
Αυτό που δεν μπορώ να καταλάβω είναι αυτή η στάση ανωτερότητας της ΠΑΕ. Έγινε αυτό το έκτρωμα ποδοσφαιρικού αγώνα στο ρδέλο της συμπρωτεύουσας, κινδύνεψε η ομάδα, χτυπήθηκε ο προπονητής, έπεσαν μπουκάλια και φωτοβολίδες, οι αντίπαλοι παίκτες (δηλαδή βασικά αυτό το πουστράκι από την Σλοβακία) προκάλεσαν με τη συμπεριφορά τους, μπούκαραν μέσα οι ούγκανοι και κινήθηκαν για να χτυπήσουν τους παίκτες μας, η γηπεδούχος ομάδα δεν σε προστάτευσε (αν δεν υπήρχε αστυνομία θα είχαμε θρηνήσει θύματα, ο αντίπαλος προεδρος αντί να ζητήσει συγνώμη και να καταδικάσει, προκλητικά σε θεωρεί υπεύθυνο σε υβρίζει και σε ειρωνεύεται, δέχεσαι επίθεση στην συνέντευξη τύπου από κάτι απίθανα συμπλεγματικά ανθρωπάκια. Γίνονται όλες αυτές οι ομορφιές και απαντάς με ανακοίνωση "δεν ασχολούμαστε"; Γιατί ρε παιδιά τόση ανωτερότητα; ΕΠΙΘΕΣΗ ΜΕΤΩΠΙΚΗ. Εμφύλιο θέλει ο Ρώσος μαφιόζος; Ξεμπρόστιασμα. Βγαλτους όλους στη σέντρα. Εναν-έναν. Μήνυση για ηθική αυτουργία. Τάραξε τον στις μηνύσεις. Μήνυση για εσχάτη προδοσία για υποκίνηση σε ενέργειες κατά της ενότητας του κράτους. Εναν-έναν. Πιάσε τον Κολκα και σκίστον. Να μην ξαναπιάσει ποτέ το Θρύλο στο βρωμόστομά του. ΠΟΤΕ. Γιατί τους χαϊδεύετε; Δεν έχουμε να κάνουμε με ευρωπαίους. Έχουμε να κάνουμε με γυφταριά, χωρίς τσίπα και μπέσα, με γίδια και μαφιόζους, ανθρώπους της νύχτας και περίεργους τύπους με ύποπτους ρόλους. Αυτοί ή θα διαλυθούν ή θα διαλύσουν τη χώρα.

Εικόνα apostolos gaganis

Ωραίο άρθρο. Ενημερωτικό. "Δεν ξεκινάει το...επόμενο πρωτάθλημα, με ποινικά διωκόμενους", διαβάζω σήμερα ότι είπε η τρόϊκα που παλεύει για την περεστρόϊκα και απ΄την άλλη ο ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΜΕΝΟΣ εξακολουθεί να συνομιλεί με τις διαχρονικά κορυφές του τόπου... Ο "εν τοις πράγμασιν" πρόεδρος... ΑΣΧΟΛΙΑΣΤΟ ΠΛΕΟΝ...