Ειδήσεις από τον Ερασιτέχνη μας 02.11 έως 08.11.2016



Καλησπέρα σε όλους τους σύγγαυρους. 
 
Την περασμένη εβδομάδα είδαμε αρκετά και ενδιαφέροντα. Το μενού περιελάμβανε νίκη επί του Παναθηναϊκού, κατάκτηση τίτλου αλλά και πολλές διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο.    
 
Για άλλη μια φορά, είμαστε εδώ για να δούμε όλα τα νέα των ερασιτεχνικών μας τμημάτων αναλυτικά, μέσω αυτής της ενότητας. 
 
 
 
Μπάσκετ Γυναικών:  Την ιστορική νίκη με θρυλική ανατροπή πανηγύρισε την περασμένη εβδομάδα η ομάδα μπάσκετ Γυναικών του Ολυμπιακού στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις, επικρατώντας με 60-61 της Μίσκολτς μέσα στην Ουγγαρία για τη 2η αγωνιστική του Eurocup. Πρώτη σκόρερ του Θρύλου η Λινέτα Κάιζερ με 14 πόντους που οδήγησε επιθετικά μαζί με την Όλγα Χατζηνικολάου η οποία σημείωσε 13 πόντους και ήταν η πρωταγωνίστρια στην τελευταία περίοδο  κρατώντας τον Ολυμπιακό, όταν έμεινε πίσω στο σκορ! ΜVP της αναμέτρησης αναδείχθηκε η Λικέντρα Τζόνσον η οποία με δυο εύστοχες βολές 20’’ πριν, χάρισε τη νίκη στον Θρύλο ο οποίος έφυγε θριαμβευτικά από την Ουγγαρία και παραμένει δυναμικά στο κόλπο της πρόκρισης στην επόμενη φάση.


 
Η επόμενη αγωνιστική του EuroCup είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, με τον Ολυμπιακό να υποδέχεται εντός έδρας στο ΔΑΚ Γλυφάδας την Γκουντ Έιντζελς Κόζιτσε.
Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου και με κεκτημένη ταχύτητα από το ιστορικό διπλό στην Ουγγαρία κόντρα στη Μίσκολτς ο Ολυμπιακός επικράτησε άνετα του Παναθλητικού Συκεών με 43 πόντους διαφορά, 93-50, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος, σημειώνοντας παράλληλα την 31η διαδοχική νίκη στις εγχώριες διοργανώσεις. Οι «ερυθρόλευκες» που ισοβαθμούσαν πριν από το ματς με τον Παναθλητικό, αποσπάστηκαν μόνες πρώτες στην βαθμολογία διευρύνοντας το εντυπωσιακό αήττητο σερί που «τρέχουν» από την επανίδρυση του τμήματος και έκαναν το «4Χ4» στο φετινό πρωτάθλημα. 


 
Πρώτη σκόρερ του Ολυμπιακού στο ματς με τον Παναθλητικό αναδείχθηκε η Κάιζερ η οποία σημείωσε 17 πόντους (7/12 διπ., 3/3 βολ.) και ακολούθησε με 15 Εβίνα Σταμάτη ενώ 12 σημείωσε η Κοσμά, 11 η Τζόνσον και από 10 η Δημητράκου και η Χατζηνικολάου. 
Ανάμεσα στα όμορφα του παιχνιδιού ήταν και η παρουσία του Έρικ Γκριν στις κερκίδες του ΔΑΚ Γλυφάδας, ο οποίος παρακολούθησε όλο το παιχνίδι και στο τέλος χειροκρότησε την προσπάθεια των αθλητριών της Ελένης Καπογιάννη.


 
Ενημερωτικά να αναφέρουμε πως η επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 6 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τη Δάφνη Αγ. Δημητρίου.
Πάμε τώρα να δούμε τα νέα και σε επίπεδο ακαδημιών.
Την τρίτη συνεχόμενη νίκη τους πανηγύρισαν τα κορίτσια του τμήματος Νεανίδων του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ, μετά από ένα αμφίρροπο και γεμάτο ένταση παιχνίδι με αντίπαλο τον Ίκαρο. Παρόλο που η ομάδα μας δεν έδειξε το καλό της αγωνιστικό πρόσωπο και πολλές αθλήτριες μας βρέθηκαν σε μέτρια βραδιά, η ψυχραιμία και η αυτοσυγκέντρωση  που έδειξαν στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού τους χάρισε την νίκη με 24-26. Η επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για την Τετάρτη 9 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον Φοίνικα Πειραιά.


 
Με νίκη συνέχισε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα ΕΣΚΑΝΑ και η ομάδα των κορασίδων μας, ξεπερνώντας το εμπόδιο του Αετού Καλλιθέας του οποίου και επικράτησε με 57-38. Οι «ερυθρόλευκες» έπαιξαν πολύ ωραίο μπάσκετ, ιδιαίτερα στο δεύτερο ημίχρονο και δεν άφησαν περιθώριο στον αντίπαλο να διεκδικήσει τη νίκη. Η επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας την ΑΕ Καλλιθέας.


 
 
 
Βόλεϊ Ανδρών: Με προορισμό την Αλεξανδρούπολη αναχώρησε το πρωί της περασμένης Παρασκευής η αποστολή της ομάδας βόλεϊ ανδρών του Ολυμπιακού, η οποία μια μέρα αργότερα κλήθηκε να αντιμετωπίσει τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος. 
Στα αγωνιστικά, την τρίτη νίκη σε ισάριθμα ματς στο πρωτάθλημα της Α1 βόλεϊ Ανδρών πανηγύρισε ο Ολυμπιακός που πέρασε νικηφόρα με 3-0 σετ από την έδρα του Εθνικού Αλεξανδρούπολης με τον κόσμο να δίνει δυναμικό παρών στις κερκίδες του «Μιχάλης Παρασκευόπουλος» . Οι Πειραιώτες πραγματοποίησαν πολύ καλή εμφάνιση σε μια δύσκολη έδρα κυριαρχώντας σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και κατάφεραν να επικρατήσουν μέσα σε 1 ώρα και 7 λεπτά! Πλέον οι «ερυθρόλευκοι» περιμένουν το ερχόμενο Σάββατο (18:00) τον ΠΑΟΚ , στο Ρέντη στο πρώτο ντέρμπι της φετινής σεζόν. Κορυφαίος για τον Ολυμπιακό ο Λίμπερμαν Αγκάμεζ ο οποίος ολοκλήρωσε το ματς με 17 πόντους, κερδίζοντας 6 άσσους και ενώ είχε 10/13 επιθέσεις και ένα μπλοκ.


 
Πάμε τώρα να δούμε τα νεότερα σε επίπεδο ακαδημιών.
 
Το τμήμα των Εφήβων αντιμετώπισε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου εκτός έδρας τον ΑΟΝ Αργυρούπολης για το αντίστοιχο πρωτάθλημα ΕΣΠΕΔΑ. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-3 σετ. Οι παίκτες του Κυριάκου Καμπερίδη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Δασκαλέρος  Γιώργος, Δημούδης  Κώστας, Ζωγραφάκης Δημήτρης, Κοβάτσεβ Νίκος, Μαγγανάς Πέτρος, Μελιγγιώτης Βαγγέλης, Μελιάδης  Γρηγόρης, Μπαρμπούνης Σπύρος, Μπεζάνι Τζούλιο, Συναδινός Σωτήρης, Στράτος Απόστολος. Η επόμενη αγωνιστικη είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου, ωστόσο ο Ολυμπιακός έχει ρεπό.
 
Το τμήμα των Παίδων δεν είχε αγωνιστικές υποχρεώσεις την περασμένη εβδομάδα καθώς είχε ρεπό. Η επόμενη αγωνιστική του αντίστοιχου πρωταθλήματος ΕΣΠΕΔΑ είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον Ακάδημο Αργυρούπολης.
 
 
Βόλεϊ Γυναικών: Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ο Ολυμπιακός αντιμετώπισε εντός έδρας το Μαρκόπουλο σε αγώνα πρωταθλήματος. Η ομάδα μας ήταν ανώτερη, δεν δυσκολεύτηκε σε κανένα σημείο του αγώνα απέναντι στο Μαρκόπουλο και δεν του επέτρεψε να απειλήσει. Οι ερυθρόλευκες είχαν ως "αιχμή του δόρατος" στην επίθεση την Γερμανίδα διαγώνιο Σάσκια Χίππε, η οποία σημείωσε 15 πόντους με 14/26 επιθέσεις και ενα μπλοκ. Ακολούθησαν η Ναντζέγια Μαλασάϊ με 10 πόντους (κυρίως στο πρώτο σετ) και η Τζίνα Λαμπρούση με 11 πόντους  η οποία κυριάρχησε πάνω στο φιλέ με 5 μπλοκ ενώ είχε και 3 άσους (3/8 επ.).  Αξίζει να σημειωθεί και η πολύ καλή παρουσία της λίμπερο Κονόμη στο αμυντικό κομμάτι της ομάδας.


 
Επόμενος αγώνας για τις ερυθρόλευκες, την Τετάρτη στην Θεσσαλονίκη με αντίπαλο την Ελπίδα Αμπελοκήπων. Πριν το παιχνίδι αυτό, ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπράνκο Κοβάτσεβιτς δήλωσε στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) τα εξής:
 
Μπράνκο Κοβάτσεβιτς: «Πάμε στη Θεσσαλονίκη, κόντρα σε μια νέα ομάδα στην κατηγορία για την οποία έχουμε κάποιες πληροφορίες. Στο τελευταίο παιχνίδι της στη Σαντορίνη έπαιξε ένα πολύ καλό παιχνίδι. Είμαι σίγουρος ότι δεν θα είναι τόσο εύκολο το ματς.  Σίγουρα η ομάδα μας έχει μεγαλύτερη ποιότητα αλλά αυτό θα πρέπει να το αποδείξουμε μέσα στο γήπεδο.  Να παίξουμε καλύτερα από το προηγούμενο παιχνίδι και να κερδίσουμε. Πρέπει να το πάρουμε στα σοβαρά το παιχνίδι με την Ελπίδα Αμπελοκήπων και να είμαστε συγκεντρωμένοι».
 
Πάμε τώρα να δούμε τα νεότερα σε επίπεδο ακαδημιών.
 
Ξεκινάμε με τις Νεανίδες, οι οποιες αντιμετώπισαν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου εντός έδρας την ΑΕ Ευρυπίδης. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0 σετ. Οι παίκτριες του Αντώνη Τσακιρόπουλου που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Αδαμοπούλου Χριστίνα, Γιώτα  Αφροδίτη, Γκιούρδα  Έλενα, Ζαμπάτη  Όλγα, Ζουμίδη  Έρικα, Καίσαρη  Πολυξένη, Λαναρά  Μαρκέλα, Λιόλιου  Γεωργία, Μικέλη Μαρία, Μιλεντίγιεβιτς Έλενα, Μπακιρτζογλου  Μαριλία, Πετροπούλου Δήμητρα, Τσαλικούση  Θένια, Ψαρράκη Αφροδίτη. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον Πήγασο Χαϊδαρίου.

Συνεχίζουμε με το τμήμα των Κορασίδων Α', οι οποίες αντιμετώπισαν το Σάββατο 5 Νορμβρίου εκτός έδρας τον ΔΑΣ Δραπετσώνας. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 1-3 σετ. Οι παίκτριες του Σπύρου Σαραντίτη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Αδαμοπούλου Χριστίνα, Γκιούρδα  Έλενα, Ζαμπάτη  Όλγα, Ζουμίδη  Έρικα, Καίσαρη  Πολυξένη, Λαναρά  Μαρκέλα, Λιόλιου  Γεωργία, Μικέλη  Μαρία, Μπακιρτζογλου  Μαριλία, Πετροπούλου Δήμητρα, Τσαλικούση  Θένια, Ψαρράκη Αφροδίτη. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας το Αιγάλεω.


 
Περνάμε στις Κορασίδες Β', οι οποίες αντιμετώπισαν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου εκτός έδρας τον ΑΓΟΓ Ευρυαλη. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 2-3 σετ. Οι παίκτριες του Μανώλη Ζωγραφάκη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Αποστολάτου  Ελένη, Γκιόκα Ελένη, Δήλερη Δήμητρα, Ζγούρη Μαρία, Καρακώστα Αλεξάνδρα, Κορέλη Φιλίππα, Μουγιάκου Ελένη, Μελιάδη Μαρία, Πετρίδη Αννέτα, Σεϊταρίδη Ελευθερία,  Στύλιου Νικολίνα, Τσιρογιάννη Γιάννα, Φιρλίγκου Παναγιώτα. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον Απολλώνιο.

Συνεχίζουμε με τις Κορασίδες Γ', οι οποίες αντιμετώπισαν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου εκτός έδρας τον ΑΓΣ Άρτεμις. Ο Ολυμπιακός επικράτησε με 0-3 σετ. Οι παίκτριες του Κυριάκου Καμπερίδη που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Γκιούρδα Στέλα, Δελή Θωμαϊς, Καλακίδη Θεοδώρα, Καλλιγά Κων/να, Μαλατρά Δήμητρα, Μερακλή Μαριέτα, Μυλωνά Ανδρομάχη, Παπαδιά Δανάη, Ρέκα Αθηνά, Χριστοπούλου Ζωή. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματσμένη για την Κυριακή 13 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον ΑΓΟΓ Ευρυαλη.

Κλείνουμε με τις Κορασίδες Δ', οι οποίες αντιμετώπισαν την Κυριακή 6 Νοεμβρίου εντός έδρας τον ΑΟΦ Πορφύρας. Ο Ολυμπιακός δυστυχώς ηττήθηκε με 1-3 σετ. Οι παίκτριες της Ιωάννας Τσαγκαλίδου που αγωνίστηκαν στο εν λόγω ματς ήταν οι: Βίκτωρ Φαίη, Κουτσονικολή Ευφροσύνη, Λιάκου Βασιλική, Παναγιωταράκου  Ράνια, Σαββίδου Ελένη, Τζιωβαρίδου Νεφέλη, Τσάνι Έλένι, Τσίτουρα Δήμητρα, Τσουμπρή Μαριάννα, Φαρμακίδου Ζωή. Η επόμενη αγωνιστική είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου όπου θα αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας τον ΓΣ Ηλιούπολης.
 
 
Μπιτς Βόλεϊ: Mε απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε το «1ο Τουρνουά Beach Volley» που διοργάνωσε ο Ολυμπιακός στις νέες εγκαταστάσεις της Πλαζ Βοτσαλάκια του Πειραιά. Η ανταπόκριση του κόσμου ήταν τεράστια τόσο σε συμμετοχή όσο και σε προσέλευση αφού αρκετοί θεατές παρακολούθησαν τους αγώνες που πραγματοποιήθηκαν το Σαββατοκύριακο. Στο διήμερο των αγώνων που έλαβαν χώρα στο γήπεδο Beach Volley του Ολυμπιακού, διεξήχθησαν συναρπαστικές αναμετρήσεις τόσο στους Άνδρες όσο και στις Γυναίκες. Με σύμμαχο τον πολύ καλό καιρό, πραγματοποιήθηκαν αμφίρροποι αγώνες, με δυνατές μάχες στο φιλέ, αφού πολλά παιχνίδια κρίθηκαν στο τάι μπρέικ. Οι νικητές παρέλαβαν δώρα από τους χορηγούς της διοργάνωσης, BIKOΣ, ΜOLTEN, UVEX, Ofarmakopoiosmou.gr καθώς και δώρα έκπληξη από τον Ολυμπιακό! Τέλος τους αγώνες της Κυριακής παρακολούθησαν οι αθλητές του τμήματος βόλεϊ Ανδρών του Ολυμπιακού, Μενέλαος Κοκκινάκης και Νίκος Ζουπάνης και η Ειρήνη Κοκκινάκη από την ομάδα βόλεϊ Γυναικών του Θρύλου.


 
 
Πόλο Ανδρών: Το Σάββατο 5 Νοεμβρίου, ο Ολυμπιακός διπλασίασε τις νίκες στο πρωτάθλημα της Α1 πόλο Ανδρών αφού επικράτησε με 5-11 του Εθνικού στο «Π. Καπαγέρωφ», ως τυπικά φιλοξενούμενος. Οι Πειραιώτες αγωνίστηκαν χωρίς τον Γιόζιπ Πάβιτς και τον Άντρο Μπούσλιε, ενώ ο Εθνικός προέβαλε αντιστάσεις μέχρι το 3ο οκτάλεπτο με το σκορ να είναι 5-6. Στην τελευταία περίοδο ο Θρύλος ανέβασε στροφές και με ένα επιμέρους 5-0 έκαμψε την αντίσταση των τυπικά γηπεδούχων φτάνοντας στην τελική επικράτηση με 5-11. Πλέον η προσοχή του Ολυμπιακού στρέφεται στην αναμέτρηση που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό την ερχόμενη Παρασκευή στο «Π. Καπαγέρωφ» στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής.  


 
Σε επίπεδο ακαδημιών, δεν είχαμε κάτι νεότερο. Θυμίζουμε πως τα πρωταθλήματα νέων θα ξεκινήσουν μετά την αλλαγή του χρόνου.
 
 
Πόλο Γυναικών: Νικηφόρα συνέχισε τις υποχρεώσεις της το Σάββατο 5 Νοεμβρίου η ομάδα πόλο γυναικών του Ολυμπιακού, για την 3η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α1 πόλο γυναικών, μετά την μεγάλη νίκη του επι της Βουλιαγμένης την περασμένη εβδομάδα, πέρασε και απο την Κρήτη με άνετη νίκη επι του ΝΟ Ρεθύμνου με 19-6. Οι ερυθρόλευκες παρουσιάστηκαν αποφασισμένες να τελειώσουν τον αγώνα απο νωρίς και με ηγέτιδα στην επίθεση την Αλεξάνδρα Ασημάκη, που τελείωσε τον αγώνα έχοντας σημειώσει 9 τέρματα, βρέθηκαν στο ημίχρονο να προηγούνται με 4-11.  Στην 3η και 4η περίοδο ο Ολυμπιακός πρόσεξε περισσότερο στην άμυνα δεχόμενος μόνο 2 τέρματα στην 4η και κανένα στην 3η καταφέρνοντας έτσι, να φτάσει στην 3η συνεχόμενη εκτός έδρας νίκη του στο πρωτάθλημα. 


 
Η επόμενη αγωνιστική του Πρωταθλήματος είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 12 Νοεμβρίου, όπου θα αντιμετωπίσουμε εντός έδρας τον Εθνικό.
Σε επίπεδο ακαδημιών, δεν είχαμε κάτι νεότερο. Θυμίζουμε πως τα πρωταθλήματα νέων θα ξεκινήσουν μετά την αλλαγή του χρόνου.

 
Κολύμβηση: Mαζική ήταν η παρουσία του αγωνιστικού τμήματος Κολύμβησης του Ολυμπιακού στο "Grand Prix 25άρας πισίνας" που ολοκληρώθηκε κάποιες μέρες πριν. Ο σύλλογος μας μετείχε στην Πρώτη Ημερίδα ορίων με 25 αθλητές και 14 αθλήτριες. Η διοργάνωση διεξήχθη σε τρεις αγωνιστικές ενότητες.


 
Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο, στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) δεν είχαν ανακοινωθεί τα αποτελέσματα των επιδόσεων των "ερυθρόλευκων" αθλητών. 
 
 
Στίβος: Δυναμικό παρών για 3η διαδοχική χρονιά, έδωσε ο Ολυμπιακός στον αγώνα δρόμου κοινωνικού χαρακτήρα «ΒΙΚΟΣ STREET RELAYS ΠΕΙΡΑΙΑ 2016», ο οποίος διεξήχθη την Κυριακή στη Μαρίνα Ζέας (Πασαλιμάνι). Αθλητές από όλα τα τμήματα και τις Ακαδημίες του συλλόγου μας και συγκεκριμένα από την Κολύμβηση, την Πυγμαχία, τον Στίβο, την Υδατοσφαίριση και τα Ναυταθλητικά συμμετείχαν στους αγώνες που πραγματοποιούνται για  φιλανθρωπικό σκοπό, καθώς μέρος των εσόδων θα δοθεί  στο Σωματείο «Παιδικό Σπίτι Πειραιά». Οι αγώνες διεξήχθησαν με την υποστήριξη του Δήμου Πειραιά, με τον Δήμαρχο κ. Γιάννη Μώραλη να δίνει την εκκίνηση,  και του Οργανισμού Πολιτισμού Αθλητισμού Νεολαίας, σε συνεργασία με τον Αθλητικό και Πολιτιστικό Σύλλογο ΕΡΜΗΣ 1877 και με τη στήριξη του Ολυμπιακού ΣΦΠ. 


 
Τεράστια ήταν και η ανταπόκριση του κόσμου αφού οι συμμετοχές ήταν εκατοντάδες. Τέλος στη διάρκεια των αγώνων, από τον ειδικά διαμορφωμένο «ερυθρόλευκο» χώρο, που είχε στηθεί μπροστά από το ιστορικό ρολόι της πόλη, μοιράστηκε στον κόσμο, ενημερωτικό υλικό για τις Ακαδημίες του Ολυμπιακού, το οποίο λειτουργεί και ως δώρο για τους μικρούς μας φίλους μιας ενώ μπορούν να το χρησιμοποιήσουν για τις σχολικές και αθλητικές τους δραστηριότητες.
 
 
Ιστιοπλοϊα: Οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ιδιόκτητες ναυταθλητικές εγκαταστάσεις της ομάδας που βρίσκονται στο Μικρολίμανο.


 
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ιστιοπλοϊκής Ομοσπονδίας (eio.gr), υπάρχουν αρκετοί εγχώριοι αγώνες που είναι προγραμματισμένοι να διεξαχθούν τις επόμενες ημέρες. Αυτοί είναι:
· 12-13/11/2016 - ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΖΩΣΤΗΡΑ - MEDAL RACE 2016 - LASER SRD/RDL/4.7
· 12-13/11/2016 - ΝΕΑΡΧΟΣ 2016 OPTIMIST - LASER 4.7 - LASER RDL
· 12-13/11/2016 - ΠΕΡΙΠΛΟΥΣ ΑΪ ΝΙΚΟΛΑ - OPTIMIST-LASER 4.7
· 12-13/11/2016 - ΚΥΠΕΛΛΟ ΜΟΥΔΑΝΙΩΝ - OPTIMIST-LASER RDL/4.7
 
Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δεν είχε γίνει γνωστό αν θα υπάρξουν αθλητές του Ολυμπιακού που θα συμμετάσχουν σε κάποιον από τους παραπάνω αγώνες.
 
 
Κωπηλασία: Η Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία ανακοίνωσε την περασμένη εβδομάδα πως το πρώτο προπονητικό κοινόβιο της νέας αγωνιστικής χρονιάς αλλά και του νέου Ολυμπιακού κύκλου ξεκίνησε την Κυριακή 6 Νοεμβρίου στο Ολυμπιακό κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά με τη συμμετοχή 25 αθλητών κι αθλητριών. Ανάμεσα στους αθλητές που κλήθηκαν να δώσουν το παρόν ήταν και ο Βασίλης Αγγελόπουλος του Ολυμπιακού. 


 
Ενημερωτικά θα αναφέρουμε όλους τους αθλητές που κλήθηκαν από τους ομοσπονδιακούς προπονητές. Αυτοί είναι: Αγγελόπουλος Βασίλης (ΟΣΦΠ), Ασουμανάκη Σοφία, Ασουμανάκη Έλενα , Γιάνναρος Σπύρος, Τσαμοπούλου Δήμητρα (ΕΝΟΑ),Γεωργούδη Μαργαρίτα , Δεμελης Νίκος (ΟΕΑΝΑΒ), Γιαννατζης Αγγελος, Γιαννατζης Απόστολος , Κουτσομπίνας Νικος (Ομ. Ερετών) , Γραμμενιάτης Αρης, Ντούσκος Στέφανος (ΝΟΙ), Δημάκου Γεωργία (ΝΑΣ), Εμμανουηλίδου Θωμαή (ΝΟΚ), Καλέντζης Μιχάλης (ΝΑΟΚ), Καραμήτρος Θωμάς (ΝΟΚατ),Κόνσολας Γιώργος , Κόνσολας Λευτέρης (ΝΑΟΣ), Μαρόκος Γιάννης (ΙΟΘ), Μπούρμπου Χριστίνα ,Πέργουλη Μαρία (ΝΟΘ), Νίκα Αθανασία (ΝΟΚοζ), Παπαδοπούλου Κατερίνα,Στεργιακας Χρήστος (ΝΟΜαυρ.), Στάμος Γιώργος (ΝΟΒΑ).
 
 
Κανόε Καγιάκ: Στις 30 Οκτωβρίου διεξήχθησαν επίσημοι αγώνες για όλες τις κατηγορίες, ωστόσο μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δε μας είχαν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των επιδόσεων των αθλητών. Σε άλλα νέα, οι αθλητές του αγωνιστικού και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του συλλόγου


 
 
Παρακανόε: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος συνεχίζονται κανονικά στις ειδικά διαμορφωμένες εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού στην μαρίνα Ζέας, που βρίσκονται στην Καστέλα του Πειραιά. Θυμίζουμε πως μαζί με τους αθλητές του Ολυμπιακού, τις προπονήσεις τους στις συγκεκριμένες εγκαταστάσεις κάνουν και οι αθλητές των σωματείων "Τριπτόλεμος", "Νίκη" και "Μαρούσι" τα οποία "φιλοξενεί" ο σύλλογός μας παρέχοντας τους το έμπειρο προσωπικό του καθώς και τις εγκαταστάσεις του (γυμναστήριο, αποδυτήρια, αθλητικό εξοπλισμό κλπ).


 
Τα τμήματα εγγραφών παραμένουν ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμεί να ασχοληθεί ενεργά με το άθλημα του Παρακανόε, πλάι σε έναν από τους καλύτερους προπονητές του είδους, Θανάση Γιαννόπουλο. 

 
Πινγκ Πονγκ: Εξαιρετική ήταν για μια ακόμα φορά η παρουσία της Ακαδημίας Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης του Ολυμπιακού η οποία έλαβε μέρος στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη το Σαββατοκύριακο στα Χανιά. Ο απολογισμός ήταν δυο χρυσά μετάλλια με τον Γιώργο Σταματούρο στους Έφηβους και την Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες και δυο αργυρά με τον Σωκράτη Γιαννούτσο στους Παίδες και την Εβελίνα Μαραμβελιωτάκη στις Παγκορασίδες.


 
 
Ξιφασκία: Οι δύο αθλητές που απαρτίζουν την αγωνιστική ομάδα του τμήματος, η Βάσω Βουγιούκα και ο Γιώργος Τσουρούτας συνεχίζουν κανονικά τα ατομικά τους προγράμματα και προπονήσεις. 


 
Σύμφωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ξιφασκίας, μέσα στην ερχόμενη εβδομάδα δεν υπάρχει κάποια διοργάνωση σε εγχώριο ή διεθνές επίπεδο που να αφορά το αγώνισμα στο οποίο κατατάσσονται οι δύο "ερυθρόλευκοι" αθλητές μας.
 
Πυγμαχία: Τη Δευτέρα 7 Νοεμβρίου, ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός "ανέβασε" στο επίσημο σάιτ του (osfp.gr) ένα βιντεο με πλάνα από προπόνηση του τμήματος Πυγμαχίας στις εγκαταστάσεις των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού.


 
Μπορείτε να δείτε το εν λόγω βίντεο εδώ: 
 
Ταε Κβο Ντο: Μια σημαντική επιτυχία για το τμήμα Ταε Κβο Ντο των Πολεμικών Τεχνών του Ολυμπιακού, πανηγύρισε την Παρασκευή (4/11) η Αλίκη Καραμαργιού, η οποία αναδείχθηκε πρωταθλήτρια Ελλάδας στην κατηγορία -44kg.  H αθλήτρια του τμήματος Ταε Κβο Ντο του Θρύλου, κατέκτησε το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Κορασίδων που διεξήχθη στο Κλειστό Γυμναστήριο Κανήθου της Χαλκίδας με απολογισμό τρεις νίκες σε τρία ματς. Αρχικά νίκησε με 3-0 και νοκ άουτ στον πρώτο αγώνα, στη συνέχεια με 3-2 στην δεύτερη αναμέτρηση και στον μεγάλο τελικό ύστερα από εντυπωσιακή εμφάνιση επικράτησε με 15-3 της αντιπάλου της!


 
 
Κικ Μπόξινγκ: Το διήμερο 4-6 Νοεμβρίου διεξήχθη το "Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων" (έως 18 ετών). Μέχρι τη στιγμή που γραφόταν το παρόν άρθρο δε μας είχαν γίνει γνωστά τα αποτελέσματα των αγώνων.
Σε άλλα νέα, οι αθλητές του αγωνιστικού αλλά και του προαγωνιστικού τμήματος συνεχίζουν κανονικά τις καθιερωμένες προπονήσεις τους. 


 
 
Καποέϊρα: Οι προπονήσεις των αθλητών του τμήματος καποέϊρα συνεχίζονται κανονικά στους ειδικά διαμορφωμένους χώρους του Σταδίου "Γ. Καραϊσκάκης". Θυμίζουμε πως οι προπονήσεις είναι μονόωρες και πραγματοποιούνται κάθε Τρίτη και Πέμπτη (16:00-17:00) με τα τμήματα εγγραφών να παραμένουν κανονικά ανοικτά για οποιονδήποτε επιθυμει την εγγραφή του.


 
 
Ποδόσφαιρο Γυναικών: Τα ερυθρόλευκα τμήματα του ποδοσφαίρου γυναικών στις ακαδημίες του Ολυμπιακού σε Ρέντη, Ηράκλειο, Βάρη και Καρδίτσα συνεχίζουν κανονικά τις προπονήσεις τους, ενώ τα τμήματα εγγραφών παραμένουν κανονικά ανοικτά.


 
 
Ποδόσφαιρο Νέων: Στον αγώνα της 10ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-20 που διεξήχθη το μεσημέρι της Κυριακής στο Προπονητικό Κέντρο Ρέντη ο Ολυμπιακός επικράτησε με 5-0 του Παναθηναϊκού και είναι πλέον μόνος πρώτος στον βαθμολογικό πίνακα. Η ομάδα μας συνεχίζει χωρίς ήττα στη διοργάνωση (7 νίκες, 1 ισοπαλία) και μετά από 8 παιχνίδι δεν έχει δεχτεί γκολ! Δυο γκολ πέτυχαν οι Θανάσης Ανδρούτσος και Μάριος Βρουσάι και ένα ο Γιώργος Μανθάτης. 


 
Στον αγώνα της 8ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-17 που διεξήχθη στο Ρέντη το μεσημέρι του Σαββάτου ο Ολυμπιακός επικράτησε με 4-0 του Πλατανιά. Η ομάδα του Τάσου Θέου έπαιξε ωραίο ποδόσφαιρο και είχε και δυο δοκάρια. Στο 21' ο Ολυμπιακός ανοίγει το σκορ με τον Βοϊλη (1-0) μετά από πάσα του Ζιάκα ενώ στο 35' είχε δοκάρι με τον Νεοφυτίδη και στο 40' με τον Ντουμάνη! Στο 68' η ομάδα μας πέτυχε και 2ο γκολ με τον Σταυρόπουλο ενώ στο 80' ο  Τσιριγώτης μετά από ασίστ του Βοϊλη "γράφει" το 3-0. Το τελικό σκορ (4-0) διαμορφωσε ο Βοϊλης με κεφαλιά στο 86΄ μετά από εκτέλεση κόρνερ του Φιτόπουλου. 


 
Στον αγώνα της 5ης ημέρας του Πρωταθλήματος Super League K-15 που διεξήχθη το πρωί του Σαββάτου στα Χανιά ο Πλατανιάς επικράτησε με 1-0 του Ολυμπιακού. Η ομάδα του Νίκου Τοπολιάτη αν και είχε την υπεροχή σ' όλο το παιχνίδι δέχτηκε γκολ στο 9' (Σκέντζος) και δεν μπόρεσε να ισοφαρίσει και να διεκδικήσει τη νίκη.


 
Οι ακριβείς ημερομηνίες των επόμενων αγώνων και των τριών πρωταθλημάτων δεν έχουν γίνει ακόμα γνωστές.
 
Σε άλλα νέα, μέσα στο περασμένο Σαββατοκύριακο υπήρξαν αρκετά εκ των τμημάτων υποδομής μας της Κεντρικής Σχολής στο Ρέντη, τα οποία έδωσαν κάποιους αγωνες, φιλικούς αλλά και επίσημους. Καθαρά ενημερωτικά αναρτούμε τα αποτελέσματα των αγώνων αυτών:
 
· 05/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ14 - ΑΣΧ Ποσειδών - 10-0 (ΕΠΣ Πειραιά Παίδων)
· 05/11/2016 - Ατρόμητος Κ11 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ11 - 0-3 (Attica Cup)
· 05/11/2016 - Ατρόμητος Κ16 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ16 - 0-0 (Attica Cup)
· 05/11/2016 - Ατρόμητος Κ13 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ13 - 2-2 (Attica Cup)
· 06/11/2016 - Ατρόμητος Κ14 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ14 - 0-1 (Αttica Cup)
· 06/11/2016 - Αίολος Γλυφάδας Κ9 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ9 - 0-9 (Θουκυδίδειο)
· 06/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ Κ10 - Ακαδημία Παθιακάκη Κ10 - 7-2 (Θουκυδίδειο)
 
 
ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ
Την περασμένη Δευτερα (7/11) μεταδόθηκε από τους 90.4fm του "Καναλιού1" η καθιερωμένη ραδιοφωνική του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού με τίτλο "Μεγάλη μου Αγάπη", στην οποία αναφέρθηκαν πολλά και ενδιαφέροντα.


 
Στα επίσημα κανάλια του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού αλλά και του Καναλιού1 στο YouTube ("Olympiacos SFP" και "Κανάλι Ένα" αντίστοιχα) μπορείτε να βρείτε και να ακούσετε όλες τις εκπομπές.
 
 
ΚΑΤΑΓΡΑΦΗ ΤΡΟΠΑΙΩΝ ΤΗΣ ΣΕΖΟΝ 2016-17
H τροπαιοθήκη μας μέχρι στιγμής έχει διαμορφωθεί ως εξής:
 
Μέχρι στιγμής έχουμε κατακτήσει έναν (2) ατομικούς τίτλους:
· Ανοιχτό Αναπτυξιακό Πρωτάθλημα Πινγκ Πονγκ Κορασίδων
· Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Τάε Κβο Ντο Κορασίδων 44kg
Επίσης, έχουμε κατακτήσει επτά (7) τουρνουά:
· First International Olympiacos Tournament (Μπάσκετ Γυναικών)
· Genzin Gollu Volleyball Cup (Βόλεϊ Γυναικών)
· ZarkoPetrovic Volleyball Tournament (Βόλεϊ Ανδρών)
· Golden Splash Water Polo Mini Tournament (Πόλο Μίνι Παίδων)
· Top Lakers Fall Classic U9 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Top Lakers Fall Classic U8 (Ποδόσφαιρο Νέων)
· Otocec Table Tennis Tournament (Πινγκ Πονγκ)
Ενώ τέλος, αθλητές του συλλόγου μας έχουν κατακτήσει δεκαπέντε (15) χρυσά μετάλλια:
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Το κατέκτησε ο Γιάννης Σγουρόπουλος στο διεθνές τουρνουά "Wolrd Junion Circuit" που διεξήχθη στην Κροατία)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιάννης Σγουρόπουλος και Έλενα Σοφρά στο τουρνουά "Αντωνία Σπανού" που διεξήχθη στο Κλειστό του Ρέντη)
· 1 Χρυσό Μετάλλιο Κανόε Καγιάκ-Sup (Το κατέκτησε η Φραγκίσκη Μοσχάκη στα 8km των Διασυλλογικών Αγώνων που διεξήχθησαν στη Λούτσα)
· 2 Χρυσά Μετάλλια Κωπηλασίας (Τα κατέκτησαν στα διπλά σκιφ οι Βένια Χατζή-Μαρία Σταματέα στις γυναίκες και οι Ηλίας Ευκαρπίδης-Κωστας Κοντραφούρης στους άνδρες στους Διασυλλογικούς Αγώνες Κωπηλασίας που διεξήχθησαν στον Πόρο)
· 3 Χρυσά Μετάλλια Ιστιοπλοϊας (Τα κατέκτησαν οι Αιμίλιος Παπαθανασίου και Αντώνης Τσότρας στον τρίτο αγώνα του "Star Sailors League" που διεξήχθη στην Ιταλία)
· 4 Χρυσά Μετάλλια Κολύμβησης (Τα κατέκτησε ο Ισίδωρος Παγιαυλας στο "1ο Διεθνές Μάστερς Μίτινγκ Κολύμβησης Κύπρου")
· 2 Χρυσά Μετάλλια Επιτραπέζιας Αντισφαίρισης (Τα κατέκτησαν οι Γιώργος Σταματούρος στους Έφηβους και η Μάλαμα Παπαδημητρίου στις Κορασίδες στο Ανοιχτό Πρωτάθλημα Ηλικιακών Κατηγοριών που διεξήχθη στα Χανιά) 
 
 
ΕΡΥΘΡΟΛΕΥΚΟ ΚΑΛΕΝΤΑΡΙ ΕΡΧΟΜΕΝΗΣ ΕΒΔΟΜΑΔΑΣ (09/11-15/11/2016)
· 09/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Γκουντ Έιντζελς Κόζιτσε (Μπάσκετ Γυναικών)
· 09/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Φοίνικας Πειραιά (Μπάσκετ Νεανίδων)
· 09/11/2016 - Ελπίς Αμπελοκήπων - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βόλεϊ Γυναικών)
· 11/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Παναθηναϊκός (Πόλο Ανδρών)
· 12/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Εθνικός (Πόλο Γυναικών)
· 12/11/2016 - ΑΕ Καλλιθέας - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάσκετ Κορασίδων)
· 12/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΟΚ (Βόλεϊ Ανδρών)
· 12/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Ακάδημος Αργυρούπολης (Βόλεϊ Παίδων)
· 12/11/2016 - Αιγάλεω - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βόλεϊ Κορασίδων Α')
· 12/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΟΦ Πορφύρας (Βόλεϊ Κορασίδων Δ')
· 13/11/2016 - ΟΦΑ Απολλώνιος - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Βόλεϊ Κορασίδων Β')
· 13/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΑΓΟΓ Ευρυάλη (Βόλεϊ Κορασίδων Γ')
· 13/11/2016 - Δάφνη Αγ. Δημητρίου - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Μπάσκετ Γυναικών)
· 13/11/2016 - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - Πήγασος Χαϊδαρίου (Βόλεϊ Νεανίδων) 
 
ΥΣΤΕΡΟΓΡΑΦΑ
YΓ1: Μην ξεχνάτε μάγκες. ΌΛΟΙ οι οπαδοί του Ολυμπιακού μπορούν να δώσουν μόλις 10 ευρώ για να εκδόσουν ετήσια κάρτα φιλάθλου. 10 ευρώ τον χρόνο ρε μάγκες. Ούτε ένα ευρώ το μήνα. Δείτε τί έχει καταφέρει ο Ερασιτέχνης Ολυμπιακός τα τελευταία χρόνια. Πιστεύετε δεν αξίζουν αυτά τα 10 ευρω?
ΥΓ2: Κατακόκκινο και πάλι το καλεντάρι μας... Είπαμε, δε θα χορταίνουμε να βλέπουμε Θρύλο από εδώ και πέρα...
ΥΓ3: Να ξέρετε αδέρφια, για ακόμα περισσότερες πληροφορίες, στατιστικά, φωτογραφίες, ρεπορτάζ κλπ μπορείτε ανα πάσα στιγμή να μπαίνετε στο επίσημο και ανανεωμένο πλέον σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr).
ΥΓ4: Πολλά συγχαρητήρια για το ... 8-0 επί του Παναθηναϊκού το περασμένο Σαββατοκύριακο. 
ΥΓ5: Τo RATM μεγαλώνει σε όλους τους τομείς κι αυτό είναι πολύ ευχάριστο...
ΥΓ6: Η πλεονεξία βλάπτει... Ζούμε την καλύτερη ίσως περίοδο που διανύει ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ μας! Ας το απολαύσουμε όσο διαρκεί...
ΥΓ7: Καλή και ερυθρόλευκη εβδομάδα σε όλους, με υγεία πάνω απ'όλα...
 

Σχόλια

Εικόνα koropi48

Καλό είναι να ενημερώσεις εσύ τουλάχιστον για τους τρόπους που μπορεί κάποιος να εκδώσει τη 10ευρη κάρτα φιλάθλου, ειδικά αν μένει επαρχία ή εξωτερικό. Κάνε μια ξεχωριστή ανάρτηση, θα ναι πιο ,πρακτικό και θα το δουν περισσότεροι. Πίστεψέ με, πολλοί γαύροι δεν το ξέρουν κάν. Παλιότερα κάτι είχε ειπωθεί για μια τηλεφωνική γραμμή πενταψήφια, που όποτε την καλείς, 2 ευρώ θα πηγαίνουν στον ερασιτέχνη. Δεν ξέρω αν προχώρησε, αλλά κάτι τέτοιο, αν διαφημίζεται συνεχώς στο οφίσιαλ σάιτ, τις φιλικές εφημερίδες και αλλού, θα αποφέρει πολλά. Σκέψου το Μακ.

Εικόνα MakTheBet

Η διαδικασία είναι πάρα πολύ απλή και μπορεί να την κάνει ο καθένας είτε μένει στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό... Το μόνο που έχει να κάνει είναι να μπει στο επίσημο σάιτ του Ερασιτέχνη Ολυμπιακού (osfp.gr) και να πατήσει στην ενότητα "ΦΙΛΑΘΛΟΙ"... Από κει και πέρα υπάρχει αναλυτική ενημέρωση για το τί πρέπει να κάνει για να αποκτήσει την καρτα φιλάθλου... Η ιδέα σου πάντως δεν είναι άσχημη... Μέσα στις επόμενες ημέρες θα γράψω ένα άρθρο παραθέτοντας εικόνες σχετικά με τον τρόπο που μπορεί κανείς να εκδόσει κάρτα φιλάθλου...

Εικόνα MakTheBet

Είναι αλήθεια πως το σύστημα με το κενό sms στο 54080 που είχε "τρέξει" ο σύλλογος πριν από 5 περίπου χρόνια είχε ανταπόκριση και μαζεύτηκαν αρκετά χρήματα για τον Ερασιτέχνη, ωστόσο μετά από κάποιο διάστημα σταμάτησε να υφίσταται και μέχρι στιγμής δεν έχει ακουστεί κάτι για ενδεχόμενη επαναλειτουργία...

Η ενίσχυση του Ερασιτέχνη που γίνεται μέσα από τις κάρτες μέλους και τις κάρτες φιλάθλου πάντως είναι ιδιαίτερα σημαντική, αν και πιστεύω πως θα μπορούσε να είναι ακόμα μεγαλύτερη τουλάχιστον κατά 15-20.000 ακόμα, αν αναλογιστούμε τον αριθμό των φιλάθλων μας σε Ελλάδα και εξωτερικό...

Εικόνα koropi48

Πανεύκολο Μακ αρκεί να υπάρχει στα ΜΜΕ μια συνεχής υπενθύμιση, μια λεζάντα στα σάιτ και τις φιλικές εφημερίδες. Σε τέτοιους καιρούς το τμήμα μαρκετιγκ πρέπει να έχει αγκάθια στον κ..λο, να μην κάθεται δηλαδή. Και το πενταψήφιο τηλέφωνο θα αποδώσει.

Εικόνα MakTheBet

Συμφωνώ 100% αδερφέ... Προσωπικά έχω στείλει μηνύματα σε άτομα που εργάζονται στις φιλικά προσκείμενες προς τον Ολυμπιακό εφημερίδες να γίνεται μια αναφορά καθημερινά και ελπίζω να γίνε(ται)ι (και) στο μέλλον...

Εικόνα koropi48

Αδερφέ σ΄ ευχαριστούμε για την ενημέρωση και τον μεγάλο κόπο που καταβάλλεις.

Εικόνα MakTheBet

Να σαι καλά αδερφέ, εγώ ευχαριστω για την ανάγνωση και τα καλά σου λόγια...

Εικόνα Eleni

Γειά σου Μακ.Καθυστέρησες λίγο και ανησύχησα.Μακάρι να υπήρχες απο την γέννηση του Θρύλου,να είχες καταγράψει όλα τα τρόπαια και να μην μου βγαίνει η πίστη για να τα βρω.

Δεν πειράζει που είμαστε πλεονέκτες,έτσι μάθαμε.

Εικόνα MakTheBet

Είμαι όσο περισσότερο πιστός μπορώ στα ... ραντεβού μου! Τα άρθρα θα ανεβαίνουν σταθερά κάθε Τρίτη εκτός συγκλονιστικού απροόπτου το οποίο μπορεί να οφείλεται σε προσωπικούς λόγους...

Το θέμα με τους τίτλους το έχουμε αναλύσει... Δυστυχώς δεν έχει υπάρξει ακόμα επίσημη ανακοίνωση του Ολυμπιακού με καταγεγραμμένους ΟΛΟΥΣ τουσ τίτλους σε ομαδικό και ατομικό επίπεδο... Αναγνωρίζω μεν ότι είναι κάτι δύσκολο και απαιτεί πρόσβαση σε τεράστιο αρχείο, αλλά θεωρώ πως αν γίνει προσπάθεια από ανθρώπους που είναι "μέσα" στο σύλλογο, θα μπορούσαμε να έχουμε ένα ικανοποιητικότατο αποτέλεσμα... Αλλά όπως είπα και σε παλαιότερη ανάρτηση, ελπίζω να γίνει κάποια τέτοια κίνηση - έκπληξη κατά τη συμπλήρωση των 100 χρόνων του συλλόγου...

Το θέμα της πλεονεξίας είναι ένα θέμα που συζητάω με πολλούς σύγγαυρους... Φυσικά και θέλω κι εγώ τον Ολυμπιακό όσο ψηλότερα γίνεται σε όλα τα αθλήματα, αλλά έχω συμβιβαστεί και με το γεγονός ότι μαθηματικά ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να κατακτάς τα πάντα και παντού... Το θέμα είναι όμως πως όταν πχ στα 100 τρόπαια που διεκδικείς παίρνεις τα 85, πρέπει να απολαμβάνεις την κατάκτηση αυτών των 85 και να είσαι ευχαριστημένος, κι όχι να "γκρινιάζεις" και να ψάχνεις τους λόγους που δεν πήραμε και τα υπόλοιπα 15... Ξαναλέω, ζούμε μια από τις καλύτερες περιόδους του Ολυμπιακού μας σε όλα τα αθλήματα και πρέπει να νοιώθουμε τυχεροί και ευγνώμονες γι' αυτό...

Εικόνα Eleni

Καλά ντε,μη με μαλώνεις!

Εικόνα MakTheBet

Εννοείται πως δε μιλούσα συγκεκριμένα για σένα, όπως δεν έχω μιλήσει συγκεκριμένα για κανέναν... Συγγνώμη αν θεώρησες κάτι τέτοιο από το β' ενικό που χρησιμοποίησα στην απάντησή μου, αλλά να ξέρεις εγώ μιλούσα καθαρά θεωρητικά... Δεν έχω μαλώσει ποτέ και με κανέναν σύγγαυρο. Διαφωνώ σε ορισμένες απόψεις, οκ, αλλά όπως έχει ο οποιοσδήποτε γαύρος τη γνώμη του, η οποία φυσικά είναι σεβαστή, έτσι έχω κι εγώ τις δικές μου απόψεις...

Ξαναλέω, δεν ήταν μάλωμα, ούτε καν παρατήρηση... Ήταν απλά η σκέψη-άποψή μου την οποία και κατέθεσα γραπτώς και έτυχε να απευθύνομαι σε εσένα γιατί εσύ μου έδωσες την πάσα...

ΥΓ: Δε μπορώ να μαλώσω κάποιον ο οποίος αναζητάει τους τίτλους του Ολυμπιακού μας, ένα θέμα στο οποίο έχω αφιερώσει χρόνια αναζήτησης... Απλά δε γίνεται ;) ... Να σαι καλα και καλή συνέχεια σε ό,τι κι αν κάνεις...