ΕΓΩ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΤΟΝ ΜΑΡΚΟ



Όλο λέμε να τα ξεχνάμε, να τα αφήνουμε όλα πίσω μας, αλλά υπάρχουν κάποιες εικόνες που για κάτι τύπους σαν του λόγου μου δεν σβήνουν εύκολα. Καθώς έβλεπα με τo μάτι γαρίδα, εφιάλτες για τον επικείμενο εμφύλιο Βορρά-Νότου και προσπαθούσα να θυμηθώ πού στα διάλα έχει κρύψει η μάνα μου το καριοφίλι και τα μπαρουτόβολα του παπούλη της, σε περίπτωση που παραστεί η ανάγκη και κατέβει η Μεραρχία ΘΥΡΑ 4 για να αλώσει την Αθήνα, μούρθε σαν ποτηριά στο μυαλό το ποτήρι που τρώει στην πλάτη του ο Μάρκο Σίλβα.

Τί θα σκέφτηκε ο άνθρωπος που, στόμα έχει και μιλιά δεν έχει, για τα επίσημα μπουγατσομαλαματινοειδή που τον χτύπησαν πισώπλατα; Άραγε θάχει ζήσει τέτοια καφρίλα στη ζωή του, τόσο τραυματικό γεγονός; Το πιο τρομερό είναι το ότι η πισώπλατη ποτηριά στον Μάρκο πέρασε σχεδόν ασχολίαστη, μιας και η πρεμούρα ήταν για την εγκληματική οργάνωση που όπλισε τα χέρια των λαλαδοαμνών. Και το επίσης πιο αδιανόητο είναι το ότι γι αυτόν τον καραγκιόζη - τον ακατονόμαστο από κάτω λέω- που μου τόπαιζε ανάπηρος πολέμου παρενέβη μέχρι και ο πρόεδρος της δημοκρατίας -τρομάρα του... 

Αποτέλεσμα εικόνας για το πλαστικό ποτήριο χτυπάει τον Σίλβα photos

Σε κάθε περίπτωση, επειδή διαθέτει το παλαμάρι του βαρκάρη...

ΣΑΣ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΣΙΛΒΑΣ
 

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα sada

ερωτηματα που μας βασανιζουν και μας κανουν πιο σοφους αναλογα με το μεταγραφες εκανες εγκληματικη εφτιαξες? του μεγα γνωστη και αντικειμενικου Βασιλη
μολεδο που ναι ανεργος απο το 11 και κατεβηκε απο τα δαση της ζουγκλας πηρες τσιμπουκα πνιχτη με ξεροβηξιματα απο το αφεντικο σου πηρες?
λετο με τσιτα μπλουζα απο το 24 επιπλεον κιλα μας εφερες τον βυθο σου τον ξυρισες για τον Γιανναρο Βασιλακη?
Κολκα και Βαιμακη πηδηξες Αρουλη γιατι δεν πηδας χολερα εχει?

Εικόνα MIKE.A

ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΦΩ ΚΑΙ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ!
ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΒΛΕΠΩΝΤΑΣ (ΟΣΟ ΕΙΔΑ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΓΙΑΤΙ ΚΟΒΕΤΑΙ ΤΟ ΣΤΡΙΜ) ΤΟΥΣ μπαουκτζιδες ΝΑ ΕΧΟΥΝΕ ΚΑΝΕΙ ΕΞΕΔΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΥ, ΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΚΟΨΑΝΕ ΤΟΝ ΠΡΟΧΘΕΙΝΟ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΠΑΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΕΚΤΟΣ ΕΔΡΑΣ, ΕΝΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΣΦΠ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΟΥΝ ΟΥΤΕ ΝΑ ΠΑΙΞΩΜΕ ΣΤΟΝ ΗΡΑΚΛΗ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ!!!!!!!!!!!!
ΤΟ ΑΛΛΟ; ΣΕ ΛΙΓΩΤΕΡΟ ΑΠΟ 1 ΛΕΠΤΟ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΕΠΙΚΝΔΥΝΑ Ο ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ ΜΕ 3 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 2 ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΧΗ ΤΟΥ μπαουγκ ΤΡΑΒΑΕΙ ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΠΑΙΧΤΗΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΦΑΟΥΛ ΚΑΙ ΚΙΤΡΙΝΗ, ΔΕΝ ΔΙΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ, (ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΝΟΒΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΤΟ ΡΙΠΛΕΥ), ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΕΠΙΘΕΣΗ Ο μπαουγκ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΚΟΡΝΕΡ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΟΦΣΑΙΤ ΚΑΙ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΟ ΣΚΟΡ!
Τελικα θα βγαλει καμια ανακοινωση η ΠΑΕ με το να παιζει σημερα αυτη η ΚΩΛΟΟΜΑΔΑ και με κοσμο μαλιστα εκτος εδρας, και να μην παιζει ο ΟΣΦΠ, και επι πλεον να γινωντε και τετοιες διαιτησιες υπερ αυτων των ξεφτυλισμενων; Μια ανακοινωση ομως για ολους τους φορεις (προπαντων για τον ξεφτυλα Κοντονη) ανακοινωση ΜΕ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΟΜΩΣ και οχι να το παιζωμε και κυριοι!

Εικόνα red apple

Μάικ αδερφέ, θα βγάλουμε εμείς ανακοίνωση, μην μου ανησυχείς. Αφού ο Αυλακιώτης μας κατήγγειλε ευθέως για τσιράκια και υπάλληλους του Καραπαπά και του Βαγγέλα, ε, να μη χαλάσουμε το χατήρι του προπαγανδιστή και πεμπτοφαλλαγγίτη μουνιού

Εικόνα red apple

Μπε και δε Μάικ! Πολύ γέλιο μιλάμεεειιι

Εικόνα MIKE.A

Φιλε μου θα ηθελα με ακομα πιο αυστηρους τονους! Τελος παντων καλα τους τα ειπε!

Εικόνα red apple

μα ρε Μάικ, ό,τι μου έστειλαν έγραψα! Δεν μπορούσα να παρέμβω στο κείμενο. Υπάρχει όρος στο συμφωνητικό συνεργασίας μας με τον Καραπαπά!!! χαααα χααχ ααχαα

Εικόνα thita

Όλοι οι αντικειμενικάρες ξεχύθηκαν σήμερα και γράφουν ποσό ξενερωσαν από την κατάσταση Σιλβα,Ρομπερτο κλπ.,ο κρονος λέει που τρώει τα παιδιά του χαχαχα.

ούτε οργανωμένοι να ήταν δηλαδη ρε παιδάκι μου

Εικόνα red apple

Πόσο μέσα είμαστε όταν γράφουμε πως αυτός είναι ο απώτερος στόχος τους και οι μύχιες σκέψεις τους...

Εικόνα red apple

ναι αλλά δεν μας είπαν για τον Νιάου...

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΟΣ! ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΚΑΝΕΝΑ ΑΡΔΑΚΙ Η ΤΟΝ ΚΟΝΤΟ ΝΟΥ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ΚΥΡΚΟΥ ΠΟΥ ΤΟ ΤΙΝΑΞΕ Ο ΝΙΑΟΥ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ - ΕΙΠΑΜΕ ΟΜΩΣ, ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ = ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΔΙΑΤΑΖΟΥΜΕ. ΧΟΥΝΤΑ 100%.

ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΘΑ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΙΗΘΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ;;;

Εικόνα red apple

Αναφέρομαι στην καταδίκη του, παιδιά...

Εικόνα REDNYC

ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑΝ ΑΒΑΒΑ - ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙΠΟΤΑ ΣΗΜΕΡΑ - ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΡΕ ΑΔΑΜ ΚΑΝΤΕ ΣΤΟ ΡΑΤΜ ΜΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΔΙΚΗ ΤΟΥ ΝΙΑΟΥ.

Εικόνα red apple

Sport δεν την πήρες είδηση; Τόγραψα με τίτλο ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΤΑΙ ΤΟΣΗ ΔΙΑΦΟΡΑ

Εικόνα thita

Προβοκατσια παιδιά,ο Μαρινακης θα είναι από πίσω,που έχει know-how από τον Κωνσταντινέα λέει μαθαινω ο γεωργεας.

Εικόνα REDNYC

ΧΑΧΑΧΑ!

Εικόνα ALEFANTOS7

περιμενουμε ακομα τον αφαντο μαρινακη να απαντησει.θα κανει καταγγελεια στην ουεφα ο ολυμπιακος να αποκλειστεί η αεκ από την ευρωπη για 3 χρονια?υπαρχει νομος αμα πεσεις για να γλυτώσεις τα χρεοι τρως 3 χρονια.θελουμε να κανει καταγγελεια και να το πει και στα μμε ότι το εκανε ο ολυμπιακος.που είναι ο ΑΦΑΝΤΟΣ?

Εικόνα REDNYC

ΕΠΕΙΔΗ ΕΣΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ. ΕΙΝΑΙ ΑΦΑΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΣΕΝΑ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΝ ΤΟ ΔΕΝΤΡΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΔΑΣΟΣ.

ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ, ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ.

ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΕΣΥ ΚΟΙΜΑΣΑΙ ΤΟΝ ΥΠΝΟ ΤΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ......ΑΝΤΕ ΞΕΚΟΥΡΑΣΟΥ ΛΙΓΟ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΑΓΧΩΝΕΣΑΙ ΜΕ ΤΕΤΟΙΕΣ ΣΚΕΨΕΙΣ.... ΑΣΤΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΤΑ "ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΙΔΙΑ"...

Εικόνα red apple

φίλε μας, στα είπαν όλα τα παιδιά

Εικόνα thita

Φιλε δεν έχεις μετρησει καλά το ότι ο βαγγελας έχει περιοριστικό όρο μη ενασχόλησης με τα του ποδοσφαίρου,άμα δεν σου εξηγεί αυτό τα "άφαντος" κλπ.,δεν ξέρω τι άλλο να σου πω.

Εικόνα aris belem

Καλησπέρα φίλε, έτσι γουστάρω κι εγώ τον Μάρκο να πω την αλήθεια κι όλους τους προπονητές όταν πάνε για ματς με τα ούγκα και τα παρατρεχάμενα τσουτσέκια των φυλλάδων και των sites. Όντας μακριά, έχω κάποιες απορίες αδερφέ και τις καταθέτω εδώ, επειδή βλέπω ότι είστε αρκετά κοντά στην ομάδα.
1. Για τις παραβάσεις εντός αγωνιστικού χώρου στο κοτέτσι, δεν θα κινηθεί η ΠΑΕ; Το μπουκάλι στον Σίλβα και το ντου των κάφρων θα περάσει αβαβά;
2. Αβαβά θα περάσει και το φτύσιμο στον διαιτητή απ τον Μακ Ντάκ; Έχει γραφτεί στο φύλλο αγώνος, θα κινηθεί ο αρμόδιος εισαγγελέας ή είναι ακόμα απασχολημένος με το θέμα Κασάμι;
3. Για τις εμπρηστικές δηλώσεις του ρωσοπόντικα, θα αναζητήσει η ΠΑΕ το δίκαιό της, ως ηθικού αυτουργού στα καραγκιοζολίκια;
4. Για τις αλητείες στην συνέντευξη τύπου απέναντι στον Σίλβα, η ΕΣΗΕΑ θα δείξει την δέουσα ευαισθησία;
Προς Θεού, δεν θέλω να παρερμηνευθούν τα ερωτήματά μου ως υπόνοια ότι αδρανεί η διοίκηση, ΟΥΤΕ ΚΑΝ, απλά ρωτάω, γιατί η μόνο ενημέρωση που έχω αφορά τις ανθρωπιστικές κινήσεις - ΠΡΟΦΑΝΩΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΕΙΩΔΕΙΣ - και τίποτα περαιτέρω.
Είναι προφανές πού πάει το πράμα, δεν είναι σύμπτωση τα κολλητιλίκια του Τσίπρα με τον ρωσσοπόντικα στην συνάντηση με τον Πούτιν, ούτε η απροκάλυπτη κάλυψη του μαφιόζου της Κούλας απ την κυβέρνηση, περιμένω ωστόσο η ομάδα μας με το κύρος και την αξιοπιστία της να φτάσει μέχρι τα ΑΚΡΑ - και το εννοώ, μέχρι τα ανώτατα όργανα της ΟΥΕΦΑ - προκειμένου να υπερασπιστεί τα δίκαιά της! Αυτό πιστεύω είναι απαίτηση όλων των γαύρων. Συγχαρητήρια για το άρθρο.

Εικόνα ALEFANTOS7

τιποτα δεν προκειτε να γινει γιατι ο μαρινακης είναι αφαντος και προδιδει τον ολυμπιακο.παλι καψανε το αυτοκινιτο του διετιτη κυρκου ολοι φοβούνται πια τη συμαχια και η συμαχια θα παρει την επο.ο αφαντος δεν κανει τιποτα.ουτε αρχιζει εμπάργκο εναντιον των βενζινάδικων του μελλισανιδη ουτε καταγγελει την αεκ στην ουεφα επειδή επεσε για να γλυτωσει τα χρεοι και να αποκλειστεί για 3 χρονια.ουτε κανει προτασεις σε αντιπαλους ποδοσαιριστες για να αναγκασει το μελλισανιδη και τον αλαφουζο να τους δωσουν περισοτερα.θα μπορουσε να κανει προταση 500 χιλιαρικα στο τζανετοπουλο και να παει στο μανατζερ του σιμοεσ και του γιοχανσον και να του πει μην ανανεωσεις με αεκ σου δινω τα διπλασια.ουτε αγοραζει ραδιωφονα και σιτες να βρειζει ολη τη μερα το μελλισανιδη.δεν αδρανει ο μαρινακης απλα δεν υπαρχει δινει την επο στο μελλισανιδη προδιδει τον ολυμπιακο.ουτε βαζει ατομα να πανε στο στε την αεκ για το γηπεδο.οταν βγει η περιβαλοντικη αδεια επειδή είναι δοιικιτικη πραξη μπορει καποιος να παει στο στε.και να αργησει 6 μηνες ακομα το γηπεδο.και η θυρα7 εχει ευθινες που ανεχετε τον αφαντο μαρινακη.αμα παρει ο μελλισανιδησ την επο θα είναι αργα 30-40 χρονια χωρις πρωταθλημα με σφαγες συνεχομενες.

Εικόνα Νίκος Γόδας

Εμένα μου είπε σήμερα ο πρόεδρας ότι δε βάζει βενζίνη από τον Μελισσανίδη. Το τζίπ που έχει το πάει σε άλλο πρατήριο. Επίσης, έκανε προσφορά στον Εβαντζελίστα με 85.001 ευρώ, ενώ ο βάζελος του έδινε 85.000 ευρώ. Οπότε, μη λες ό,τι θες φίλε. Και όσον αφορά το ΣτΕ, έχουν οργανωθεί βάρδιες στη θύρα 7 για το ποιος θα πηγαίνει. Μάθε πριν μιλάς.

Εικόνα REDNYC

ΡΕ ΤΙΤΑΝΟΤΕΡΑΣΤΙΕ ΑΛΕΦΑΝΤΕ ΕΓΩ ΕΧΩ ΜΙΑ ΑΠΟΡΙΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ:

ΠΩΣ ΘΑ ΠΑΙΡΝΕΙ Η ΚΟΥΛΑ ΓΙΑ 30-40 ΧΡΟΝΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΟΠΩΣ ΛΕΣ ΟΤΑΝ Ο ΓΑΤΟΥΛΗΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ 65αρης;;;; ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ, Ο ΧΑΙΛΑΝΤΕΡ ΕΙΝΑΙ; ΑΘΑΝΑΤΟΣ!

Εικόνα ALEFANTOS7

ο μελλισανιδης εχει γιο.ο γιανακοπουλος είναι 85.85-65=20 χρονια.μαθε αριθμιτικη θα πεις τιποτα για της προτασεις που κανω για το πολεμο?

Εικόνα REDNYC

Α ΜΑΛΙΣΤΑ - ΤΩΡΑ ΠΕΡΑΣΕΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΓΕΝΙΑ. ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΤΟ 2050; ΣΟΥ ΣΥΝΙΣΤΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ, ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΛΑ.

ΥΓ: ΡΕ Ο ΦΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΙΣΑΙ;;;;;;

Εικόνα red apple

φίλε κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ, δεν χρειάζεται τόση ένταση, εντάξει;

Εικόνα red apple

Από Red Apple προς ...Big Apple!

ΕΓΡΑΨΕΣ!

Εικόνα Νίκος Γόδας

Θα σου απαντήσω εγώ, που είμαι κοντά στην ομάδα όσο κι εσύ.

1) Η προβλεπόμενη και κύρια ποινή για το μπουκάλι στον Σίλβα είναι η διακοπή του αγώνα από τον διαιτητή. Η ΠΑΕ δεν μπορεί εκ των υστέρων να κάνει κάτι. Ο ΠΑΟΚ θα το πληρώσει αυτό, όπως και τα άλλα, από την απόφαση του αθλητικού εισαγγελέα.
2) Το φτύσιμο δεν πέρασε αβαβά. Πρώτον, ο παίχτης αποβλήθηκε και δεύτερον, τιμωρήθηκε με 4 αγωνιστικές.
3) Κι εδώ περιμένουμε κλήση του αθλητικού εισαγγελέα στον Σαββίδη. Και λογικά θα έρθει. Η ΠΑΕ τι να κάνει; Να παίρνει τηλέφωνα τον Σιμιτζόγλου να τον πιέζει; Αυτά τα κάνει ο Αλαφούζος και ο Θωμαΐδης.
4) Ο ΠΣΑΤ καταδίκασε ήδη το γεγονός της Τούμπας με τον Μάρκο Σίλβα. Υπεύθυνη όλων αυτών είναι η ΠΑΕ ΠΑΟΚ, η οποία αφήνει να παρεισφρύουν μέσα στη συνέντευξη τύπου διάφοροι ουγκ.

Εικόνα aris belem

Καλημέρα κι ευχαριστώ καταρχήν για την απάντηση. Για τον ΠΣΑΤ δεν γνώριζα ότι πήρε θέση ήδη και το ανέφερα γιατί έχοντας εργαστεί στο παρελθόν σε ΜΜΕ, γνωρίζω ότι σε μια συνέντευξη τύπου επιτρέπεται η προσέλευση μόνο των διαπιστευμένων δημοσιογράφων, όχι των κάθε λογής τραμπούκων κι αυτά που ακούστηκαν μόνο έτσι μπορούν να χαρακτηριστούν. Ομοίως δεν γνώριζα την τιμωρία του Μακ.
Ως προς το υπόλοιπο, νομίζω το τόνισα, δεν υπονοώ ότι η ΠΑΕ δεν κινείται, είναι όμως ορισμένα γεγονότα που ξεκινάνε απ την επίθεση του καραφλού στον Μάνταλο, του προέδρου της Κούλας στον Κύρκο, με αποκορύφωμα τις δηλώσεις των καραγκιοζο-προέδρων, που ξεκάθαρα πυροδοτούν το κλίμα και περνάνε στο ντούκου. Στον αντίποδα η ΠΑΕ κλήθηκε σε απολογία, για μια αιχμηρή μεν αλλά κόσμια ανακοίνωση μετά το ματς με την Κούλα. Είναι τόση η βρωμιά και η συκοφαντία, που σ ένα διαδικτυακό αθλητικό ραδιόφωνο που άκουγα προχτές (γιατί όντως μένω στο εξωτερικό και δεν έχω άλλη πηγή ενημέρωσης πέραν των sites, οπότε ζήτω που καήκαμε) βγήκε ένας καμένος να ρωτήσει, πώς γίνεται αυτοί οι κατ επάγγελμα χούλιγκανς που συνελήφθησαν να μην έχουν κάνει ποτέ επεισόδια στο Καραϊσκάκη και ότι αυτό είναι και καλά ύποπτο. ΕΝΑΣ μα ΕΝΑΣ απ τους 3 δημοσιογράφους δεν απάντησε κι έμεινε και καλά να αιωρείται σαν ερώτημα! Κατάλαβες γιατί ρωτάω; Έχουν κατακλύσει κάθε μέσο με λάσπη, λάσπη και ψέμα κι από πάνω επιβραβεύονται! Σ ευχαριστώ για την απάντηση.

Εικόνα red apple

νομίζω οτι καλύφθηκες

Εικόνα red apple

πολύ τη βρήκα με την αξυρισιά και τη στολή εκστρατείας που ντύθηκε ο Μάρκος...Φόρμα με δαφνοστεφανωμένο και όχι κουστουμιές και τα ρέστα. Σε πόλεμο πήγαινε...

Με λασπωμένη φόρμα τον περιμένω να μου εμφανιστεί στο ματς με τον λαγό

Εικόνα Spiros Legend

Από παρατηρητικότητα και σημειολογία, βλέπω, σκίζεις άρχοντα! Αν και επεχείρισα να ιδώ το ματσάκι μέσω streaming ,διότι ο Βαγγέλας, το αφεντικό μας εδώ μέσα, δεν μου βάζει έναν ΟΤΕ-ΤV ο παλιοχαρακτήρας, αν και τον υμνώ εδώ πρωί-μεσημέρι-βράδυ(μετά το φαγητό), μου χτύπησαν μέσα από την θολή εικόνα του λαπτοπίου μου (αρχίζει και αποκτά υπεραξία, αν μου το ζητήσουν από το μουσείο Ιστορίας της Τεχνολογίας...!) η γαυροφόρμα η αλήτικη και το σαγρέ πρόσωπο. Πληροφορίες από την εν λόγω πόλη, όπου απαγορεύεται να ταξιδεύει πλέον η Θρυλική Ομάς μας, σύμφωνα με διαταγή του Σιορ-Νιόνιου, λένε ό,τι εθεάθη, από τους παρατηρητικούς Μαμελούκους οπαδούς της Μπαοκάρας, αιχμηρόν αντικείμενον μορφής χονδρής ράβδου, προεξέχον του παντελονίου της φόρμας του Πορτουγκέζου, δημιουργήσαν αλγεινές εντυπώσεις εις τα χρηστά ήθη των αγνών νοικοκυραίων, που συναθροίστηκαν φιλησύχως, για να παρακολουθήσουν τον αγώνα ΜΠΑΟΚ-Εγκληματικής Οργανώσεως Πειραιώς,Περιχώρων και Νήσων του Αργοσαρωνικού...

Εικόνα red apple

εμ, όχι παίζουμε!!!