ΓΙΑ ΓΙΑΟΥΡΤΙΑ!



Επανέρχομαι στο ζήτημα των ημερών επειδή αισθάνομαι πως υπήρξα, ενδεχομένως, κάπως "ανάλαφρος" με την πουστιά τους. Καλή η σάτυρα και το χιούμορ, αλλά επειδή το μέσα μου βράζει, όπως σε όλους μας, σας γράφω τις μεταγενέστερες σκέψεις μου και προσθέτω το, κάτι περισσότερο από εύστοχο, σχόλιο φίλου μας που ανάρτησε στο προηγούμενο άρθρο μου. 

Την ώρα που κατά πως δείχνουν τα πράγματα δεν πρόκειται να υπάρξει η συνάντηση των τεσσάρων που είδε στο όνειρό του μόνο ο υποκριτής Κοντονής και τα πράγματα οδηγούνται σε ένα ακόμη φιάσκο, να υπενθυμίσω πως:

Συνεννόηση με συνωμότες ΔΕΝ γίνεται. Ιστορικά! Μιλάς μόνο με καλόπιστους. Που άμα ήταν καλόπιστοι δεν θα χρειαζόταν, δηλαδή, να συζητήσεις τίποτα. Θα γνώριζαν ποιό είναι το παιχνίδι και ο καθένας θα προσπαθούσε να το παίξει ισότιμα, με μέτρο τις δικές του δυνάμεις.

Εδώ έχει γίνει το αδιανόητο, σε παγκόσμιο επίπεδο και για τα παγκόσμια χρονικά.

Συνασπίζονται, τάχα, οι τρεις ανταγωνιστές-που λέει ο λόγος- για να διαλύσουν τον τέταρτο.

Σαν να συμμαχούν η Βαλένθια, η Σεβίλλη και η Ατλέτικο Μαδρίτης για να ρίξουν το κατεστημένο της Μπάρτσα και της Ρεάλ.

Σαν να συμμαχούν η Χιουντάι, η Βόλβο και η Κράισλερ για να διαλύσουν την Βολκσβάγκεν!

Το αντίθετο ισχύει, όμως. Οι ΕΠΤΑ αδελφές, οι μεγάλες πετρελαϊκές εταιρείες συμμαχούν εδώ και δεκαετίες για να προασπίσουν τα συμφέροντά τους. Όλες κερδίζουν από το καρτέλ που έφτιαξαν.

Στην πουτάνα τη χώρα που ζούμε όχι μόνο συμβαίνει το ακριβώς αντίθετο, αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που το δικαιολογούν.

Το σχόλιο του φίλου μας:

Φανταστείτε αυτό το σενάριο:
Ολυμπιακός-Άντερλεχτ-1-0 και βρισκόμαστε στα πρώτα λεπτά της παράτασης. Μετά από εκτέλεση κόρνερ, ο Μποτία ετοιμάζεται να σκοράρει και ο βέλγος αμυντικός το τραβάει από την μπλούζα και τον ανατρέπει. Αντί για πέναλτι και αποβολή, ο διαιτητής δείχνει παίζετε.

Ο Μποτία πάει στον πέμπτο βοηθό, τον βρίζει και τον φτύνει. Ο διαιτητής τον αποβάλλει.

Η οργή ξεχυλίζει, οι οπαδοί με πρώτη τη Θύρα 7 εισβάλλουν στο γήπεδο, κυνηγούν τους αντιπάλους παίκτες και τους διαιτητές, μπουκάλια εκτοξεύονται και αρχίζουν συγκρούσεις με την αστυνομία, φωτιές ανάβουν στις κερκίδες και τα επεισόδια διαχέονται στους γύρω δρόμους.

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού βγαίνει στα κανάλια και κάνει δηλώσεις κατά των διαιτητών και καταδικάζει τη σάπια ΟΥΕΦΑ που πολεμά τον ευρωπαϊκό νότο, απαιτεί Έλληνα πρόεδρο στην ΟΥΕΦΑ και Έλληνα πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής. Λέει ότι δεν ξανακατεβαίνει στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, ειρωνεύεται τον πρόεδρο της Άντερλεχτ και δικαιολογεί την αντίδραση των οπαδών και του Μποτία.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης συζητά την υπόθεση και μετά από πρόταση του Επιτρόπου Πολιτισμού και Αθλητισμού, καταργείται ο θεσμός του Europa League για φέτος και κάνει δηλώσεις ότι αν γίνει το παραμικρό θα καταργήσει και το Champions League. Ζητά να παραιτηθεί το ΔΣ της ΟΥΕΦΑ (!!!) και να κανονίσουν οι πρόεδροι των ομάδων (!!!) να βάλουν κάποιον δικό τους, κοινής αποδοχής. Εντωμεταξύ, με απόφαση του Επιτρόπου, ο αγώνας της Άντερλέχτ με την Μουσκρόν Περουβέλτζ για το βελγικό πρωτάθλημα αναβάλλεται (!!!) γιατί ανέκαθεν υπήρχε μια αντιπάθεια μεταξύ των δύο.

Πως σας φαίνεται σαν σενάριο; Απίθανο ε; Όσο απίθανος είναι και ο υπουργός που μας κατσικώθηκε στο σβέρκο και παίζει με την ψυχική μας υγεία.

Red Apple

Σχόλια

Εικόνα Tyxarpastos

Απόλυτα σωστός ο φίλος (aprosarmostos) !!!
Έτσι ακριβώς είναι.

Εικόνα Αναστασιος

Αλεφαντε7 ή πρασινοφρουρε η διάφορα του Ολυμπιακού απο τους υπόλοιπους ανταγωνιστές του βρίσκεται ακριβώς στο αντιθέτω που ζητάς οτι έσοδα εχει τα επενδύει στην ομαδα , ο πρόεδρος δεν κάνει μπίζνες με το κράτος για να εχει ΜΜΕ για μα εκβιάζει για να πέρνει κοψοχρονιά δημόσια περιουσία, αν ο τουιτις ο γατούλης και ο πόντιος ρίχνανε χρήματα στις ομαδες τους και οχι στο να αγοράζουν ή να δημιουργούν ΜΜΕ και σάιτ θα είχαμε σίγουρα καλύτερο πρωταθλημα ομαδες που μπορει να περνάνε και το πρωταθλημα απο τον Ολυμπιακό , αλλα βλέπεις προτιμάνε να πληρούν κάτι τυπακια σαν εσένα και τους αρχί χούλιγκαν σαν τον νικολακη , τον σταυρουλη κλπ

Εικόνα adreas

ναι πιστευω οτι εινε για γιαουρτια....

Εικόνα Romain

Αλεφαντε 13 ή κουλαρα,

Άλλαξε το nick και ξαναγραψε. Σα να είσαστε 2 δηλαδή.

Αν μη τι άλλο θα έχει πιο πολύ πλάκα.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Ρε τι τους κάνει ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ!!!!

Εικόνα Romain

Εξαιρετικό άρθρο.

Αυτό που γράφει ο φίλος apro17 είναι ακριβώς η ουσία της απόφασης ΤΣΥΡΙΖΑ, Τσιπρα, Κοντονη.
Δείχνει πόσο ο Κοντονής είναι επικίνδυνος για το ποδόσφαιρο, και την μόνη ομάδα που το στηρίζει ουσιαστικά.

Εικόνα ALEFANTOS7

Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΕΧΤΗΚΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΜΕ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΑΛΑΦΟΥΖΟ ΣΑΒΙΔΗ ΠΟΥ ΘΑ ΣΙΖΙΤΙΣΟΥΝ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΣ ΕΠΟ.Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟ ΣΤΟ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΟΤΙ ΣΑΣ ΕΛΕΓΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ.ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΓΑΤΕ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΦΕΝΕΤΑΙ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΑΤΕ.ΝΑ ΧΕΡΕΣΤΑΙ ΤΟ ΑΦΑΝΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΕΙ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΦΛΩΡΙΚΗ ΑΛΛΑ ΤΖΙΓΚΕΡ.ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΤΕ ΓΙΑ ΠΕΤΡΙΝΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΟΛΩΡΑΔΙΟ ΤΟ ΣΠΟΡΤ24 ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΙΜΑΝ.GR ΛΕΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΕΝΑΝΤΙΩΝ ΜΑΣ.ΕΚΑΝΕ ΣΥΜΦΩΝΙΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΠΗΡΕ ΛΕΦΤΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΟΙΧΗΜΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΗ ΣΥΜΦΩΝΙΑ ΤΟ ΡΑΔΙΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΥΠΕΡ ΜΑΣ.ΠΟΥΛΑ ΤΩΡΑ

Εικόνα Andreas

Ρε Αλέφαντε, άφαντος ο Δούρος άφαντος κι ο Μαρινάκης, είναι και μικρόσωμος και δε φαίνεται. Κατά τα άλλα έχεις δίκιο. Έχει κοινά συμφέροντα με Μελισσανίδη γι' αυτό του δίνει την ΕΠΟ. Τα πήρε από τον ΟΠΑΠ, γι' αυτό έβαλε στη φανέλα το stoiximan. Και όχι μόνο αυτό δεν έκανε και συμφωνία μαζί με τη διαφήμιση στη φανέλα το ράδιο να λέει υπέρ μας κι ας είναι άλλη εταιρία. Έπρεπε. Πιστεύεις ότι ο ΟΠΑΠ το έχει κάνει αυτό με άλλα μέσα;

Να πουλήσει. Αγοράζεις;

Εικόνα REDNYC

ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ!!! ΠΕΣ ΜΟΥ!!! ΩΡΑΙΑ Η ΠΛΑΚΑ ΦΙΛΕ ΦΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΛΛΑ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ??? ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ! ΕΑΝ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ, ΕΧΩ ΕΝΑΝ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΤΡΕΛΟΓΙΑΤΡΟ ΝΑ ΣΟΥ ΣΥΣΤΗΣΩ...

ΡΕ ΤΙ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΡΟΣ!

Εικόνα Romain

Θα σε περιμένουμε να ξαναρθεις αλλά με άλλο nick και διαφορετικό παραμύθι.

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα...

Εικόνα ALEFANTOS7

τωρα και ο ηρακλης εναντιον μας.ο αφαντος που είναι?δεν κανει τιποτα.πως γινετε ο ηρακλης να είναι με το μελλισανιδη που δεν εχει εσοδα και όχι με εμας με 80 μιρια εσοδα?πωσ γινετε να δινει ο μελλισανιδης χορηγεια στον ηρακλη στη φανελα και εμεις να μην δινουμε?χανουμε ολες τις ομαδες.τελειωσε ο αφαντος είναι προδωτησ και το κανει επιτιδες δινει την επο στο μελλισανιδη.δεν κανει τιποτα και μετα λεει μην κανετε επισοδεια.εγω θα εδινα σε ολες τις ομαδες χοριγεια στη φανελα εκτος της συμμαχιας.και θα ειχα στη λιγκα 13 ομαδες μαζι μου.αφαντε που εισαι?

Εικόνα Andreas

Συνέχισε να μας ανοιγεις τα μάτια. Ο Μελισσανίδης χωρίς έσοδα χορηγεί τον Ηρακλή. Δίνει από της αεκ, δεν είναι κορόιδο να δωσει από του ΟΠΑΠ που έχει έσοδα. Και έχεις δίκιο, έπρεπε από τα 80εκ έσοδα του ολυμπιακού να δώσουμε διαφήμιση στις φανέλες τους. Αλλά και στη συμμαχία. Ζω με ένα όνειρο τρελό, τον θρύλο διαφήμιση στο βαζελο.

Οσο σε διαβάζω τόσο ξεστραβωνομαι και δεν εννοώ μονο ότι μαθαίνω ορθογραφία. Πώς σου φάνηκε ο γατούλης που πρότεινε να δίνει ο πρωταθλητής το 40% των εσόδων του CL στους μικρούς; Θα μετρήσει ως χορηγία ή πρέπει ο άφαντος να το κανονίσει αλλιώς; Και μια άσχετη ερώτηση, επειδή δε μπαίνω, μήπως ξέρεις αν το sdna έχει τμήμα διόρθωσης;

Εικόνα Antreas7

Και όποιος έχει την ΕΠΟ παίρνει και το πρωτάθλημα; Τότε ο παοκ θα έπρεπε να σαρώσει με Γκαγκάτση, ο ποα με τον Πιλάβιο, αλλά αν δε βάλεις λεφτά στην ομάδα να φέρεις παίχτες και προπονητή (και όχι γραφικούς Αλέφαντους) δεν πα να 'χεις και το Θεό μαζί σου, πρωτάθλημα δεν παίρνεις. Αν ήσουν Ολυμπιακός θα το ήξερες αλλά εσείς οι αλλόθρησκοι μόνο έτσι μπορείτε να πάρετε κάπου κάπου κάνα κυπελλάκι.

Εικόνα REDNYC

ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΗΣΕ ΜΕ ΤΑ ΠΑΛΑΒΑ ΡΕ ΑΝΤΡΕΑ - Ο ΤΥΠΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΦΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ, Ο ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΣ ΕΓΙΝΕ ΤΗΝ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΡΑΞΑΜΕ ΑΠΟ ΕΔΩ....

Εικόνα Spiros Legend

Άμα τα δει κανείς από χιουμοριστική πλευρά αυτά που γράφεις, είναι διασκεδαστικά...Συνέχισε να μας ψυχαγωγείς με τα τρολλαρίσματά σου, συμπτωματικά ξεκίνησες να γράφεις, όταν διαφήμισε το RATM το βοθροsite. Πιστεύω ό,τι είναι μια διαβολική σύμπτωση. Στα φρύδια μας η Α.Ε.Ποντίων Κατερίνης που ΨΕΥΔΩΣ λέγεται Ηρακλής, τέτοιος βλάκας είναι ο Παπαθανασάκης, βάζει τα λεφτά του και αφήνει τους οργανωμένους της γριάς να κάνουν κουμάντο... Στα φρύδια μας όλοι, φιλαράκο, εμείς είμαστε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, όχι λαμόγια της συφοράς, τα επισόδεια κάντα εσύ που είσαι μάγκας... Με αποβράσματα δεν συναντιέται ο Μαρινάκης, θα συναντηθεί όταν πρέπει, με αυτούς που πρέπει, σε συναντήσεις-τσίρκο Μεντράνο δεν έχει καμία δουλειά, με τον Ρώσο κλόουν και κάποιον κατάδικο-οπαδό της αεκούλας...

Εικόνα Spiros Legend

Όχι τίποτα άλλο, αλλά θα μας κάνει να ξεχάσουμε και τα Ελληνικά που ξέρουμε...Επεισόδια ήθελα να γράψω και έγραψα επισόδεια...Άπα πα, συ(μ)φορά που με βρήκε!

Εικόνα red apple

μπου χαααααα

Εικόνα Spiros Legend

Γαιλάς Κωκινώμοιλαι? Μπου χαααααα κοι απω μαίνα!

Εικόνα ALEFANTOS7

ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΗΚΕΣ.ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΜΕ ΑΣΧΕΤΟΥΣ.ΚΛΕΙΔΩΣΕ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΤΟ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΟ ΣΠΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΝΑ ΤΗΝ ΔΩΣΟΥΝ ΣΤΟ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ.ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΜΙΑ ΕΙΔΗΣΗ.Ο ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΕΔΩΣΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ ΟΠΑΠ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΕΧΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΣΚΑΕΙ.ΚΑΙ ΤΩΡΑ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗς ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΤΗΝ ΕΠΟ.Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΑΣ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΚΑΕΙ ΛΕΦΤΑ ΣΤΙΣ ΑΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΠΡΟΒΑΤΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ.Ο ΚΟΚΚΑΛΗΣ ΕΙΧΕ ΣΤΩ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ 14 ΟΜΑΔΕΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΑΣ.ΟΤΑΝ ΞΥΠΝΗΣΕΙς ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ.ΘΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΕ ΜΕ 80 ΜΙΡΙΑ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΜΕ ΜΜΕ ΚΑΙ Ο ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΜΕ 2 ΜΙΡΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ?ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ?

Εικόνα red apple

Kοίταξε, James Bond, αλλού αυτά, εντάξει; Αφού σου είπαμε τόσες φορές σε καταλάβαμε, γιατί το συνεχίζεις; Πήγαινε να κάνεις περιοδεία κάπου αλλού. Στο γράφω με κάθε ευγένεια

Εικόνα Romain

Έχεις πλάκα.

Αλλά είναι φανερό ότι προερχεσαι από το σαιτ της βρομιας. Από τον βοθρο του τζάμπα. Γιατί δεν νοιαζεσαι για τον θίασο σας και έρχεσαι στον Θρύλο που σε πονάει?

Θα χρειαστεί μπογιατζηδες με πείρα ο Αφραγκουζος. Κάνει ανακοίνωση της Λαγοφλωρου και πεπειραμενοι καθαριστες με πείρα στην μπογια είναι περιζητητοι.

Εικόνα ALEFANTOS7

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ.ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΑΤΟΣ ΒΓΗΚΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΠΛΑΚΑ ΚΑΙ ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΠΛΕΙΟΨΙΦΙΑ ΤΩΝ ΠΑΕ.ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΕΙΠΕ ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΑ..ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΘΑ ΓΡΑΦΩ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΡΙΖΩ.ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.ΘΕΛΩ ΑΠΟ ΤΑ 80 ΜΙΡΙΑ ΕΣΟΔΑ ΝΑ ΕΧΩ 5 ΡΑΔΙΩΦΟΝΑ ΚΑΙ 50 ΣΙΤΕΣ ΑΘΛΙΤΙΚΑ ΝΑ ΒΡΙΖΟΥΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ.ΕΣΥ ΤΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΧΕΙΣ?ΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΤΗΝ ΕΠΟ ΚΑΙ ΤΗ ΛΙΓΚΑ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΑΜΕ?ΘΑ ΤΡΩΜΕ ΣΦΑΓΕΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ?ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΣΕ ΕΝΟΧΛΕΙ ΣΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟ ΑΛΛΑΞΩ.ΣΗΜΕΡΑ ΧΑΣΑΜΕ ΤΗ ΛΙΓΚΑ.ΠΕΡΑΣΑΝ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΔΕΣ?ΛΕΩ ΨΕΜΑΤΑ?

Εικόνα REDNYC

ΡΕ ΦΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΞΕΚΟΛΛΑ.... ΜΗΠΩΣ ΤΕΛΙΚΑ ΕΙΣΑΙ ΚΡΥΦΟΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ?

Εικόνα red apple

Bαρβιτουρικά παίρνεις, δεν εξηγείται αλλιώς... Χάσαμε την ΕΠΟ; Ποιά ΕΠΟ; Ποιός Μελισσανίδης, ποιός Ηρακλής, ποιός ποιός θέλω να ξέρω ποιός...

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ δεν είσαι αδερφέ και μη χρησιμοποιείς το όνομα του Κυρίου σου επί ματαίω

Εικόνα ALEFANTOS7

ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΛΙΓΟ ΨΙΧΑΚΙΑΣ.ΣΠΑΩ ΤΗΛΕΩΡΑΣΕΙΣ ΕΧΩ ΣΠΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΘΟΝΗ ΤΟΥ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ 4 ΦΟΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΕΙΜΑΙ ΚΑΙ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΕΔΩ ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΑΝΑΜΠΑΙΝΩ ΠΟΤΕ.

Εικόνα REDNYC

ΜΕ ΤΟΣΗ ΦΑΠΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΦΑΕΙ ΠΟΣΟ ΝΑ ΑΝΤΕΞΕΙΣ.....

Εικόνα john

Έστω λοιπόν οτι εισαι Ολυμπιακος. Δεν το νομιζω αλλα για την οικονομία της συζήτησης το δέχομαι. Για ποιο λόγο επέλεξες για nickname το όνομα του πλέον αποτυχημένου προπονητη του οποίου τα περάσματα στον ΘΡΥΛΟ συνδυάστηκαν με Νταμπλ του βαζελου; Τι του βρίσκεις;

Εικόνα red apple

α καλά κι εσύ ξέφυγες τώρα...ανοίγεις φιλοσοφική συζήτηση με τον James;

Εικόνα JORDAN

Καλησπερα σας.Σας διαβαζω εδω και καιρο αλλα τωρα πηρα την αποφαση να γραψω καποια πραγματα γιατι η πιεση μου εχει φτασει ταβανι τελευταια με ολα αυτα.Ειμαι απο Θεσσαλονικη ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ απο τα γεννοφασκια μου γιατι εζησα μικρος Ν.Σμυρνη και ειχα την καλοτυχια να δω τοτε ενα ματς ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ-ΚΑΣΤΟΡΙΑ για το κυπελλο.Δυστυχως τα οικονομικα μου δεν με αφηνουν να παρακολουθω απο κοντα την ομαδα που λατρευω αλλα δεν πειραζει...παλι με πιανουν τα κλαμματα οταν την βλεπω να μεγαλουργει η οταν βλεπω τον υπεροχο λαο της να γεμιζει τον ΝΑΟ.
Ο λογος που σας γραφω ειναι ο γνωστος Σαγονιας του παιδοφιλου καναλαρχη.Πες τε με μαζοχα αλλα καθομαι και τους παρακολουθω για να δω ως που θα φτασει ο οχετος τους το μισος τους.Και αναρωτιεμαι ρε παιδια δεν θα επρεπε καποια στιγμη να βγει καποιος δικος μας εστω τηλεφωνικα να τους βαλει στην θεση τους?Χτες μου ανεβηκε το αιμα στο κεφαλι.Την προπαγανδα την εχουν φτασει σε δυσθεωρητα επιπεδα.Την καφριλα την εχουν ως τιτλο ευγενειας.Αυτοι που ευνοηθηκαν απο ολα αυτα παιξανε κανονικα με κοσμο ειναι οι αδικημενοι που τους στερουν τιτλους αν και στους -30.
Ευχομαι οι παικτες με τους λαγους να κατεβουν στο γηπεδο και μην δωσουν περιθωριο για αμφιβολιες το ποιος ειναι το αφεντικο.Να το βουλωσουν ολοι μια και καλη.
Σας ευχαριστω για την φιλοξενια.

Εικόνα john

Ποιο ματς με την Καστοριά ειδες; Το 1-1 του 2004 στη Ριζούπολη;

Εικόνα JORDAN

Καπου αναμεσα 1975 με 1980 ηταν αν θυμαμαι καλα,αν κανω λαθος διορθωσε με

Εικόνα Spiros Legend

Καλησπέρα σύγγαυρε,επειδή καταλαβαίνω απολύτως τα συναισθήματά σου,γιατί τα ίδια έχω και γω και όλοι μας πιστεύω, θα σου έλεγα να τους αντιμετωπίζεις με την λογική, ό,τι όσες περισσότερες απάτες και παλιανθρωπιές κάνουνε, τόσα χρόνια και περισσότερα θα τους έχουμε για γιουσουφάκια, να μας βγάζουνε γούστα, που λένε και στον πόλη που μένεις... Το να βγει να απαντήσει κάποιος δικός μας στον τηλε-βόθρο, νομίζω ό,τι δεν είναι καλή ιδέα, είναι σαν να απολογούμαστε στις κατηγορίες τους, αυτό επιδιώκουν, και να είσαι σίγουρος ό,τι κάθε λέξη που θα πει κάποιος δικός μας, θα χρησιμοποιηθεί ΕΝΑΝΤΙΟΝ μας, με τις γνωστές Γκεμπελικές μεθόδους που γνωρίζεις ότι έχουν. Άσε που θα δώσουμε και τηλεθέαση και θα τροφοδοτήσουμε με θέματα για πολλές μέρες τα βρωμο-sites και όλα τα ΜΜΕ τους...Αξία θα δώσουμε στα σκουπίδια και δεν θα βγάλουμε τίποτα,το παιχνίδι τους θα παίξουμε. Καλό κουράγιο να έχεις στην Θεσσαλονίκη, φαντάζομαι θα είναι ζόρικα τα πράγματα με τέτοια ανθρωποειδή και τέτοιο μίσος που έχουν για τον Ολυμπιακό...

Εικόνα ALEFANTOS7

να δωσει λεφτα ο μαρινακης και μα παρει ραδιωφονα και σιτες και να βριζει το μελλισανιδη και τον αλαφουζο ολη μερα.εχουμε εσοδα 80 μιρια που πανε τα λεφτα?

Εικόνα Andreas

Ρε θεέ, άρχισα ανάποδα και όσο σε διαβάζω δε μπορώ να κοιμηθώ. 80εκ σε σιτες; Ποσά παράθυρα θα καλύψει;

Εικόνα red apple

ρε συ δεν σε προλαβαίνω...Σαν την ακρίδα πετάς μια δώθε μια κείθε...

Κόψτο σε παρακαλώ, μου χαλάς την... αισθητική

Εικόνα JORDAN

Κουραγιο μπολικο φιλε μου τους γλενταμε συνεχεια αλλα παρολα αυτα θα ηθελα να τονισω οτι παντου ειναι ΕΛΛΑΔΑ και να μην μπερδευουμαι τα αθλητικα με τα εθνικα μας θεματα.
Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ειναι ιδεα ειναι θρησκεια και δεν μπορουν να τον αγγιξουν.

Εικόνα Spiros Legend

Για μας παντού είναι Ελλάδα, άλλοι βρίζουν την Ελλάδα, το Σύνταγμα, την Βουλή, κρεμάνε σημαίες της Βουλγαρίας, πανό που γράφουν <<Έλληνες είστε και φαίνεστε>> και <<Νο Olympic games in fucking Athens>>,όπου έδιναν λαβή στους εχθρούς της Χώρας να θέλουν να μας αφαιρέσουν την διοργάνωση και να μας δυσφημούν, εξ αιτίας και των καθυστερήσεων σε μερικά έργα. Θυμάμαι επίσης ό,τι κάποιοι είχαν βγει στους δρόμους και πανηγύριζαν όταν έδωσαν τους Ολυμπιακούς του 1996, στα 100 χρόνια της αναβίωσης, στην Ατλάντα. Αυτά είναι Αντεθνικά συνθήματα και ενέργειες, που διχάζουν στην πράξη. Το έχουμε πει πολλές φορές, ό,τι κάποιοι προσβλητικοί χαρακτηρισμοί(για τις γείτονες Χώρες, αυτές θα έπρεπε να θίγονται...) απευθύνονται ΜΟΝΟ σε αυτά τα άρρωστα πιθηκοειδή που μισούν τον Ολυμπιακό μας τόσο πολύ, και δεν έχουν να κάνουν σε τίποτα, με τα εθνικά μας θέματα. Είναι πολύ ωραία πόλη η Θεσσαλονίκη, έχει πολύ ωραίους ανθρώπους, αλλά κάποιοι φροντίζουν να καλλιεργούν το μίσος, για δικά τους συμφέροντα... Πάντως,καταλαβαίνω την ευαισθησία σου, Βορειοελλαδίτης είμαι κι εγώ, από Κέρκυρα, με την Αλβανία θέα από το σπίτι μου, το βράδυ φαίνονται τα φώτα από τους Αγ.Σαράντα, στην τηλεόραση και το ραδιόφωνο και την κινητή τηλεφωνία, μπαίνουν συχνότητες των αντίστοιχων αλβανικών, αν δεν ρυθμίσεις το κινητό σου να μην διαλέγει αυτόματα το διαθέσιμο δίχτυο, μπορεί να την πατήσεις και να χρεωθείς για διεθνή κλήση, και ας τηλεφωνείς στον από πάνω όροφο του σπιτιού σου! Να σε βλέπουμε να σχολιάζεις τώρα που έκανες την αρχή, έτσι? Κοκκίνησε, κοκκίνησε ΟΛΟΚΛΗΡΗ η Ελλάδα...

Εικόνα ALEFANTOS7

οι αρχαιοι ελεγαν ότι ο αρης είναι ο θεος του πολεμου.επισης ελεγαν ότι εχει 2 γιους τον φοβο και τον τρομο.φυσικα και οι αρχαιοι δεν ηταν μαλακες.δεν πιστευαν ότι υπαρχει πραγματικα αρης.ομως πιστευαν ότι υπαρχουν οι 2 του γιοι.οταν στο αντιπαλο στρατοπεδο επικρατουσε ο φοβος και ο τρομος τοτε ελεγαν ότι ο αρης ο θεος του πολεμου είναι μαζι μας.γιαυτο εκαναν τοσο επικες νικες.ειναι αληθεια ότι στο στρατοπεδο γκιρτζικη επικρατει φοβος και τρομος(πιστολίδια ξυλοδαρμοι αποπειρες δολοφονιας καμμενα αυτοκίνητα)αρα ο αρης είναι με το μελλισανιδη.ελπιζω ότι εμεις ο ολυμπιακος δηλαδή ο μαρινακης δηλαδή εχουμε μαζι μας την Αθηνά....

Εικόνα Andreas

Πάντως αυτές οι άσπρες οι στολές με τα μανίκια μπροστά δεν είναι χλαμύδες, να τις φορεσεις όταν σου τις δώσουν οι καλοί κύριοι με τα άσπρα. Εγγονός του Άρη ο Κοπρέας...

Εικόνα red apple

Μ έκανες και άνοιξα το Κύρου Ανάβασις!

Εικόνα ALEFANTOS7

δειξε σεβασμο στα 10000 ρεμαλια του ξενοφων.

Εικόνα REDNYC

Η Ο ΦΑΠΑΘΕΟΔΩΡΟΥ ΕΙΣΑΙ, Η Ο ΑΡΟΥΛΗΣ ΕΙΣΑΙ, Η Ο ΣΑΓΟΝΙΑΣ...ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ, ΕΙΝΑΙ ΒΑΡΙΑ Η ΠΟΥΤΣΑ ΤΟΥ ΒΑΓΓΕΛΑ...ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΜΕ, ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΑΒΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΞΕΠΑΤΩΜΑ...ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΚΟΡΙΤΣΑΡΕ, Η ΠΟΥΤΣΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙ...ΔΕΝ ΞΕΦΕΥΓΕΙΣ...